Wax Studio Aarhus Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min største anbefaling til Rose og Wax Studio Aarhus 🌹 Efter at være flyttet fra kbh til Århus, var det nødvendigt at finde et nyt voks sted. Sådan et skift er ikke helt let, og de fleste der h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det eneste sted jeg vil blive vokset! Jeg bliver vokset hos dygtige Niv, hun er både super professionel og imødekommende. Hun er rigtig omhyggelig, og de resultater vi har opnået er mere end jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine 5 stjerne går helt klart til Lulu! Hun er simpelthen så fantastisk dygtig, og har en ganske særlig evne til at få en til at føle sig virkelig tryg og i gode hænder. Hun er både yderst professione... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hautpflegeklinik
  2. Kosmetikindustrie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Skånsom og effektiv hårfjerning ved hjælp af voksbehandling. Hårfjerningprodukter særligt velegnet til sensitiv hud.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Stor anbefaling til Rose! 🌹

Min største anbefaling til Rose og Wax Studio Aarhus 🌹

Efter at være flyttet fra kbh til Århus, var det nødvendigt at finde et nyt voks sted. Sådan et skift er ikke helt let, og de fleste der har denne selvpleje som fast rutine, kan nok genkende den lidt angstprovokerende følelse det kan gi.😃

Mødte Rose ved mit første besøg her og hendes rolige, effektive og professionelle udstråling, får en til at føle sig i trygge og kompetente hænder. Har nu været fast kunde hos Rose i Wax Studio, det sidste 11 mdr 🙌🏼

22. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun give mine bedste…

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Wax studio, og særligt til Niv - udover at være super dygtig og professionel formår hun også at skabe et rum hvor man som kunde føler sig tilpas og tryg. Hun er ærlig, sjov og omsorgsfuld. Så de varmeste anbefalinger herfra! 🌟

16. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj faglighed og fantatisk service

Wax studio byder på høj faglighed og fantastisk service til fornuftige priser. Jeg kan virkelig anbefale Mette, da hun er så dygtig, virkelig omhyggelig med sit arbejde, og meget behagelig og imødekommende. Man føler sig tryg i hendes hænder.

13. November 2025

Jeg var inde ved Niv

Jeg var inde ved Niv, og få lavet en brasiliansk. Aldrig har jeg oplevet så komfortabel en oplevelse med voks. Så skøn og sjov, og gjorde oplevelsen helt vildt naturligt. Hun gav endda min veninde en gratis bikinilinje voks for hun kunne prøve det til fremtidig behandling. Ingen får lov at lave voksbehandlinger på os, hvis hun ikke hedder Niv <3 - Mille og Sissel

8. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det eneste sted jeg vil blive vokset!

Det eneste sted jeg vil blive vokset!

Jeg bliver vokset hos dygtige Niv, hun er både super professionel og imødekommende. Hun er rigtig omhyggelig, og de resultater vi har opnået er mere end jeg kunne ønske.
Derudover er klinikken altid ren, indretningen super flot. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Wax Studio. Jeg går ingen andre steder hen end hos Niv!♥️

13. Juni 2025

Sødt personale - rar oplevelse

En virkelig rar oplevelse til trods for det naturlige ubehag ved hårfjerning. Man føler sig virkelig i trygge hænder. Personalet er utrolig søde og dygtige til deres arbejde. En bonusservice er, at man får tilbudt vand og iskaffe! Kan klart anbefales.

26. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Højt niveau af faglighed og kundeservice

Jeg går fast hos Mette og kan KUN give både hende og Wax Studio alle roser med på vejen ♥️

Klinikken er yderst indbydende og med en skøn, rolig atmosfære. Mette er nærværende, snaksaglig og ekstremt behagelig, samtidig med at hendes arbejde er fuldstændig upåklageligt hver gang. Høj professionalisme, faglighed og imødekommenhed.

Derudover er priserne meget SU-venlige, og til trods for at jeg som studerende ikke lægger store summer penge ved mine besøg, har jeg aldrig oplevet at det har kompromitteret kundeservicen ♥️

7. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god første oplevelse hos Wax…

Virkelig god første oplevelse hos Wax Studio. Det behøver åbenbart ikke gøre særligt ondt med intim voks :-D. Behandleren Goma var så professionel og smilende, det var en super rar oplevelse. De varmeste anbefalinger herfra og kommer helt sikkert igen :-)

4. Oktober 2023

Meget tilfreds og glad!

Jeg fik for er par uger siden min første Brazilian ved Goma. Hun er så dygtig både til sit arbejde og til at tage hånd om mig. Jeg er virkelig fuldt ud tilfreds, og kommer helt sikkert igen. Generelt er stemningen i klinikken rar og behagelig, og man føler sig velkommen

17. Juli 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Amy er fantastisk dygtig, engageret og vidende.

Så har hun et stort smil på læberne og er en snakkesalig karakter som bare gøre, at man føler sig velkommen. Tak for god behandling, Amy. Min krop føles som en nyfødt baby xD

Vi ses helt sikkert snart igen!

20. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr