Das sagen Bewerter
Zrobiłem czystkę ciasteczek i żąda logowania dwuetapowego którego brak. Apka wyłączona a kluczy brak. Kontakt z konsultantem na czacie dramat a infolinia po automacie się rozłącza. Po utracie 1 pry... Mehr ansehen
Pomijając fakt, że poczta udostępnia email dla miliona reklam, nagle zablokowali mi konto i czekam na kontakt telefoniczny w sprawie weryfikacji od 2 tygodni. W dzisiejszych czasach takie odcięcie... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Pierwszy horyzontalny portal internetowy w Polsce. Skuteczne medium reklamowe. Bogactwo serwisow informacyjnych i finansowych. Centrum wyszukiwania, komunikacji i rozrywki: wiadomosci, wyszukiwarki, poczta, webpark, czat, komunikator, SMS, randki, kartki, krzyżówki, mp3, gry, gry on-line, muzyka, film. Platforma e-commerce: aukcje, zakupy, przetargi, oferty, turystyka.
Kontaktinformationen
Irland
- www.wp.pl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Cały dzień czekam na odpowiedź na…
Cały dzień czekam na odpowiedź na czacie, wyświetla się informacja "szukam wolnego konsultanta" łącznie spędziłam ponad 4 godziny bez skutku. Na zgłoszenie przez formularz też nikt nie odpowiada. Pilnie potrzebuje dostępu do poczty a inforlinia jest tylko dla użytkowników z wykupionym pakietem bez reklam..
Dramat
Dramat. Ktoś włamał się na moje konto zablokował mi dostęp i od kilku dni nie jestem w stanie uzyskać od nikogo pomocy. Konsultant to ściema nikt nie odpowiada. Numery telefonu nie działają a na wiadomości nikt nie odpisuje. NIE POLECAM
Lewacki portal same ścieki
Lewacki portal same ścieki
Cenzura wybiórcza
Zdecydowanie nie polecam jako forum dyskusyjnego. Komentarze są usuwane bez żadnego powiadomienia o usunięciu ani tym bardziej informacji o powodzie usunięcia. Na platformie istnieje również blacklista słów których nie wolno pisać. Oczywiście nieupubliczniona w związku z tym odechciewa się pisać komentarze, bo na tej liście znajdują się najprawdopodobniej również normalne słowa powszechnie używane w dyskusjach m.in. nazwy ustaw, projektów itp. Nie jest to jeszcze najgorsze, bo od około pół roku nie przechodzi żaden mój komentarz na wp.pl i serwisach należących do grupy wp (najprawdopodobniej ban oczywiście żadnego powiadomienia/maila nie dostałem, ale to standard), poza sportowymi faktami, ale i tam można łatwo zarobić bana na kilka dni (właściwie muta ale tak to się tam nazywa) za wyrażanie poglądów w komentarzach mieszczących się w granicach kulturalnej dyskusji. Natomiast inni użytkownicy o przeciwnych poglądach mogą bez problemu pisać np. groźby karalne i nie dostają za to żadnych konsekwencji, a ich komentarze wiszą i nie są usuwane.
Zrobiłem czystkę ciasteczek i żąda…
Po utracie 1 prywatnego konta trza było przenieść 100% na Google i firmowe konto pocztowe i byłoby by po problemie.
Niech ta poczta zniknie. Niech ludzie zgrają zawartość i uciekają od tego g**. Ta poczta od 20 lat to dramat!
Zaraz się popłaczę
Od 2 dni próbuje się skontaktować z infolinią, najbliżej jak udało mi się dojść w kolejce po 3 godzinach to miejsce 2 na którym mnie rozłączyło i tak za każdym razem na różnych miejscach w kolejce. Zaczynam powoli myśleć że żaden konsultant nie istnieje. Jeśli jeszcze ktoś korzysta z tego syfu to polecam jak najszybciej zmienić pocztę.
awaria poczty
dziady zablokowali mi skrzynke pocztowa bez powodu, zero odpowiedzi na nieustanny kontakt z ich strony, adres mam polaczony z innym a wg nich tak nie jest jutro mam zamiar skutecznie rozwiazac problem
Nędza
Nędza. 1 tylko dlatego, że nie można 0. Po raz kolejny - awaria U NICH, po czym stwierdzają podejrzaną aktywność i trzeba zmienić hasło. Tylko, że się nie da, bo stronka do zmiany hasła nie działa. Bo coś u nich poszło nie tak. Bazpłatna - tak, najgorsza bezpłatna - jak najbardziej tak.
Tragedia
Tragedia od dwóch dni próbuje skontaktować się z infolinią. Oczekiwanie na czacie to jakiś żart. Włamano mi się na konto pocztowe i nijak nic nie mogę z tym zrobić oczekiwać na infolini po czym dostaje informację że biuro obsługi nie rozwiąże mojego problemu. Co tam być !
Dramat, a nie obsługa klienta...
Nie mogę odzyskać konta bez kontaktu z infolinią, a infolinia nie odbiera....... A ten dźwięk na infolinii to chyba celowo ma odpychać, bo im dłużej się czeka, tym gorsza jest muzyka. Pod koniec miałam wrażenie jakby mi ktoś wwiercał śrubę w głowę. Masakra. Nie dość, że nic nie załatwiłam, to jeszcze umęczyli człowieka tymi bezskutecznymi próbami kontaktu.
Po 25 latach zrobili z wp.pl kompletne…
Po 25 latach zrobili z wp.pl kompletne szambo. Strony się nie logują. Na telefonach poczta tez nie działa. Jesteście najgorszą przegladarka. Mam nadzieje ze bedziecie bezrobotni. Kupa szamba
Nie polecam tej poczty
Nie polecam tej poczty, dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem, już od dwóch tygodni nie mam dostępu do konta pocztowego. Zerowy kontak z klientem. Nie polecam.
nie można wyszukać osób dostarczających…
nie można wyszukać osób dostarczających widomości, podtawa
To jest jakies nie porozumienie...
To jest jakies nie porozumienie...
Pomoc tylko przez infolinie ktora nie dziala w sobote i niedziele...
Teoretycznie od 8 rano .....bylem 9 w kolejce i po 45 min system przerwal polaczenie. kolejna proba 20 w kolejce i to samo przy 17 pozycji.
Ludzie mamy 21wiek wsztstkok opiera sie na email jestem juz 3 dzien bez dostepu do email a kontakt z wami jest nie mozliwy. Chat to jakies nie porozumie a i tak moj problem moze byc rozwiazany tylko przez infolinie....
Dno i kupa mułu
Nie mogę połączyć się z pocztą ,hasła…
Nie mogę połączyć się z pocztą ,hasła przestały działać,odsyłają mnie na chat do konsultanta i czekam na połaczenie bez końca.Nikt nie odpowiada
Nie odpisują na maile
Nie odpisują na maile. Nie da się porozmawiać z konsultantem po godzinie czekania się rozłącza
To jest dramat
To jest dramat . Blokują z dupy konta . Ich weryfikacja nie działa . Brak kontaktu. Ludzie tracą dostęp do ważnych danych i umów . Myślę że trzeba zbiorowo zgłaszać do UOKiK . Bo to co wyprawiają przechodzi ludzkie pojecie
Politicized and lacking credibility.
Zero gwiazdek
Jedna gwiazdka, bo nie mogę zero. Naciągacze. WP odmawia już dostępu do poczty chyba że kupie pakiet bez reklam. po wyłączeniu AddBlocka dalej otrzymuje komunikat, że jest włączony. Żenada.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.