Fått leveransen men medicinen saknas. Deras mejl listar fem olika anledningar som de inte kunde ange, utan att ange vilken som gäller (och det kan inte vara alla fem eftersom de är motstridiga).... Mehr ansehen
Beställde nappar av en viss modell och fick hem en annan nappmodell som de inte säljer. Kundservice är otroligt svåra att få kontakt med. Först kontaktade jag kundservice via email men då jag inte fåt... Mehr ansehen
Apoteks hjärtats egna tandråd 100m: Funkar inte bra, tråden splittaras och små trådar fastnar mellan tänderna där det är lite trångt, en gång fastnade trådar som inte gick få bort och det slutade med... Mehr ansehen
Jag beställde ett läkemedel inför en bokad läkartid. I kassan stod det att förväntat leveransdatum var två dagar innan läkaritden, varför jag valde detta (något dyrare) leveransalternativ. När jag kol... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Köp dina receptbelagda läkemedel på nätet och handla receptfria läkemedel online! Välkommen till apoteket med hjärta!
Kolonnvägen 20, 169 70 , Solna, Schweden
- apotekhjartat.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Trodde att de var ett seriöst företag…
Trodde att de var ett seriöst företag men efter leverans av vitaminpiller med endast drygt 2 månaders hållbarhet är man rejält besviken. Det värsta är att de inte svarar när man skickar till deras kundservice. Har skickat påminnelse utan svar. Kommer aldrig köpa mer hos dem. Finns bättre alternativ.

Jag skulle köpa Samarin
Jag skulle köpa Samarin, men jag avstod då de hade ockerpriser på detta.

Antwort von Apotek Hjärtat
Har en icke fungerande kundtjänst
Har en icke fungerande kundtjänst. Fick svar först 1 vecka och skickade meddelande både per mail och i deras eget meddelande system. De verkar i princip inte svara på mail. Man måste ringa in och vänta i telefonkö ca. drygt 1 timme. För att få kontakt.
Dessutom har de personal som inte kan hantera kunder, de är både arroganta och oförskämda.

Värsta jag varit med om
Värsta jag varit med om. Kommer aldrig mer beställa från apotek hjärtat! Min beställning skickades aldrig. Långa kötider och när man väl pratar med någon på kundtjänst så lägger hon på? Dessutom ifrågasatte hon det jag berättade. Helt fruktansvärt kundservice, aldrig varit med om sån dålig upplevelse av kundtjänst personal tidigare.

Mycket dålig upplevelse.
ärendenummer ACS0809388
Mycket dålig upplevelse. Jag fick fel tandkräm levererad trots att jag beställde en specifik produkt. Jag kontaktade kundservice direkt, och nu har det gått över 10 dagar utan något svar alls.
Det är oacceptabelt att ignorera kunder på det här sättet, särskilt när felet ligger hos er. Man förväntar sig bättre service från ett apotek. Brist på återkoppling och ansvar ger ett väldigt oseriöst intryck.
Jag ser att många andra kunder också har haft problem, och tyvärr kan jag bara instämma i kritiken. Jag rekommenderar inte att handla här om ni förväntar er korrekt leverans och fungerande kundservice.
edit. Jag fick pengar retur, 3 stjerner

Antwort von Apotek Hjärtat
Dåligt service när man beställer
Dåligt service när man beställer. Aldrig mer. 12 dagar inte skickat än.

Antwort von Apotek Hjärtat
Det är inte svårt att bli stamkund på…
Det är inte svårt att bli stamkund på apoteket hjärtat ica maxi sandviken, det är en mycket lugn miljö, och personalen bjuder sannerligen på sig, och ger kunden all den viktiga information som behövs för de läkemedel jag som kund hämtar ut, och lite familjär känsla och trygghet med att de är verkligen skickliga och aldrig långt borta med ett varmt bemötande, ingen tvekan för mig vilket apotek jag tänker fortsätta som kund. Så tack alla ni som jobbar r och bjuder så mycket på er själva, trots många gånger mycket folk och köer!

Antwort von Apotek Hjärtat
They can't deliver medicine on time.
They can't deliver medicine on time.
Ordered first thing in the morning, was supposed to be delivered in my local pharmacy 5 days later. On that day, with a lot of waiting time and confused people in the pharmacy, it seems that it won't be delivered until 3 to 4 days later because "they have a new system".
No one even seem to know where it would be delivered, and of course there is no possibility to cancel the order and get it from somewhere else.

Antwort von Apotek Hjärtat
Blev så dålig bemött idag av en…
OBS VARNING!
Dem levererar leveransen lite vart dem vill trots att man valt att få leveransen hem till dörren( enda anledning till beställning) då jag ligger hemma sjuk.
Blev så dålig bemött idag av en handläggare idag via telefon vid 12 tiden vid namn Birgitta som dessutom klickade mig i telefonen. Lyssnade inte överhuvudtaget. Och hotadecoch sa du har en vecka på dig att hämta ut paketet i vårby när jag bor i Hallunda.Mitt första e handel köp och sämsta upplevelsen nånsin.otrevlig och noll serviceinriktad.
Gäller: Ärendenummer: ACS0808488
Vill bli kontaktad av en chef
Mvh
En riktig missnöjd kund som aldrig kommer handla från Er igen.

Antwort von Apotek Hjärtat
Försenad leverans och otydlig information
Jag beställde medicin för en vecka sedan och den skulle ha levererats senast den 17:e. Nu, en vecka senare, har den fortfarande inte kommit fram.
Dessutom har jag fått ofullständig och förvirrande information från Apoteket Hjärtat och PostNord om att leveransen inte kunde genomföras på grund av ”storlek”. Jag har svårt att förstå hur en tub eksemsalva kan vara för stor för leverans.
Som kund förväntar jag mig rimliga leveranstider och tydlig kommunikation när något går fel. Tyvärr har upplevelsen varit frustrerande och jag känner mig osäker på när – eller om – jag får min medicin.

WARNING
WARNING: Do not order online, such a scam company.! Doesn't send an invoice, so when you want to make a return in one of the shops you can't. Impossible to reach customer support. After calling and being in line for 2 times over 15 minutes, the call breaks both times. When you finally reach customer support, they say one thing and the staff in the store another, so you stil can't do a return. This has soon been going on for over 2 weeks. Will never in my life, how good the price might be, shop from this idiot ICA-company again.

Avesta - dåligt bemötande
Apotekschef Perjans i Avesta har mycket att lära vad gäller uppförande. Hämtade ut recept där för första gången och det är inte ofta (tack och lov) som jag blir så paff över ett så snorkigt bemötande! Jag förväntar mig inte mer än normal hyfs/folkvett men icke, något sådant hade hon inte till övers. Jag överlever, men tycker synd om de som kan ta illa vid sig, därav denna recension. Tur att Avesta har fler apotek, det blir inget mer uthämtat/inhandlat på Apotek Hjärtat på ICA i Avesta.

Betalar extra för hemleverans
Betalar extra för hemleverans, levererar till ombud

Antwort von Apotek Hjärtat
Suraste apotekspersonalen i Sverige?
Verkar som personal på Apotek Hjärtat generellt har extremt dåligt kundbemötande. Vad kan det bero på tro? Jag var inne och skulle hämta ut recept men fick inte hämta det märket jag alltid har för hon fick för sig att det inte stod på receptet. Jag fick ringa läkaren och påpeka att de skrivit fel och bad dem ändra. För det fick jag betala 150kr för receptförnyelse. Gick tillbaka till apoteket glad i hågen, men då menade hon att det andra alternativet var billigare, 88öre, så hon måste välja det. Finns det verkligen någon mindre serviceminded personal än dessa i Bengtsfors? Har aldrig haft problem tidigare. På Kronans Apotek i Torsby har de alltid gett mig det valet jag ber om, dessutom beställer de extra från andra apotek om det inte finns. I Bengtsfors surar personalen och snäser åt mig. Vad är det för folk ni anställer egentligen?

Antwort von Apotek Hjärtat
Jag besökte Apotek hjärtat Kalmar…
Jag besökte Apotek hjärtat Kalmar länssjukhus för att lämna in fullmakt för att kunna hämta ut medicin till min mamma. Hon var då inlagd på sjukhuset vilket underlättade lån av hennes id-kort mm. Fullmakten togs emot och båda id-handlingarna registrerades. Nu dryga 14 dagar senare kan jag inte hämta ut medicin och hon står inte med på min lista när jag loggat in på hemsidan eller i appen. Försökte nå dem via deras chatt som ska vara öppen nu. Det går dock inte att ens öppna den, varken i dator, på mobil eller i appen. Jag försöker då ringa. Efter att bli tvingad att göra varje moment tre gånger (bla annat knappa in personnr, logga in med bank-id mm mm). Detta tog ca 15 min. Då får jag plats 22 i kön. 20 min senare plats 17..... Nu ger jag upp och åker dit i stället. Om detta inte går att reda ut med det besöket kommer jag att undvika Apotek hjärtat i fortsättningen. Mycket dålig kompetens på det fysiska apoteket samt en otroligt svår hantering och bemötande av kundkontakt i telefon och på hemsidan (chatten mm).

Antwort von Apotek Hjärtat
Se till att ha riktigt gott om tid!
Se till att ha riktigt gott om tid om du ska hämta ut läkemedel på Apoteket hjärtat vid universitetssjukhuset i Lund. Det måste vara det långsammaste apoteket i landet. När det var min tur pratade personalen nästan uteslutande med varandra, om möblering i butiken, inte med mig. Jag var luft. Det kanske är därför det tar så lång tid att få hjälp! Kunderna är luft så personalen ser inte dem.

Beställning upplevelse
Var försiktiga när ni beställer från dem. Jag vill dela min upplevelse eftersom servicen var väldigt dålig och villkoren kändes orimliga.
Jag beställde prylar från dem, och på hemsidan stod det att beställningen skulle vara klar inom 2 timmar. I stället tog det 4 dagar innan något hände. Efter 14 dagar åkte jag dit för att hämta mina saker, men då fick jag höra att prylarna inte fanns kvar.
När jag frågade om mina pengar sa de att jag skulle få tillbaka dem, men att de skulle dra av en avgift. Det gick ytterligare 4 veckor utan att jag fick något. Jag ringde dem och satt i telefonkö i 47 minuter innan jag kom fram. Då fick jag beskedet att jag inte skulle få tillbaka mina pengar alls.
Det här var sista gången jag handlar från dem.

Katastrofal kundservice
Katastrofal kundservice. Varje gång jag ringer kan de inte ta emot samtalet pga av att många ringer. Chatten är digital och kan inte svara på frågor överhuvud taget. AI roboten hänvisar till att ringa Kundtjänst som aldrig svarar. Verkligen dåligt.

Antwort von Apotek Hjärtat
Behövde hjälp av kundtjänst i ett…
Behövde hjälp av kundtjänst i ett ärende. Otroligt otrevlig kvinna svarade efter jag stått i telefonkö 45 minuter !
Tog mig till butiken och fick hjälp där är de iaf trevliga !

Antwort von Apotek Hjärtat
Apotek hjärtat i ICA maxi har hjärtat på rätta stället !!
Idag Tisdag så hade dom systemfel .
Men ringde upp mig , och berättade att dom hade lagt ut medicinen
Kanon och jätte bra service !.
Ett jätte fint gäng , som är snabba och effektiva !
Janne Karlsson Edholm

Antwort von Apotek Hjärtat
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.