Budgetcam Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het telefonisch contact mbt een huur doorgave, werkte ideaal. Door mijn telefoon nummer, wisten ze direct wie belde en waarvoor waarschijnlijk, alvorens ik het uitgelegde. Dat contact was heel pretti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Kamera Express Amsterdam aan de Parnassusweg. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkers. Ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altijd goed service, maar helaas al voor de tweede keer terug gemoeten voor een huur item. Eerste keer voor kapotte en incomplete acculader en de tweede keer voor geen ac adapter en niet opgelade acc... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Budgetcam zorgt er altijd voor dat jij als klant kunt vertrouwen op je apparatuur. Is er toch iets mis of verkeerd besteld, dan zorgen zij ervoor dat je niet zonder lege handen komt te staan en zonder... Mehr ansehen

1. Mietservice für audiovisuelle Technik

Vom Unternehmen geschrieben

Budgetcam is dé specialist in de verhuur van professionele foto- en videoapparatuur. Met een kwalitatief aanbod en jarenlange ervaring staan wij bekend om onze expertise en flexibiliteit in de creatieve sector. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met beeldcreatie, wij bieden de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw visie tot leven te brengen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

114 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Subliminiteit!

Eerlijke en snelle afhandeling tot zelfs de borg op gestelde termijn teruggestort.

5. Oktober 2025

Hallo Georges,
Bedankt voor de leuke review!

Goed statief

Goed statief, schoon en werkt goed. Prettige en duidelijke afspraken.

10. Oktober 2025

Antwort von Budgetcam

Bedankt voor je fijne woorden! Goed om te horen dat alles naar wens was.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great support from the Eindhoven team

Great support from the Eindhoven team, verification was done easily and the staff was very helpful with their advice!

9. Oktober 2025

Antwort von Budgetcam

So great to hear! Our team in Eindhoven always does their best to help everyone as well as possible. We'll be sure to pass your compliment along!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wisselend

Mensen in de winkel waren heel vriendelijk en behulpzaam. De mensen aan de telefoon zijn helaas niet altijd de vriendelijkste.

De eerste keer aan de telefoon verliep alles prima. Kon gemakkelijk mijn afleverlocatie veranderen.

De tweede keer aan de telefoon werd ik zowat uitgescholden bij een hele simpele vraag of iets erbij werd geleverd omdat ik een flitser op statief wou zetten. Zelf werk ik vaak met de gehuurde flitsers op statief maar dit biedt kamera express niet aan wat mij verbaasde en wilde even checken of dit ook echt niet extra erbij kon worden geregeld. Maar kreeg te horen dat deze flitsers er totaal niet voor bedoeld waren en ik wel erg, of volgens de medewerker TE creatief met de flitsers werkte en deze niet ontworpen waren om buiten de camera om gebruikt te worden.

Een bijzondere opmerking aangezien speedlights ook met transmitters worden geleverd of kunnen samenwerken.

Na het tweede gesprek voelde ik mij nogal aangevallen en beledigd door de medewerker en ga mij hierdoor nog wel eens goed afvragen of ik klant wil blijven van kamera express. Dit is toch niet de behandeling die ik van een bedrijf verwacht te krijgen...

9. Oktober 2025

Hallo,
Dit is vervelend om te horen! Deze service willen we absoluut niet leveren en we komen graag met je in contact om hierover te praten. Zou je ons een mail kunnen sturen met deze klacht naar info@budgetcam.nl?

Orima

Precies wat ik wilde hebben (en meer ....)
Was al eerder op te halen, vriendelijk personeel. Bij terugbrengen prima afgehandeld. Kortom, voor de zoveelste keer ben ik tevreden.

27. September 2025

Hallo Herman,

Bedankt voor je mooie review en je fijne woorden! Super om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je opnieuw tevreden bent. We waarderen je vertrouwen in Budgetcam en helpen je graag weer bij een volgende huur!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absoluut een partij om te vermijden!

Ik huur al jaren bij budgetcam en keer op keer is er wel iets mis. Van kapotte apparatuur tot ontbrekende of verkeerder items bij je order. Ik heb het allemaal langs zien komen inmiddels. maar de laatste tijd loopt het echt de spuitgaten uit bij dit bedrijf. Werkelijk belachelijk gewoon hoe ze met je omgaan als klant!! Tot 3 x op rij gehad dat een reservering die al weken in het systeem stond en was goedgekeurd vlak voor de opnames toch ineens gecanceld wordt... Vervolgens wordt er zonder overleg een veel slechtere "alternatieve" camera voor je ingeboekt waar je ook nog eens 2x zoveel voor mag gaan betalen. En zelf meedenken naar oplossing ho maar! Absoluut een partij om te vermijden, zeker als je op professioneel niveau producties draait want je kunt ze gewon niet vertrouwen of je werkende apparatuur krijgt en of het überhaupt wel voor je klaar ligt.

22. September 2025

Hallo Pim,
Bedankt voor je uitgebreide feedback. We vinden het erg jammer om te lezen dat je zulke vervelende ervaringen hebt gehad met onze producten en service. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om op belangrijke momenten niet op de afgesproken apparatuur te kunnen rekenen.

Ons doel is om klanten altijd goed te ondersteunen en samen te kijken naar goede oplossingen wanneer er problemen zijn. Dat dit in jouw geval niet zo is overgekomen, nemen we serieus. Daarom komen we graag met je in contact om de situatie te bespreken. Jouw ervaring helpt ons om onze processen en communicatie te verbeteren, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 088 6068666 of door te mailen naar info@budgetcam.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Makkelijk boeken | lang wachten teruggave borg

Telefonisch goed geholpen en het online boeken van de apparatuur gaat heel goed.

Minpunt vind ik dat er 3 werkdagen nodig zijn om te controleren of de apparatuur goed is teruggegeven. Wat als er wat in die 3 dagen nog wat met de apparatuur gebeurd? En daarna moet je nog 6 dagen wachten op terugstorten van de borg. Dat vind ik echt te lang gezien het om redelijk hoge bedragen gaat.

1. Oktober 2025

Antwort von Budgetcam

Hartelijk dank voor je feedback en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je het online boeken en de telefonische service als goed hebt ervaren.

We begrijpen je punt over de verwerkingstijd van de borg. De reden dat dit enkele werkdagen duurt, is omdat we de apparatuur zorgvuldig controleren om zeker te weten dat alles in goede staat terugkomt. We nemen je opmerking zeker mee om te kijken of we dit proces in de toekomst kunnen versnellen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We hopen je snel weer bij ons te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

It was somewhat hard to get to reserve…

It was somewhat hard to get to reserve the item I wanted (it was my first time renting, and each time I wanted to verify my ID, the page would load as error). When I finally got it to work, I found out I had to pay a €500 borg as extra cost(this wasn't stated anywhere before renting). But the storeworker was very nice. So I'm giving it 4 stars.

27. September 2025

Antwort von Budgetcam

Thank you for your review and feedback!
Great to hear that you were happy with the service in our store.

We understand that the onboarding process can sometimes be a bit challenging for first-time customers we’re working on making it more user-friendly.

Regarding the deposit: in some cases, we’re required to charge a deposit due to the high value of the equipment. The amount depends on the type of gear and the context of the rental. We appreciate your feedback and will look into how we can communicate this more clearly during the reservation process.

We hope to welcome you again in the future!

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijke manier om even een lens te gebruiken

Makkelijk boeken, goede beschikbaarheid en ruime leentijden.

19. September 2025

Antwort von Budgetcam

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat het boeken soepel ging en dat je tevreden was met de beschikbaarheid en leentijd. Graag tot een volgende keer!

Heel correct afgehandeld

Helaas kon op het laatste moment hetgeen ik besteld had niet geleverd worden (kreeg wel een alternatief aangeboden voor de workshop). Budgetcam heeft dit naderhand heel correct afgehandeld door het betaalde bedrag als huurtegoed terug te geven!

24. September 2025

Antwort von Budgetcam

Beste Patty, bedankt voor je begripvolle feedback. Fijn dat onze oplossing naar tevredenheid is opgepakt en dat je inmiddels alweer een nieuwe order hebt geplaatst. We wensen je veel plezier met de Canon EF 500mm F4.0!

Het Budgetcam Team

fast

fast, easy and straightforward.

20. September 2025

Top, Jurriën!
Dank je wel voor je 5-sterrenreview. Snel, makkelijk en duidelijk, precies waar we voor gaan. Graag tot een volgende keer!

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Vooraf goed advies gekregen.
4 sterren omdat 6 werkdagen voor het terugkrijgen van je borg écht lang is.

15. September 2025

Antwort von Budgetcam

Bedankt voor je review en de fijne woorden over onze service en het advies vooraf! Goed om te horen dat je prettig geholpen bent. We begrijpen dat het wachten op de borg als lang kan worden ervaren. We nemen je feedback mee in onze verdere optimalisaties. Hopelijk tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne service - echt een aanrader!

Hele handige en klantvriendelijke service voor zowel beginnende als professionele fotografen. Personeel denkt goed mee bij alles wat je nodig hebt. Reageren snel, vriendelijk en behulpzaam! Zeker een aanrader.

19. September 2025

Antwort von Budgetcam

Hallo Nathan, dat is leuk om te horen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het bedrijf is goed in het uitlenen van…

Het bedrijf is goed in het uitlenen van audiovisuele materialen. Wat jullie kunnen verbeteren, als er bijv. een statief wat je huurt al kapot meekrijgt dan daalt het vertrouwen. Achteraf hebben jullie hier ook niets mee gedaan.

7. September 2025

Antwort von Budgetcam

Bedankt voor jullie feedback en voor het delen van jullie ervaring. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze dienstverlening rondom het uitlenen van audiovisueel materiaal.

We vinden het erg vervelend dat jullie een statief hebben meegekregen dat niet in orde was en dat jullie het gevoel hebben gehad dat hier achteraf niets mee is gedaan. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Om dit goed te kunnen onderzoeken, zouden jullie ons kunnen laten weten bij welk reserveringsnummer dit is gebeurd? Dan kunnen we dit intern nagaan en ervoor zorgen dat dit in de toekomst wordt voorkomen.

Dank dat jullie dit hebben aangegeven, dit helpt ons om onze service verder te verbeteren. We hopen jullie binnenkort opnieuw van dienst te mogen zijn, mét de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van ons mag verwachten.

Customer Care

Aanrader

Voor de eerste keer huren ben ik eerst even naar de winkel gegaan om wat informatie in te winnen. De man aan de balie legde mij heel rustig uit hoe het werkt en dacht goed met mij mee over de te huren spullen, zonder dat hij me daarbij nutteloze spullen aan probeerde te smeren.
Fijne en makkelijke manier om zo camera’s en toebehoren te huren. De ruime openingstijden zijn ook heel prettig.

11. September 2025

Hallo Antoinette,
Welkom bij de club! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze winkelmedewerkers.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben klant vanaf het begin van…

Ik ben klant vanaf het begin van Budgetcam. Ik heb nog nooit een probleem gehad dat niet adequaat werd opgelost. Er is natuurlijk in al die tijd wel eens een probleempje geweest. Prima zaak zal ik altijd aanraden

4. September 2025

Hallo Tom,
Bedankt voor je leuke review! We doen altijd ons best om probleempjes zo snel mogelijk op te lossen, zodat je zorgeloos je shoot kunt beginnen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

unreliable and bad service

every time I make an order, items get canceled last minute on the day of pick-up. this happend at least 3 times already. every time they propose an alternative item but it is never even close to what I originally needed. and then I'm left hopeless, and I have to solve a problem Budgetcam creates. items listed on their website aren't even available. they're unreliable!

23. August 2025

Antwort von Budgetcam

We are sorry we could not deliver the items you requested and we would really want to talk to you and find a solution. You can reach out to us by calling 088 6068666 or by sending us an email at info@budgetcam.nl.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chris heeft mij geweldig geholpen!

Chris heeft mij geweldig geholpen! Toen bleek dat de camera’s die ik graag wilde huren niet meer leverbaar waren, heeft hij direct meegedacht en actie ondernomen. Hij heeft gebeld en gezocht naar een oplossing, waardoor ik uiteindelijk tóch een geschikte camera kon huren. Chris, ontzettend bedankt voor je inzet en moeite echt top service!

1. September 2025

Antwort von Budgetcam

Wat geweldig om dit te lezen! Bedankt voor je mooie woorden. We vinden het fijn dat Chris je zo goed heeft kunnen helpen en dat je uiteindelijk de juiste camera hebt kunnen huren. We doen altijd ons best om onze klanten snel en goed te ondersteunen, en het is leuk om te horen dat dit zo is ervaren.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr