Door onze eigen fout deed onze website het niet meer. De helpdeskmedewerkers waren super behulpzaam, en binnen no-time was alles weer geregeld. Echt heel erg blij met de klantenservice die we hebben g... Mehr ansehen
Onbetrouwbare grijpers! Al bijan 20 jaar klant, maar de afgelopen paar jaar hebben ze stiekem mn prijzen verhoogd en dat niet gecommuniceerd. Ik betaal ineens 3x zo veel en moet dat maar toevallig... Mehr ansehen
Positieve ervaring met de dienstverlening van Zonnet. Men heeft een SSL-certificaat op mijn website probleemloos ingesteld. Ben zeer tevreden.
Vom Unternehmen geschrieben
Zonnet is opgericht in 1999 en daarmee een van de oudste internetproviders van Nederland. Ons team van 20 ervaren professionals draagt dagelijks zorg voor ruim 120.000 abonnementen voor meer dan 50.000 klanten. Zonnet biedt oplossingen op het gebied van Shared en Managed hosting, e-mailoplossingen, domeinregistraties, SSL en E-Herkenning. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Vereinigte Staaten
- zonnet.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Positieve ervaring met de…
Ik ben keurig en adequaat geholpen
Ik ben keurig en adequaat geholpen. De eerste keer kwam ik er niet goed uit ik heb dat gemeld en de tweede keer kreeg ik een heel goed en duidelijk antwoord binnen een korte tijd. Echt heel fijn.
Ik zat heel veel jaren bij…
Ik zat heel veel jaren bij HostingDiscounter en een overname door Zonnet aangekondigd op 02-09-2024.
Had bij HostingDiscounter al betaald t/m 23-10-2024
Een verhoging van €31/jaar bij Hostingdiscounter naar €123/jaar bij Zonnet lijkt mij een absurde verhoging.
In september 2024 gestart met het overzetten van mijn domein naam en daarna het opzeggen van alles bij Zonnet.
Bleek ik net 1 of 2 dagen na 23-09-2024 alles te hebben opgezegd. Werd toch gesummeerd om de rekening van €123 van Zonnet te betalen omdat ik binnen 1 maand voor de nieuwe periode had moeten opzeggen. Net 1 of 2 dagen te laat en wist ok niet van deze automatische verlenging.
Dus heb ik voor 1 jaar €123 moeten betalen zonder ook maar iets te hebben gebruikt van Zonnet.
Denk zelfs dat dit wettelijk niet mag. Een dergelijke verhoging moet een reden kunnen zijn om op te zeggen.
Zit nu al twee jaar happy bij Strato. Betaal nu €36 met veel meer opslag ruimte voor de e-mails.
Geduldige vriendelijke hulp
Inloggen lukte eerst niet Dankzij de geduldige hulp van de klantenservice is het uiteindelijk well gelukt
TRaage reactie van supportdesk , onduidelijke oplossingen
De supportdesk reageert traag (vaak pas na enkele dagen) en geeft regelmatig onduidelijke antwoorden op vragen. Er is onvoldoende opvolging; wanneer een vraag niet goed is beantwoord, wordt vaak alleen op de meest recente e-mail gereageerd.
Daarnaast is er onduidelijkheid over de abonnementen. Eerder werd gecommuniceerd dat een @zonnet.nl e-mailadres niet meer rechtstreeks gebruikt kon worden en dat hiervoor een domein of een van de nieuwe adressen moest worden aangeschaft. Tegenwoordig blijkt dit wel mogelijk te zijn, maar dit wordt niet expliciet door de supportdesk bevestigd.
Verder blijken er abonnementen te worden aangeboden die uitsluitend via contact met de helpdesk toegankelijk zijn. Hierover wordt vooraf geen informatie verstrekt.
Top geholpen!
Door onze eigen fout deed onze website het niet meer. De helpdeskmedewerkers waren super behulpzaam, en binnen no-time was alles weer geregeld. Echt heel erg blij met de klantenservice die we hebben gekregen!
Onbetrouwbare grijpers!
Onbetrouwbare grijpers!
Al bijan 20 jaar klant, maar de afgelopen paar jaar hebben ze stiekem mn prijzen verhoogd en dat niet gecommuniceerd. Ik betaal ineens 3x zo veel en moet dat maar toevallig zien op mn rekeningoverzicht van de bank. Geen factuur., geen communcatie over prijsvehogingen. Boefjes!
Very good and friendly help by Kjelt
Very good and friendly help by Kjelt - one of the employees of zonnet - that result in solving my mail problems !
De klantvriendelijkheid en het geduld…
De klantvriendelijkheid en het geduld waarmee Jeroen samen met mij mijn probleem tackelde en oploste.
Ronduit super!
Ronduit super. Lastig probleem door mij als gebruiker veroorzaakt snel en daadkrachtig opgelost.
Jeroen heeft mij voortvarend en…
Jeroen heeft mij voortvarend en geduldig verder geholpen bij het instellen van de tweetrapsverificatie. Dat ging bij mij niet helemaal vlekkeloos, wat vooral aan mijn onkunde lag.
Fijn
Fijn, dat het probleem zo goed begrepen werd en gelijk meegedacht werd bij de oplossing. Dit werd ook snel geregeld, top!
Slecht
Slecht. Slechter slechtst
Waardeloze service. En duur!
Wacht al een week op antwoord op mijn…
Wacht al een week op antwoord op mijn vraag. Ticketnummer: HKL-736-17486
Goede helpdesk met persoonlijk en…
Goede helpdesk met persoonlijk en duidelijk advies bij eventuele instellingsproblemen bij externe mailprogramma's. Mailserver van Zonnet draait uitstekend.
super goeie klantenservice
super goeie klantenservice
Exorbitante verhoging abonnementskosten e-mail hosting
Tot mijn verbazing heb ik vastgesteld dat het tarief voor mijn domein- en e-mailhostingabonnement opnieuw met circa 50% is verhoogd. Deze verhoging volgt op een eerdere, zeer substantiële prijsstijging in 2025 waarbij het abonnementstarief steeg van €12 naar €79 per jaar (+400%). De opeenvolgende verhogingen leiden ertoe dat de kosten in korte tijd vele malen hoger zijn geworden dan het oorspronkelijke tarief. Ik heb bezwaar gemaakt.
Antwoord support Zonnet op mijn bezwaar:
Ik begrijp dat de aangekondigde prijsverhoging een aanzienlijke verandering kan zijn. We hebben hierover per e-mail (1-9-2025) een nieuwsbrief gestuurd. De afgelopen jaren hebben we echter te maken gehad met een stijgende inflatie, waardoor onze kosten flink zijn toegenomen. Denk hierbij aan uitgaven voor personeel, hardware, stroom, datacenters, domeinnamen en licenties. Ook voor 2026 hebben onze leveranciers aangekondigd hun tarieven verder te verhogen. Dit is conform artikel 8.1 van onze algemene voorwaarden. Om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven investeren in de kwaliteit, veiligheid en stabiliteit van onze diensten, zijn we genoodzaakt onze tarieven aan te passen.
Zonnet ontzettend duur
Ik was eerst bij HostingDiscounter, toen dat Zonnet werd zijn de prijzen absurd verhoogd. Ik merkte het te laat, en vergat het helaas weer. Zet nu mijn accounts (op dit moment alleen domeinnamen) over naar een provider die 5 keer zo goedkoop is.
Zonnet let erg op de kleintjes
Hostingdiscounter domeinnamen opgezegd per mail. Geen reactie. Na overname door Zonnet kwamen de rekeningen en betalingsherinneringen. Klantenservice beschouwt de opzegging per mail als geen opzegging, geen enkele coulance. 10 dagen na verlenging, geen coulance. Kosten abonnement domeinnamen zijn sinds jan 2025 verdrievoudigd. Mijn advies: ga vooral elders kijken, geen fijn bedrijf.
Na >20 jaar zonnet email...
Na >20 jaar een emailadres gehad te hebben, is deze gewoon opgeheven omdat ik er niet voor wil betalen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.