13 april 2026 : Het systeem om te komen tot nummerbehoud ondervind ik als EXTREEM klantonvriendelijk. Ik ben nu veroordeeld tot het accepteren van een nieuw telefoonnummer dat ik vervolgens aan e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eerst gechat met chatbot, daarna doorverwezen naar klantenservice medewerker Hajar. Deze stond mij netjes te woord en kon mijn vragen beantwoorden en mij verder helpen. Daarvoor neem je contact op. Ga... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wederom een uitstekende ervaring via de chat van Budget Mobiel. In het contact met medewerk Hajar werd ik snel, vriendelijk en uitstekend geholpen. Binnen no time werd mijn vraag beantwoord en mijn ab... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De chatfunctie van Budget mobiel is uitstekend. Toen ik het abonnement afnam hield ik rekening met een ietwat slechtere klantenservice ervaring maar bij contact met een super behulpzame en empathisc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.
Reguliersdwarsstraat 58A, 1017 BM, Amsterdam, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hajar heeft me goed geholpen was iedereen van zijn collega`s maar zo

Antwort von Budget Mobiel
Eerst gechat met chatbot, daarna doorverwezen naar klantenservice medewerker Hajar. Deze stond mij netjes te woord en kon mijn vragen beantwoorden en mij verder helpen. Daarvoor neem je contact op. Ga zo door.

Antwort von Budget Mobiel
Vier dagen geleden kreeg ik op een een berichtje van Budget Mobiel dat er nog een rekening open stond op mijn account en daarom geen gebruik meer kon maken van mijn abonnement. Hier zou ik al via sms een waarschuwing van ontvangen hebben, waaronder ook een email met een betaalverzoek om dit op te lossen. Dit was dus helemaal niet zo. Ik was hier niet over op de hoogte gesteld en omdat het Vrijdag avond was toen ik weer contact met hen had kunnen op nemen, was dit niet meer mogelijk.
Tijdens het weekend zag ik dus dat de betaling wel gewoon netjes door ging. Het geld ging van mijn bankrekening af. Als ik online op mijn account keek bij Budget Mobiel zag ik dat ze die ook ontvangen hadden. Hier komt het; Er stond dus dat ik op 5 februari betaald heb, maar bovenaan stond dan "Je hebt betaald tot 13 februari".
Hoezo kon ik op eens maar 8 dagen lang gebruik van maken van mijn abonnement, terwijl ik voor een hele maand betaald heb? Daar gaat toch iets mis? Maandag heb ik gelijk contact genomen via de chat. Eerst ga je dus met een bot in gesprek die mij, toen die er achter kwam dat dit te ingewikkeld was er voor, met een 'echte' persoon verbonden heeft.
Daar wordt dus gezegd dat deze persoon nog even gaat lezen wat tegen de bot gezegd was om dan te kijken hoe die persoon kan helpen. Dat was dus helemaal niet zo. Ik kreeg een 'Hallo, hoe kan ik helpen?' waardoor ik dus het hele verhaal nog een keer moest neer leggen. Vervelend, maar goed, tenminste gaat er nu eindelijk een echte persoon aan de slag. Toen ik dit dus allemaal uit ging leggen, was mij verteld dat er helemaal geen betalingen open staan en ik gewoon gebruik zou kunnen maken van mijn abonnement. Nu wordt dus gezegd dat het mijn telefoon is, en niet iets aan hun kant. Ik zou maar even 10 minuten lang de SIM kaart er uit halen en dan weer terug in zetten. Dit zou nog wel het probleem kunnen oplossen.
Nog een keer leg ik uit wat er op de website staat, dat ik dus klaarblijkelijk alleen maar voor die 8 dagen betaalt heb, laat hier ook nog screenshots van zien. Geen reactie. Na die 10 minuten zet ik mijn SIM kaart weer terug in en... hij doet het? Wat vreemd, mijn mobiele telefoon had eerder ook al aangegeven dat een SIM kaart van Budget Mobiel er in zat en ik kreeg een hele boel berichtjes van hen dat er nog een betaling open stond.
Toen ik de website ging refreshen, stond op eens wel dat ik voor een hele maand heb betaald?! Dit hebben ze dus stiekem veranderd, zonder dit te laten weten en doen dan zo als of het wel mijn mobiele telefoons schuld was. Dit heb ik bij de chat aangegeven en toen kreeg ik een "Hallo, die is [naam]. Hoe kan ik helpen?" als of we net begonnen zijn met ons gesprek. Dit geeft mij heel erg het gevoel als of dit nog steeds een bot is, maar dat willen ze niet toegeven.
Nu ben ik ontzettend boos omdat ik hier gewoon gegaslight wordt erover en ga met de klantenservice bellen. Hier moesten ze 15 minuten lang intern in gesprek over gaan om vervolgens gewoon te zeggen 'dit kwam allemaal vanwegen een storing'. Een storing. Als het een storing was, waarom wordt dat niet bij de klanten gemeld? Waarom was ik de enige die hier last van had? Want ik ken ook andere die Budget Mobiel gebruiken en geen storing hadden. Waarom wordt achter de schermen dingen veranderd zonder mij wat te vertellen en zo gedaan als of alles mijn/mijn mobiele telefoons fout is? Geen excuses, niets om het beter te maken. Ik heb echt helemaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Zo ga je niet met je klanten om.

Antwort von Budget Mobiel
Hajar was erg vriendelijk en behulpzaam en mijn problemen waren snel opgelost

Antwort von Budget Mobiel
U BENT GEWAARDSCHUWD! Trap er niet in. Ik snap serieus niet hoe deze oplichters nog niet failliet zijn. Dit is de 3e keer binnen 3 maanden dat ik minimaal 3 dagen geen fatsoenlijk tot geen internet heb (Budget mobiel onbeperkt internet). Na gebruik van dagelijkse 4GB kan je geen nieuwe 1GB gratis data meer aanvragen, de SMS naar 7171 om je gratis data bundel te verlengen werkt nauwelijks bij deze provider.
Na 3 dagen afwachten en bellen met de klantenservice werd mij verteld 'even' geduldig te blijven omdat er een storing zou zijn. Vreemd genoeg vertelde een andere medewerker van de 'klantenservice' dat er niks aan de hand zou moeten zijn. De website vermeld zoals gewoonlijk geen storingen. Een zooitje achter de schermen. Als er een storing zou zijn, dan zou het fijn zijn dat klanten zoiets ook op tijd te horen krijgen via een sms of e-mail.
Gelukkig heb ik in mijn geval alleen een mobiel internet contract en zit ik nog niet vast aan een normaal thuis TV&Internet abonnement. Deze vraag ik aan bij een andere provider. Voorkom alle drama, ergernis en dagen zonder internet en doe geen zaken met dit bedrijf.
Budget Mobiel? Tot nu toe Budget Fragiel.

Antwort von Budget Mobiel
De internetsnelheid is de laatste tijd aanzienlijk gedaald, en dat begint me te irriteren.

Antwort von Budget Mobiel
Heel raar bedrijf! Mijn abonnement gaat pas in op 12-03-2026 maar ze halen nu al het voorschot voor die maand van mijn rekening. Dus terwijl ik nog geen minuut gebeld heb heeft Budget Mobiel al kosten in rekening gebracht 🤪

Antwort von Budget Mobiel
Keurig geholpen door Hajar. Snel vriendelijk. Top service.

Antwort von Budget Mobiel
Ik heb bewust gekozen voor een sim only onbeperkt internet abonnement. Helaas heeft dit blijkbaar toch een limiet tot 4gb per dag en daarna zeggen ze traag internet, maar lees GEEN internet hierna. Ik heb dit nergens vooraf duidelijk kunnen zien en nu zit ik aan een contract vast die ik zou moeten afkopen. Ik zou zeer graag naar een andere provider gaan, zeer teleurstellend dat ik nu bij mijn oude weg ben gegaan. Als je onbeperkt internet wilt, is dit NIET de manier. Het werkt totaal niet voor mij.

Antwort von Budget Mobiel
Alyssa was heel behulpzaam en deskundig. Alles werd snel opgelost

Antwort von Budget Mobiel
Budget Internet is een ramp.
Ik adviseer niemand om budget internet te nemen. Een heel jaar lang problemen met de MODEM, niet opgelost met een nieuwe modem. Soort internet knipperlicht, aan - uit - aan. Bij andere providers NOOIT last van gehad.
Dan het ERGSTE, als je jaarcontract eindigt staat bij mijn contracten dat je contract komt te verlopen op .... datum. En dat je dus geen contract meer hebt. Maand later moet je betalen want 'je stapt over op een variabel contract, dat staat in de kleine regeltjes'.
MEGA onduidelijk omdat bij 'Mijn contracten', hier NIKS over staat.
Budget Internet krijgt een dikke dikke onvoldoende, ik zal nooit meer klant worden bij jullie

Antwort von Budget Mobiel
Goede en duidelijke hulp. Alyssa was vriendelijk en heeft mij snel geholpen. Bedankt!

Antwort von Budget Mobiel
Was a good conversartion and very useful and Hajar was efficent so thank you

Antwort von Budget Mobiel
Hajar heeft me super goed geïnformeerd

Antwort von Budget Mobiel
Ik ben een hele boze klant die al 2 maanden op een simkaart zitten wachten die opnieuw is aangevraagd zelfs de aanvragen moet vier keer opnieuw gedaan worden en tot heden nog steeds geen simkaart Dit is in het verleden vaker gebeurd als je een simkaart aanvraagt wordt deze gewoon niet verstuurd ook al beloven ze van wel als je contact opneemt dan hebben ze altijd wel weer een probleem of hij ligt nog op het bureau of hij is niet verstuurd of ze hebben helemaal niks gedaan maar Je betaalt wel Ik begin een beetje zat te worden en ben in staat om over te stappen naar een andere provider want dit is gewoon lapzwantserij

Antwort von Budget Mobiel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.