Jeg har købt en ring i en forkert størrelse og ønsker en returnering Jeg meddeler at bruge GLS, men efter 2 forsøg fra GLS ift at levere pakken uden held, er pakken landet ved en pakkeshop, o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en ametyst guldvedhæng med øjeblikkelig bekræftelse. Dagen efter modtag jeg en e-mail om at de desværre ikke kunne gennemføre handlen, da deres leverandør ikke kunne levere varen. De beklage... Mehr ansehen
Jeg har købt en ring i en forkert størrelse og ønsker en returnering Jeg bliver anvist at kunne bruge GLS, men efter gentagende forsøg fra GLS at levere pakken uden held, er pakken ladet ved e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De sendte Lund copenhagen øreringene, som var som forventet. Bartoli kunne dog ikke helt leve op til deres egne leveringstider. Der gik dog kun 6 arbejdsdage før de sendte. Der står 2-3 på produktet... Mehr ansehen
BARTOLI Copenhagen tilbyder et stort udvalg af vielsesringe i mange forskellige materialer. Vores vielsesringe kan fås i almindelig guld, hvidguld, rosa guld, sølv, titanium, palladium, platin, tungsten og keramik. Derudover har vi et stort udvalg af smykker til både damer, herrer og børn. Vores estimerede leveringstider for vielsesringe er ca. 10-14 dage for vielsesringe, dog kan længere tid forekomme såfremt det er specieltfremstillede ringe. BARTOLI Copenhagen er leverandører til udvalgte forhandlere. Hos disse forhandlere har I mulighed for at se og prøve vores vielsesringe. For at se hvilke butikker som forhandler vores ringe, så gå ind på www.bartoli.dk og se nærmere.
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Fik mit smykke dagen efter jeg bestilte det. Og det svarede fuldkommen til mine forventninger. Vil klart anbefale dette firma
Jeg køber et armbånd der kommer med en synlig fejl i belægningen,
Jeg kontakter dem med det samme og de beklager og vil sende et nyt.
- jeg kan bare beholde det jeg har fået.
Der går en uge og jeg har ikke modtaget noget,
Jeg henvender mig og får fortalt at det er uvist hvornår de kan få det hjem. Men at jeg kan få et I en anden farve.
Det takker jeg nej til,
Så kan jeg kun vente til det engang kommer på lager Fra fjernlager
Jeg beder om penge tilbage også kommer man nu med en ny forklaring,
- vi giver ikke penge tilbage når smykket er brugt, altså nu antager man at det er brugt.
Jeg skriver fordi smykket er defekt, det er ikke taget i brug - i ville sende et nyt og beklagede fejlen.
Det kommer krøllet sammen i en lille pose, ikke i en smykke æske.
Min datter tager selvfølgelig smykket på armen og opdager fejlen. Af det fødes et skriv til jer ..
I ønsker ikke smykket tilbage, da det er defekt og ikke ville kunne sælges til andre.
Men i vil ikke give penge retur for jeres egen smykke - som i sælger - og skal stå inde for ?
Det er virkelig dårlig stil og en dårlig forretning at tilbyde kunderne sådan en behandling 👎👎👎

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Opdatering: Nedenstående svar fra virksomheden, bekræfter med al tydelighed, hvor dybt uprofessionelt og utroværdigt, dette firma er. Et firma, som ikke tåler kritik, behandler kunderne elendigt og som kalder deres kunder for øgenavne. Men fint at virksomhed udstiller sig selv, til skræk og advarsel! Min kritik af virksomhedens elendige “service”, er naturligvis berettiget. Et firma, som ignorerer et notat fra kunden, ved bestilling og derefter verbalt angriber kunden. Min kritik bakkes i øvrigt op, af de mange andre kritiske bedømmelser fra kunder, som oplever at blive behandlet dårligt af virksomheden.
Horribel, kundefjendsk “service”. Jeg købte et smykke online og sørgede for at skrive i notatet, at smykket skulle gives i gave d.27.04. Derfor ønskede jeg at returretten skulle gælde fra den dato. Da virksomheden ikke henvendte sig, gik jeg ud fra at alt var i orden. Jeg har før købt online hos andre virksomheder og angivet en dato, hvilket altid er blevet imødekommet. Men da jeg kontaktede firmaet d.28.04 og ønskede at bytte til en anden størrelse, lød det at det var ikke muligt efter 14 dage. Jeg kan kun fraråde at købe noget, hos denne uprofessionelle og usympatiske virksomhed.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
1. De er overhovedet ikke til at få fat på over tlf.
2. Lad for gudskelov hver med at købe noget smykke, det er ikke muligt at bytte vis ikke det passer første gang

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Fik en guldkæde i julegave, efter en måned gik den i stykker og sendte den retur , de kunne ikke lave den og ville ikke give en ny for den havde lidt overlast, det er jeg så sikker på den ikke har , så pas på med og købe kæder hos dem når de ikke kan lave det heller ikke mod betaling, vil heller ikke købe tilbage til guld pris , de tilbyder en anden halskæde med rabat men skriver ikke pris på ny halskæde, dette er påstand mod påstand de skriver den har lidt overlast og jeg har ingen garanti på at den ikke har lidt overlast inden jeg har modtaget den, syntes også at de skal skrive ved de kæder som ikke kan samles igen
Bestilt min pakke tilbage i slut november og skulle have modtaget 5/12. Pakken blev væk under levering og siden da har jeg kæmpet med at få min pakke.
Kundeservicen hos Bartoli fungere ikke. Man kan ikke komme igennem på deres telefon og mine mails er ikke blevet besvaret siden d13/12.
Har skrevet til jer både d. 21/12, 3/1 og 9/12, hvor jeg ikke har fået svar. Jeg har forsøgt at ringe hver dag siden d 3/1, men jeg kommer ikke igennem til jer.
Jeg har på Black Friday bestilt et vedhæng til en halskæde på tilbud, og der stod på deres hjemmeside, at der var 10 dages leveringstid.
Jeg har i dag været i kontakt pr. mail med Bartoli, som skriver følgende:
"Det ser ud til at der er sket en fejl med din ordre og det er ikke blevet leveret. Det beklager vi naturligvis."
Jeg skal igennem 10 mails med dem indtil de finder ud af at varen ikke kan leveres inden jul, så nu har jeg ingen gave til min kone juleaften.
De tilbyder mig en rabatkode på 10%, som "undskyldning"
Stort set ubrugelig, når bestillingen ikke vil kunne nå at komme inden jul, og det jeg havde bestilt var der 50% rabat på, så det hænger ikke rigtig sammen.
Direkte fuskerfirma, hvis I spørg mig, og jeg kan på INGEN måde anbefale nogen at købe noget som helst her.
Opdatering efter deres svar:
Varen har været nedsat med mere end 50%
Jeg har købt den for 572 kr.
Nu står varen til 925 kr. - Før min henvendelse til jer og her på TrustPilot stod den endda til 1200 kr.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Super sikkert bestilling og levering i god stand
Købte sidst øreringe til min tilfredshed.
Det eneste anke jeg har med hensyn til køb af de øreringe hos jer er leveringstiden. Måske skyldes det at der er run på lige nu på grund af den kommende jul - ellers har jeg intet at beklage ved købet.
Hej! Jeg er meget tilfreds ! Jeg fik ,hvad jeg bestilte og meget hurtigt!
Hav en god tid!
MVH Terttu /Charlottenlund
Låsen er gået i stykker på et armbånd, vi købte i februar måned. I løbet af den sidste uge har jeg skrevet 3 mail vedr. reklamation. Hører intet. Har forsøgt at ringe 3 gange og bliver kun mødt af, at hvis henvendelsen vedrører en ordre, skal der sendes en mail. Derefter afbrydes. Det er tilsyneladende umulig at opnå kontakt i forbindelse med reklamation.
Til Bartoli Copenhagen.
Vi har ingen svar modtaget på de 3 henvendelser vi har sendt, heller ikke i spam.
Ifølge min søgemaskine har jeg modtaget den seneste mail fra jer den 18/4, hvor I beder om en vurdering på trustpilot, så jeg ved stadig ikke hvordan jeg skal forholde mig. Måske I kunne forsøge at svare mig på den anden mailadresse, som jeg har oplyst i forbindelse med afgivelse af supplerende oplysninger vedr. min vurdering af jer.
Opdatering:
Jeg har nu oplyst en ny mailadresse til jer på mail, som jeg vil bede jer sende svaret til, så jeg kan forholde mig til, hvad jeg skal gøre.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Det er bestemt ikke sidste gang, at køber der.
Jeg super glad for mit køb der.
⭐⭐⭐⭐⭐
Køb ikke fra denne sidde. Det er ikke menneskeligt den måde de behandler dig på. Har haft en meget dårlig oplevelse med en forlovelsesring.
Se blot den attitude man bliver mødt med i det svar de har skrevet.

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Super flotte smykker levede helt op til billederne og størrelsen passer perfekt, levering inden for 5 dage
100% god service og levering er tip top, og man får det man bestiller i god stand
Købte gave til min søster hvoraf den ene ting et armbånd var knækket
Henvendte mig pr mail og fik meget kortfattet svar og måtte selv spørge indtil retur fragt for at returnere det
Men det gik så fint nok og jeg fik det returneret og der blev sendt et nyt
Jeg modtog armbåndet d 13/9 anden gang og min søster fik det i gave d 16/9
hun kunne så ikke passe det så jeg henvendte mig til firmaet d 21 for at returnere det selvfølgelig for egen regning men fik så at vide at dette ikke var muligt da det var 14 dage fra bestillingen og ikke fra modtagelsen /afhentningen af varen der gælder så nu står jeg desværre med et armbånd jeg ikke kan bruge til noget og skal give min søster pengene så jeg så har givet dobbelt pris for hendes gave
Må sige jeg synes dem der svarer kunderne på mail ikke er særlig kundevenlige
Jeg har købt rigtig meget på nettet og har aldrig været ude for at der slet ikke var noget at gøre mht ombytning/ returnering og synes også 14 dage er utrolig kort tid for returnering ved netkøb
Nå men det er i hvert fald sidste gang jeg bruger dette firma

Antwort von BARTOLI Copenhagen
Virksomheden overholder ikke Forbrugeraftaleloven. De ville ikke returnere mine penge, efter jeg havde benyttet mig af min fortrydelsesret. Jeg har flere gange været nødsaget til at oplyse dem om Forbrugeraftaleloven, og jeg har nu fået de fleste af mine penge retur. Jeg mangler fortsat et beløb, men virksomheden er stoppet med at svare. Forfærdelig oplevelse.
Hurtig levering og varen levede 100% op til forventningen :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.