Trött på dessa fräcka folk. Dom har publicerat en falsk reklam på sociala medier. Det gäller en willystävling om 1000 kr. Folk har deltagit av misstag. Och nu är dom totalt nästan dygnet runt nerlusad... Mehr ansehen
RÄTTELSE Jag ville säga upp min pågående prenumeration via mail, och fick då till svars "Då ser jag till att administrera ett avslut i enlighet med bindningstiden tjänsten kommer därmed att löpa ut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Simon var både informativ och dessutom sympatiskt skrattande när jag berättade om min pipande brandvarnare som jag försökte gömma i olika skåpen för att kunna sova - innan min vuxna dotter påpekade... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Välkommen till Bevakia AB! Upplev en tryggare vardag med oss på Bevakia AB. Med ny teknik öppnas nya vägar för bedragare att tillskansa sig dina personuppgifter. Detta kan skada din ekonomi med påföljder som hänger i år efteråt. Vårt mål är att upptäcka när någon försöker stjäla dina uppgifter i realtid för att sedan snabbt stoppa detta så att skadan aldrig hinner ske. 237.000 bedrägeriförsök. Det är så många som rapporterats år 2018 och allt tyder på att det fortsatt ökar. Med oss på Bevakia AB får du ta del av vår tjänst ID-skydd komplett vilket ger dig möjlighet att trygga upp din säkerhet genom live-bevakning av ditt personnummer. Varmt välkommen till oss!
Box 1047, 164 21 , Kista, Schweden
- 0770339771
- Kundtjanst@bevakia.se
- bevakia.se
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lyssnade och hjälpte mig vidare
Lyssnade och hjälpte mig vidare. 😊

Antwort von Bevakia
Väldigt aggresiv säljare som inte…
Väldigt aggresiv säljare som inte slutade prata även om jag vi flera tillfällen försökte avbryta och förklara att jag inte var intresserad av det som han erbjöd.
Skärpning. Lär era säljare att lyssna.

Antwort von Bevakia
Väldigt väl bemötande och hjälpsamma…
Väldigt väl bemötande och hjälpsamma kan starkt rekommendera bevakia.

Antwort von Bevakia
Ringer för att tacka nej
Ringer för att tacka nej till erbjudandet. Då får jag en "föreläsning" om produkten de har. Hon frågar mig upprepade gånger varför jag inte vill ha deras tjänster. Fattar inte att ett nej är ett nej.

Antwort von Bevakia
Otroligt trevlig man jag pratade med
Otroligt trevlig man jag pratade med, förstående. Väldigt nöjd med bemötandet :)

Antwort von Bevakia
Jag upplevde att personen jag pratade…
Jag upplevde att personen jag pratade med förklarade tydligt vad jag ska göra för att jag inte ska behöva betala dubbla bevaknings räkningar. Och jag är nöjd med båda mitt val att stanna kvar hos er som kund och jag är nöjd mer er engagemang.

Antwort von Bevakia
Bra bemötande och bredd kunskap
Bra service och bemötande och bredd kunskap om tjänsterna

Antwort von Bevakia
Slutar inte ringa från olika nummer för…
Slutar inte ringa från olika nummer för att sälja in sina tjänster trots att jag blokerar deras i all oändlighet!

Antwort von Bevakia
Tydlig och bra information och ett…
Tydlig och bra information och ett professionellt och trevligt bemötande 🙂👍

Mycket trevligt och hjälpsamt
Mycket trevligt och hjälpsamt

Urusla människor
Urusla människor, om det är nån som ska göra identitets brott då är det dom själva

Mycket hjälpsam
Kom med bra förslag om hur mitt abonnemang kunde bli bättre och billigare på samma gång.

Antwort von Bevakia
Oseriös säljare vid namn av Jonathan…
Oseriös säljare vid namn av Jonathan som försöker sälja på falsk statistisk. Försöker skrämma upp folk och sälja deras tjänst..

Antwort von Bevakia
Det var ett trevligt samtal
Det var ett trevligt samtal. Och en mycket fin sång

Antwort von Bevakia
Ihärdiga påringningar vardag som helg…
Ihärdiga påringningar vardag som helg och på olika tider på dygnet.
Påstridigt beteende från säljare. Försöker köra över en genom att tala i mun med förtryckta meningar och argument.
Har blivit uppringd ett tiotal gånger fördelat på några veckor i jan-feb 2026. Eftersom jag konsekvent inte svarar när det ringer från okända nummer utan successivt spårar upp och blockerar dem har jag inte heller svarat Bevakia förrän idag 5/2.
Detta för att tala om att jag inte är intresserad av Bevakias bevakningssystem, att bli kontaktad av företaget öht samt för att kräva att mitt mobilnummer tas bort ur Bevakias system medan jag är kvar i telefonen.
På mina frågor om
- varifrån Bevakia har fått mitt mobilnummer
- varför företaget fått för sig att jag vill bli
uppringd angående köp av deras
bevakningssystem
- varför företaget inte upphör att ringa när
deras telefonnummer blockeras på
löpande band
kunde försäljaren inte lämna några svar utöver att ”vi tänkte att du skulle behöva ha någon av våra produkter”.
På mitt krav om att ta bort mitt mobilnummer svarade personen först svävande:
”Det löser vi.” (Denna till intet förpliktande fras som tyvärr blivit en standard.)
Jag förklarade igen att jag stannar kvar i luren tills det är gjort och jag har fått hans löfte om att Bevakia aldrig kommer kontakta mig igen.
”Det ska jag fixa.”
Jag sade samma sak igen, kan du lova mig det, om det sker igen kommer jag göra en anmälan. Det blev tyst i luren och därefter svar
”Jag lovar, jag ska spärra ditt mobilnummer.”
Innan jag lade på talade jag om för personen att han i egenskap av telefonförsäljare inte har ansvar för företagets beteende men att man har ett personligt ansvar för att bete sig med respekt och värdighet.
Även att pensionärer systematiskt störs och överrumplas genom att ringas upp/kontaktas med ”erbjudanden” om allt tänkbart (bank, försäkringar, elavtal, mobilavtal, övervakningssystem, värmepumpar…)
Pensionerade människor har egen kompetens och efterfrågar själva produkter och tjänster.
Han önskade mig ”en fantastisk dag”.
Och jag honom en bra dag med eftertanke i sinnet.

Antwort von Bevakia
Jag är väldigt tacksam att Kevin ringde…
Jag är väldigt tacksam att Kevin ringde upp mig ang en faktura som jag hade. Men pga flytt så har min adressändring släpat efter. Så fint att bli påmind, och Kevin hade ett sånt fint bemötande för att hjälpa mig att fixa med fakturan så tacksam att han även tog bort påminnelse avgiften. Och löste det smidigt med att fixa ett autogiro med mig. Även fint att Kevin även skulle skicka hem blanketter för uppsägning av liknande tjänst som ni erbjuder. Mvh Marie

Antwort von Bevakia
Tackade först ja men ångrade mig efter…
Tackade först ja men ångrade mig efter att ha läst på och insåg att tjänsten mest ger sms-notiser när något redan hänt, medan juridisk hjälp redan ingår i hemförsäkring. Har man hemförsäkring ingår den typen av hjälp redan i de flesta försäkringar.
Trots att jag avslutat blev jag uppringd igen och säljaren försökte övertala mig genom att berätta en personlig historia om hur hon själv blivit drabbad och fått stora lån i sitt namn. Det kändes som ett försök att skrämma fram ett köpbeslut. De använder även överdrivna siffror som att “45 % blivit ID-kapade” och att man kan ta stora lån utan BankID. Sammantaget upplevdes det som pressande och oprofessionell rädsloförsäljning.
Jag upplevde att säljsamtalet byggde på att skrämma upp mig, skapa personlig igenkänning och samtidigt framstå som hjälpsam. Det kändes mer som en påverkansstrategi än saklig information.
129 kronor i månaden är kanske inte så mycket för de flesta, men det är mycket för att i praktiken inte få någonting. Jag rekommenderar andra att inte låta sig påverkas av säljsnacket utan att läsa på och fatta ett rationellt beslut.
Bevakia har en hel del att förbättra
Bevakia har en hel del att förbättra, både när det gäller personlig service och en hemsida som är dåligt uppdaterad med information t ex bindningstid, uppsägningstid och ingångna avtal. Fakturor ska kunna gå att öppnas och ses i sin helhet, trots att kundtjänst insisterar på att man kan öppna dessa som pdf-filer, vilket inte är synligt när jag loggar in på Bevakias hemsida. Detta har påpekats tidigare till företaget.
Det har per automatik skickats räkningar på t ex stöldskyddsdekaler som ej önskades t ex. Det blir mycket merarbete för kunden att justera extra fakturor på saker man inte beställt.
Kunden är viktig för företaget för det är dit kunder ringer när det är något man undrar över, vill klargöra eller har frågor. Kunden vill kunna kommunicera och bli lyssnad på utan att hela tiden bli avbruten av personen i kundtjänst med påpekande om att kunden inte ska avbryta. Här finns en del att hämta när gäller bemötande.
Mina erfarenheter med Bevakia har mycket att önska och jag rekommenderar inte bolaget som sådant.

Varm samtal
Allt var perfekt men efter att min jobb är yttre, en varm röst är alltid nöjd

Antwort von Bevakia
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.