Det var lite tankeöverföring för jag betalade 417kronor igår till Svea inkasso, så ringde det idag!! Hoppas att pengarna kommit fram så får jag nya pengar 18/7 och då kan jag betala mer! Måste säga u... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Tjejen jag pratade med var mycket trevlig och tydlig. Ett minus till att man bara behöver svara på ett sms för att bli bunden till ett id-skydd. Min lillebror måste ha gjort det för id-skydd är helt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oscar återkom som han hade lovat göra och trots att jag inte kunde svara igår när han ringde upp och likaså idag vid första försöket så ringde han upp igen. Även om det i slutändan blev så att jag sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Uheld efter start av motorcykel Ingen Rögle men.andra kemikalier i rummet Brandvarnaren gav snapt signal Alarm centralen ringte mig nogle sekunder efter Jag förklarade min ubetänksamhet Och... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Trevligt bemötande och bra info
Trevligt bemötande och bra info, kortare svarstid skulle ha gett en stjärna till.

Antwort von Alltid Id
Trevligt samtal med det som fick mig…
Trevligt samtal med det som fick mig att ansluta mig till er sida. I övrigt inga kommentarer eftersom jag nyss gått med er att få återkomma. Tack.

Besviken
Trevliga samtal men det som sägs verkar inte alltid fungera. Sänkningen av avgift har jag blivit erbjuden tidigare men inget händer. När jag startade blev jag erbjuden till en summa som sen sänktes men då pratade vi om 2 personer som blev 1 när fakturan kom . Inte speciellt nöjd.

Otroligt hjälpsam och trevlig
Otroligt hjälpsam och trevlig. Och oerhört generös och förstående då jag fick hjälp med min faktura/ betalningspåminnelse.

Antwort von Alltid Id
Hon var väldigt trevlig och hjälpsam.

Antwort von Alltid Id
Jag fick ett otroligt trevligt…
Jag fick ett otroligt trevligt bemötandesamt att hon var väldigt tillmötesgående. Mkt duktig och service inriktad.

Antwort von Alltid Id
Det var ett bra samtal med er
Jag har haft problem med Autogiro konto så fick jag hjälp med den så bra

Antwort von Alltid Id
Trevligt bemötande och snabbt svar

Antwort von Alltid Id
Hej det var trevligt att prata med dig…
Hej det var trevligt att prata med dig och lugnande,ha det så bra

Antwort von Alltid Id
Jätte trevlig och snällt kunnig…
Jätte trevlig och snällt kunnig förklaring och lätt att förstår .
MVH nöjd kunde

Antwort von Alltid Id
Problemet löstes på bra sätt
Trevlig tjej som löste mitt problem på ett smidigt sätt.

Antwort von Alltid Id
Mycket bra bemötande och förtydligande…
Mycket bra bemötande och förtydligande av Olivia kring mina frågor/funderingar.

Tydlig och saklig försäljare
Tydlig och saklig försäljare som vet vad hen talar om.
Gillar verkligen avtalet att checka efter 2 veckor om man har några betänkligheter om Id-skyddtjänsten.
Lågt pris.

Antwort von Alltid Id
En helt fantastisk människa som jag…
En helt fantastisk människa som jag fick prata med är så nöjd att inte känna nåt tvång alls ,utan hon bara berättade vad det fanns för möjlighet toppen toppen

Antwort von Alltid Id
Trevlig försäljare som lyssnade och…
Trevlig försäljare som lyssnade och förklarade och gav ett förmånligt erbjudande.
Något som skulle kunna förbättras är att inte ringa från okänt nummer!

Trevligt bemötande…!!!
Trevligt bemötande…!!!!
Känner mig skyddad för en ”spottstyver”..!

Antwort von Alltid Id
Super trevlig tjej som hjälpte mig med…
Super trevlig tjej som hjälpte mig med alla mina frågor!

Fick sån bra service
Fick sån bra service, ett problem som blev ett minne blått. Bästa Linn jag tackar dig och din trevliga inställning. Mvh

Antwort von Alltid Id
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.