Alltid Id Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var lite tankeöverföring för jag betalade 417kronor igår till Svea inkasso, så ringde det idag!! Hoppas att pengarna kommit fram så får jag nya pengar 18/7 och då kan jag betala mer! Måste säga u... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tjejen jag pratade med var mycket trevlig och tydlig. Ett minus till att man bara behöver svara på ett sms för att bli bunden till ett id-skydd. Min lillebror måste ha gjort det för id-skydd är helt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oscar återkom som han hade lovat göra och trots att jag inte kunde svara igår när han ringde upp och likaså idag vid första försöket så ringde han upp igen. Även om det i slutändan blev så att jag sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uheld efter start av motorcykel Ingen Rögle men.andra kemikalier i rummet Brandvarnaren gav snapt signal Alarm centralen ringte mig nogle sekunder efter Jag förklarade min ubetänksamhet Och... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkel installation och snabb leverans…

Enkel installation och snabb leverans till min bostad. Trevligt bemötande från personalen🥰👍🏻

9. November 2023

Hej Inger,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att allt gick smidigt till och att du fått ett trevligt bemötande! Kontakta oss gärna vid funderingar framöver.

Önskar dig en fin helg!

Istället för uppsägning

Fick klart för mig att mitt abonnemang var bättre hos er än det jag fått via verisure så det blev 1 år till 👍

2. November 2023

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att du fick en bra information av handläggaren du varit i kontakt med! Vi tackar för ditt förtroende och att du valt att stanna som kund hos oss - hör gärna av dig vid funderingar framöver.

Ha en underbar helg!

Fick Toppenbra information

Fick bra information

31. Oktober 2023

Hej Elsie,

Tack för ditt härliga omdöme!

Det gläder oss att du fick bra information! Kontakta oss gärna vid funderingar.

Önskar dig en trevlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Empatisk säljare lägre pris.

Empatisk säljare.
Fixade reducerat pris så jag kan betala för er vara.

30. Oktober 2023

Hej Margaretha,

Tack för ditt omdöme!

Vad härligt att du fick ett pris som passar dig bättre - kontakta oss gärna vid funderingar!

Ha en fin dag!

Trevligt bemötande

Lyhörd, enkelt och smidigt lösning. Stort tack Ludvig 😊

30. Oktober 2023

Hej Narsis,

Vi tackar för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du fick ett bra bemötande och service av Ludvig, visst är han en stjärna! Hör gärna av dig vid funderingar framöver.

Ha en fortsatt fin dag!

Fin Elina

Jag pratade med Elina! Fin tjej, fint bemötande, kunnig och trevlig, övertalade mig att teckna avtal på ID skydd , super jobb

28. September 2023

Hej Hilda,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt och se att du fått ett fint bemötande av Elina, visst är hon en stjärna! Vi hoppas att du blir nöjd med tjänsten också framöver - kontakta oss gärna vid funderingar.

Ha en underbar helg!

Bra på att förklara

De är bra på att förklara, en av de bättre försäljaren.

3. Oktober 2023

Hej Liliann Christina,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi hoppas att du är nöjd med bemötandet och även tjänsterna du har hos oss idag! Kontakta oss mer än gärna vid frågor eller funderingar i framtiden.

Önskar dig en superfin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Välkomstsms utan att ha pratat…

Fick ett välkomstsms utan att ha pratat eller beställt något på företaget.
Tjänsten aktiveras inom 48 timmar och jag skall håll utkik efter stöldskyddsdekaler i brevlådan..... står det i meddelandet.
Aldrig hört talas om företaget men funderar nu på att polisanmäla.

Enligt de själva är det ett systemfel som skickat ett sms. Jag hade även ett missat samtal minuten innan detta sms. Om det kan ha med saken att göra?
Olustigt vilket som.

14. September 2023

Antwort von Alltid Id

På grund av ett systemfel har en orderbekräftelse skickats ut av misstag till flertalet av de nummer vi har inlästa. Detta är alltså inget som registrerats eller beställts, utan bara självaste bekräftelsen har skickats ut av misstag. Du kan bortse från detta och ska även ha fått ett nytt meddelande som bekräftar att ingen beställning gjorts.

Vi ber om ursäkt och önskar en fin dag!

Vänligen, Linda

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pratade med Fatima på AlltiD.

Pratade med Fatima på AlltiD.
Trevlig person,mycket kunnig o tydlig ,förklarade saker på ett lugnt o sakligt sätt.
Henrik

21. August 2023

Hej Henrik,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss enormt mycket att höra att du är nöjd med bemötandet från en av våra handläggare.
Skulle det dyka upp funderingar i framtiden är du självfallet mer än välkommen att kontakta oss på nytt.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Vänligen, Maja

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fatima hade väldigt bra tålamod....

Fatima hade väldigt bra tålamod med mig när jag tappade fokus och koncentrationen, så hon förklarade om igen.

17. August 2023

Hej Hedvig,

Tack för ditt fina omdöme!

Kul att höra att du är nöjd med bemötandet.
Kontakta oss mer än gärna om det skulle uppstå några frågor eller funderingar framöver så ser vi fram emot att hjälpa dig!

Vänligen, Maja

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack för hjälpsamma och trevliga…

Tack för hjälpsamma och trevliga personal

10. August 2023

Hej Mohammed,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi tackar dig för ditt förtroende och det gläder oss verkligen att du är nöjd med bemötandet du fått från kundservice! Kontakta oss mer än gärna vid frågor eller funderingar.

Toppen

Jag fick den hjälp jag behövde på ett mycket trevligt sätt

26. Juli 2023

Hej Eric,

Vi tackar för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du fick bra hjälp från handläggaren du var i kontakt med! Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar i framtiden.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En mycket trevlig pratstund med…

En mycket trevlig pratstund med Fatima,bra genomgång av allt.
Sen så var vi väl inte riktigt överens om priset trots att jag fick maxrabatt,jag tycker fortfarande att det är lite väl dyrt!!! Men bra jobbat,hon övertygade mig ändå

22. Juni 2023

Hej Ralf,

Tack för ditt härliga omdöme!

Vad roligt och se att du är nöjd med bemötandet du fått från handläggaren du varit i kontakt med! Vi hoppas att du blir nöjd med tjänsten framöver och att priset fungerar bra för dig - hör gärna av dig vid funderingar framöver!

Önskar dig en härlig dag!

Mycket,MYCKET TREVLIG kille som ringde

Mycket,MYCKET TREVLIG kille som ringde. Hoppas han tjänar bra, annars höj hans lön med några tusen.

16. Juni 2023

Hej Roger,

Vi tackar för din trevliga recension!

Vad roligt och se att du är så nöjd med bemötandet du fått från handläggaren du var i kontakt med! Vi hoppas du fick all hjälp du behövde, tveka inte på att kontakta oss vid minsta fundering framöver.

Önskar dig en superfin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jätte Trevlig Kvinna som ringde mig…Positivt!!!!!!!

Jätte Trevlig Kvinna som ringde mig angående mina sena betalningar... Trevligt bemötande!!!!!!!

15. Juni 2023

Hej Linda Christine,

Vi tackar för din fina recension - vad roligt och se att du är nöjd med bemötandet du hade med handläggaren som kontaktade dig! Kontakta oss mer än gärna vid frågor eller funderingar i framtiden.

Ha en fin helg nu!

Mycket trevligt bemötande!

15. Juni 2023

Hej Eva,

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet du fått! Vi ser fram emot att höra från dig i framtiden vid eventuella frågor eller funderingar.

Önskar dig en trevlig helg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allt gick smidigt och lätt

Allt gick smidigt och lätt. Trevlig tjej jag pratade med.

29. Mai 2023

Hej Monica,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad skönt att allt gick smidigt till och att du fick ett bra bemötande! Hör gärna av dig framöver vid minsta fundering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande och hjärtlig hjälp.

29. Mai 2023

Hej Tony,

Tack för ditt tjusiga omdöme!

Det gläder oss enormt att du blivit bra bemött och fått bra hjälp av handläggaren! Vi ser fram emot att hjälpa dig i framtiden vid eventuella frågor eller funderingar.

Ha en härlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och tydlig service 😁 kunde dock…

Bra och tydlig service 😁 kunde dock inte säga upp tjänsten pga bindningstid men blev erbjuden autogiro vilket jag uppskattar 😌

24. Mai 2023

Hej Martin,

Tack för din fina recension!

Vad härligt att du är nöjd med servicen du fått av handläggaren! Tråkigt att det inte gick att säga upp riktigt ännu, men vi hoppas att du är nöjd med tjänsten under tiden du har den :D Kontakta oss gärna i framtiden vid funderingar.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, förståelse och snabb hjälp

2. Mai 2023

Hej Kenneth,

Tack för ditt trevliga omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet och servicen du fått! Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar i framtiden.

Kundrelationer

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr