Budgetcam Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het telefonisch contact mbt een huur doorgave, werkte ideaal. Door mijn telefoon nummer, wisten ze direct wie belde en waarvoor waarschijnlijk, alvorens ik het uitgelegde. Dat contact was heel pretti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Kamera Express Amsterdam aan de Parnassusweg. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkers. Ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altijd goed service, maar helaas al voor de tweede keer terug gemoeten voor een huur item. Eerste keer voor kapotte en incomplete acculader en de tweede keer voor geen ac adapter en niet opgelade acc... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Budgetcam zorgt er altijd voor dat jij als klant kunt vertrouwen op je apparatuur. Is er toch iets mis of verkeerd besteld, dan zorgen zij ervoor dat je niet zonder lege handen komt te staan en zonder... Mehr ansehen

1. Mietservice für audiovisuelle Technik

Vom Unternehmen geschrieben

Budgetcam is dé specialist in de verhuur van professionele foto- en videoapparatuur. Met een kwalitatief aanbod en jarenlange ervaring staan wij bekend om onze expertise en flexibiliteit in de creatieve sector. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met beeldcreatie, wij bieden de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw visie tot leven te brengen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

114 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Producten waren keurig verzorgd en op…

Producten waren keurig verzorgd en op tijd klaar in de winkel. De afhandeling verliep snel en soepel en bij inlevering was deze ervaring ook zo. De borg werd keurig binnen 10 dagen terugbetaald. complimenten!

22. August 2025

Antwort von Budgetcam

Bedankt voor de complimenten Niels! En we hopen je met je toekomstige reserveringen ook weer te kunnen helpen.

Flexibele fijne zaak

Ik heb bij het ophalen informatie gekregen over wat wat is en hoe dit werkt. Daarbuiten gingen ze heel flexibel om toen ik de camera helaas niet op tijd heb kunnen inleveren.
Onze cameracrew was erg tevreden met de kwaliteit en het gemak van de camera.
Ik raad zeker aan om hier uw camera te huren!

30. August 2025

Antwort von Budgetcam

Wat super om te horen, dankjewel!
Fijn dat alles duidelijk was bij het ophalen en dat we je toch nog een beetje hebben kunnen helpen toen het inleveren niet helemaal volgens planning ging.
Top dat jullie crew tevreden was. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles is prima geregeld. Inspectie moet wel anders

Alles is prima geregeld.
Geen 5 sterren omdat er bij het retourneren niet direct een inspectie plaats vind. Dit gebeurt achteraf, zonder aanwezigheid van de huurder. Dat is niet de juiste manier.

31. August 2025

Hallo Cees,
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat alles verder prima geregeld was.

Wat betreft het retourneren: we scannen alle spullen altijd direct bij inlevering, zodat we weten dat alles terug is. Een uitgebreide check op schade of ontbrekende items doen we later, omdat dat wat meer tijd kost. We snappen dat het fijner is om dat meteen te doen, maar zo kunnen we het zorgvuldiger afhandelen.

Hopelijk geeft dat wat meer duidelijkheid!

Goede service, direct geanticipeerd

Ik heb een aanvraag gedaan bij BudgetCam om een camera te huren en kreeg een mooie bevestiging met de daarbij berekende borg.

Die viel nogal hoog uit, maar de service medewerkers hebben hier direct op geanticipeerd en ervoor gezorgd dat ik alsnog de camera kan huren zonder de hoge borg. Ontzettend klantvriendelijke en fijne partij in het voortraject, ik kijk uit naar een succesvolle shoot.

27. August 2025

Beste Nikki,

Bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over onze service. We wensen je alvast heel veel succes met je shoot en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Budgetcam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik huur nu bijna een jaar spullen in…

Ik huur nu bijna een jaar spullen in bij Budgetcam. Altijd word ik goed geholpen en zelfs als ik nog een dag van te voren iets bij boek helpen ze mij uit de brand met oplossingen, ook als iets voor een dag niet beschikbaar is. Fijne mensen en goedverzorgde apparatuur!

13. August 2025

Hallo Amy,
We zijn ook blij dat je al een jaar spullen bij ons komt huren! Superfijn om te horen dat je tevreden bent. We doen altijd ons best om last-minute stress om te toveren in last-minute succes. Bedankt voor het vertrouwen, en we staan de volgende keer weer paraat met camera’s, kabels en koffie.

Prima verhuurservice

Prima verhuurservice. Huur al jaren bij Budgetcam en praktisch alles loopt gesmeerd. Zowel voor film, fotografie en licht een breed pakket waar ik regelmatig gebruik van maak. Voor het middenformaat van Fuji (GFX) zou ik graag wat uitbreiding zien, met name de lenzen.
Frans

26. August 2025

Hallo Frans,
Bedankt voor je mooie woorden en je trouwe huur bij Budgetcam! Fijn om te horen dat alles gesmeerd loopt en je goed gebruik kunt maken van ons brede aanbod. Dank ook voor je suggestie over het middenformaat van Fuji. We staan altijd open voor dit soort input. Je kunt suggesties en wensen altijd naar ons mailen, we staan altijd open voor nieuwe suggesties!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

huur lampen en softboxen

Advies gevraagd per telefoon. Prima te woord gestaan en advies opgevolgd. Behalve lampen, lens en softboxen zou alles erbij zitten. Na de spullen opgehaald te hebben bleken de statieven er niet bij te zitten. De klantenservice gaf aan dat deze er wel bijgeleverd hadden moeten worden. De statieven moesten we toen nog ophalen bij een andere locatie verder weg, een uur rijden op en neer. We konden wel alles retourneren bij de locatie in de buurt. Bij het retourneren kregen wij te horen dat er een kabel ontbrak. Deze kabel hadden wij nooit ontvangen. Bleek na 10 minuten wachten toch een foutje te zijn van de locatie waar we de statieven hebben opgehaald. Nu krijgen we nog een melding dat er schade is aan een van de statieven terwijl we de statief nauwelijks hebben gebruikt, en we weten zeker weten dat we geen schade hebben veroorzaakt. Dit kan echt niet! Zeer teleurgesteld in deze ervaring met Budgetcam.

25. August 2025

Antwort von Budgetcam

Hi Mascha, dat is vervelend om te horen. Dit is niet de service die we willen bieden en we nemen je feedback mee om onze processen te verbeteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Goede apparaturen

Goede apparaturen! Top

23. August 2025

Antwort von Budgetcam

We doen altijd ons best om top apparatuur aan te bieden voor creatieve makers. Bedankt voor het compliment!

Tevreden klant

Al meerdere keren gehuurd via Budgetcam. Bestelproces via de website is simpel en gebruiksvriendelijk. Na bestelling altijd vrijwel direct een bevestiging en acceptatie. Geen borg en de mogelijkheid om eigen risico te beperken.

Het personeel (vestiging Arnhem) is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Aanrader!

24. August 2025

Antwort von Budgetcam

Hallo, dat is leuk om te horen. We zullen het compliment aan ons team in Arnhem doorgeven!

Top geregeld

Top geregeld, aardig personeel. Echt een aanrader

15. August 2025

Antwort von Budgetcam

Hallo, dat is leuk om te horen. Hier worden we blij van!

Prima service!

Prima service!
Nadat je door de lange weg van, je voor het eerst aanmelden, heen bent is het daarna een makkie!
snelle service en prima materiaal wat je meekrijgt.
Tevreden klant

9. August 2025

Antwort von Budgetcam

Hi Petra! Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles na de eerste keer aanmelden zo soepel verloopt en dat je tevreden bent over onze service en het materiaal. We zien je graag weer terug!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service na ongelukkig foutje

Vorige keer ging het helaas niet zo soepel bij het huren van een camera. Op het allerlaatste moment bleek de originele camera die ik zou huren door onvoorziene omstandigheden niet meer beschikbaar te zijn en dus werd er hard gezocht naar een vervanger. Er was een vervanger beschikbaar, alleen toen ik thuis kwam van het ophalen, bleek de lens niet op de camera te passen en had ik dus alsnog niks.. Uiteindelijk via via met veel stress nog een camera gevonden, maar dit was niet de gewenste camera. Maar dit was eigenlijk m'n eerste slechte ervaring na ongeveer 7 keer een camera huren, dus uiteraard heb ik gewoon weer een camera gehuurd bij budgetcam. Als compensatie hebben ze de kosten hiervan op 0 gezet! Dat noem ik nou eens super service! Bedankt 😊

23. Juli 2025

Antwort von Budgetcam

Hi Mandy! Wat fijn dat je ons na die tegenvaller toch weer het vertrouwen hebt gegeven! Super om te horen dat we het dit keer helemaal naar wens hebben kunnen oplossen en dat je blij bent met de service. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer zorgeloos op weg te helpen!

Slechte klantenservice

Veel gehuurd en meestal goed gegaan. Maar helaas ook vaak genoeg niet, en als het mis gaat doen ze er ook werkelijk niks aan om je te helpen. Vanochtend meteen om half 9 gebeld om te kijken of er een last minute rental mogelijk was. Allemaal geen probleem en nu uren later zonder reactie nog een keer gebeld of het allemaal lukt en kunnen ze ineens niks betekenen. Basically i’m fucked. Bedankt weer!!!

10. Juli 2025

Antwort von Budgetcam

We proberen altijd te helpen waar we kunnen. Last minute reserveringen zijn soms wat lastiger, omdat het kan voorkomen dat producten op dat moment niet beschikbaar zijn op de gewenste locatie. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we begrijpen hoe frustrerend dit voor je is. We komen graag in contact om dit verder met je te bespreken en te kijken wat we alsnog kunnen betekenen.

Moeilijke service

Aardige man bij Kamera Express bij het ophalen wou hij mij helpen maar helaas achteraf alsnog slechte service te laat met bezorgen van spullen en moeilijkheden met betalen.

3. Juli 2025

Antwort von Budgetcam

Bedankt voor je bericht. We werken met een externe partij voor de bezorging van bestellingen, en helaas zijn er altijd verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de levertijd. Dit ligt helaas buiten onze directe controle. Dat neemt niet weg dat we begrijpen dat dit erg vervelend is. We komen graag met je in contact om dit verder te bespreken en te kijken hoe we je kunnen helpen.

Dansschool is tevreden!

Voor onze dansschool hebben we al eerder filmmateriaal gehuurd om onze dansshow, op het einde van het jaar, te vereeuwigen op beeld! Dit jaar heb ik dit eens zelf onder de loep genomen en ik was verrast van de goede service, kwaliteit en afhandeling. Zelfs over de prijs valt voor mij niets anders te zeggen dat deze correct is. Enkel bij afhaling in Antwerpen zijn de mogelijkheden om te parkeren, bij afhaling en retour, wel aan verbetering toe. Het is niet handig om met een kar en heel veel duur materiaal grote afstand af te leggen van de winkel tot aan de parkeerplaats. Dit zou toch, bvb. met een laad- en loszone, in de nabijheid van de winkel te zijn.

10. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erg teleurstellend – geen verantwoordelijkheid voor hun fout

Ik had apparatuur gehuurd bij Budgetcam voor een zorgvuldig geplande fotoshoot, inclusief locatie, modellen en reiskosten. Kort voor de shoot werd ik gebeld dat de gereserveerde lamp niet meer beschikbaar was, en werd er een alternatief aangeboden dat volgens hen compatibel zou zijn. Op de draaidag bleek echter dat dit absoluut niet het geval was: de apparatuur werkte niet met mijn softbox, waardoor de hele shoot moest worden afgeblazen.

Het gevolg? Honderden euro’s aan directe kosten en een gemist productiemoment dat niet zomaar opnieuw te plannen is. Ondanks duidelijke uitleg, bewijs en meerdere verzoeken, kwam Budgetcam niet verder dan een schamele tegoedbon voor de helft van het huurbedrag. De rest van de schade – waarvoor zij aantoonbaar verantwoordelijk zijn – wordt simpelweg genegeerd.

De communicatie was traag, oplossingsgerichtheid ontbrak volledig en het vertrouwen in hun dienstverlening is wat mij betreft weg. Dit is niet hoe je met klanten omgaat die professioneel en transparant hun situatie uitleggen.

Ik raad aan goed na te denken voordat je hier cruciale apparatuur huurt voor een belangrijk project.

18. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr