Budgetcam Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het telefonisch contact mbt een huur doorgave, werkte ideaal. Door mijn telefoon nummer, wisten ze direct wie belde en waarvoor waarschijnlijk, alvorens ik het uitgelegde. Dat contact was heel pretti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Kamera Express Amsterdam aan de Parnassusweg. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkers. Ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altijd goed service, maar helaas al voor de tweede keer terug gemoeten voor een huur item. Eerste keer voor kapotte en incomplete acculader en de tweede keer voor geen ac adapter en niet opgelade acc... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Budgetcam zorgt er altijd voor dat jij als klant kunt vertrouwen op je apparatuur. Is er toch iets mis of verkeerd besteld, dan zorgen zij ervoor dat je niet zonder lege handen komt te staan en zonder... Mehr ansehen

1. Mietservice für audiovisuelle Technik

Vom Unternehmen geschrieben

Budgetcam is dé specialist in de verhuur van professionele foto- en videoapparatuur. Met een kwalitatief aanbod en jarenlange ervaring staan wij bekend om onze expertise en flexibiliteit in de creatieve sector. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met beeldcreatie, wij bieden de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw visie tot leven te brengen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

116 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jaren al een vaste klant bij Budgetcam

Jaren al een vaste klant bij Budgetcam. Ik word altijd goed geholpen door de jongens van Budgetcam, ook als extra service - dat zij mij hebben met het stabiliseren van de gymbal. Locatie: Rotterdam. Bedankt!

7. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede ervaring .....

Zeer goede ervaring met huur van 2 lenzen ivm testen camera's. Selectie en reserveren erg makkelijk en correct incl. bevestiging. Enig punt van aandacht zou zijn tijdens selectie een "!! Note:.." ivm borgsom.

Zeer tevreden !

26. Mai 2025

1e ervaring huren objectief

Eenvoudig via website reservering te doen, snelle bevestiging net duidelijke uitleg over ophalen en betalen. In de winkel vlotte bediening en gereserveerde artikel aanwezig. Bij retourneren snelle controle op item dus een tevreden nieuwe klant die vaker terug zal komen.

20. Mai 2025

Snelle service

Ik heb de Sony 200mm-600mm lens gehuurd. Ik heb deze de dag dat ik hem nodig had pas aangevraagd en kon hem voor sluiting nog ophalen in Rotterdam. Het enige wat ik jammer vind is dat BudgetCam in de Kamera express winkel zit maar als ik Kamera express bel, ze zeggen dat ik Budget Cam zelf moet bellen en dan krijg ik de algemene klantenservice aan de telefoon. Verder vond ik het heel fijn dat het zo snel te regelen was en de lens was erg fijn.

21. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top bedrijf met geweldige extra service

Ik word sowieso altijd al vriendelijk te woord gestaan, zowel in de winkel in Breda als aan de telefoon, maar de extra service waarbij eenmalig kosteloos verlengd kon worden omdat ik het nog op tijd meldde dat ik het niet meer ging halen om de spullen in te leveren voor sluitingstijd zorgt ervoor dat deze 5 sterren meer dan verdiend zijn. Top bedrijf en nooit geen gezeik mee!

20. Mai 2025

Zeer tevreden

Gemakkelijk om te reserveren. Goede communicatie. Top materiaal. Alles correct verlopen.

26. April 2025

Huur studie flitserkit DP400iii

Goede service, alles netjes verpakt in koffer, snel en makkelijk geregeld.
Had moeite met het verificeren van mijn gegevens via telefoon, na een email naar hun toe werd er snel een andere oplossing voor verificatie aangeboden.

6. Mai 2025

Support for Indie Project

While working on a passion project, Budgetcam was incredibly supportive and flexible. Their excellent customer service helped me access high-quality gear that fit my budget, ultimately allowing me to deliver a project with a much higher production value than I had anticipated.

22. April 2025
Budgetcam-Logo

Antwort von Budgetcam

Thank you so much for sharing your experience! We’re thrilled to hear that our team’s support and flexible service helped elevate your passion project beyond expectations. It’s incredibly rewarding to know that accessing the right gear at the right price allowed you to boost your production value—and we couldn’t be happier that your project turned out even better than you’d planned.

Knowing we played a part in making that happen is exactly why we do what we do. We look forward to supporting many more of your future projects!

Makkelijk en betrouwbaar

Website is gebruiksvriendelijk en werkt soepel. Het was erg makkelijk de reservering te maken.
Apparatuur ligt ruim voor de aangegeven tijd klaar en kan op verschillende locaties worden ingeleverd. Werkt erg fijn.
Apparatuur is optisch en technisch helemaal in orde. Je kunt erop vertrouwen dat de apparatuur dus het werk kan leveren wat je ervan mag verwachten.

25. April 2025
Budgetcam-Logo

Antwort von Budgetcam

Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn voor je volgende project!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr