Boutique Warszawa Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Towar niezgodny z opisem i zdjęciem. Zamiast torby z trojwymiarowym smokiem otrzymalam torebkę na zakupy, ktora mozna kupic za 15 zł max. Kazali mi odesłać na koszt własny do Chin ze sledzeni... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Czuję się bardzo oszukana, zamówiłam od Was pikowaną torebkę a otrzymałam worek z nadrukiem. Moim błędem było nie prześledzenie opinii o Was, które niestety nie są pochlebne. Wstydzilibyście się n... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OSZUŚCI!!!!!!!! Towaru nie można zwrócić w Polsce mimo, że to Butik Warszawa. dziesiątki maili z propozycją zwrotu 10 % wartości towaru. Chiński badziew za grubą kasę. Powinny się tym zająć odpowie... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Oferują towar z Chin 6 razy drożej niż ten sam towar na Temu. Anulowałam zamówienie od razu po zakupie w poniedziałek i dostałam dwie odpowiedzi, że to anulowanie jest przetwarzane. Natomiast po dzis... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Witamy w Boutique-Warszawa. Sklep stworzony z pasją do świata mody i przekonaniem o jej sile, która potrafi odmieniać życie!

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Firma to OSZUŚCI

Firma to OSZUŚCI. Reklamują darmową dostawę i zwrot, a potem trzeba odsyłać towar do Chin na własny koszt. Koszt wysyłki często przekracza wartość towaru o bardzo niskiej jakości. Łamią prawo i za to zapłacą

17. Dezember 2025

Antwort von Boutique Warszawa

Bardzo nam przykro z powodu Państwa frustracji i w pełni rozumiemy Państwa obawy. Zapewniamy, że jesteśmy legalną firmą, a naszym celem jest dostarczanie wysokiej jakości produktów i przejrzysty proces zwrotów.

Szczerze przepraszamy, jeśli jakakolwiek część informacji dotyczących wysyłki lub zwrotów była niejasna lub spowodowała niedogodności. Cenimy Państwa opinie, ponieważ pomagają nam one usprawnić komunikację i jakość świadczonych usług.

Jeśli chcą Państwo rozwiązać ten problem, prosimy o bezpośredni kontakt pod adresem support@boutique-warszawa.com, podając numer zamówienia lub adres e-mail użyty podczas finalizacji zamówienia. Nasz zespół osobiście przeanalizuje Państwa sprawę i pomoże znaleźć sprawiedliwe rozwiązanie.

Doceniamy Państwa cierpliwość i możliwość naprawienia sytuacji.

Problem ze zwrotem

Ja też mam problem ze zwrotem zakupionego towaru. Od tygodnia nie mam odpowiedzi. Napisałam że jeżeli do piątku nie dostanę odpowiedzi to idę na policję. Oszuści. Uważam że takie coś w ogóle nie powinno działać

9. Dezember 2025

Witaj Natalia,

Bardzo nam przykro z powodu Twojego doświadczenia i rozumiemy, jak frustrujące może być dla Ciebie nieotrzymanie szybkiej odpowiedzi dotyczącej zwrotu. Zdecydowanie nie jest to poziom obsługi, jaki chcemy zapewnić.

Zapewniamy, że nie jesteśmy oszustami i traktujemy wszystkie problemy klientów poważnie. Nasz zespół otrzymuje obecnie wyjątkowo dużą liczbę wiadomości, co mogło spowodować opóźnienie w udzieleniu odpowiedzi.

Aby jak najszybciej rozwiązać ten problem, skontaktuj się z nami ponownie, podając numer zamówienia i adres e-mail, lub wyślij je do naszego zespołu wsparcia na stronie boutique-warszawa.com. Osobiście dopilnujemy, aby Twoja prośba o zwrot została rozpatrzona priorytetowo.

Dziękujemy za cierpliwość i szczerze przepraszamy za niedogodności.

Zespół Obsługi Klienta

Brak możliwości zwrotu

Kilka dni temu po napisaniu opinii dotyczącej braku możliwości zwrotu towaru, ponieważ jest niezgodny z opisem otrzymałam odpowiedzi aby na maila napisać to sprawa zostanie potraktowana priorytetowo do dziś nie przyszedł kod zwrotu. To jakiś skandal.

9. Dezember 2025

Witaj Monika,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Doskonale rozumiemy, jak frustrujące może być otrzymanie produktu, który nie spełnił Twoich oczekiwań lub nie był zgodny z opisem, i szczerze przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Nie chcemy, aby nasi klienci mieli takie doświadczenia. Bardzo chcielibyśmy mieć możliwość zbadania tej sprawy i udzielenia Ci osobistej pomocy. Czy możesz wysłać nam e-mail z numerem zamówienia? Po otrzymaniu tych informacji nasz zespół przeanalizuje Twoją sprawę i wspólnie z Tobą znajdzie najlepsze możliwe rozwiązanie.

Bardzo cenimy Twoją opinię i zaufanie i dokładamy wszelkich starań, aby naprawić sytuację. Dziękujemy za możliwość udzielenia Ci pomocy.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wysyłka była szybka i doceniam łatwą w…

Wysyłka była szybka i doceniam łatwą w obsłudze funkcję śledzenia zamówienia. Na pewno ponownie zrobię zakupy w Boutique-Warszawa!

7. Dezember 2025

Witaj Tomasz,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że Twoje zamówienie dotarło szybko i że korzystanie z naszej funkcji śledzenia przesyłek było dla Ciebie łatwe. Zapewnienie płynnych i bezproblemowych zakupów jest dla nas bardzo ważne i cieszymy się, że miało to dla Ciebie pozytywny wpływ.

Bardzo doceniamy Twoje wsparcie i zaufanie do Boutique-Warszawa. Nie możemy się doczekać, aby powitać Cię ponownie podczas kolejnych zakupów i mamy nadzieję, że nadal będziesz zadowolony z naszych kolekcji i usług.

Kompletnie nie polecam

Kompletnie nie polecam! Polska firma,która posługuje się towarem z Chin z tragiczną jakością. Czekałem na kurtke a dostałem zwykłą szmate która była uszkodzona. Na szczęście nie ma problemu z zwrotem kosztów za uszkodzony towar

2. Dezember 2025

Cześć Franek,

dziękujemy za Twoją opinię i przepraszamy za niedogodności związane z Twoim zamówieniem. Prosimy o przesłanie wiadomości e-mail na adres support@boutique-warszawa.com, abyśmy mogli bezpośrednio pomóc Ci znaleźć właściwe rozwiązanie.

Zespół wsparcia Boutique-Warszawa

Towar wysłany z Chin

Towar wysłany z Chin, kiedy i czy dojdzie nie wiadomo...

30. November 2025

Cześć Kasia,

Dziękujemy za Twoją opinię. Możesz skorzystać ze strony śledzenia przesyłek w naszym sklepie, aby znaleźć więcej informacji na temat monitorowania i dostawy. Możesz również skontaktować się z nami mailowo (support@boutique-warszawa.com), a nasz zespół poda Ci najnowsze informacje o śledzeniu przesyłki.

Z poważaniem, Zespół wsparcia Boutique-Warszawa

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Towar więcej niż niskiej…

Towar więcej niż niskiej jakości.Kłopoty ze zwrotem. Kontakt jak z zaświatów. Zdecydowaniem dałam się nabrać. Nie korzystajcie z ich usług

27. November 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za Pani opinię i bardzo przepraszamy za kłopoty z jakością towaru oraz trudności z obsługą zwrotu. Chcemy wyjaśnić tę sytuację.

Prosimy o przesłanie wiadomości e-mail na adres support@boutique-warszawa.com, aby nasz zespół mógł bezpośrednio pomóc w pomyślnym zakończeniu procesu zwrotu.

Zespół wsparcia Boutique-Warszawa

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niestety jestem zmuszona wystawić…

Niestety jestem zmuszona wystawić negatywną opinię dotyczącą sklepu Boutique Warszawa. Zamówiona przeze mnie kurtka, za którą zapłaciłam prawie 300 zł, okazała się produktem bardzo niskiej jakości. Otrzymany towar wygląda jak tani chiński wyrób, zdecydowanie nieadekwatny do ceny ani do opisu zamieszczonego na stronie.

Dodatkowo sklep wymaga dokonania zwrotu na koszt odbiorcy, co wiąże się z opłatą około 100 zł. Uważam to za nieuczciwe wobec klienta, szczególnie w sytuacji, gdy sprzedawany produkt znacząco odbiega od deklarowanej jakości.

Na podstawie mojego doświadczenia nie mogę polecić zakupów w tym sklepie.

27. November 2025

Cześć Patrycja,

Bardzo nam przykro z powodu Twojego doświadczenia. Nie jest to jakość, którą chcemy zapewnić i rozumiemy Twoje rozczarowanie. Skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia pod adresem support@boutique-warszawa.com, abyśmy mogli przeanalizować Twój przypadek i pomóc Ci znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Dziękujemy za zgłoszenie.

Zespół wsparcia Boutique Warszawa

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Przejrzałam kolekcję damską Boutique…

Przejrzałam kolekcję damską Boutique Warszawa i szybko znalazłam ubrania, które mi się spodobały. Stylizacje są nowoczesne i eleganckie, a ubrania pięknie leżą.

26. November 2025

Cześć Iwan,

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że przeglądanie naszej kolekcji damskiej sprawiło Ci przyjemność i znalazłeś idealnie dopasowane modele. Doceniamy Twoje wsparcie!

Zespół Wsparcia Boutique-Warszawa

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

To jest firma zajmująca się oszustwam

To jest firma zajmująca się oszustwam. Nie ma z nimi kontaktu a zawartość przesyłki to coś zupełnie innego niż oferowane na stronie. Zamówiłem kurtkę za prawie 500zł a dostałem chiński dres za 10 zł

19. November 2025

Cześć Bartoszu,

Bardzo nam przykro z powodu Twojego doświadczenia. Zdecydowanie nie jest to standard, do którego dążymy. Prosimy o kontakt bezpośrednio pod adresem support@boutique-warszawa.com, podając numer zamówienia, abyśmy mogli zbadać sprawę i znaleźć rozwiązanie. Dziękujemy za zgłoszenie.

Boutique-Warszawa Zespół wsparcia

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spodnie dresowe są wygodne i zachowują

Spodnie dresowe są wygodne i zachowują kolor nawet po wielu praniach.

3. November 2025

Witaj Wojciechu,

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony ze swojego zamówienia.

Pana pozytywna opinia sprawia nam przyjemność i dziękujemy, że poświęcił Pan na nią czas.

Mamy nadzieję, że będzie Pan miał dużo radości ze swojego zamówienia i że będziemy mogli Pana ponownie gościć wkrótce.

Zespół Wsparcia Boutique-Warszawa

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr