Selve systemet fungere upåklagelig. Men kvaliteten på udstyret kunne være meget bedre. Jeg har på 5 år fået skiftet mundstykke 3 gange og håndtag 2 gange pga dårlig kvalitet.
Das sagen Bewerter
Købte for 16 år siden en centralstøvsuger hos x-dust til nybyggeri som har fungeret upåklageligt siden. Nygeligt fik den sit eget liv og vi kunne ikke længere styre tænd/sluk. Poul problemløste over t... Mehr ansehen
Ringede for at høre om de havde teknikere, der kunne hjælpe: Motor suger fint, men intet/meget svagt sug i samtlige gulvudtag og slangeudtag. Snakker kort med Poul, som råder mig til at fejlsøge o... Mehr ansehen
Købte en centralstøvsuger, hvor motoren desværre døde efter 9 år. Nu nok fair nok, da maskinen bruges en del. Købte en ombytningsmotor hos X-Dust, der desværre døde allerede efter under 1 års virke.... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi leverer og monterer centralstøvsugere til private og virksomheder. En centralstøvsuger giver det bedst mulige indeklima.
Kontaktinformationen
Sverigesvej 3A, 8450, Hammel, Dänemark
- 26204010
- mail@x-dust.dk
- www.x-dust.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
God service i forbindelse med reklamation
Kontakter X-Dust og de sender omgående en ny motor kvit og frit.
God centralstøvsuger og service
Har fået centralstøvsuger ifm. vi byggede hus og er meget tilfredse. Det er nemt, god sugekraft og svær at undvære i dagligdagen som børnefamilie.
Vi har oplevet at slangen kørte op i røret, da mundstykke rev sig løs. Vi fik først god guidning gennem telefon, men da vi havde prøvet alle muligheder fik vi en tekniker ud.
Der var ikke noget bøvl, slangen kunne ikke helt laves og vi fik en ny uden beregning. Det var en god serviceoplevelse, og igen er vi meget tilfredse.
De varmeste anbefalinger til Poul og hans team.
Stor ros til Poul.
Vi har i vores nybyggede hus central støvsuger som virker ubeklageligt. Desværre løsnede “koblingen” mellem slangen og støvsugergrebet sig og slangen forsvandt op i røret på loftet. Jeg ringede til X-dust og fik Poul i røret, som simpelthen var det sødeste og mest hjælpsomme menneske. Han guidede os til, hvordan vi fik slangen frem igen igennem telefonen, istedet for at sende en dyr teknikker ud. Det er virkelig god service. Tak Poul!
Har boet i mit nybyggede hus i 1½ år
Har boet i mit nybyggede hus i 1½ år, som var leveret med en centralstøvsuger, model superflex, med slangen indbygget i væg/loft. Var i starten lidt skeptisk da jeg havde hørt flere historier, men må sande at de negative historier må stamme fra folk der ikke har erfaring med dette produkt, for hold da op hvor er vi (hele hustanden) blevet positive overraskede over hvor nemt og effektiv den er at bruge. Vil dog anbefale at tilkøbe en pose til at trække over slangen, så den ikke ridser paneler, men ved eftersalg / service er vi kun blevet lige så positive overraskede over det høje service niveau. Den er virkelig et godt tilkøb og alle pengene værd og stor ros til team X-Dust for en fantastisk service.
Vi er flyttet i nyt hus og…
Vi er flyttet i nyt hus og centralstøvsuger med fjernbetjent håndtag fungerer fint. Men automatisk fejebakke (monteret i soklen i køkken) fejler maks. Den larmer som et andet damplokomotiv. Ved kontakt til X-dust var meddelelsen, at "sådan er det bare" og absolut ingen forståelse eller hjælp at hente. De vidste godt, at den larmer rigtig meget, men det fik vi selvfølgelig ikke info om, da vi bestilte fejebakken. Larmen er så intens, at vi ikke bruger fejebakken - så penge ud af vinduet og en meget afvisende person vi snakkede med.
Venlig og hurtig
Venlig, hurtig og imødekommende service ved problem med støvsuger.
Genial kundeservice
Genial kundeservice. Altid hurtig respons. Jeg kan varmt anbefalde dem.
I forbindelse med huskøb får vi…
I forbindelse med huskøb får vi tilsendt en centralstøvsuger fra x-dust. Centralstøvsugeren svarer ikke til de oplyste specifikationer (tilbehør og slangelængde). Da vi kontakter X-dust for at få en forklaring modtager vi ikke svar. Vi svarer tilgengæld gerne på denne oplevelse med en stjerne.
Har handlet hos X-dust to gange og der ydes altid god og hjælpsom service.
Samtidigt en super god støvsuger.
SUPER SUPER SERVICE.
SUPER SUPER SERVICE.
Det er bare den bedste service man får hos x-dust. Så brug dem endelig.
Mvh Christian
Super produkt og god service
Har haft fornøjelsen af central-støvsuger fra x-dust i mit tidligere, samt mit nuværende hus (20 år). Den er effektiv og robust, og firmaet leverer en super service:)
bliver lige nødt til at dele en god oplevelse…
bliver lige nødt til at dele en god oplevelse. købte ny 35cm støvsuger hoved til min 8år gamle central støvsuger og nu køre den bare som en Drøm. levering på 3 dage bestilte søndag og modtog onsdag.
Skulle kun bruge en enkelt rørbøjning…Min bedste anbefaling
Skulle kun bruge en enkelt rørbøjning men fik en behandling som havde man købt det dyreste udstyr. tak for god behandling og gode råd.
Fantastisk service
Fantastisk service. Havde et problem - måske selvskabt - fik lynhurtig hjælp til at kunne afhente en ny del. Vejledning m.m. sendt på mail før end forventet. Alt i alt en virksomhed med fokus på den rette - og ikke mindst hurtig - kundeservice.
Bedre service end forventet!
Bedre service end forventet!
Hurtig og venlig betjening. De forstod min udfordring og imødekom den med super kundeservice og løste det omgående med at sende en ny vare.
Jeg vender helt sikkert tilbage med sådan en kundeservice!
støvsuger fra x-dust,
blev der hurtigt taget hånd omkring mangler, og støvsugeren er en dejlig nem måde og fylder ikke meget.
Redigeret svar.
Efter første anmeldelse, før der skete noget,
Top service og hjælp!
Vi havde fået suget en karklud op med støvsugeren ved et uheld, som så sad fast et eller andet sted inde i væggen. Efter utallige telefonsamtaler med Poul fra X-Dust, der kom med en masse gode råd, lykkedes det til sidst at få karkluden ud.
Virkelig god service og mega fedt, at Poul bare var klar ved telefonen, hver gang jeg ringede tilbage og sagde, at den stadig sad fast derinde et sted, indtil den endelig kom ud.
5 stjerner og en anbefaling her fra!
Har haft centralstøvsuger fra X-Dust i…
Har haft centralstøvsuger fra X-Dust i 13 år (E100) og har kørt fuldstændig uden problemer, både maskine slange med start/stop håndtag er alt sammen lige gammelt, virkelig en kvalitets støvsuger, nu skulle jeg så lige høre i forhold til placering da jeg skulle have flyttet den pga. Efterisolering, det blev til en halv times samtale, og en efterhånden sjælden indlevelse i kundens behov, virkelig god service.
Slanger ødelægger vores karme
Vi har nu boet tre måneder i vores nybyg med Superflex-systemet fra x-dust, og vi er ikke synderligt imponerede. Jovist, den suger som den skal, men den ødelægger alle vores karme. Slangen giver både mærker, som ikke kan vaskes af og kradser malingen af. Allerede efter halvanden måned var vi godt trætte af det og kontaktede dem angående vores problem, men vi fik blot besked om, at vi skulle købe et par nye slanger med overtræk til 3.000,- kr. stykket. Vi har to udtræk.
At skulle betale 6.000,- kr. ekstra blot for at systemet ikke ødelagde karmene det vil vi simpelthen ikke. Standardslanger bør ikke ødelægge karmene, så er der simpelthen noget helt galt - og prisen er forrykt.
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Kort tid efter bestilling af ny motor til støvsuger, ringer de mig op for at sikre sig, at jeg har bestilt til den rigtige maskine. Derudover forklarer de, at den anden reservedel, jeg havde bestilt allerede var med i motoren, så den ville de lige slette for mig. Tusind stjerner herfra!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.