BLUXURY Bewertungen 69

TrustScore 3.5 von 5

3,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt skuffet over mit køb. Den vare, jeg modtog, lignede slet ikke billedet på hjemmesiden - billig kvalitet og dårligt lavet. At forsøge at få pengene tilbage har været et mareridt. Spild ikke di... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig afsendelse og fantastisk kundeservice⭐️⭐️⭐️⭐️🌟. De skriver ofte, for at høre om der er fundet en afklaring fra PostNord, så føler mig rigtig godt taget hånd om😊🙏 Har dog ikke modtaget min b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en Calvin Klein vinterjakke, som blev leveret ret hurtigt. Da jeg havde tvivlsspørgsmål omkring størrelsen fik jeg ret god service og hurtig respons. Hele processen gik som smurt, bedste anbe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på udkig efter én ny parfume, men priserne var så gode, at jeg endte med at købe tre. Varerne var dejligt nemme at bestille og de ankom hurtigt og i rigtig fin stand. Jeg kan kun give mine var... Mehr ansehen

3,6

2 Sterne
1 Stern

Ekstreme leveringstider

Ekstreme leveringstider
Hat bestilt en vare hvor leveringstid angives til 2-4 dage hverdage. Nu er der gået 9 hverdage og varen er stadig i Tyskland. OneStore beklager, men siger de har givet GLS pakken indenfor 2 dage i Spanien og OneStore fralægger sig ethvert ansvar for lange leveringstider.

Sidste update på ‘min pakke’ er nu kommet tilbage til samme depot i Tyskland. Penge er hævet på mit kort. Varen en ikke kommet frem efter 10 (!) hverdage selvom om man bliver lovet 2-4 hverdage. Jeg kommenterede på OneStore’s Facebook-side, der nu er forsvundet. Jeg har har anmeldt virksomheden for svindel hos politiet. PAS PÅ!!!!

27. April 2023

Hej Thomas,
Tak for din anmeldelse. Som vi fik afklaret i fredags, var din pakke desværre forsvundet hos den tyske afdeling af GLS. Da vi kontaktede GLS fandt de hurtigt din pakke igen fredag aften. Vi beklager dybt hvis dine penge er blevet trukket, det har været grundet en automatisk opsætning på vores webshop som vi nu har deaktiveret.

Som kommunikeret per mail i fredags så har vi refunderet 100% af samlede ordrebeløb. Det er desværre ikke muligt for os at have kontrol over alt der vedrører forsendelsesprocessen, selvom vi ville ønske det. Vi er bedrøvede over hele processen og beklager endnu en gang mange gange din oplevelse.

Sofia
The OneStore Community

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hej Winnie,

Tak for din anmeldelse. Vi har dog svært ved at forstå den. Vi ønsker at forbedre os konstant.

Er det leveringstiden du er utilfreds med? Vi kan se at din ordre er afgivet d. 21 marts ca. kl 19 - hvorfor den først bliver behandlet dagen efter. Du modtager pakken 4 hverdage efter, som er indenfor den leveringsmetode du har anvendt "3-5 hverdage"

Vi beklager igen hvis det ikke levede op til dine forventninger.

Kærlige hilsner
Sofia

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lang leveringstid

Bestilte i lørdags og tirsdag aften er pakken ikke sendt afsted endnu. Har skrevet til dem mandag og ikke fået nået svar. Syntes det for dårligt med så lang vente tid. Bestilte en pakke fra komplet samtidigt og den har jeg modtaget tirsdag den 28/03

28. März 2023

kvaliteten halter.

Kvaliteten halter.

14. März 2023

Hej Boris,

Må vi høre hvorfor du antager det er en kopivare? Vi er godkendt og autoriseret forhandler af alle vores produkter, hvilket vi også har et certifikat på. Vi ville aldrig kunne anvende Shopifys betalingsløsning "Shopify Payments" hvis ikke vi forhandlede autentiske varer.

Yderligere vil vi høre hvorfor du ikke vælger at tage kontakt til os før du skriver din anmeldelse og du har valgt at beholde produktet selvom du mener det er en kopivare, det forstår vi ikke?

Vi ved ikke hvor dine antagelser omkring varen er en kopi kommer fra og hvordan du har vurderet det. Men hvis du virkelig mener det er en kopivare burde du måske indgive en klage til forbrugerombuddet også kan vi tage sagen videre derfra. Igen så er alle vores varer 100% autentiske og du er også velkommen til at kontakte producenten af jakken og i dette tilfælde Elvine. Vi har solgt over 50 af de jakker og har ikke haft en klage.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglende ordrebekræftelse!

Jeg vil ikke mene, det er en dårlig virksomhed, men når det kommer til at sende en ordrebekræftelse, så starter problemerne. Jeg brugte 3 dage på at skrive til deres support team, men fik stadig ingen ordrebekræftelse. Det endte med, jeg desværre annullerede ordren.

5. März 2023

Hej Muhammed,

Tak for din anmeldelse. Du skal huske at angive din e-mail adresse hvis du ønsker at modtage ordrebekræftelse på mail. Det korrekt du efterfølgende sendte os en mail ret sent på aftenen, men vi svarede dig inden for de 24 timer, som er vores svar frist.

En fin hjemmeside shop

Købte en sweater til mig selv og en trøje til min søn. Min ordre ankom med varerne i fin stand, intet at notere. Leveringstiden blev også overholdt. Kunne ikke være mere tilfreds. Ikke sidste gang jeg bestiller fra bluxury.dk. Kan klart anbefales!

13. Jänner 2023

Rigtig god webshop

Rigtig god webshop, lave priser og høj kvalitet produkter. Det eneste som jeg synes kunne gøres bedre er levering. Min pakke blev sendt helt nede fra Spanien, så det tog omkring 7 dage.

Kan helt klart anbefales dog!

8. Februar 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr