Trött på dessa fräcka folk. Dom har publicerat en falsk reklam på sociala medier. Det gäller en willystävling om 1000 kr. Folk har deltagit av misstag. Och nu är dom totalt nästan dygnet runt nerlusad... Mehr ansehen
RÄTTELSE Jag ville säga upp min pågående prenumeration via mail, och fick då till svars "Då ser jag till att administrera ett avslut i enlighet med bindningstiden tjänsten kommer därmed att löpa ut... Mehr ansehen
Jag är väldigt tacksam att Kevin ringde upp mig ang en faktura som jag hade. Men pga flytt så har min adressändring släpat efter. Så fint att bli påmind, och Kevin hade ett sånt fint bemötande för att... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Simon var både informativ och dessutom sympatiskt skrattande när jag berättade om min pipande brandvarnare som jag försökte gömma i olika skåpen för att kunna sova - innan min vuxna dotter påpekade... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Välkommen till Bevakia AB! Upplev en tryggare vardag med oss på Bevakia AB. Med ny teknik öppnas nya vägar för bedragare att tillskansa sig dina personuppgifter. Detta kan skada din ekonomi med påföljder som hänger i år efteråt. Vårt mål är att upptäcka när någon försöker stjäla dina uppgifter i realtid för att sedan snabbt stoppa detta så att skadan aldrig hinner ske. 237.000 bedrägeriförsök. Det är så många som rapporterats år 2018 och allt tyder på att det fortsatt ökar. Med oss på Bevakia AB får du ta del av vår tjänst ID-skydd komplett vilket ger dig möjlighet att trygga upp din säkerhet genom live-bevakning av ditt personnummer. Varmt välkommen till oss!
Box 1047, 164 21 , Kista, Schweden
- 0770339771
- Kundtjanst@bevakia.se
- bevakia.se
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det är bra och trevlig samtal
Det är bra och trevlig samtal, tack

Antwort von Bevakia
SE UPP ALLA PENSIONÄRER som kan bli ett lätt byte!
SE UPP ALLA PENSIONÄRER, bli inte lättskrämda genom information från dåliga telefonsäljare och va på er vakt.
..lämnar här nedan information kring mitt samtal med en telefonförsäljare i all välmening.
Jag är nu fyllda 67 år och idag, tisdag den 27:e Januari 2026 kl 15:51 blev jag uppringd av en ung manlig telefonförsäljare från nummer 076-381 42 129 och företaget Bevaka AB.
Samtalet som pågick i 21 minuter börjar med information om vad säljaren heter och möjligen vilket företag han representerar (denna information går oftast in genom ena örat och ut genom det andra lika snabbt som orden sägs, med andra ord, inget man kommer ihåg eftersom man väntar på vad som skall komma näst.
Nu kommer nästa mening, jag citerar telefonförsäljaren.
…viste du att dina 4 sista siffror i ditt personnummer syns på internet ….slutcitat.
Samtalet som pågick i 24 minuter var MYCKET OBEHAGLIGT och byggde på att för mig berätta mängder av olustig- och obehaglig statistik från bl.a. Polisen, Brottsförebyggande Rådet med flera om iD-kapning och vilka följdeffekter det kan innebära för mig.
Vidare informerades jag att bedragarna kan exempelvis kan ta ett lån mitt namn på 600 000kr Genom att bara uppge mitt personnummer och sätta in pengarna på ett bankkonto öppnat i mitt namn i ett främmande land + en massa övrig rent av skrämsel propaganda som möjligen egen tolkats av säljaren utifrån som han påstår insamling av fakta statistisk.
Säljare påstod också att det är jag som har den rättsliga bevisbördan vid en tvistomål vid bedragarnas ekonomiska krav.
DETTA STÄMMER INTE!
Vad som än hälst händer er som inte är sant och där ett ekonomiskt krav ställs mot er,
MÅSTE NI DIREKT SKRIFTLIGEN BESTRIDA DET I SIN HELHET TILL DEN SOM KRÄVER ER.
Oavsett om det är i Sverige ellr ett krav från utlandet, så måste ni skriftligen Bestrida kravet i sin helhet .
Vid utlandsbestidan gör ni det på svenska, ni behöver inte göra er till och bestrida på det lokala- eller engelska språket.
Den som ställer ut krav mot er får själv översätta.
Speciellt vid bästridan mot utlandet kommer det en massa följd påminnelser och hot om ännu högre summor, men IGNORERA DET BARA då det inte leder någon vart och det vet bedragarna.
…mina kära jämlika. Nu måste den som kräver er på ”vad det nu kräver er på ” bevisa att det är ni som har tagit det påstådda lånet på 600 000kr eller beställt en vara där nu butiken eller producenten vill ha betalt.
Fins det varken er signatur eller inspelad muntlig avtal så går ni fria från skuldbördan.
Tillbaka till den unga telefonförsäljaren som ring upp mig.
Jag försökte få säljaren komma till skott och berätta för mig vad han ville sälja och till vilket pris MEN det skulle säljaren återkomma till längre fram.
Min egna slutsats av samtalet är att säljaren ville först framhåla så många hemska scenarier som möjligt och ”kan” inträffa innan han presenterar vad som skall säljas och till vilket pris.
En säljare måste alltid vinna en kunds förtroende innan en säljprocess startar, den her unga pojken/telefonförsäljaren hade en helt annan och felaktig taktik. Att genom sitt införsäljnings upplägg skrämma kunden och vaggan in honom i en obehaglig känsla är fel och en säljare död i branschen.
Jag har arbetat med försäljning i över 35 år. och utbildat andra säljare i försäljnings strategi- och taktik och kan bara säga att denna yngling blir inte långvarig på sitt jobb och är det så att företaget han representerar lärt ut och/eller lämnat ett manus som de skall följa under ett telefonsamtal så rasar bolagets recensioner i botten och röda stjärnor med blixtens fart.
Ett välvilligt råd till dig som ringt upp mig idag. Sluta upp med att Prata om Polisen, Brottsförebyggande Rådet med flera, det är inte så man säljer.
1. bygg först upp ett förtroende, en trygg känsla för dig som säljare och ditt budskap.
2. berätta i korts drag att en del sajter samlar in så pass mycket information om personer som rör sig på internet att det till och med går att få reda på de 4 sist siffrorna i end personnummer och att med denna vetskap kan en hel del brott göras utan att vi ännu får vetskap om det.
3. nämn 2 - max 3 händelser där jag som är ditt prospekt kan relatera till och inte scenarier som ”kan hända mig”. I Sverige gäller ofentlighetsprincipen (det som fall och domar som händer i Sverige kan alla ta ett urtag på och läsa. Det som händer i utlandet är faktiskt inte mina bekymmer). Att komma med en massa ”bla,bla,bla/skrämselpropaganda är inte rätt säljstrategi.
Trevligt enkelt snabbt å suverän…
Trevligt enkelt snabbt å suverän service!

Tydlig info
Tydlig info. Mycket bra bemötande. Trevlig att prata med och viktigaste, jag
blev uppring för att få en mycket bra erbjudande .

Antwort von Bevakia
Otroligt störigt företag som tagit som…
Otroligt störigt företag som tagit som sin uppgift att oönskat ringa upp och skrämma pensionärer med att deras personnummer finns ute på nätet.
Fortsätter ringa trots uppmaning att lägga av.

Förklarade tydligt och bra
Förklarade tydligt och bra. Väldigt trevligt bemötande. Supernöjd.

Antwort von Bevakia
Vad någonting negativt kan bli positivt i slutändan.
Han som jag pratade med gjorde någonting negativt för min del till en positiv händelse som ett avslut.Vill ett rikta ett STORT TACK till honom och Bevakia.

Sympatiskt och lösningsorienterat
Sympatiskt och lösningsorienterat. Utmärkt resultat.

Antwort von Bevakia
Vi på Trägo Sverige AB vill ge ett…
Vi på Trägo Sverige AB vill ge ett stort och mycket välförtjänt beröm till Christina på Bevakia.
Hon ringde upp oss angående en faktura som av misstag hade blivit obetald. I stället för att direkt gå på standardspåret med hot om inkasso, avgifter eller uppsägning – vilket tyvärr är hur många företag agerar idag – valde Christina att ta personlig kontakt och reda ut situationen på ett seriöst och respektfullt sätt.
Hon var tålmodig, professionell och mycket hjälpsam genom hela processen. Hon stannade kvar tills vi tillsammans hade gått igenom vad som hänt, kontrollerat allt och sett till att betalningen blev korrekt genomförd. Det skapade ett stort förtroende.
Man kände sig verkligen som en kund som betyder något, inte som någon som ska “bestraffas” för att en betalning råkat bli missad. Det här är ett föredöme för hur kundservice bör fungera.
1000 poäng till Christina och Bevakia.
Ett arbetssätt som fler företag borde ta efter.

Antwort von Bevakia
Trevligt bemötande och bra service

Antwort von Bevakia
Extremt trevlig och sympatiskt…
Extremt trevlig och sympatiskt bemötande. Kände mig glad efter samtalet!

Lyssnande och bra bemötande
Lyssnande och bra bemötande. Positivt gensvar. Allt fixat.

Antwort von Bevakia
Oerhört svårt att hitta priset på…
Oerhört svårt att hitta priset på tjänsten på webbsidan, men fördelarna gödslas det med överallt.
Typiskt oseriöst att inte tydligt visa upp prissättningen för en tjänst.

Vänlig, hjälpsam och Professionell
Vänlig, hjälpsam & professionell. Hittade lösningar som fungerar för mina specifika behov.

Det löste sig
Strul med autogirot,men som sagt det löste sig. Mvh mats

Antwort von Bevakia
Ett trevlig mottagande som var mycket…
Ett trevlig mottagande som var mycket hjälpsam på alla sätt. 😊

Antwort von Bevakia
Fick hjälp med en brandvarnare som…
Fick hjälp med en brandvarnare som krånglade. Simon hjälpte till att få igång den snabbt och smidigt. Kunde inte varit mer nöjd.

Antwort von Bevakia
Igår blev jag väldigt missnöjd på hur…
Igår blev jag väldigt missnöjd på hur jag blev bemött men ärligt sagt efer jag fick samtal från bevakia en professionell personal som vet hur man jobbar som service är jag nöjd ,
Om jag skulle nämna christna hette hon en ung trevlig tjej.
Jag tackar.

Antwort von Bevakia
Igår blev jag väldigt missnöjd på hur…
Om jag skulle nämna kristna hette hon en ung trevlig tjej.
Jag tackar.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.