Bra upplysning om väntetiden. Priset jag fick på telefon stämde inte med fakturan men det såg jag inte förrän jag betalat. Det var extra för hunden är 8 år. Så blev jag ombedd skaffa ett svenskt intyg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Haft agria i 7 år och aldrig haft några problem! Toppen service och trevlig och kunnig personal. Har i dagsläget 7 hästförsäkringar och enda negativa jag har att säga om agria är väll priset. Tycke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag behövde hjälp då jag ångrade valet jag gjort på webben, ville höja upp veterinärvården. Jag fick proffsig vägledning i telefonen och ändrade även på självriskperioden. Kände mig i slutändan mycket... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anser att Agria har varit bra för oss tidigare Vi har haft 3 andra hundar tidigare Detta blev och är ett naturligt val för oss Har alltid blivit bemött på ett trevligt och professionellt sätt D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.
Tegeluddsvägen 11, 115 41, Stockholm, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Har i dagsläget 7 hästförsäkringar och enda negativa jag har att säga om agria är väll priset. Tycker försäkringarna är otroligt dyra. För ett år sedan betalade jag ca 850 för alla försäkringar och idag ligger de på över 2000kr i månaden. Detta trotts 40-15% rabatt per försäkring.
Så över lag gillar jag agria och deras service men priset är otroligt högt.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Tries to get out of claims. Do not sign up for insurance with Agria
I have already had extensive conversations with your claims department and it was very clear that their only objective was to deny the claim.
As to your offer for a review of my claim, that review body is made up of your own personal so I fail to see that it could change the decision.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Trevligt bemötande. Genomgång av olika försäkrings alternativ på ett bra sätt.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Anser att Agria har varit bra för oss tidigare
Vi har haft 3 andra hundar tidigare
Detta blev och är ett naturligt val för oss
Har alltid blivit bemött på ett trevligt och professionellt sätt
Det var även fallet i måndags då jag tecknade försäkringen
Med vänlig hälsning
Ejna Palme’n

Antwort von Agria Djurförsäkring
Professionellt, kunnigt och vänligt bemötande, där jag alltid fått hjälp med de frågor jag haft

Antwort von Agria Djurförsäkring
Jag frågade om hur jag ansöker om Agria kortet. Jag blev rådd att googla LF finans för att få telefonnumret för ansökan . Jag anser att det är dålig reklam för er på Agria att ni ej har ett nummer att ge ut angående ansökan om Agria Kortet( kortet bär ju trots allt erat namn) . Jag var nog en jobbig kund som ville ha ett telefonnummer. Efter mycket om och men så fick jag en länk för ansökan. Jag har varit en trogen kund under många år men jag blir frustrerad när ni på Agria har dåligt kund bemötande och jag får tjata mig till uppgifter.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Vi har ett fantastiskt försäkringsombud!
Hon heter Ulla Josefsson.
Tack vare hennes otroligt personliga service.
Tillgängligheten, den snabba servisen både vid nyteckning men även vid försäljning.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Till att börja med hade uppfödaren av valpen valt Agria vilket för min del alltid har lett till att jag fortsatt med det bolaget för mina hundar. Min uppfödare informerade att Agria skulle kontakta mig vilket de gjorde, men först veckan efter jag hämtat valpen. Uppfödare bra information. Agria ringde och gav mig alternativ via mail vilket var suveränt. Sen blev det lite luddigt, så lite osäker om allt är klart nu. Har mailat att alternativ 1 i offerten är okej.

Antwort von Agria Djurförsäkring
Alldeles för lång handläggningstid. Först efter påstötningar och erinran om hur försäkringsavtalslagen ser ut reglerades ärendet.
Ingen som helst kommunikation från bolaget vad som händer och när jag tvingar fram ett svar så är det felaktigt.
Det blir inte bättre av att försäkringen är svindyr. Överväger kraftfullt att byta bolag.

Antwort von Agria Djurförsäkring
God og hurtig service og ville aldrig vælge andre forsikrings bolag

Antwort von Agria Djurförsäkring
Väldigt trevligt bemötande och mycket informativ i formation angående min nytecknade kattförsäkring
Tycker också att det i försäkringen ingående samtalet med jourhavande veterinär var mycket lärorikt

Antwort von Agria Djurförsäkring
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.