Na tot 2 keer toe een reparatie uit laten voeren bij Van Mierlo autoschade Waalwijk. Zeer slecht uitgevoerd en mijn verzekering ZLM ingeschakeld. De schade expert geeft ook aan dat de schade niet go... Mehr ansehen
Top begeleiding gedurende het hele proces door Friso Heijstek en uiteindelijk een super resultaat! ( zonder hier in details te treden). Blij met de afloop en dank!
Zeer tevreden, je wordt altijd vriendelijk geholpen. Ze bestaan 75 jaar en iedere klant krijgt 2 heerlijke stukken chocolade. Bedankt!! En 1x per jaar deel je mee in de winst!
Vom Unternehmen geschrieben
ZLM Verzekeringen is een schadeverzekeraar die werkt in Zeeland en Noord-Brabant. U betaalt een lage premie omdat wij regionaal werken en geen winstoogmerk hebben. Persoonlijk contact en snelle service vinden we vanzelfsprekend. Onze klanten ook. Daarom geven zij ons al elf jaar op rij het hoogste rapportcijfer van alle verzekeraars.
Postbus 70, 4460BA, Goes, Niederlande
- 0113-238880
- webcare@zlm.nl
- www.zlm.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super support!
ZLM.
Zeer slecht uitgevoerd en mijn verzekering ZLM ingeschakeld. De schade expert geeft ook aan dat de schade niet goed is hersteld en geeft aan de schade te laten repareren bij een andere schadehersteller.
Dank je wel ZLM
Zeer tevreden
Ik ben diep teleurgesteld in de manier…
Ik ben diep teleurgesteld in de manier waarop mijn schadegeval is behandeld. Er wordt totaal niet meegedacht, ondanks dat de schade duidelijk door een ander is veroorzaakt. Omdat ik een WA+Casco dekking heb, had ik verwacht dat dit beter zou worden opgepakt.
Tijdens het zout strooien in januari 2026, bij hevige sneeuwval, is een strooiwagen tegen onze auto gebotst. Helaas is deze wagen doorgereden. Vervolgens blijkt dat ik zélf bewijs moet gaan verzamelen en aantonen wat er is gebeurd, terwijl het strooibedrijf niet meewerkt en ZLM al helemaal niet.
In plaats van ondersteuning te krijgen, word je als klant van het kastje naar de muur gestuurd. Ik vind het schandalig hoe hiermee wordt omgegaan. Dit geeft mij totaal geen vertrouwen en laat een zeer slechte indruk achter.
Top!
Al jaren naar tevredenheid verzekerd bij ZLM. Schrijf niet snel zomaar een review maar dan sturen ze heerlijke chocolade op dus ja dan kun je niet anders. Voor herhaling vatbaar :)
Wat een service.mijn fietstocht eindigt.
Wat een service mijn fietstocht eindigt plotseling, lekke band. Regen wind ga maar door.
Zlm gebeld binnen 30 minuten was sleepbedrijf bij me die me thuis heeft afgezet. Sjappo
Top!
Zeer fijne, vriendelijke klantenservice die goed mee denkt
Ik wilde mijn brommer verzekeren en het…
Ik wilde mijn brommer verzekeren en het was binnen de officiële tijd van de RDW, maar ze willen me niet als klant hebben. Zeer trieste verzekeringsmaatschappij.
Hele fijne klantenservice
Hele fijne klantenservice! ik lees wat slechte verhalen maar daar kan ik mij absoluut niet in vinden. Sinds mijn scooter al hier verzekerd en nu ook met auto's. Snel aan de telefoon en enorm meedenkend. Mega vriendelijk, echt een aanrader!
sidenote: het ligt er wel maar net aan wie je aan de telefoon krijgt, daar zit veel verschil in.
Maak geen gebruik van gratis rechtsbijstand, stap naar de rechter!
Ik werd aangereden en had schade. de dader was WA verzekerd. "Gelukkig was er de gratis rechtsbijstand van ZLM". Daar kun je alles over je zaak schriftelijk melden. ZLM maakt een dossier. Ondanks het feit dat de zaak zo duidelijk was als het maar kon, ik krijg geen cent vergoed. Bewijzen kun je het nooit, maar ik vermoed wel dat ZLM mijn dossier met een ander dossier van de verzekeraar van de dader heeft uitgeruild. Via die rechtsbijstand constructie kunnen ze elkaar schadeloos stellen en twee verzekerden hebben zo het nakijken.
Laagste premie bij ZLM
Sinds een jaar ben ik voor de laagste prijs verzekerd met de auto bij ZLM. Ik heb geen claims ingediend, dus ik kan niet oordelen over de trage afhandeling van claims. Maar ik kan wel zeggen dat ze een hele prettige verzekering zijn zonder poespas.
Op het nieuwe polisblad voor 2026 ben ik weer het goedkoopste uit bij ZLM dus blijf ik hier weer een jaartje zitten.
Het is jammer dat je geen 0 sterren kan…
Het is jammer dat je geen 0 sterren kan geven. Waa bij ons ingebroken. Zlm stuur soort recherche bureau terwijl we bewijzen hadden en politierapport. Ze zeggen ja je hebt het zelf gedaan vervol ze royeren ons en we moeten 5000 euro betalen. Stelletje oplichters
betrouwbare verzekeraar die er staat wanneer je ze nodig hebt
Wij zijn inmiddels ruim 20 jaar verzekerd bij ZLM met echt alles: woonhuis, inboedel, motoren, auto’s, caravan, brommer, reisverzekering, rechtsbijstand, WA en ongevallen. We hebben gelukkig niet vaak schade gehad, maar op de momenten dat het nodig was, heeft ZLM altijd snel, duidelijk en uitstekend geholpen.
Kortom: een betrouwbare verzekeraar die er staat wanneer je ze nodig hebt. Aanrader!

Antwort von ZLM Verzekeringen
Super verzekeraar
We hebben nu een aantal keren helaas een beroep moeten doen op ZLM en werkelijk alle keren werden we voortreffelijk en adequaat geholpen. Er wordt meegedacht, snel uitbetaald en nooit moeilijk gedaan. We hebben inmiddels nagenoeg al onze verzekeringen hier onder gebracht en zijn een zeer tevreden klant die ZLM graag aanbevelen.

Antwort von ZLM Verzekeringen
Deskundig, snel en vriendelijk
Mijn scooter was al verzekerd voor een mooie prijs en verzekeringsvoorwaarden. Afgelopen week ook mijn auto's hier verzekerd. Meteen iemand aan de lijn, zeer vriendelijk en goed geholpen.
Autoverzekering afgesloten wederom top
Autoverzekering afgesloten, wat een ongelooflijk fijn bedrijf is ZLM.
Snel en vakkundig ! Aanrader !
Goede service, prima verzekeraar
Goed bereikbare en hulpvaardige meedenkende klantenservice. Keren vergoeding voor autoreparatie snel uit. Reageren snel op mail en telefoon.
Prima autoverzekering hier.
Doe geen zaken met ZLM.!!!
Doe geen zaken met ZLM.!!!
Na 14 maanden nog steeds niet schadeloos gesteld. De dementerende man, verzekerd bij Zlm reed tegen onze auto aan, achterzijde. Hij werd door onze maatschappij meteen schadeloos gesteld terwijl Zlm er alles aan doet om ons niet schadeloos te hoeven stellen. Het ergste is dat dementerende man NOG steeds rond rijdt in zijn auto. NOGMAALS KIJK UIT MET ZLM!
Zeer tevreden over over ZLM Rechtsbijstandshulp…
Zlm rechtsbijstand verzekering is erg betrokken bij mijn bezwaar tegen UWV beslissing ZW en WIA.
Helaas heeft de beslissing op bezwaar in beroep geen verandering opgebracht bij een herbeoordeling. Ik kreeg dag na de beslissisng van mijn rechtsbijstandsadviseur een grote bos bloemen en een kaartje erbij met: langs de ze weg wil ik u hraag een hart onder de riem steken. Vervolgens gaan we nu bekijken of we in beroep kunne gaan bij de rechtbank. Dus ik ben heel erg blij met mijn ZLM rechtsbijstands hulp.
Vooral moeilijk en traag bij schade
Nu al een aantal weken bezig met 1 kleine waterschade. De afhandeling loopt moeizaam en veel tegenwerking.
Schade aan keuken willen ze niet vergoeden, is huurwoning dus valt onder verhuurder. Echter de keuken heb ik zelf laten zetten en daar is een nota van.
De vloer dient deels vervangen te worden. Ondervloer die ik had is niet meer leverbaar, de nu duurdere optie willen ze maar een klein deel vergoeden.
Vanwege lichamelijk beperking kan ik zelf weinig, echter willen ze niet alle kosten voor demonteren afvoeren, leggen etc vergoeden. Als ik zelf iemand vind, dan is de vergoeding minimaal en krijg ik ook niemand gevonden die het daarvoor wil doen. En als alles nou jaren oud was...en nee alles is nu nog in nieuwstaat op de schade na.
Ik wil gewoon dat wat beschadigd is vervangen hebben en wat er gedaan dient te worden uitbesteed aan een bedrijf.
En niet dit moeilijke gedoe alsof je wilt frauderen. Heb zelfs in al die jaren bij ZLM nog nooit gebruikt gemaakt van hen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.