Sjukt dåligt bemötande, jag fick hem en trasig tröja och jag kontaktade då kundtjänst som sa att jag inte skulle behöva betala returen ändå fick jag en faktura från klara på returen på 39kr. Kontaktad... Mehr ansehen
Fick 2 defekta sängbord. Dålig byggkvalite plus repor och lådorna gick knappt att öppna. Bara kundtjänst på chatt. Som blivit avbruten eller avslutad innan reklamationen lösts. Provat flera gånger. Må... Mehr ansehen
Gjorde två beställningar i december/januari, fick inget ordrenummer men pengarna har dragits. Vart i kontakt med kundtjänst flera gånger! Fortfarande flera månader senare inte fått pengar eller bestäl... Mehr ansehen
Min dotter vill returnera en vara , ett par jeans, men omöjligt trots att hon följt returprocessen. Någon returetikett får hon aldrig och när hon försöker chatta med kundservice så är det bara AI svar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Zara is a high standard fashion brand at extremely low prices
Boro Road, 2622, Boro, Australien
- zara.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zara skickar mig fel varor och ber mig betala returkostnad
Dem skickar mig fel varor och sen sitter jag i support i evigheter. Sen när jag äntligen får hjälpen efter de förståt att felet ligger på deras sida, så skickar de ett bekräftelse mail att min retur godkänts. SÅ BER DE MIG ATT BETALA FÖR RETUR FRAKTEN EFTER ATT DE SKICKAT MIG FEL VAROR.
Ekstremt dårlig kundeservice
De har ekstremt dårlig kunde service og Daniel fra zara dansk sku dø
Usel hemsida
Usel hemsida, där man inte kan sortera varor på pris, komplicerad vy, dåliga filterinställningar, m.m
Frakten är gratis vid en viss summa men returen kostar. Annars levererar de i tid och återbetalar i tid.
Besvikelse
Kundtjänsten var väldigt svår att jobba med, hade en retur som försvunnit i posten och det tog mycket fram och tillbaka innan de fixade det. Klarna fick tillslut kontakta dem för att de skulle göra något. De vill dessutom ta 29 kr betalt för retur nu...kvaliteten på kläderna är nere men priserna är uppe. Butikerna är alltid kaos, ostädat, långa köer, elaka butiksarbetare, bara allmänt otrevligt. Synd för de har en del fina plagg men Zara har tappat charmen den hade en gång i tiden.
Skulle reklamera en barnbyxa som blivit…
Skulle reklamera en barnbyxa som blivit hål på både benen och på samma ställe och de säger att hen ramlat och skrapat upp hål nästa uppe vid midjan
Expediten gick när vi stod och pratade fick ej reklamera!!!
11 april Zara Stockholm
Nu har de mist en kund till
Bra.
Positivt:
- Fina kläder
- Hade inga problem med returen, men jag skickade tillbaka kläderna jag inte skulle ha dagen efter jag fått dem.
Negativt:
- De rekommenderade för liten storlek till mig (skrev in vikt och längd) och allt var slutsålt dagen efter så kunde inte byta.
- Dyrt med frakt och retur.
Jag önskade få kontakt med en Zara…
Jag önskade få kontakt med en Zara butik i Stockholm för att byta en klänning som jag hade köpt till mitt barnbarn i julklapp.
Gick inte att få hjälp.
Jag köpte klänningen den 10 december 2022 via Fashion Retal S.Aoch den 12 januari 2023 när jag bad om ett telefonnummer till en Zara butik i Stockholm så fick jag bara besked via deras chatt om att det inte gick att byta p g a att 30 dagar hade gått sedan jag köpte klänningen.
30 dagars bytesrätt är alldeles för lite i jultider.
Har idag försökt få kontakt via chatt men det fungerar inte.
Detta var först och sista gången jag handlar på Zara.
Ja informera gärna Zara eftersom man inte kan nå dem som köpare.
Horribel kundtjänst
Bra kläder, horribel kundtjänst. Skulle reklamera en vara som kom defekt. Pga strul i appen fick jag prata med två olika personer om samma ärende och sjukt nog var båda riktigt dålig. Den första var extremt lat kunde inte kolla upp en enda sak, var kort och lätt passivt agressiv. Den andra "Ewa" var ännu mer passivt agressiv och allmänt knepig att ha göra med, grundläggande meningsuppbyggnad verkade också vara ett problem. Blev väldigt tydligt att båda såg mig som något störande
KÖP ALDRIG
KÖP ALDRIG! Det har lång leverns, och de skickade fel vara till mig och eftersom jag skickade tillbaka jag fick betala 29kr 🤦🏻♂️
SKA ALDRIG KÖPA FRÅN DE IGEN
Vad är det för människor som jobbar på…
Vad är det för människor som jobbar på chatten på Zara!?Det är som att prata med robotar. Nya kunder och gamla håll er borta från Zara!Otrevlig personal, kundservice är obefintlig, reklamation gör er inte besväret!
Varning varning varning ⚠️
Reklamation ej godkänd
Köpte en kavaj med väldigt fina och unika strassknappar som är formade som blommor. Använde kavajen kanske 4-5 ggr och märkte då (ca 2-3 månader efter köpet) att en knapp var borta.
Alla som någonsin handlat på Zara vet att knapparna sys på i all hast och att de lätt kan lossna. Däremot blev min reklamation inte godkänd och de har heller inga ersättningsknappar.
Nu är kavajen oanvändbar och hänger i garderoben för det går ju inte att springa runt med en saknad knapp.
Tänk på det när ni beställer från Zara!
Får ett paket försenat i mer än en…
Får ett paket försenat i mer än en månad.
Dåligt bemötande både i kundservice och i butik!
Får ens inte svar på min fråga. Det är som att prata med en robot.
Finns mycket bättre affärer som tar hand om sina kunder!!!
aldrig ska jag beställa något mer därifrån.
Returpolicy
Hela började med att jag skulle beställa ett plagg inför temafest och passade på att beställa ytterligare 2 plagg. Varorna var utlovade vid ett datum men det plagget jag skulle ha till festen var försenad med över 3 veckor. När jag väl fick hem varorna var det för sent och övriga plagg passade inte. Och inte gick det att returnera pga av att jag var för sen med att returnera med 1 dag från när första plaggen kom. Kommer aldrig handla på zara igen, det är en sak som är säker.
Mycket dålig returpolicy:(
Mycket dålig returpolicy:(
Tråkigt bemötande i både butik och chatten kundtjänst.
En vara som är dåligt utformad / sydd. Butiken vägrar ta tillbaka den.
Finns ju som tur är många andra butiker och företag som har kunden i fokus så blir att handla på andra ställen framöver.
Never again Zara:(
Urusel kundkänsla
Min syster fick en scarves som gåva. Helt fel färg för henne. Produkten är kvar i sin ursprungliga förpackning med kartong och allt, syns att den inte varit använd, inte kunnat vara använd med den förpackningen. Enligt hemsidan kunde man byta om produkten var kvar i sin originalförpackning. Fick inte byta till annan scarves. Du måste ha kvitto sa människan i kassan retur/återköp. Lite svårt då det är en gåva. Man får inte en sak och säger till givaren att "har du kvitto, jag gillar inte färgen". Jag sa att jag ville byta, inte ha pengarna tillbaka. Då började människan prata engelska med mig!? Jag är rätt duktig på engelska men blev oerhört provocerad av detta. Näbbig och otrevlig. Tyvärr blev nog jag det också till slut. Ingen känsla, ingen flexibilitet. Tog en annan expedit som inte heller kunde svenska ordentligt. Det stör mig. Inte nog med att de var otrevliga och verkligen INTE serviceminded, de hade en attityd som man inte får ha i det jobbet. Näe, jag kommer aldrig sätta min fot på en Zarabutik mer i hela mitt liv. Önskar jag kunde ge en minusstjärna.
Totalt sämsta
Totalt sämsta!
Besökte butik i Sthlm då jag länge velat köpa ett plagg just! Den fanns inte framme i butik men fanns på lagret som skulle ta 5 minuter att få upp, kom inget plagg! Väntade iaf 30 min innan jag betalade de jag hittat och frågade då om de plagget som skulle komma från lager. Båda försvinner iväg och ingen återkoppling. Blev besviken och gick, gick in igen efter flera timmar och fortfarande har inte plagget kommit. Så åker därifrån, är nu hemma från min semester och kontakta zara för att kolla om man kanske kan få beställa med fri frakt för den dåliga servicen i butik (bor 40 mil ifrån närmaste) dom kan inte göra sånt tydligen och ber mig beställa till butik och hämta där. Fast jag skrev att jag bor långt ifrån. Kundservicen är under all kritik inte just för att dom inte kan vara lite snäll efter dålig erfarenhet i butik. Dom man skriver med läser inte ens vad man skriver och förstår inte vad man menar med att ett plagg skulle komma från lagret. Var är er läsförståelse? Otrevlig kundservice också!
Det är OK enligt Zara att barna handlar via nätet
Utan att jag viste om det har min 15 åring dotter handlat på Zara.se. Det är ok det är hennes pengar och hon får göra vad hon vill. Tyvärr det är så att barn vet inte riktigt ibland vad de ska göra i vissa situationer och som i denna när hon vill inte ha några plagg. Hon sa det till mig samma dag som hon ska på semmester med sin mamma. Jag tänkte då fixar jag det. Fick mail av henne med all information och åkte till Zara butiken i Arkaden. Där pratade jag med en jättetrevlig tjej som vill hjälpa mig med det saknades QR kod. Jag fick inte tag på min dotter och jag åkte hem. Till slut fick jag alla uppgifter och åkte tillbaka till butiken och lämnade in saker och fick information att det kommer att synas i APPEN och man får mail ang returen. Efter några timmar ser jag fortfarande inte att det registrerades någon retur och jag bestämde mig att kontakta zara.se via Chaten. Där blev jag bemött på jättedålig sätt och oträvlig tjej. Jag förklarade att man fick inte sälja saker till barn och man kan inte inga avtalet men hon vill inte hjälpa mig utan min dotter måste kontaka Zara själv. Jag vill bara veta om hon ser att returen registrerades. Som det ser ut nu har vi inga saker och min dotter får inga pengar tillbaka.
Nu ska jag ta detta vidare för att man kan inte sälja saker till barn och ingå avtalet och i princip den är ogiltig. Och min dotter sta absolut inte handla något där mer för man får ingen hjälp. Och också en sak till är att man kan kontakta Zara bara via Chat, inget mail eller telefon loch det är dåligt.
Unhelpful staff
Unhelpful staff, seems overworked. Couldn’t even wait outside my girlfriends dressing room to help her try out clothes. Bad experience
Bra kläder men otrevlig personal
Zara har bra kvalitet på kläderna vilket gör att jag kommer tillbaka. Dock är personalen i butiken (i Uppsala) något otrevliga, speciellt de engelsktalande.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.