Øv oplevelse på trods af forventning
Egentlig stor fan af at vi har fået en sushi restaurant i byen som skaber lidt mere liv når butikkerne lukker. Desværre en meget arvelig oplevelse. Min veninde og jeg tager ind for at spise sushi (all you can eat) og har bestilt bord. Vi kommer ind og der er ik rigtig nogen der tager imod os men efter lidt tid kommer så en tjener forbi og spørger hvad han kan hjælpe med. Vi får så et bord og bliver hverken spurgt om vi kender konceptet eller noget som helst. Nå vi bestiller så på iPad’en og glæder os til lækker mad. Der går 5 min så kommer vores kande vand til 38 kr (vand fra hanen med isterninger) og vores dip. Vi venter og venter og ser egentlig bare tjenere løbe rundt over det hele og ikke smile overhovedet. Vi venter videre og begynder og undre os over hvor vores mad er. Der ender med at gå 45 min før vi får det vi har bestilt. Maden er okay god men ikke noget hvor man tænker det er ventetiden værd. Vi spiser færdig og jeg går op for at betale. Jeg påpeger så at jeg måske ikke synes det var helt fair og skulle vente så lang tid på ens mad især når man er på all you can eat og har bestilt bord i forvejen. Damen i kassen forstår så ikke noget af hvad jeg siger, gætter på hun ik forstod dansk så hun henter en anden som jeg forklare til igen og hun svare med hvilket bord vi sad ved. Jeg svarer bordet og siger at det er ligemeget da vi er færdige med at spise og jeg egentlig bare gerne ville påpege og sige det ikke var okay. I forventning om at de tager det til overvejelse eller undskylder. Jeg ender samtalen med at betale og får hverken et tak, undskyld eller god aften. Jeg har fuld forståelse for travlhed men det kan ikke være rigtigt at det skal tage 45 min for at få 1 runde af ens mad. Desværre dårlig oplevelse selvom store forventninger :(