Het telefonisch contact mbt een huur doorgave, werkte ideaal. Door mijn telefoon nummer, wisten ze direct wie belde en waarvoor waarschijnlijk, alvorens ik het uitgelegde. Dat contact was heel pretti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Kamera Express Amsterdam aan de Parnassusweg. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, ben ik vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerkers. Ze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altijd goed service, maar helaas al voor de tweede keer terug gemoeten voor een huur item. Eerste keer voor kapotte en incomplete acculader en de tweede keer voor geen ac adapter en niet opgelade acc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Budgetcam zorgt er altijd voor dat jij als klant kunt vertrouwen op je apparatuur. Is er toch iets mis of verkeerd besteld, dan zorgen zij ervoor dat je niet zonder lege handen komt te staan en zonder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Budgetcam is dé specialist in de verhuur van professionele foto- en videoapparatuur. Met een kwalitatief aanbod en jarenlange ervaring staan wij bekend om onze expertise en flexibiliteit in de creatieve sector. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met beeldcreatie, wij bieden de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw visie tot leven te brengen.
Zamenhofstraat 108, 1022 AG, Amsterdam, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner! Van amsterdam tot Utrecht, allemaal toppers! Denken altijd mee en zoeken naar oplossingen, erg fijn.
Daarnaast zijn de prijzen aantrekkelijk, zo kan ik mooie apparatuur huren voor mijn producties voor een leuk prijsje! Ik hoop op nog veel meer mooie jaren samenwerking!

Antwort von Budgetcam
Huren bij Budgetcam in Utrecht is altijd een feestje! Het team verwelkomt je met open armen en staat direct klaar om mee te denken. Zelfs als er iets ontbreekt of technisch niet helemaal klopt, lossen ze het snel en zonder gedoe op. De apparatuur is van betrouwbare kwaliteit en wordt goed onderhouden, zodat je zonder zorgen aan de slag kunt. Bovendien is de service niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk, waardoor ik me als klant echt gewaardeerd voel. Absolute topservice!

Antwort von Budgetcam
Sinds een paar jaar huur ik regelmatig spullen bij Budgetcam Den Haag. Altijd ter zake kundig, goede adviezen, vriendelijke mensen en altijd de spullen piekfijn in orde. Dat is heerlijk als je, zoals ik, op locatie en in je eentje werkt. Complimenten!

Antwort von Budgetcam
Prima ervaring. Voor een beurs een camera gehuurd met twee lampen en bijbehorende statieven. Producten stonden op afgesproken tijdstip klaar en camera was zelfs zo goed als nieuw.

Antwort von Budgetcam
Altijd duidelijke communicatie en behulpzaam. Er is ook een mooie selectie aan materiaal om te huren.

Antwort von Budgetcam
Ik ben goed geholpen geweest bij mijn laatste bestelling voor huur van kamera materiaal. Er was een bepaalde lens niet op voorraad en ze hebben me meteen gecontacteerd om naar een oplossing te zoeken.

Antwort von Budgetcam
Budgetcam is the most reliable rental company in Europe. I’ve been working with many and the provide the best customer care service I’ve ever experienced. Keep up the good work guys!

Antwort von Budgetcam
Er was een probleem met mijn reservering, helaas kon ik hierdoor niet de gevraagde apparatuur krijgen. Direct werd ik door Budgetcam gebeld om samen tot een alternatief te komen, deze konden zij alleen niet tijdig op locatie krijgen. Wat ze voor mij hebben gedaan is geweldig! Ze hebben voor mij een duurdere body met lens geregeld en deze is door een koerier vanuit hen naar mijn huisadres gebracht waardoor ik alsnog de volgende ochtend vroeg optijd op mijn shoot kon zijn. Wat mij verbaasde is dat er zo meegedacht word en je als klant echt een goede ervaring krijgt.

Antwort von Budgetcam
Altijd super tevreden geweest.
Laatst een shoot gehad die niet door kon vanwege prive redenen en mocht de spullen nogmaals lenen zonder kosten van Budgetcam om de shoot af te ronden. Altijd dankbaar voor hun hulp!

Antwort von Budgetcam
Een persoonlijke communicatie wanneer je nog extra vragen hebt, altijd goed geholpen en op een menselijke manier.

Antwort von Budgetcam
Super goed geholpen en actief meegedacht in het huurprocesss

Antwort von Budgetcam
In goed overleg is mijn reservering vervroegd zonder extra kosten door een last minute wijziging in mijn planning. Dank hiervoor!

Antwort von Budgetcam
BudgetCam is oplichting. Nooit instappen. 10 min te laat brengen moet je bedrag van de hele dag betalen. Daarnaast krijg je de schuld waarvan ze geen bewijs van hebben. Wil je gears? Koop het maar

Antwort von Budgetcam
Een objectief willen huren, helaas omdat ik dit te kortdag had gedaan was deze niet leverbaar op de gewenste lokatie.
Aantal alternatieven doorgesproken waar ik me in ging verdiepen en later op terug zou komen.
Ik kom met een voorstel, ook niet leverbaar echter wel een andere variant in combinatie met een adapter, ik gaf aan hier niet eerder mee gewerkt te hebben dus als het zou passen dan was het prima.
Helaas vanwege de hoogte van de borg toch besloten de gehele reservering te annuleren, dit was geen probleem maar kreeg nog wel een snauw via de mail van Iris;
“ Nog even ter je attentie, je had een foute combinatie van EF lens met RF body ingeboekt en de EF-RF adapter werkt hier ook niet mee. Misschien kan je hier over even meer opzoeken zodat je in de toekomst, hopelijk, geen lenzen huurt of koopt die niet bij je set passen!“
Nog even ter attentie;
Deze set is ingeboekt door jouw eigen collega….
Dikke doei

Antwort von Budgetcam
Door schade aan m'n eigen licht apparatuur moest ik plots huren, ik zou namelijk twee dagen later een shoot hebben en bestellen is dan onhandig. Ik had de Aputure Light Storm C300x bij Budgetcam besteld met een softbox. Heel lekker en echt een redder in nood!
Vriendelijk personeel overigens. De softbox die ik in eerste instantie wilde was niet beschikbaar, maar omdat de C300x een Bowens mount heeft wisten ze via de telefoon wel een andere aan te raden.
Ook hadden we een lens gehuurd, maar dit bleek per ongeluk een EF lens te zijn terwijl we RF nodig hadden. Stom, we hadden niet goed gekeken. Na een belletje met de klantenservice daarentegen konden we in de dichtstbijzijnde locatie gewoon een RF lens kunnen ophalen. Werd niet lastig over gedaan ook trouwens. Uiteindelijk een topshoot gehad, mede dankzij Budgetcam.
Ik had een camera gehuurd en deze was niet meer beschikbaar helaas. Wel werd ik gelijk gebeld door klantenservice medewerker Gijs, wat een leuke gozer is dat, hij heeft me veel uitgelegd over alternatieven en nog geholpen met wat lenzen en heeft er zelfs voor gezorgd dat ik een extra verzekering kon afsluiten voor het geval dat ik iets stuk zou maken. Erg fijne service, ik kon de volgende dag gelijk mijn spullen ophalen in Amsterdam-Noord en ben daar ook fijn onthaald. Ook de spullen terugbrengen ging vrij snel en soepel. Bedankt budgetcam! Op naar de volgende.
Wij huren regelmatig camera apparatuur hier. Nog nooit problemen gehad. Tot gister maar wij zijn erg goed geholpen door de klantenservice.
Tussen opnames door van camera kunnen wisselen ivm storing in de camera. §
Gebeld met de klantenservice en dit hebben ze netjes opgelost.
De telefonische klantenservice was enorm behulpzaam en beleefd. Het personeel in Rotterdam is verwachtingen te boven gegaan om mij te helpen met een retour.
Daarnaast hebben ze me ook nog goede aanraders gegeven
Had een flitser gereserveerd, maar kom ik in Rotterdam, is er niet. Kan wel een andere flitser uit Den Haag halen, maar wel twee keer zo duur. Waarom wordt ie dan aangeboden op de website. En waarom krijg ik geen vervanger voor dezelfde prijs?
Niet erg klantvriendelijk?

Antwort von Budgetcam
Ghent´s leading AV Gear service provider. I would not change or look for any other service but these guys in the present or future.
The gear is 5 stars, all healthy and working, no issues what so ever.
Out point of contact - Max - was beyond helpful and friendly. Made every communication and process feel easy and professional, timely and respectful.
Lastly, I think that these guys should be seen as the customer service standard world-wide. They are attentive, they recognise any fault on the process and quickly action so that it´s back on track.
As an appendix, their delivery service was also 100% in quality. They were timely, cautious with the delivery and hand-over of the gear. And their transportation vehicles were prepped for safely travelling with the gear.
All and all, this is the only company we´re ever going to refer to anyone in Belgium/Ghent.
Thanks again, guys!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.