Als zorgprofessional kijk ik met veel argwaan naar ' veel beloven en weinig realiseren' reclame. Bij matrassen is dit veel het geval. Zo ook naar YUNO toe de gezonde twijfel, maar toch geprob... Mehr ansehen
Ik slaap nu al een jaar op een Yuno matras en mijn slaapkwaliteit is niet alleen enorm verbeterd maar ik sta ook eindelijk op zonder nek en rugklachten. Verder zijn ze ook steeds bereikbaar ingeval va... Mehr ansehen
Ik ben een zijslaper en deze matras past zich naadloos aan aan mijn postuur. Samen mzt het Yuno hoofdkussen heb ik geen last meer van slapeloze nachten!
Zeer teleurstellende ervaring. Niet betrouwbaar. Er is structureel sprake van huurachterstanden en afspraken worden niet nagekomen. Bij vragen volgen telkens andere verhalen en excuses, waardoor het... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Perfect ergonomisch slapen met een matras van YUNO. Dankzij de wetenschappelijk bewezen YUNO matras bent u verzekerd van een 100% correcte slaaphouding!
Antwerpsestraat 43, 2500, Lier, Belgien
- 015221970
- info@yuno.be
- yuno.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
We zijn zeer tevreden
We zijn zeer tevreden van de nieuwe matras. We hebben 1 nacht slecht geslapen door de vernieuwing, maar daarna sliepen we heel goed.
Één nadeel: de matras heeft een zeer sterke geur die hinderend is. De geur is nu al zo goed als weg getrokken, maar nog steeds wat hinderend soms.
Het kopkussen zou meer moeten zijn…
Het kopkussen zou meer moeten zijn nafgerond op de plaats waar het de hals raakt
Tevreden!
Snelle reactie op e-mails.
We hadden foute hoofdkussens ontvangen maar werd onmiddellijk en zonder problemen omgeruild naar het juiste hoofdkussen.
Zeer tevreden over de service en de matras!
Na een paar maanden is je lichaam…
Na een paar maanden is je lichaam aangepast aan de nieuwe matras en slaap je goed door. Uitgerust bij het opstaan dus verwachting ingelost.
We zijn zeer tevreden over onze Yunomatrassen
We zijn zeer tevreden over onze Yunomatrassen. Het lichaam wordt volledig ondersteund door de matras, zowel in zijlig als ruglig. Geen stijve rug meer bij het opstaan, doordat de rugwervels mooi recht liggen. Door de 2 eenpersoonsmatrassen in ons bed hebben we geen last van het draaien en keren van de ander waardoor er een goede nachtrust is. Geen stijve nek en hoofdpijn meer bij het opstaan sinds het gebruik van het yuno-nekkussen. We raden het andere mensen aan.
Ik weet niet hoe het komt
Ik weet niet hoe het komt , maar ik rol steeds naar het midden toe?
In het begin is het heel wat wennen
In het begin is het heel wat wennen, de matras is heel wat dikker zodat het wat moeilijker is om de dekens vast te steken. Aan de zachtheid en het comfort om lekker te slapen, daar kan niet aan verbeterd worden. Jammer dat ik nog steeds niet de goede draai vind met mijn hoofdkussen. Ik heb er reeds drie geprobeerd en nog krijg ik af en toe een stijve nek. Ik vermoed dat het komt omdat de matras veel zachter is juist voor de plaats waar het kussen ligt. Ik ben een zijligger en zo wringt mijn nek wel eens. Kortom, dit is een kleine opmerking maar absoluut geen afbraak, we zijn tevreden.
Ik ben tevreden van de matras en zou…
Ik ben tevreden van de matras en zou het iedereen aanraden die last heeft van rugpijn.
Nek/schouder last
Ik heb niet een veel beter gevoel dan mijn oude matras. Ik slaap op mijn zij en ik heb vaak last aan mijn schouder en nek waar ik op lig. Mijn schouder zakt volgens mij niet voldoende in de matras. Ik vind de matras iets te hard. Jammer voor zo'n dure aankoop.
zalige matras
Even wennen omdat de matras zachter en dikker was dan onze vorige , maar na enkele nachten waren we super tevreden. Nu 3 maanden later zeggen we nog elke avond wat een zaligheid het is om in dit bed te slapen. De levering verliep ook vlekkeloos en onze oude matras werd ook meegenomen.
Het is een zeer goede matras
Het is een zeer goede matras
een aanrader voor iedereen
weg met de rugpijnen een heel goede nachtrust
ook de hoofdkussen zijn goed
Smorgens nog altijd rugpijn .had er…
Smorgens nog altijd rugpijn .had er meer van verwacht
Sinds wij deze matras hebben…
Sinds wij deze matras hebben ondervinden wij geen druk meer tijdens het slapen. Met onze vroegere matras stond mijn echtgenoot steeds op met pijn aan zijn schouders. DIT IS NU VERLEDEN TIJD DANKZIJ DE YUNO MATRAS.
Onmiddellijk goed bevonden
Onmiddellijk goed bevonden. Het hoofdkussen was een beetje wennen.
Juiste inlay nog niet gevonden om…
Juiste inlay nog niet gevonden om comfortabel te kunnen slapen. Zoektocht nog bezig. Binnenkort nieuwe omruiling van inlay.
De ontmoeting en uitleg waren werkelijk…
De ontmoeting en uitleg waren werkelijk uitstekend net als de levering achteraf, alleen heb ik wel iets te vertellen over het comfort. Ik word geregeld wakker omdat ik pijn ervaar aan mijn heupen en mijn nek en vind niet steeds mijn draai om comfortabel te liggen, mijn echtgenoot daarentegen slaapt perfect en is super tevreden.
kussenslopen te klein voor de kussens
We zijn tevreden over onze matras, maar één probleem: de bijgeleverde kussenslopen zijn niet groot genoeg om de eveneens bijgeleverde kussens in te steken. De kussen rollen bij wijze van spreken op in de kussensloop. We zijn zelfs moeten overschakelen naar onze 'oude' kussenslopen.
ik kom nog meer gekrakt en gebroken uit…
ik kom nog meer gekrakt en gebroken uit dat bed dan vroeger
ik ga van armoede gaan slapen in de logeerkamer waar ik trouwens beter kan slapen op een matraske van Ikea (van 150 euro)
het is dan nog op een hoop moes dat we liggen te verhitten ik ontzie mij al de komende zomer maanden ik denk dat we dan beter naast ons bed op de grond gaan liggen een schrik van een geld betaald aan niemand wijs te maken we worden zot verklaard en terecht

Antwort von yunobed
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.