Deltog i madklubarangement med foredrag. Foredraget var underholdende og alt i alt en hyggelig aften. MEN de to hovedretter i menyen var meget skuffende. Menyen var uden varsel eller forklaring ble... Mehr ansehen
En hel igennem perfekt oplevelse at spise på Yutaka en lørdag aften: lækker mad, opmærksom og god betjening, et godt udvalg af drikkevarer osv osv. En STOR anbefaling herfra ☺️ dér skal jeg hel klart... Mehr ansehen
Super betjening SUPER god mad og drikkelse, ekstra god service igår, fik en GT koldskål som tidligere var på menu kortet men desværre nu fjernet 😥 men personalet fik lavet en alligevel 👍🏻 God sti... Mehr ansehen
Må være Danmarks bedste sushi restaurant. Utrolig venlig betjening. Maden var på meget højt niveau. Super god velkomst cocktail i karaoke baren. Stilfuld og perfekt oplevelse. Kan varmt anbefales.
Meget positiv over det her sted
Kæmpe anbefaling
Vi bestilte takeaway: Menu 5 (44 stk.) til 3 personer, og det var helt perfekt.
Præsentationen var utrolig flot, og sushien smagte fantastisk. Deres emballage er meget godt for take away. Så der vinder I en stjerne mere.
Kæmpe anbefaling, hvis du bor i Herning eller omegn.
Manglede service og kold mad
Vi ankommer 5 voksne til spisning kl 18, hvor der kun er 3 andre par i restauranten. Så betjeningen burde være i top.
Efter vi har bestilt maden kommer den drypvis. Først lidt til de 3 som har bestil menu, så 10 min efter ankommer sashimi til en anden - dog uden ris som der også var bestilt. Og efter en time er risen forsat ikke kommet hvorfor vi selvfølgelig afbestiller den igen da maden nu er spist uden ris. Den sidste og 5. Person får først lidt mad 20 min efter de første 3 er begyndt at spise. Her er der endda fejl i bestillingen og vi får besked om at den rigtige ret kommer hurtigste muligt.
Den forkerte ret er forsat ikke ankommet efter 20 min. Vi bestiller 2 yderligere småretter. Efter yderligere 30 min er intet af maden kommet. Da vi selv henvender os til personalet for vi at vide at der var en fejl i systemet så nogle eller noget af bestillingerne ikke var sendt ud i køkkenet. Men vi skal selv henvende os for at få denne information.
Efter ca 5-10 min kommer de manglede retter. Men de er ikke gode. Hård kylling (som om det er blevet opvarmet igen) og tun sticks er ikke varmt.
Det var virkelig skuffende. Når man betaler over 3000kr for en middag i Herning forventer man virkelig service og mad er i top.
Meget skuffende.
Så var vi på Yutaka at spise
Så var vi på Yutaka at spise, og hvor var det fantastisk som altid.
Det var en spise og smagsoplevelse af de helt store😁
Perfekt oplevelse
En hel igennem perfekt oplevelse at spise på Yutaka en lørdag aften: lækker mad, opmærksom og god betjening, et godt udvalg af drikkevarer osv osv. En STOR anbefaling herfra ☺️ dér skal jeg hel klart snart ind igen!
Yutakas’s julemenu
Yutakas’s julemenu på en fredag aften kan stærkt anbefales. Forvent (heldigvis) ikke en fordansket udgave at en jule-sushi menu, men en spændende sammensætning af små asiatisk inspirerede lune retter med alskens tilbehør og dertil de bedst Kaburamaki stykker. Alle pengene værd.
Rigtig god mad 👌🏽 har lyst til deres…
Rigtig god mad 👌🏽 har lyst til deres rispapir selv i dag. havde en hyggelig aften, i hyggelige omgivelser og alt smagte super godt
Super lækkert mad 👌 lidt øv at…
Super lækkert mad 👌 lidt øv at serveringen kun taler engelsk, vi er trods alt i Danmark
A must try
The food is fantastic! But spaces for table is too close., no privacy!
Store forsinkelser og annullerede ordre
Det er svært at være imponeret over noget som aldrig bliver leveret. Først bliver ordenen forsinket for til sidst at blive annulleret, det er bare ikke godt nok.
Har endnu engang hentet det lækreste…
Har endnu engang hentet det lækreste sushi. Selvom det er take away, er det smukt anrettet, friskt, lækkert og meget smagfuldt.
Bliver altid mødt af de sødeste tjenere.
Maden var under alt kritik
Maden var under alt kritik. Til den pris forventer jeg kvalitet.
Tempura rejerne var kolde, slatne, bløde og ikke færdig stegte, dvs. halv rå dej.
Sushien var uden smag og bar præg af at være lavet tidligere. Ihvertfald virkelig tør og kedelig uden smag og ret meget rå fisk.
Kam muslinger var gode og frisk stegte.
Vi har været der mange gange tidligere. Der var det virkelig godt. Det er det desværre ikke længere.
Vil ikke komme der igen.
følte sig snydt
MEN de to hovedretter i menyen var meget skuffende. Menyen var uden varsel eller forklaring blevet lavet om. I stedet for bestilt helleflynder fik vi bare overtilberedt torsk. Lammet var af kedelig kvalitet. Blege stykker sej får som smagt af uld.
Foredragsholderen ville hjem og åbne en dåsemad. Det ku vi desværre godt forstår.
Springer over en anden gang.
Dårlig sushi og personale, der skændes
Sushien levede på ingen måde op til forventningerne.
Laksen smagte som røget laks og de “sprøde” tempurarejer var på ingen måde sprøde.
Personalet stod højlydt diskuterede foran kunderne og snakkede grimt til hinanden i mellem.
Ikke noget jeg ville gøre en anden gang…
God og kompetent betjening
God og kompetent betjening, i hyggelige lokaler. Maden var som altid fantastisk, og i rigelige mængder.
Fornøjelse at invitere vore venner fra KBH. På en restaurant, hvor alting bare er i orden
5 stjerner er ikke nok!
5 stjerner er ikke nok!
Havde en ven med på Yutaka, som er meget kræsen, så tog ind for at snakke med dem om de kunne hjælpe, og om vi måske kunne lave lidt om på menuen. Det var bare slet ikke noget problem hvilket var virkeligt fedt. Det virkede som om at vi kunne få det lige som vi ville. Allerede der rammer vi 5 stjerner! Vi havde et lille uheld med vores bestillinger blev blandet lidt, men personalet var simplethen bare så rare, så det løste sig.
Og så er der maden! hooold nu op det smagte godt! Yutaka må helt klart lave noget af Danmarks lækreste sushi.
Så hvis du læser kommentar herinde for at finde ud af om det er turen værd... Det er det bestemt!
Må være Danmarks bedste sushi…
FANTASTISK oplevelse
FANTASTISK oplevelse, kvalitet HELT I TOP !!!!! super service, her kommer vi igen, Hernings absolutte bedste restaurant.
Bestilte Tempura m
Bestilte Tempura m. store rejer, de skriver det er sprød snacks. de var helt rå slet ikke sprød, smed det i skraldespande. Bestiller aldrig Take away der fra igen.
Var en rigtig god oplevelse
Var en rigtig god oplevelse, som helt sikkert skal gentages. Tjeneren var rigtig sød og ærlig. Maden var hamrende god. Eneste der trækker lidt ned, var at vi sad og ventede på maden i næsten 45 minutter, så der er plads til forbedring. Men maden var værd at vente på, meget spændende og masser af det.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.