Det var lite tankeöverföring för jag betalade 417kronor igår till Svea inkasso, så ringde det idag!! Hoppas att pengarna kommit fram så får jag nya pengar 18/7 och då kan jag betala mer! Måste säga u... Mehr ansehen
Tjejen jag pratade med var mycket trevlig och tydlig. Ett minus till att man bara behöver svara på ett sms för att bli bunden till ett id-skydd. Min lillebror måste ha gjort det för id-skydd är helt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oscar återkom som han hade lovat göra och trots att jag inte kunde svara igår när han ringde upp och likaså idag vid första försöket så ringde han upp igen. Även om det i slutändan blev så att jag sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Uheld efter start av motorcykel Ingen Rögle men.andra kemikalier i rummet Brandvarnaren gav snapt signal Alarm centralen ringte mig nogle sekunder efter Jag förklarade min ubetänksamhet Och... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
En mycket påträngande och envis säljare…
En mycket påträngande och envis säljare ringde mig angående id-kapning. Jag kunde inte få information via mejl utan var tvungen att tacka ja via sms. Det visar sig att jag är bunden till till tjänsten i 12 månader. På kundtjänst gav de som svar att jag tackat ja till avtalet och därför får betala för tjänsten trots att detta ingår i min försäkring. Rekommenderar inte detta företag som använder sig av oschyssta metoder.

Antwort von Alltid Id
Kvinnan jag talade med var väldigt…
Kvinnan jag talade med var väldigt trevlig och varm i sitt bemötande.
Tack och vänlig hälsning Catarina Krång

Vänlig personal
Vänlig personal, bättre erbjudande direkt.

Antwort von Alltid Id
Fick en mycket bra förklaring av Linn…
Fick en mycket bra förklaring av Linn hur
allt fungerar. Är nöjd

Antwort von Alltid Id
Bra information om tjänsten så jag…
Bra information om tjänsten så jag köpte alternativet. Dessutom lugn trevlig och inte pådyvlande!! Kan verkligen ge en ⭐️

Personlig service
Lättillgänglig kontakt. Personligt - inga mailade standardsvar. Vänlig och serviceminded kontakt.

EXTREMT PÅTVINGANDE!
EXTREMT PÅTVINGANDE!
Ringde mig 2 gånger och pratade säkert i över 40 minuter+ där jag förklarade att jag inte var intresserad men han försökte få mig att skicka ett "ok" eller "ja" på ett sms för att starta en prenumeration som man sedan är bunden till i 12 månader.
Nog sämsta säljaren jag någonsin fått uppleva

Trevligt och proffesionellt bemötande
Trevligt och proffesionellt bemötande. Medarbetaren verkade kunnig.

Antwort von Alltid Id
Fatima var trevlig och tillmötesgående

Uheld efter start av motorcykel
Uheld efter start av motorcykel
Ingen Rögle men.andra kemikalier i rummet
Brandvarnaren gav snapt signal
Alarm centralen ringte mig nogle sekunder efter
Jag förklarade min ubetänksamhet
Och alt var ok
Föler mig väldig tryck med denna alarm i mit hem
MvhAllan

Avtalen…
Avtalen…
LÄS IGENOM AVTALET. Du blir BUNDEN i 12 MÅNADER. Om du pratar med en säljare och du nämner att din familj kanske är intresserad, så kommer de ge förslag på ett familjeabonnemang… Om du inte tackar ner till avtalet på 30 dagar, så är du bunden till FAMILJEabonnemnaget utan möjlighet att nedgradera till ett lägre abonemang.
Tekniskt sett så är det vi/jag som inte läser igenom avtalen. De nämner inte att du blir bunden i 12 månader i telefon. Men nu vet ni iallafall!

Antwort von Alltid Id
Jag blev bra mottagen och fick reda ut…
Jag blev bra mottagen och fick reda ut mina funderingar.

Trevligt samtal med kundservice
Trevligt samtal med kundservice
Och jätte bra tjänst 👍👍👍👍

Trevlig och informativ.
Trevlig och informationen var klar och tydlig.
Bra service.
Tack för hjälpen

Håll er borta!!!
Detta är ett riktigt lurendrejeri företag. Allt ifrån hur abonnemang tecknas på fula sätt och man senare får reda på att man är bunden i 12 månader. Kontakten till supporten känns som att ringa till ett callcenter i Indien. Det finns heller ingen besöksadress till företaget vilket troligtvis är medvetet för att slippa bemöta lurade kunder face to face.

Professionel och trevlig bemötande
För första gången pratade jag med en professionel och kunnig person som förklarade saker och ting förståndligt och enkelt.
Dessutom bemötande var mkt trevligt.

Hjälpsam
Hjälpsamma och trevliga i sitt bemötande angående min nuvarande ekonomiska situation.

Antwort von Alltid Id
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.