Brand by Bo

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst en nooit binnen gekregen. 4 mails gestuurd en via TikTok bericht maar geen reactie. Hier niet bestellen!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ketting voor mijn dochter besteld voor de kerstmis. Order 6594. Kamer van Koophandel nummer 88252817. Niks ontvangen. Geen reacties op zogenaamde klantenservice. Op 0622358213 geen reactie. Ik ben opg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft een trui besteld en betaald netjes optijd geleverd echter de maat komt niet overeen dus willen we het retour sturen en daar gaat het gigantisch mis. Er wordt niet op mail of insta g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dochter heeft op 17 juli een jurkje besteld voor een feestje. Vergeten huisnummer in te vullen. Pas bij navragen komt Brand By Bo hiermee als reden voor uitblijven van bestelling op de proppen. Huisnu... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Clothing & Jewellery brand

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

schoenen (nog) niet geleverd - sinds eind augustus

Mijn dochter heeft eind augustus schoenen besteld. De schoenen zijn tot op heden niet geleverd. Ze heeft op 5 september een mail aan de klantenservice gestuurd waarop we geen reactie hebben ontvangen.
Na het plaatsen van bovenstaande klacht kwam er via dit platform wel een reactie, het huisnummer bleek onbekend. Inmiddels 3 weken terug hebben we ons huisnummer (5) aan de klantenservice gemaild en tot op heden blijft het helaas opnieuw stil. Geen reactie op de mail, geen schoenen.

#3951 - Bijma

Het blijft stil helaas nog geen track en trace

De schoenen zijn afgelopen week toch afgeleverd! Verrast en opgelucht.

5. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zie veel negatieve ervaringen..

Ik zie veel negatieve ervaringen... bij mij is echter alles soepel verlopen! Netjes ingepakt en op tijd verzonden. Ik ben heel blij met de items!

3. Oktober 2023

Antwort von Brand by Bo

Wat super fijn om te horen, dankjewel voor je review! Veel plezier met je aankoop :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nooit ontvangen bestelling

Update: Ik heb contact opgenomen en ben toen heel fijn geholpen, het is allemaal super netjes gegaan! Ik ben weer blij! :)

Ik heb twee maanden en een beetje een bestelling gedaan voor twee sieraden, maar tot nu toe nog nooit wat ontvangen.
Na ongeveer anderhalve week niks ontvangen te heb ik voor het eerst een mail gestuurd, een automatische reactie mail gekregen maar geen persoonlijke.
Vervolgens weer een mail gestuurd, daar heb ik wel een reactie op gekregen met dat er naar zou worden gekeken op kantoor. Ik heb toen niks meer terug gehoord, dus nog een mail gestuurd.
Ik heb overal een automatisch mailtje gekregen, maar niks anders.
Op PostNL word ook aangegeven dat het pakketje niet is ontvangen en verwerkt.
Ik vind het erg jammer deze review te moeten schrijven maar op dit moment weet ik niet meer wat ik moet doen voor verder contact.

1. Oktober 2023

Hi,
Oei wat vervelend om te horen! Ons excuses. Zou je misschien nogmaals een mailtje willen sturen? Wellicht is je 2e mailtje niet goed bij ons aangekomen! We lossen het graag voor je op!

Duidelijk oplichting

Domeinnaam registratie 2022 in Canada (Tucows).
Webshop wordt gehost door Shopify (Canada).
Kenmerken Aziatische webshop gevonden.
Geen enkele (onafhankelijke) review gevonden.
KvK bedrijfsnaam: Brand by Bo (88252817).
KvK bedrijfsregistratieadres is een appartementje (Amsterdam).
KvK bedrijfsdomeinregistratie: brandbybo.nl
Voorwaarden door kleurkeuze (roze op wit) vrijwel onleesbaar.
Contact mailadres is een Gmail adres (RODE VLAG).
Verzendvoorwaarden bevatten geen (zinvolle) informatie!
Claimt levertijd 1-5 werkdagen (“pre-order” 2 weken).
Annuleren niet mogelijk.
Retourneren uitsluitend in originele, ongeopende verpakking.
“Retoursportaal” is Track&Trace maar werkt niet (RODE VLAG)
Gebruikt op “retoursportaal” mailadres op ander domein (brandbybo,nl).
U moet eerst een retourslabel kopen (RODE VLAG).
Retoursadres niet in voorwaarden (strijdig met wetgeving).
Retourneren (met T&T) voor rekening koper naar (???? = RODE VLAG).
Retourskosten niet vermeld (strijdig met wetgeving).
Account aanmaken kan noodzakelijk zijn voor aankopen!
U ontvangt e-commerce mailings (spam).
Privacyvoorwaarden volstrekt onvoldoende (strijdig met wetgeving).
Uitsluitend via (een van de?) mailadres bereikbaar (strijdig met wetgeving).
Communitymeldingen: levert niet!
Scamdoc: 99% onbetrouwbaar! Lage trustscore (68/100)

29. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was bang aangezien er zo veel…

Ik was bang aangezien er zo veel negatieve revieuws waren, toch besteld en het was binnen 3 dagen binnen en alles perfect

27. September 2023

Antwort von Brand by Bo

Wat fijn om te horen, veel plezier met je aankoop :)

Mooie kwaliteit sieraden

Snelle levering in superleuke verpakking.
Mooie oorbellen gekocht die ik al maanden draag. Zijn nog steeds als nieuw.
👍🏻

23. September 2023

Antwort von Brand by Bo

Wat super fijn om te horen, heel veel plezier van je aankoop :)

te laat en verkeerd

Ik had schoenen besteld, kwamen allereerst twee weken te laat binnen. En de kleur kwam op geen enkele manier overeen. Ze zouden grijs moeten zijn, maar ze waren beige.

22. September 2023

Hi Femke,
Je hebt de winter boots beige besteld, vrij logisch dus dat deze beige zijn ipv grijs!

Niet bestellen

Aantal items besteld maar nooit ontvangen!!
Bestel hier niet
Geen contact met klantenservice mogelijk terwijl ze wel elke dag op social media iets plaatst… dat is erg vreemd niet??

7. September 2023

Hi Paulien,

Oplichterij

Ik heb in maart daar een bestelling geplaatst, maar nooit iets binnen gekregen. Ik heb het bedrijf meerdere dm’s gestuurd waarin werd gezegd dat ik een mail naar de klantenservice moet sturen, velen mailtjes later en nooit een antwoord ontvangen. Via insta wordt er ook niet meer gereageerd. Bestel hier niet, pure oplichterij. Weg €50,-.

20. September 2023

Antwort von Brand by Bo

Hi Loes, Wij reageren altijd op alle e-mails. Wellicht heeft u het verkeerde e-mail adres gemaild? Graag even opnieuw een mailtje sturen naar klantenservicebybo@gmail.com !

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakketje komt maar niet aan

Pakketje komt maar niet aan. De bezorgtijd wordt continu veranderd en ik heb het gevoel alsof ik word opgelicht. Er komt ook maar geen reactie op mijn mails. Geen aanrader.

Inmiddels is het pakketje na meer dan een week wachten aangekomen met beschadigde sieraden. Enorm jammer!

16. September 2023

Hi Bri,
Ik heb ontzettend veel contact met u gehad via de mail dus wat u zegt is onjuist.. De vertraging lag bij PostNL en ook de foto met het zogenaamde ‘beschadigde armbandje’ was totaal niet beschadigd… Niet met het blote oog te zien in elk geval. Enorm jammer inderdaad

Slechte kwaliteit

De service en levering was goed en snel. Maar de kwaliteit van de artikelen is echt verschrikkelijk. Zelf een bloesje van 40 euro besteld, schijnt door en voelt net plastic. Zelfde kwaliteit als Shein maar dan 10x zo duur. De kwaliteit mag echt niet zo slecht zijn voor deze prijs. Dan wil je het terugsturen kost dat 7 euro terwijl je ook al 5 euro verzendkosten hebt betaald. Weer 12 euro verspild aan niks

6. September 2023

Hi Marijn,
Wat vervelend dat de kwaliteit niet naar wens was. Wij zorgen altijd dat al onze producten gemaakt zijn van mooi materiaal. Onze blouses zijn vrijwel allemaal gemaakt van 100% katoen en worden geproduceerd in Italië! Veel betere kwaliteit dan op sites als shein dus!

Top!

Had bij BrandbyBo een trui besteld. Verzending was prima, ook leuk ingepakt. De trui is heel zacht en leuk! Zeker aan te raden.

6. September 2023

Antwort von Brand by Bo

Wat fijn om te horen Hilde! Heel veel plezier met je aankoop :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze webshop en tip nietbezorgd.nl

Al weken wachtend op het geld retour; het is vreemd dat een bedrijf wel aangeeft binnen 5 dagen te reageren. Echter na diverse en dringende berichten 0 reactie en ook het geld komt niet retour. Dit terwijl het pakket wel bij hen is aangekomen (sterker nog valse belofte gedaan van snel verzenden, dan ineens wordt de mail wel gelezen). Bestelling #3671 zou fijn zijn als deze EINDELIJK wordt afgerond

Statusupdate 06-09-2023
Reageren kort op dm op insta en vervolgens weer gauw offline, bedroevend dus en nog steeds geen geld op de rekening van mijn dochter

@brandbybo ik wil graag ZELF contact met jou hebben en het verhaal uitleggen, je mag me een mail sturen dan zal ik m’n mobiele nummer delen. Het blijft een verhaal wat bij jullie ligt en het is een jong meisje wat op haar geld wacht. Ik heb idd begrepen dat ze in het laatste gesprek niet netjes is geweest, maar snap haar frustratie wel dit duurt al vanaf juli.

Update 12-9
Er wordt niet geluisterd naar onze kant van het verhaal, pakket is 100 % zeker retour ontvangen.
Wij gaan nu andere stappen nemen om het geld van mijn dochter terug te ontvangen.
Er is geen verhaal verzonnen door haar. Jullie hebben te laat verstuurd (afspraken met haar gemaakt via mail) wij met vakantie, pakket beland in Pijnacker. Gevonden door Post NL. Doorgestuurd naar jullie KvK adres en AFGELEVERD. Als jullie enige vorm van ondernemen zouden begrijpen is het zoeken naar een pakket op naam van Remmerde welke retour is gekomen op jullie KvK adres.

Update 25-09 na het niet nemen van haar verantwoordelijkheid als verkoper is de zaak aanhangig gemaakt bij Nietbezorgd.nl
Zij hebben namens ons de zaak thans in behandeling.

23-10 inmiddels loopt via SODA de zaak tot terugvordering van het geld. Door hen is dit dossier verder in behandeling genomen

28. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

nooit hier wat bestellen!

Ik heb 3 augustus besteld. Na meer dan drie weken nog niks binnen terwijl op de website stond dat de levertijd 1-5 werkdagen is. Er staat dat ze het bij postnl hebben aangeboden, maar bij de postnl track&trace staat dat ze het pakketje niet hebben ontvangen. Elke keer als je de track&trace checkt word het naar een dag later verplaatst. Ik heb twee mails gestuurd maar op allebei is niet gereageerd. Ik heb ook nog op hun tiktok gecomment in de hoop dat ze dat wel zouden zien, maar dat bericht werd letterlijk genegeerd en verwijderd. Echt heel sneu dit

Ze heeft gereageerd dat ik nooit heb besteld. Dat klopt niet eens. Ik heb zo vaak mails naar de klantenservice gestuurd met mijn ordernummer er in. Waarom zou ik zo’n review schrijven als ik nooit heb besteld.

Update:
Ze heeft nu eindelijk gereageerd op een mail met ‘ik ga het maandah even checken op kantoor. je hoort nog van me’. dat was vorige week vrijdag. ik heb nogsteeds niks gehoord. ik ga het denk nooit meer ontvangen 😭

22. August 2023

OPLICHTERIJ: je ontvangt NIETS

Begin augustus tas als kado voor jarige dochter besteld bij EVA BO ESSELAAR van BRANDBYBO. Niets ontvangen. Na een week werd de tas wel aangemeld in bezorgproces, maar nooit geleverd aan bezorgdienst. Elke dag dat je de bezorging checkt, verschuift de bezorging naar de volgende dag.
Eindeloos mails en dm gestuurd. Nul reactie. Maar wél geblokkeerd… dus gelezen…
Dochter heeft tijdens een live gereageerd en gevraagd waar bestelling bleef. "Dat is raar...Mail me even." Uiteraard weer gemaild, maar nul reactie. Oplichterij.
Aangifte gedaan bij de politie, waar ze al "bekend" was... Triest dit!

Update 1:
En dan…. Uit t niets en nog steeds zonder enige reactie ploft er ineens toch de bestelde tas op de mat. Wat een review en aangifte allemaal niet teweeg kan brengen….

Update 2:
En dan.... ineens een reactie van BrandbyBo op trustpilot.... Volledig volgens patroon van al deze andere reviews. Een grote bek nadat je na 20 dagen ineens iets levert, dat ik gecanceld heb.... Waarbij je de schuld bij ieder ander legt, behalve bij jezelf. Meisje, kijk eens in de spiegel. Je bent totaal niet geloofwaardig, niet betrouwbaar, niet capabel. De rechtbank die jou als minderjarige toestemming heeft gegeven om als minderjarige deze eenmanszaak te runnen (handlichting) zal zich achter de oren krabben.

In plaats van een reactie op talloze mails en dm, reageer je slechts op deze review. Een reactie die bovendien, maar zoals verwacht, vol staat met onwaarheden. Voor de volledigheid:

- PostNL geeft aan dat verzender opnieuw en ten onrechte aangeeft dat de vertraging bij PostNL lag. Pakket is pas zeer recent aangeboden en direct de volgende dag bezorgd. 20 dagen na bestelling.
- Een reactietijd van 5 dagen op email aan klantenservice is natuurlijk al niet van deze tijd, maar ik heb na 15 dagen nog steeds geen reactie.... dus geen idee waar je het vandaan haalt dat ik "de 5 dagen reactietijd niet heb afgewacht".
- In plaats van ontevreden klanten blokkeren op social media, zou je beter tijd steken in reageren op de vragen. Zeg gewoon dat je de tassen nog niet hebt, dat je ze hebt weggeven aan "influencers" en dat het wat langer duurt. Communiceer met je klanten.

- Natuurlijk pas ik de review niet aan, behalve dmv deze Update 2. Je bent en blijft een onbetrouwbare partij. Je neemt geen verantwoordelijkheid voor je daden. Daarnaast neem je niet de moeite te communiceren met je klanten.

"Team" Brand by Bo.... eenmanszaak.
Succes, Eva, word wakker. Ondernemen is hard werken en eerlijk zijn!

21. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit hier iets bestellen!

Nooit hier iets bestellen!! Langer dan een maand geleden besteld nog niets binnen. Reageren ook niet op de mails..

19. Juni 2023

Hi,
We reageren altijd op alle mails, misschien even checken of je het juiste e-mail adres hebt gemaild?

Team Brand by Bo

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had ooit een broek besteld waar NIET bij stond dat het een pre-order was en ik was al heel lang aan het wachten toen ik een mailtje stuurde een week daarna had ik nog twee mailtjes gestuurd omdat ze niet antwoorden toen stuurde ik een dm en daarna op haat brandbybo account op TikTok toen reageerde ze nog niet dm toen stuurde ik een brichtje op haar normale TikTok account. Toen werd zij boos, ze heeft mijn bestelling geannuleerd en geblokkeerd op TikTok. Ik heb gelukkig mijn geld terug.

10. April 2023

Echt bagger

Echt bagger! Mijn bestelling nooit ontvangen, en na een paar mailtjes heeft het bedrijf de conclusie getrokken dat zij er niks aan konden doen omdat ik niet had gekozen voor verzending met track & trace. Mail contact voelde ook erg afgeraffeld alsof het allemaal maar gezeur was. Bestel hier niks, want als ik de andere recensies lees, krijgt vrijwel niemand zijn of haar bestellingen binnen.

17. April 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr