Towar niezgodny z opisem i zdjęciem. Zamiast torby z trojwymiarowym smokiem otrzymalam torebkę na zakupy, ktora mozna kupic za 15 zł max. Kazali mi odesłać na koszt własny do Chin ze sledzeni... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Czuję się bardzo oszukana, zamówiłam od Was pikowaną torebkę a otrzymałam worek z nadrukiem. Moim błędem było nie prześledzenie opinii o Was, które niestety nie są pochlebne. Wstydzilibyście się n... Mehr ansehen
OSZUŚCI!!!!!!!! Towaru nie można zwrócić w Polsce mimo, że to Butik Warszawa. dziesiątki maili z propozycją zwrotu 10 % wartości towaru. Chiński badziew za grubą kasę. Powinny się tym zająć odpowie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Witamy w Boutique-Warszawa. Sklep stworzony z pasją do świata mody i przekonaniem o jej sile, która potrafi odmieniać życie!
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Towar nieadekwatny do ceny!!
Towar nieadekwatny do ceny!!! Plastikowe badziewie. Długi czas oczekiwania. Brak możliwości kontaktu ze sprzedającym mimo pisanych wiadomości e-mail!! Utrudniony zwrot do Chin na własny koszt. Strona prezentując produkty podaje adres Warszawy?? Kłamstwo!!! Towar idzie z Chin i jest chiński. Badziewie!!!

Zwrot do Chin
Produkt podlega dyskusji jesli chodzi o jakosc. Uwaga na warunki zwrotu, sklep wymaga zwrotu do magazynu w chinach z pokryciem koszy przesyłki. Koszt zwrotu może przewyższyc wartość zakupionego produktu.

Oszuści!
Uwaga!!! jakość zakupionej marynarki – jest bardzo słaba i niezgodna z oczekiwaniami. Procedura zwrotu towaru do Chin to kompletna paranoja. Zdecydowanie nie polecam.”

Antwort von Boutique Warszawa
Zwrot środków po anulowaniu zamówienia
Oferują towar z Chin 6 razy drożej niż ten sam towar na Temu. Anulowałam zamówienie od razu po zakupie w poniedziałek i dostałam dwie odpowiedzi, że to anulowanie jest przetwarzane. Natomiast po dzisiejszym trzecim mailu z prośbą o reakcję otrzymała zwrot środków z konta w Hongkongu. Zatem nie poszło najgorzej przynajmniej jeżeli chodzi o zwrot środków po anulowaniu zamówienia.

Antwort von Boutique Warszawa
Nie kupujcie na tym sklepie oszuści i…
Nie kupujcie na tym sklepie oszuści i tyle .....kupiłam córce garnitur za 270 zł te szmaty nawet na ścierkę się nie nadają ...zwrot to porażka każą odsyłać do Chin....sprawę zgłaszam ....nie kupujcie tu nic nie warto...

Antwort von Boutique Warszawa
Kupiłem kurtkę z sztruksu na zimę
Kupiłem kurtkę z sztruksu na zimę. Wygląda stylowo i jest wystarczająco ciepła. Guziki są nieco luźne, ale łatwo to naprawić. Wysyłka była standardowa.

Problemy z anulowaniem zamówienia w ciągu 24 godzin
Dzień dobry . Kupiłem w firmie Boutique Warszawa kurtkę i zapłaciłem za nią . Po paru godzinach rozmyśliłem się i napisałem , że anuluje zamówieni . Anulowanie zostało przyjęte i potwierdzone emailem. Ku mojemu zdziwieniu zamówienie zostało przekazane do realizacji . Napisałem do firmy koło 20 wiadomości , ale poza zapewnieniami , że są osobne system i żebym się nie martwił to nic się nie zmieniło . Kurtka została wysłana , odmówiłem odbioru na co firma napisała , że zostanie mi potrącone 15%z mojej wpłaty za poniesione koszty obsługi i transportu . W regulaminie który jest na stronie sklepu nie ma słowa o jakiś kosztach anulowania zamówienia w ciągu 24 godzin . Nie polecam bo można stracić cierpliwość i wiarę w uczciwość ludzi i firmy . Na moje słowa mam całą korespondencje z firmą . Pozdrawiam

Potwierdzam
Potwierdzam. Tylko dlatego, że to Bogu ducha bratowa na moją prośbe kupiła mi przez tą stronę płaszcz czyli szmatę na gwiazdkę nie podejmuje żadnych kroków. Ale to oszustwo do potęgi w tej, UOK powinien dawno ,,zainteresować się" tą pseudofirmą! EDIT: Nie interesują mnie ,,odpowiedzi" typu kopiuj -wklej. Za dużo osób miało to samo doświadczenie. Sprawdziłam poniewczasie-pod tym adresem mieści się jedynie hotel. Powtarzam-Urząd Ochrony Konkurencji powinienien przyjrzeć się tej ,,firmie" i zgłosić ją na policje EDIT: Mają Państwo numery kont zamawiających, widzą Państwo za co było zapłacone, więc wystarczyłoby wszystkim zwrocić środki za pseudopłaszcze.

Antwort von Boutique Warszawa
OSZUSTWO I ŚWIADOME WPROWADZANIE W…
OSZUSTWO I ŚWIADOME WPROWADZANIE W BŁĄD!
Kupujecie “elegancki komplet garniturowy” - dostajecie szmatkę, którą wstyd byłoby sprzedać na pchlim targu. Zdjęcia na stronie to czysta fikcja.
Ale prawdziwy cyrk zaczyna się przy reklamacji:
🎪 Akt I: “Produkt jest prawidłowy” (mimo zdjęć dokumentujących dramat)
🎪 Akt II: “Maksymalny zwrot to 75%” (z jakiego przepisu?)
🎪 Akt III: “A jednak 80%!” (licytacja w górę - kreatywnie!)
🎪 Akt IV: Czekam na kolejną wymyśloną liczbę
A TERAZ WISIENKA NA TORCIE: Chcesz zwrócić? Proszę bardzo - wyślij NA WŁASNY KOSZT do Chin! Paczka za 150-200 zł, czyli często więcej niż sam produkt jest wart. Genialne - klient albo zatrzyma bubel, albo dopłaci do własnej reklamacji. Gratulacje dla działu “strategii obsługi klienta”.
“Boutique-Warszawa” - nazwa sugeruje ekskluzywny polski butik. Rzeczywistość? Chiński dropshipping, obsługa kopiuj-wklej, przesyłka zza granicy, zwrot na własny koszt do Azji. Jedyne co polskie w tym “butiku” to nazwa miasta.
Ich strategia jest prosta: ZMĘCZYĆ KLIENTA. Ignorować prawo, wymyślać procenty, liczyć że odpuścisz. Klasyczne oszustwo obliczone na to, że większość ludzi nie będzie walczyć o pieniądze.
OSTRZEGAM WSZYSTKICH: To nie jest sklep - to profesjonalna operacja wyciągania pieniędzy. Każda złotówka wydana tutaj to złotówka wyrzucona w błoto. OMIJAĆ!

Antwort von Boutique Warszawa
Uwga sa na liscie firm internetowych…
Uwga sa na liscie firm internetowych ktore oszukuja!!
To nie zaden butik z Warszawy tylko z Chin!
Nie uznaja reklamacji i graja na czas.

Antwort von Boutique Warszawa
Poprostu masakra spodnie przyszły źle…
Poprostu masakra spodnie przyszły źle zszyte a zwrot mam zrobić do Chin i jeszcze sobie zapłacić Nie polecam

Antwort von Boutique Warszawa
Nie polecam, podsumowując zwykłe oszustwo, materiały najgorszej jakości, wysyłka z Chin. Problem ze zwrotem.

Oszustwo!
Produkt zamawiany 19 grudnia , jest 3 stycznia, produkt dalej jest według strony na magazynach w kolejno: Holandii, Francji. Ogólnie oszustwo, mail kontaktowy nie działa. Uległem stronie internetowej podającej nieprawdziwe informacje kontaktowe na Warszawę. Oszustwo!

Antwort von Boutique Warszawa
Oszuści , nie kupujcie u nich niczego
Oszuści. Towar jest niezgodny z opisem za 270 pln dostałam szmate , nie garnitur. 95 % poliester , tkanina wręcz prześwituje , kompletna porażka. Oczywiście jest problem ze zwrotem każą odesłać do Chin na własny koszt.

Antwort von Boutique Warszawa
Zwykła smata,podłogi się nawet tym nie…
Zwykła smata,podłogi się nawet tym nie umyje.Nawet w opinii nie mogę napisać co myślę bo nie odpowiedni język,i nawet towaru nie można zwrócić.

• jakość ≠ zdjęcia
• jakość ≠ zdjęcia
• zwrot do Chin
• koszt po stronie klienta
• utrudnianie procedury zwrotu

Płatność z góry.
Płatność z góry.
2 tygodnie wiadomości o podróży przesyłki. Że niby ostatecznie dostarczone.
Brak towaru.
Jedyna opcja dostawy kurierem in post, ale nie wiem czy In Post o tym wie.
Oszustwo dzięki świetnej stronie internetowej .
Odpowiedzi generuje komputer.
Wszystko ładnie pięknie profesjonalnie.

Produkt fatalnej jakości
Produkt fatalnej jakości. Jedzie z Chin strasznie długo. Zwrot na własny koszt do Chin. Absolutnie unikać!

Antwort von Boutique Warszawa
Towar kompletnie inny niż na…
Towar kompletnie inny niż na stronie,wysyłka na stronie z Polski a naprawdę z Chin, zwrot towaru tylko do Chin,kurtka ,za którą zapłaciłam 300 zł,okazała się plastikową tandetą,nie wartą nawet 10 zł Oszustwo,zwrot towaru do Chin ale nawet kodu zwrotu nie nadają,tylko jakiś adres pewnie fikcyjny.Firma nieuczciwa, wyłudzającą pieniądze.

Antwort von Boutique Warszawa
Niestety firma sprzedaje fatalnej…
Niestety firma sprzedaje fatalnej jakości produkty o rozmiarach niezgodnych z opisem. Zwot towaru tylko do Chin. Wpisany adres z Warszawy to tylko do zmylenia klienta. Poniżej wstawiam jeden z maili od firmy.
Doskonale rozumiemy, że odesłanie zamówienia do Chin może być dla Ciebie niewygodne i kosztowne, dlatego chcemy zaproponować Ci możliwie najlepsze rozwiązanie.
Jako jednorazową, specjalną ofertę możemy zaproponować następujące opcje:
Opcja 1: Zwrot 20% wartości zamówienia
Możemy zwrócić 20% ceny zakupu — bez konieczności odsyłania produktu. Dzięki temu możesz zachować zamówiony produkt i uniknąć kosztów oraz kłopotu związanego z międzynarodową wysyłką zwrotną.
Prosimy pamiętać, że jest to maksymalna kwota zwrotu, jaką możemy zaoferować jako wyjątek od naszej standardowej polityki. Jeśli chcesz skorzystać z tej opcji, wystarczy, że potwierdzisz — a my przetworzymy zwrot w ciągu 24 godzin.
Opcja 2: 75% wartości w postaci kredytu do sklepu
Alternatywnie możemy zaoferować 75% wartości zamówienia w postaci kredytu do wykorzystania w naszym sklepie. Dzięki temu otrzymasz znaczną zniżkę na kolejne zakupy i będziesz mógł wybrać inny produkt, który Ci się spodoba.
Jeśli mimo wszystko zdecydujesz się zwrócić produkt, prosimy, aby spełniał on następujące warunki:
Zwrot w ciągu 30 dni od otrzymania,
Oryginalne opakowanie i brak śladów użytkowania,
Koszt wysyłki zwrotnej pokrywasz samodzielnie.
Zalecamy skorzystanie z metody wysyłki z numerem śledzenia, aby uniknąć zaginięcia paczki — w przypadku braku możliwości śledzenia nie będziemy mogli przetworzyć zwrotu.
Adres do zwrotu:
Prowincja: Zhejiang
Kraj: Chiny
Tel: 15314571683

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.