Selve systemet fungere upåklagelig. Men kvaliteten på udstyret kunne være meget bedre. Jeg har på 5 år fået skiftet mundstykke 3 gange og håndtag 2 gange pga dårlig kvalitet.
Das sagen Bewerter
Købte for 16 år siden en centralstøvsuger hos x-dust til nybyggeri som har fungeret upåklageligt siden. Nygeligt fik den sit eget liv og vi kunne ikke længere styre tænd/sluk. Poul problemløste over t... Mehr ansehen
Ringede for at høre om de havde teknikere, der kunne hjælpe: Motor suger fint, men intet/meget svagt sug i samtlige gulvudtag og slangeudtag. Snakker kort med Poul, som råder mig til at fejlsøge o... Mehr ansehen
Købte en centralstøvsuger, hvor motoren desværre døde efter 9 år. Nu nok fair nok, da maskinen bruges en del. Købte en ombytningsmotor hos X-Dust, der desværre døde allerede efter under 1 års virke.... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi leverer og monterer centralstøvsugere til private og virksomheder. En centralstøvsuger giver det bedst mulige indeklima.
Kontaktinformationen
Sverigesvej 3A, 8450, Hammel, Dänemark
- 26204010
- mail@x-dust.dk
- www.x-dust.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Sindsyg god service
Sindsyg god service. Problemer med støvsuger håndtag og slange. Poul sender gratis reservedele af to omgange uden beregning som ankommer næste morgen kl 7. Produktet er 10 år gammel, og så gratis udskiftning..... helt utroligt. FaceTime instruktioner hele tre gange. Bedste service jeg nogen sinde har fået.
Mange tak for hurtig levering og for…
Mange tak for hurtig levering og for den altid fantastiske service. Rart at handle hos et firma der ved hvad de taler om og som sætter kunden i centrum. Mon ikke der er flere Gazellepriser på vej til Jer de kommende år.
X-Dust centralstøvsuger er point-of-no-return
Jeg var meget skeptisk i starten ved at skulle have centralstøvsuger. Jeg må dog nu erkende, efter vi har boet i huset et lille års tid, at centralstøvsugeren Superflex fra X-Dust er noget af det mest positive ved vores nye hus.
For første gang i mit liv, er det ikke en decideret træls opgave at støvsuge. Det glider bare.
De kommer klart med igen, hvis jeg skal have et nyt hus igen engang.
Vanvittig service
Vanvittig service! Ringede op med en støvsuger vi har haft i et stykke tid - de lokaliserede hurtigt problemet og sendte mig en ny reservedel som vi modtager i morgen.
Gid der var flere virksomheder som denne!
Sikke en rådgivning :-)
X-Dust i vores næste nye hus også!
Centralstøvsuger? Ja tak.
Har fået installeret centralstøvsuger i forbindelse med nybyggeri og allerede da huset var på tegnebrættet, var Poul skarp på, hvor udtaget skulle være og tog hensyn til vores ønsker/møbler. Her 1 måned efter overtagelse havde jeg en spørgsmål, som også blev klaret super fint og hurtigt - fantastisk kundeservice. Ville klart vælge X Dust igen
God service efter defekt motor
Havde en rigtig positiv oplevelse på trods af at vores central støvsuger havde defekt motor efter lidt over 3år. Sendte billeder og fik straks svar, at de ville sende en ny motor. Blev modtaget dagen efter. Den er installeret og støvsugeren kører perfekt igen. Super service.
Jeg kan varmt anbefale x-dust.
Jeg købte en Cyclovac maskine for 10 år siden og den kører stadig uden problemer.
Har lige fået skiftet kullene på x-dust værksted, hvilket tog 20 minutter.
Pris 300,-
Disse maskiner køre bare.
Service og vejledning hos x-dust er i top.
Vil helt klart give dem mine bedste anbefalinger.
Helt igennem fantastik service, gode produkter.
Har bestilt poser,filtre og ny slange uden problemer og Poul er altid klar med en god løsning hvis du har udfordringer med din centralstøvsuger.
Vil helt klart stadig give dem mine bedste anbefalinger.
Købte støvsuger for 15 år siden
Købte støvsuger for 15 år siden, har kørt fejlfrit oden ekstra omkostninger. Cyclovac er en fantastisk støvsuger.
Kan på det varmeste anbefale x-dust
Kan på det varmeste anbefale x-dust. Mette og Poul er meget professionelle og serviceminded.
Vh Arsen
God service og super professionelle…
God service og super professionelle medarbejder.
X dust er et super professionelt firma
X dust er et super professionelt firma, Mette og Poul er meget søde, rare og hjælpsomme.
Vi har boet i vores nybygget hus i 2 mdr. og fik en opfølgnings mail fra Mette der var interesseret i at høre om alt var ok.
Jeg syntes at min slange var lige kort nok og fik med det samme en der var lidt længere og problemet var løst.
De er meget interesseret i at kunderne er tilfredse med deres produkt og det er vi i aller højeste grad.
Vh. Lisbeth Christensen
Kun et opkald væk
Jeg kontaktede X-dust da min centralstøvsuger ikke ville starte. Jeg fik kyndig vejledning til selv at reparere den. 10 min så var den klaret - tak for SUPER service!
Super service!
Fantastisk service. Kvaliteten i top. Super professionelle. Vi er meget glade for vores centralstøvsuger købt ved x-dust.
Vi fik en centralstøvsuger med huset vi…
Redigeret: X-dust har kontaktet os og har sendt os nyt udstyr uden beregning. Mange tak til Mette for god service og behandling af sagen. Det var produktionsfejl fra firmaet i Canada som nu forhåbentligt er fikset.
Oprindelig: Vi fik en centralstøvsuger med huset vi købte i juli 2018 og må sige at standard udstyret virker ringere end normal standard. Først og fremmet knækkede plastiktilkoblingen fra slange til teleskopstang allerede 2. gang vi anvender støvsugeren. Og nej - vi er altså ikke voldsomme ved udstyret overhovedet. Herregud, det fik gaffa og vi har efterfølgende brugt slangen alligevel. Set i bagklogsskabens lys burde vi have kontaktet jer med det samme, men slangen fungerede jo med gaffa🙈. Nu marts 19 knækker knappen på teleskopstangen ved helt almindelig brug? Det kan da ikke været rigtigt at udstyret bliver ødelagt så hurtigt (7 1/2 måned), også selvom det er den billigste model? Vi støvsuger meget lidt (ca. et par gange om måneden), så forstår det virkelig ikke. Sugeevne fejler intet, men hvad nytter det, hvis man skal gå foroverbøjet fordi teleskopstangen er i stykker😅 Nu er vi gået over til en helt almindelig støvsuger fra Miele og er mega ærgelige over situationen, men samtidigt for nærige til at investere flere penge på nyt udstyr fra jer, som vi så ikke ved om holder lige så lidt.
De er simpelthen så søde og hjælpsomme
De er simpelthen så søde og hjælpsomme. Havde problemer med et beskadiget produkt. Efter at have skrevet en email svarede de via telefon i løbet af 10 min. Serviceorienteret og super professionelle.
Er glad for at have min Centralstøvsuger fra X-dust.dk
Vi har fået indstalleret en…
Vi har fået indstalleret en centralstøvsuger i vores ny byggede hus
Det er en fornøjelse, at bruge den.
Slangen forsvinder ind i vægen når man er færdig og der er ikke bøvl med at finde plads til støvsugeren
Med venlig hisen
Thorkild Nielsen
Efter 14 år med en Cyclo…
Efter 14 år med en Cyclo centralstøvsuger er der absolut tilfredshed herfra. Fik for nyligligt skiftet printpladen og X-dust udførte reparationen på under 15 min. og nu kører den forhåbentlig 14 år mere :-)
Super og hurtig service!!
/Morten Schmidt
Altid en rigtig god service.
Altid en rigtig god service.
Jeg har nu flere gange haft besøg af X Dust da vores Cylovac centralstøvsuger har drillet fra fabrikken med håndtagene der mister forbindelse og signal. Altid er X Dust venlige og meget hjælpsom. De kommer og fixer problemerne.
Det er virkelig en forretning og servicepartner som står på mål for det de levere - også selvom at det er producenten Cylovac som har en defekt i nogle få af deres støvsugehåndtag.
Tak for rigtig god service ;-)
Sjældent har jeg mødt så serviceminded …
Sjældent har jeg mødt så serviceminded en person som Poul fra X Dust.
Da motorprintet i vores lidt over 2 år gamle centralstøvsuger gik i stykker sendte Poul straks et nyt UB.
Via facetime guidede Poul mig, så jeg selv kunne montere printet og få gang i støvsugeren igen.
Super service. Jeg kan varmt anbefale X Dust
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.