Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade gärna berättat om vapen, problemet är att jag beställde för en vecka sedan och fortfarande inte fått mitt paket. Kundservice hjälper inte alls och det känns som man pratar med vägg. Får inte veta... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har alltid fått grymt bra service och snabb support när det behövs. Leveranserna kommer alltid snabbt och deras produkter är av högsta kvalitet varje gång! Kunde inte vara mer nöjd med allt som detta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nöjd. Vill meddela att den va försenad pga att polisen genomsöker paketen innan lämnas vidare pågrund av sökning via narkotika. Detta har ej med yuoto att göra utan dem är väldigt snabba i sin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket snabba leveranser som vanligt och väldigt bra kundservice! Smaken är väldigt god och jag hoppas att man får ut dom 50000 puffarna eller i alla fall så många som möjligt.

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. E-Zigaretten-Fachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Om Yuoto Vape: Välkommen till Yuoto Vape, din pålitliga partner i vapingvärlden. Sedan vår grundläggning 2015 har vi engagerat oss i att tillhandahålla en förstklassig rökupplevelse för våra kunder genom ett brett utbud av högkvalitativa och innovativa vape-produkter. Vår verksamhet är grundad på passionen för att erbjuda ett hälsosammare och mer njutbart alternativ till traditionell rökning, samtidigt som vi strävar efter att ligga i framkanten av vapingteknologin. Vår Mission: På Yuoto Vape är vår mission att revolutionera vapingupplevelsen. Vi strävar efter att erbjuda produkter som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar i termer av kvalitet, säkerhet och användarvänlighet. Genom att noggrant välja ut våra leverantörer och kontinuerligt följa de senaste trenderna och innovationerna inom industrin, säkerställer vi att vårt sortiment alltid är av högsta standard. Vårt Engagemang: Kvalitet och kundnöjdhet ligger i centrum av allt vi gör. Alla våra produkter genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa deras säkerhet och prestanda. Vi är också dedikerade till att erbjuda utmärkt kundservice, från snabb och pålitlig leverans till professionell support för alla dina frågor och behov. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga relationer med våra kunder baserat på förtroende och ömsesidig respekt. Varför Välja Yuoto Vape?: Högkvalitativa Produkter: Vi erbjuder endast originalprodukter med kvalitetscertifikat. Brett Produktutbud: Vårt sortiment inkluderar de senaste och mest populära vapingprodukterna på marknaden. Konkurrenskraftiga Priser: Vi arbetar direkt med tillverkarna för att erbjuda våra produkter till de mest fördelaktiga priserna. Utmärkt Kundservice: Vår kundtjänst är här för att stödja dig före, under och efter ditt köp. På Yuoto Vape är vi mer än en butik; vi är en del av din vapingresa. Oavsett om du tar dina första steg bort från traditionella cigaretter eller söker efter nästa nivå inom vaping, är vi här för att stödja dig med produkter och kunskap. Utforska vårt sortiment idag och upplev skillnaden med Yuoto Vape.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

The taste was not good

I buy four of this vipe no one taste ok
The delivery was fast

24. April 2026

Antwort von Yuoto

We are sad that you didn't like the taste of the vape you bougth. We rekomend you try Beyonder (7000 puffs) and Lens (50 000 puffs). Plese contact our customer service so that we can compensate you.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lite långsammare & allt finns inte på…

Lite långsammare & allt finns inte på lager fast de står att de gör.
Dock snabba med att fråga vad man vill ha istället 👍

23. Februar 2026

Hej Mia,
Tråkigt att lagerinventeringen var fel i detta fall, annars brukar det ta mellan 1-3 arbetsdagar för våra leveranser.
Vi är ledsna över att du inte kunde beställa alla de produkter som du önskade. Vi fyller på lagret regelbundet och förhoppningsvis kommer du kunna handla det du är sugen på😊

Super nöjd

Smidigt att beställa och snabba leveranser. Allt har fungerat smidigt.

25. März 2026

Antwort von Yuoto

Det gläder oss att du tyckte det var smidigt och snabb leverans😊 Tack!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt att beställa denna produkt

Enkelt att beställa denna produkt. Riktigt snabb leverans

25. März 2026

Antwort von Yuoto

Kul att det kändes enkelt att beställa och leveransen var snabb.
Tack så mycket, otroligt kul att höra😊

Supersnabba leveranser

Supersnabba leveranser, bra kvalite. Dunder kundtjänst som löser snabbt o smidigt vid problem. Trevliga och bra kvalite på produkterna

20. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Yuoto

Tack så mycket, Jättekul att höra😊

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans 🥰

27. Oktober 2025

Antwort von Yuoto

Tack Eva! Jätte kul att höra att du är nöjd med produkterna och frakten.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr