Het telefonisch contact mbt een huur doorgave, werkte ideaal. Door mijn telefoon nummer, wisten ze direct wie belde en waarvoor waarschijnlijk, alvorens ik het uitgelegde. Dat contact was heel pretti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Kamera Express Amsterdam aan de Parnassusweg. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkers. Ze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altijd goed service, maar helaas al voor de tweede keer terug gemoeten voor een huur item. Eerste keer voor kapotte en incomplete acculader en de tweede keer voor geen ac adapter en niet opgelade acc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Budgetcam zorgt er altijd voor dat jij als klant kunt vertrouwen op je apparatuur. Is er toch iets mis of verkeerd besteld, dan zorgen zij ervoor dat je niet zonder lege handen komt te staan en zonder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Budgetcam is dé specialist in de verhuur van professionele foto- en videoapparatuur. Met een kwalitatief aanbod en jarenlange ervaring staan wij bekend om onze expertise en flexibiliteit in de creatieve sector. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met beeldcreatie, wij bieden de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw visie tot leven te brengen.
Zamenhofstraat 108, 1022 AG, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Waardeloos bedrijf. Alles loopt langs elkaar heen en niemand op de klantenservice heeft verstand van zaken of is servicegericht. Ik ben in de vestiging goed geholpen, maar daar is ook alles mee gezegd. Ze hebben een verkeerde bestelling klaargemaakt voor mij, nadat ik meerdere malen de bestelling heb geplaatst, via whatsapp en telefonisch! Dan nog gaat het fout. Ik kreeg een camera met microfoon die niet bij elkaar pasten, je zou verwachten dat iemand dit toch opmerkt. Hoe het kan is een raadsel want ik heb om dezelfde bestelling als vorige keer gevraagd en gespecificeerd wat dit was, namelijk een camera en een microfoon. Vervolgens ben ik 1,5uur in de vestiging geweest, moest ik zelf naar het hoofdkantoor bellen om de bestelling te wijzigen. Je wordt op bijdehante toon te woord gestaan en er wordt totaal niet meegewerkt. De bestelling had ik al betaald en nadat ik opmerkte dat de microfoon niet goed was, is deze gewisseld voor een andere, die ik ook nog moest betalen! Dit was een goedkopere dan ik al betaald had, en als ik niet op had gelet hadden ze me dus te veel laten betalen!

Antwort von Budgetcam
Enorm goed geholpen door een medewerker van Rotterdam Kralingen. Ze heeft een piercing, alleen om aan te duiden dat zij mij echt goed en met veel geduld heeft uitgelegd hoe de camera werkt.

Antwort von Budgetcam
Over het algemeen zijn de medewerkers aan de balie vriendelijk, al heeft niet iedereen overal evenveel kennis van. Aan de telefoon werd ik in eerste instantie goed geholpen, maar bij een later telefoongesprek kreeg ik iemand van de telefooncentrale aan de lijn.
Omdat het overzetten van grote bestanden op mijn SD-kaart veel tijd kostte, vroeg ik of ik de SD-kaart later kon brengen. Hier kreeg ik een bijdehand antwoord op. De toon vond ik niet prettig en niet passend bij een zakelijke dienstverlening.
Ik heb uiteindelijk wel twee uur coulance gekregen, wat ik waardeer, maar ik vind het belangrijk dat klanten met respect worden aangesproken en niet worden gekleineerd. Zakelijk communiceren betekent voor mij ook correct en respectvol omgaan met klanten.

Antwort von Budgetcam
Heel fijn dat het mogelijk is om een lens te huren voor een korte periode. Ik had een groothoeklens nodig en heb de Nikkor Z 14-24mm 2.8 gehuurd. De klus was snel geklaard en ben blij met het eindresultaat.

Antwort von Budgetcam
Hele fijne service, vergat laatst een lenskap, een paar dagen later zonder probleem terug kunnen brengen. Tevens ook vriendelijk personeel en er wordt adequaat gereageerd en geholpen wanneer nodig!

Antwort von Budgetcam
Ik huur hier geregeld een body of lens, de service is altijd super snel. Soms kan je zelfs al eerder je product ophalen wat super fijn is.

Antwort von Budgetcam
Goede service. Denken mee. Alles goed geregeld met het ophalen etc.

Goede service.
Ophalen en terug brengen goed geregeld.
Ruime keuze in materiaal en huur periode.

Antwort von Budgetcam
Zoals iedere keer, weer fijne service, de juiste spullen en in nette staat. Fijn dat het mogelijk is om ook een wat langere periode apparatuur te huren.

Snelle service. Vriendelijk personeel

Antwort von Budgetcam
Onlangs een pittige reis gemaakt naar de Schotse Hooglanden waarbij ik mijn Fuji GFX systeem heb gebruikt. Via Budgetcam een GF 250 mm kunnen huren. Omdat het over flink wat dagen ging zijn we er samen goed aan uitgekomen. Top geregeld. Juist die specifieke lenzen investeer je zelf niet snel. Blij met Budgetcam.

Antwort von Budgetcam
Snelle communicatie, product in goede staat. Flexibel.

Antwort von Budgetcam
Heel makkelijk, vriendelijke personeel! Goed kwaliteit, tot de volgende keer.

Antwort von Budgetcam
Sinds kort is dit bedrijf - zo heb ik gehoord - overgestapt naar een nieuwe vervoerder voor hun spullen. Sinds dien huur ik niet meer bij Budgetcam.
Het is nou al een paar keer gebeurd dat mijn producten niet aan komen. Vervolgens word ik gebeld met het verhaal dat de vorige klant te laat terug is gekomen of dat het product plots kapot is gegaan. Vervolgens kom ik in de winkel en krijg ik het échte verhaal te horen, namelijk dat de producten überhaupt niet zijn aangekomen!
Vroeger gebeurde het ook wel soms dat producten niet meer aankomen vanuit een andere winkel, maar nu gebeurt het bijna elke keer!!! En het gebeurt niet alleen bij mij, maar soms wel bij 4 of 5 andere klanten per winkel op één dag!
Absurde keuze Budgetcam. Vroeger huurde ik nog met alle liefde bij jullie, ook toen al met gebreken, maar tegenwoordig ga ik gewoon naar Maloney.

Antwort von Budgetcam
Het telefonisch reserveren verliep lekker snel. De lens lag keurig op tijd klaar en was in goede staat. Ook het inleveren verliep vlot. Vriendelijk personeel.

Antwort von Budgetcam
De bestelde goederen een camera en een lens voor zaterdag ochtend afhaal. Werd op donderdag gebeld dat er iets was mis gegaan en de lens niet was meegegaan met de chauffeur. En dat er geen mogelijkheid was om deze op de vestiging Eindhoven te krijgen. Een goed alternatief was niet voor handen maar als ik wilde kon ik de lens wel zelf in Breda gaan ophalen. Hier mist in mijn ogen een stukje service omdat er nog genoeg tijd was voor budgetcam om het alsnog zelf te regelen. Een misverstand kan gebeuren maar jammer dat dit dan niet meer kan worden opgelost door jullie eigen mensen.

Antwort von Budgetcam
Super goede ervaring bij mijn eerste keer huren. Ik kreeg goede uitleg van de medewerker over het toestel en de aanvraag ging soepel.

Antwort von Budgetcam
Nog nooit een Budgetcam bestelling gehad waar niet iets fout ging.

Antwort von Budgetcam
Altijd best wel tevreden geweest in het verleden. Alleen toen in laatst weer een extra camera nodig had schrok ik wel van de prijzen. In een jaar tijd bijna verdubbeld. (Voor dezelfde camera, met dezelfde aanschafprijs als ik hem in de winkel zou kopen)

Antwort von Budgetcam
ipv mijn keuze een andere camera ontvangen (hogere resolutie). Geen enkele problemen. Een goede ervaring.

Antwort von Budgetcam
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.