Juger son origine.
Le site est impossible a contacter personne ne rappelle ,loue uniquement a des Belges et juge votre origine.ll faut plus de concurrence pour mettre fin a cette situation.
Zimmo is het op één na grootste vastgoedplatform in België. Met een uitgebreid aanbod van meer dan 125.000 vastgoedadvertenties in binnen- en buitenland trekken ze maandelijks 6.2 miljoen bezoekers aan. Met hun gebruiksvriendelijke website, dynamische app en innovatieve producten, wil Zimmo de 360°-partner voor elke gebruiker, vastgoedmakelaar, notaris én projectontwikkelaar zijn. Zimmo streeft ernaar om al haar gebruikers slimmer te maken. Zo bieden ze extra informatie bij woningen aan zoals de prijshistoriek en tonen ze met een performante online schattingstool aan hoe de waarde van een woning wordt bepaald. Die producten en tools maken het aan- of verkoopproces voor alle partijen in de vastgoedmarkt meer transparant en begrijpbaar. // Zimmo est la deuxième plus grande plateforme immobilière en Belgique. Avec une offre étendue de plus de 125 000 annonces immobilières en Belgique et à l’étranger, elle attire 6,2 millions de visiteurs chaque mois. Avec son site web convivial, son app dynamique et ses produits innovants, Zimmo a pour objectif d’être le partenaire complet de chaque utilisateur, agent immobilier, notaire et promoteur immobilier. Zimmo vise à rendre tous ses utilisateurs plus malins. Par exemple, la plateforme propose des informations supplémentaires sur les habitations, comme l’historique du prix, et montre comment la valeur d’une habitation est déterminée grâce à un outil d’estimation en ligne performant. Ces produits et outils rendent le processus d’achat ou de vente plus transparent et plus compréhensible pour toutes les parties sur le marché de l’immobilier.
Kolonel Begaultlaan 1A bus 12, 3012, Wilsele, Belgien
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
We hebben een zeer slechte ervaring met jullie diensten: jullie huren click- en respondmensen in uit het buitenland om jullie cijfers en ranking van jullie website beter te maken, maar allemaal waardeloze contacten. Echt allemaal.
We hebben het erna op immoweb geplaatst en was binnen de 5 dagen verhuurd met allemaal zeer waardevolle contacten.
Een print screen van jullie contacten en werkwijze gaat naar test aankoop waar een dossier rond jullie praktijken geopend zal worden.

Antwort von Zimmo
Goede website, gelukkig 1 appartement gevonden via deze site, vind beter dan de andere websites die ook woningen te huur of in de verkoop hebben
Zeer beoordeeld op basis van je inkomen en als ze genoeg kamers beschikken gaan ze toch zeggen dat het te klein is

Antwort von Zimmo
Website werkt voor geen meter, zoeken naar iets is onmogelijk omdat filters niet "luisteren". Maximumprijs 150.000 instellen en resultaten krijgen van een miljoen en meer. Plaats aanduiden en geen resultaten krijgen, tot je zo ver inzoomt dat er plots wel resultaten op de kaart komen, maar je zit dan wel helemaal ingezoomd...

Antwort von Zimmo
Ze beoordelen mensen op basis van hun afkomst.

Antwort von Zimmo
Inloggen met behulp van mail controle vind ik zooooooooo vervelend!!!!! Alleen zimmo doet het net of het bank app is 😪
Niet serieus nemen, men neemt gegevens over en vermelden onjuistheden, daarna kan je naar de verkopende makelaar doorlinken. Door zulke vermeldingen kunnen potente kopers afhaken.
Ze zouden van het internet af moeten, ik ga er in ieder geval mijn best voor doen.
Wees gewaarschuwd en gebruik je gezond verstand, in mijn ogen zijn ze incompetent.