Dank jullie wel Belisol! Wat zijn wij blij met onze nieuwe kozijnen, deuren en ramen! Ons huis is prachtig geworden! Van het uitzoeken tot het plaatsen en afwerken van het geheel, een hele dikke pl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Enorm goede vakmensen met oog voor detail om alles zo mooi mogelijk af te werken. Vooral binnen is het een staaltje van perfectie geweest om rekening te houden met de bestaande situatie. Die daardoor... Mehr ansehen
Onze kozijnen vorig jaar besteld bij Belisol. We zijn uitgebreid en goed geïnformeerd over de mogelijkheden en na bestelling werden we steeds op de hoogte gehouden van de status. Het plaatsen was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Van begin tot eind super tevreden. Het begon met deskundig advies en mondde uit in drie prachtige kozijnen en vier rolluiken die door vakmensen zijn geplaatst!
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Niederlande
Op 19-02-2026 een voordeur laten plaatsen. Onze verwachtingen waren hoog en Belisol heeft meer dan uitstekend werk geleverd. Raymond en zijn compagnon hebben de deur geplaatst op een keurige en nette manier. Chapeau aan Michel en zijn team!! Groeten Ralph en Saskia uit Enschede

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Inmiddels ook mijn voordeur laten vervangen. Wat is die mooi geworden en wat een verschil qua tocht en isolatie.
Helemaal happy, wederom bedankt!

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Koen en Gio hebben prima werk verricht!!!

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
2 jaar geleden onze achtergevel compleet laten vervangen. Nieuwe kunststof kozijnen en een dakkapel laten plaatsen. Wij waren hier zo tevreden over dat we besloten hebben om de kozijnen en voordeur van de voorgevel ook te laten doen. De mannen werken erg nauwkeurig, zijn vriendelijk en de communicatie verloopt goed! Afspraken die gemaakt worden die worden netjes nagekomen.
Al met al zijn wij zeertevreden en raden we belisol iedereen aan!

Een duidelijk intakegesprek.
Een professionele maatopnemer
Levering van de juiste deuren en super goede afwerking, tot het poetsen van de vloer toe.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Hele vriendelijke meneer over de vloer gehad voor het vervangen van onze serre. Heel positief en super leuk. Er zou een offerte komen.
En dan komt er ineens een e-mail met "sorry we hebben het te druk, we gaan het niet doen"
Vreemd hoor. Volop reclame overal maar geen tijd voor ons.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Kwaliteitskozijnen en bijzonder vakkundig geplaatst. Vaklieden werken netjes en ruimen alles keurig op. Oplevering ook goed. Laten rustig werking van alles zien. Veel complimenten hoe de nieuwe kozijnen met hor er uit zien.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Belisol Gouda heeft uitstekend werk geleverd. Onze houten pui (deur met zijraam) is vervangen door een hoogwaardig kunststof exemplaar. Na het oriënterende gesprek op de vestiging met een deskundige verkoper hebben we besloten tot aanschaf over te gaan. Hoewel Belisol niet goedkoop is, is de deskundigheid en betrouwbaarheid dat waard. De communicatie met Belisol Gouda verliep probleemloos. Na inmeting is de bestelling gedaan. Na vier maanden (dat was iets sneller dan verwacht) kwamen twee jonge, vrolijke monteurs de deur monteren. Er stond een dag voor ingepland, maar het was binnen drie uur klaar. Keurig opgeleverd. We zijn erg blij met de zware kwaliteit van de deur en met Belisol Gouda.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Prettig contact vanaf het begin van het eerste gesprek. Afspraken werden keurig nagekomen, maar vooral het nette werk wat de mannen van de uitvoering hebben gedaan. Werkplek keurig achtergelaten nadat ze klaar waren. Wij zijn echt ontzorgd.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Er is door de monteurs goed en hard doorgewerkt aan de schuifpuien en mooi en netjes afgeleverd.
Door het kantoor goed op de hoogte gehouden van de planning, het enige jammere is dat het door drukte best lang duurt van bestellen/inmeten tot plaatsing, al werd dat wel al vooraf gemeld.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Goede communicatie. Vriendelijk personeel. Keurig geplaatst mbv. Mini kraan . Alles opgeruimd.Alles netjes op tijd.

Deskundige begeleiding bij verkoop
Monteurs zijn vakkundig
Duidelijke communicatie
Top product!

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Heel fijn bedrijf, duidelijke communicatie en heel vriendelijke monteurs die alles heel netjes afwerken. Toppers!

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
We recently had all the windows in our home replaced, a project that took two weeks, and everything was completed exactly on schedule despite a few unexpected challenges along the way. From the very first day to the last, their professionalism truly stood out. Every member of the team was friendly, respectful, and clearly knowledgeable about their work.
For two days we had more than five people working inside the house, yet the coordination was flawless. Everyone knew their role, worked efficiently, and the whole process felt smooth and well‑organised.
At the end of each day, they took the time to update us on what had been completed and what to expect the following day — including their arrival time — and they were consistently punctual. Their attention to cleanliness was impressive as well; they cleaned up thoroughly every single day before leaving, something even our neighbours noticed and appreciated.
We wholeheartedly recommend this company, and especially the team that worked on our home. The experience exceeded our expectations.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Van aankoop tot aflevering, perfect! In de showroom in Apeldoorn werd er alle tijd genomen om alle mogelijke opties aan ons te laten zien. De offerte was snel getekend. We hebben een aantal maanden moeten wachten, maar dat was het meer dan waard.
Het montage team was vakkundig, snel en hadden oog voor netjes en secuur werken. Het eindresultaat is verbluffend mooi! We kunnen niet wachten op het mooie weer om de tuindeuren lekker open te kunnen doen.
In de toekomst willen wij de kozijnen voor het huis veranderen en zeker weten dat we dan weer bij Belisol aankloppen. Aanrader!

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
De communicatie is zeer slecht.
Let wel het is een forse betaling.
Geen bevestiging wanneer/hoe laat het geplaatst wordt.
Na plaatsing:
Geen reactie op mails, geen communicatie, niet sereieus nemen van klacht of werd nooit terug gebeld of gemaild.
Zelf overal constant achterheen.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Top werk afgeleverd door vriendelijke vakmannen

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Na mijn bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van het productieproces. Er is heel netjes gewerkt en alles is ook verzorgd afgewerkt — ik ben er ontzettend blij mee! Wel vind ik het jammer dat de communicatie minder goed verloopt nu ik nog wat vragen heb nadat mijn ramen en deuren zijn geplaatst. Ik hoop dat dit nog verbetert.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Koen en Gio hebben bij mij een nieuw kozijn geplaatst naar volle tevredenheid , nette , vriendelijke en behulpzame mensen.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Wij hebben in Juli 2023 een order geplaatst bij Belisol Den Bosch. We kozen voor kunststof kozijnen met tripple glas, levering 1,5 jaar later, waarbij we ook nieuwe vensterbanken lieten uitvoeren. Een totaal order van zo’n 12K. Voor arbeid weigerde ze het 9% BTW tarief te berekenen, Vensterbank in twee delen ligt niet goed en voegkleur sluit niet aan. Ook kregen we de glascode niet zodat we de subsidie misliepen. Na wat mailverkeer viel het vanuit Belisol stil.

Antwort von Belisol - Kozijnen en Deuren
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.