Budget Mobiel Bewertungen 2 000

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

13 april 2026 : Het systeem om te komen tot nummerbehoud ondervind ik als EXTREEM klantonvriendelijk. Ik ben nu veroordeeld tot het accepteren van een nieuw telefoonnummer dat ik vervolgens aan e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst gechat met chatbot, daarna doorverwezen naar klantenservice medewerker Hajar. Deze stond mij netjes te woord en kon mijn vragen beantwoorden en mij verder helpen. Daarvoor neem je contact op. Ga... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom een uitstekende ervaring via de chat van Budget Mobiel. In het contact met medewerk Hajar werd ik snel, vriendelijk en uitstekend geholpen. Binnen no time werd mijn vraag beantwoord en mijn ab... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De chatfunctie van Budget mobiel is uitstekend. Toen ik het abonnement afnam hield ik rekening met een ietwat slechtere klantenservice ervaring maar bij contact met een super behulpzame en empathisc... Mehr ansehen

1. Wohnungswirtschaftsunternehmen
  2. Mobilfunknetzbetreiber

Vom Unternehmen geschrieben

Hallo, wij zijn Budget Mobiel, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

2000 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hajar heeft me goed geholpen was…

Hajar heeft me goed geholpen was iedereen van zijn collega`s maar zo

18. Februar 2026

Beste Huub,
Fijn om te horen dat Hajar zo goed heeft geholpen! We geven het compliment zeker aan haar door 😊
Groet,
Dylan
Budget Webcare

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima contact met klantenservice medewerker.

Eerst gechat met chatbot, daarna doorverwezen naar klantenservice medewerker Hajar. Deze stond mij netjes te woord en kon mijn vragen beantwoorden en mij verder helpen. Daarvoor neem je contact op. Ga zo door.

17. Februar 2026

Beste Frank Ot,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze topper Hajar je goed heeft kunnen helpen. We geven dit graag aan haar door. We blijven ons best doen om onze service zo goed mogelijk te houden. Dank voor de vriendelijke woorden!

Groetjes, Tanja webcare

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hajar was snel en duidelijk 👌

17. Februar 2026

Hi Stef,
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat Hajar je zo goed heeft kunnen helpen. We geven dit zeker aan haar door. Bedankt voor het delen!

Groetjes, Tanja webcare

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een "Storing" heeft ervoor gezorgd dat ik dagen lang niet gebruik kon maken van mijn abonnement

Vier dagen geleden kreeg ik op een een berichtje van Budget Mobiel dat er nog een rekening open stond op mijn account en daarom geen gebruik meer kon maken van mijn abonnement. Hier zou ik al via sms een waarschuwing van ontvangen hebben, waaronder ook een email met een betaalverzoek om dit op te lossen. Dit was dus helemaal niet zo. Ik was hier niet over op de hoogte gesteld en omdat het Vrijdag avond was toen ik weer contact met hen had kunnen op nemen, was dit niet meer mogelijk.

Tijdens het weekend zag ik dus dat de betaling wel gewoon netjes door ging. Het geld ging van mijn bankrekening af. Als ik online op mijn account keek bij Budget Mobiel zag ik dat ze die ook ontvangen hadden. Hier komt het; Er stond dus dat ik op 5 februari betaald heb, maar bovenaan stond dan "Je hebt betaald tot 13 februari".

Hoezo kon ik op eens maar 8 dagen lang gebruik van maken van mijn abonnement, terwijl ik voor een hele maand betaald heb? Daar gaat toch iets mis? Maandag heb ik gelijk contact genomen via de chat. Eerst ga je dus met een bot in gesprek die mij, toen die er achter kwam dat dit te ingewikkeld was er voor, met een 'echte' persoon verbonden heeft.

Daar wordt dus gezegd dat deze persoon nog even gaat lezen wat tegen de bot gezegd was om dan te kijken hoe die persoon kan helpen. Dat was dus helemaal niet zo. Ik kreeg een 'Hallo, hoe kan ik helpen?' waardoor ik dus het hele verhaal nog een keer moest neer leggen. Vervelend, maar goed, tenminste gaat er nu eindelijk een echte persoon aan de slag. Toen ik dit dus allemaal uit ging leggen, was mij verteld dat er helemaal geen betalingen open staan en ik gewoon gebruik zou kunnen maken van mijn abonnement. Nu wordt dus gezegd dat het mijn telefoon is, en niet iets aan hun kant. Ik zou maar even 10 minuten lang de SIM kaart er uit halen en dan weer terug in zetten. Dit zou nog wel het probleem kunnen oplossen.

Nog een keer leg ik uit wat er op de website staat, dat ik dus klaarblijkelijk alleen maar voor die 8 dagen betaalt heb, laat hier ook nog screenshots van zien. Geen reactie. Na die 10 minuten zet ik mijn SIM kaart weer terug in en... hij doet het? Wat vreemd, mijn mobiele telefoon had eerder ook al aangegeven dat een SIM kaart van Budget Mobiel er in zat en ik kreeg een hele boel berichtjes van hen dat er nog een betaling open stond.

Toen ik de website ging refreshen, stond op eens wel dat ik voor een hele maand heb betaald?! Dit hebben ze dus stiekem veranderd, zonder dit te laten weten en doen dan zo als of het wel mijn mobiele telefoons schuld was. Dit heb ik bij de chat aangegeven en toen kreeg ik een "Hallo, die is [naam]. Hoe kan ik helpen?" als of we net begonnen zijn met ons gesprek. Dit geeft mij heel erg het gevoel als of dit nog steeds een bot is, maar dat willen ze niet toegeven.

Nu ben ik ontzettend boos omdat ik hier gewoon gegaslight wordt erover en ga met de klantenservice bellen. Hier moesten ze 15 minuten lang intern in gesprek over gaan om vervolgens gewoon te zeggen 'dit kwam allemaal vanwegen een storing'. Een storing. Als het een storing was, waarom wordt dat niet bij de klanten gemeld? Waarom was ik de enige die hier last van had? Want ik ken ook andere die Budget Mobiel gebruiken en geen storing hadden. Waarom wordt achter de schermen dingen veranderd zonder mij wat te vertellen en zo gedaan als of alles mijn/mijn mobiele telefoons fout is? Geen excuses, niets om het beter te maken. Ik heb echt helemaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Zo ga je niet met je klanten om.

16. Februar 2026

Beste Oberk,

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons zeer dat je zoveel problemen hebt gehad met de blokkade, de weergave van je betaling en de communicatie daarover. Dit had duidelijker en zorgvuldiger moeten verlopen. Ook dat je het gevoel kreeg niet serieus genomen te worden, vinden wij erg vervelend.
We helpen je graag verder en kijken dit persoonlijk met je na. Je kunt ons bereiken via klanten@budgetmobiel.nl of via onze klantenservice 020-2055555.

Chat met Hajar

Hajar was erg vriendelijk en behulpzaam en mijn problemen waren snel opgelost

16. Februar 2026

Beste Lucas,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat Hajar je goed en snel heeft geholpen :)
groetjes,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

U BENT GEWAARDSCHUWD! WAARDELOZE PROVIDER!

U BENT GEWAARDSCHUWD! Trap er niet in. Ik snap serieus niet hoe deze oplichters nog niet failliet zijn. Dit is de 3e keer binnen 3 maanden dat ik minimaal 3 dagen geen fatsoenlijk tot geen internet heb (Budget mobiel onbeperkt internet). Na gebruik van dagelijkse 4GB kan je geen nieuwe 1GB gratis data meer aanvragen, de SMS naar 7171 om je gratis data bundel te verlengen werkt nauwelijks bij deze provider.

Na 3 dagen afwachten en bellen met de klantenservice werd mij verteld 'even' geduldig te blijven omdat er een storing zou zijn. Vreemd genoeg vertelde een andere medewerker van de 'klantenservice' dat er niks aan de hand zou moeten zijn. De website vermeld zoals gewoonlijk geen storingen. Een zooitje achter de schermen. Als er een storing zou zijn, dan zou het fijn zijn dat klanten zoiets ook op tijd te horen krijgen via een sms of e-mail.

Gelukkig heb ik in mijn geval alleen een mobiel internet contract en zit ik nog niet vast aan een normaal thuis TV&Internet abonnement. Deze vraag ik aan bij een andere provider. Voorkom alle drama, ergernis en dagen zonder internet en doe geen zaken met dit bedrijf.

Budget Mobiel? Tot nu toe Budget Fragiel.

13. Februar 2026

Beste Mitchell,
Wat vervelend om te lezen dat u meerdere keren problemen heeft ervaren met uw internetverbinding. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden, zeker niet bij een onbeperkt internetbundel.
We begrijpen hoe frustrerend het is wanneer het aanvragen van extra data via sms niet goed werkt en wanneer er onduidelijkheid ontstaat over een mogelijke storing. Ook uw punt over communicatie nemen wij serieus . We streven ernaar om een storing snel en duidelijk te communiceren wanneer dit bekend is. Helaas is dat in dit geval niet goed gelukt.

We willen dit graag voor u uitzoeken en oplossen. Zou u ons een privébericht willen sturen met uw mobiele nummer en contactgegevens? Dan kunnen we kijken naar de opties om dit voor u recht te zetten.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen uw ervaring te delen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De internetsnelheid is erg laag, daarom gebruik ik geen dataverbindingen via datapakketten.

De internetsnelheid is de laatste tijd aanzienlijk gedaald, en dat begint me te irriteren.

13. Februar 2026

Beste Liliia,
Bedankt voor het delen van je ervaring.
Wat vervelend om te horen dat je last hebt van een lagere internetsnelheid. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We kijken graag met je mee naar een oplossing.
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 op 020-205 55 55 en via live chat.

Heel raar bedrijf

Heel raar bedrijf! Mijn abonnement gaat pas in op 12-03-2026 maar ze halen nu al het voorschot voor die maand van mijn rekening. Dus terwijl ik nog geen minuut gebeld heb heeft Budget Mobiel al kosten in rekening gebracht 🤪

12. Februar 2026

Beste Terry,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Graag lichten we de reden toe waarom u al een betaling heeft gedaan. Bij Budget Mobiel betaalt u altijd vooraf, zodat u nooit onverwachte kosten achteraf hebt. De betaling die u heeft verricht, dekt de kosten voor de simkaart en het gebruik van de eerste maand. Deze maand wordt in gang gezet zodra de simkaart is geactiveerd. Als uw simkaart bijvoorbeeld op 12-03 wordt geactiveerd, heeft u al betaald voor de periode van 12-03 tot 12-04. De volgende betaling zal dan ongeveer een week voor het begin van de daaropvolgende periode plaatsvinden.

We hopen dat dit wat meer duidelijkheid biedt.
Mocht u nog verdere vragen hebben, horen wij het graag. :)

Internet + bellen

Keurig geholpen door Hajar. Snel vriendelijk. Top service.

9. Februar 2026

Beste T. Wormhoudt,

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊 Geweldig dat Hajar je zo snel en vriendelijk heeft geholpen. We zorgen dat dit compliment bij haar terechtkomt.

Groetjes, Tanja

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen onbeperkt mobiel internet zoals ze beloven!

Ik heb bewust gekozen voor een sim only onbeperkt internet abonnement. Helaas heeft dit blijkbaar toch een limiet tot 4gb per dag en daarna zeggen ze traag internet, maar lees GEEN internet hierna. Ik heb dit nergens vooraf duidelijk kunnen zien en nu zit ik aan een contract vast die ik zou moeten afkopen. Ik zou zeer graag naar een andere provider gaan, zeer teleurstellend dat ik nu bij mijn oude weg ben gegaan. Als je onbeperkt internet wilt, is dit NIET de manier. Het werkt totaal niet voor mij.

5. Februar 2026

Beste May-lin,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat het abonnement niet aan je verwachtingen voldoet. We willen graag verduidelijken dat je bij ons onbeperkt internet abonnement na 4 GB per dag kosteloos extra data kunt activeren door een gratis sms te sturen, zo vaak als nodig. Je houdt daarmee gewoon toegang tot internet.
We begrijpen dat dit vooraf niet duidelijk genoeg voor je is geweest en dat is natuurlijk vervelend. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing en leggen we dit graag verder toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alyssa was heel behulpzaam en…

Alyssa was heel behulpzaam en deskundig. Alles werd snel opgelost

5. Februar 2026

Beste Damiao,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat Alyssa je goed en snel heeft kunnen helpen :)

Budget Internet is een ramp

Budget Internet is een ramp.

Ik adviseer niemand om budget internet te nemen. Een heel jaar lang problemen met de MODEM, niet opgelost met een nieuwe modem. Soort internet knipperlicht, aan - uit - aan. Bij andere providers NOOIT last van gehad.
Dan het ERGSTE, als je jaarcontract eindigt staat bij mijn contracten dat je contract komt te verlopen op .... datum. En dat je dus geen contract meer hebt. Maand later moet je betalen want 'je stapt over op een variabel contract, dat staat in de kleine regeltjes'.

MEGA onduidelijk omdat bij 'Mijn contracten', hier NIKS over staat.

Budget Internet krijgt een dikke dikke onvoldoende, ik zal nooit meer klant worden bij jullie

7. Jänner 2026

Beste Nasser,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te lezen dat je zoveel problemen hebt gehad met je internetverbinding en de onduidelijkheid rondom je contract. Dat is natuurlijk ontzettend frustrerend.

Ik wil je graag laten weten dat deze review bij de afdeling Internet hoort. Ik reageer vanuit de mobiele afdeling, waardoor ik je dossier en situatie helaas niet inhoudelijk kan nakijken of aanpassen.

Om je klacht goed te laten oppakken en samen naar een oplossing te kijken, raad ik je aan om even rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice via 020-205 5555. Mijn collega’s van de internetafdeling kunnen je verbinding en contract meteen voor je controleren en je verder helpen.

Nogmaals sorry dat je deze ervaring hebt gehad – we willen dit natuurlijk graag voor je rechtzetten.

Dylan
Budget Webcare

Goede en duidelijke hulp

Goede en duidelijke hulp. Alyssa was vriendelijk en heeft mij snel geholpen. Bedankt!

Beste Abomores,
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat Alyssa je zo goed heeft kunnen helpen 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was a good conversartion and very…

Was a good conversartion and very useful and Hajar was efficent so thank you

Dear Val,
thank you for the great review! We're very happy to hear that you had a good conversation and that Hajar was able to help you out :)
kind regards,
budget webcare

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hajar heeft me goed geïnformeerd

Hajar heeft me super goed geïnformeerd

Beste Consumer,
Bedankt voor de mooie review!
We zijn blij om te horen dat onze topper Hajar je goed heeft geholpen :)

Hajar topper!!

Beste SK,
Bedankt voor je mooie review!
We zijn blij dat jij ook tevreden bent over onze topper Hajar :)
We zullen het aan haar doorgeven ;)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben een hele boze klant

Ik ben een hele boze klant die al 2 maanden op een simkaart zitten wachten die opnieuw is aangevraagd zelfs de aanvragen moet vier keer opnieuw gedaan worden en tot heden nog steeds geen simkaart Dit is in het verleden vaker gebeurd als je een simkaart aanvraagt wordt deze gewoon niet verstuurd ook al beloven ze van wel als je contact opneemt dan hebben ze altijd wel weer een probleem of hij ligt nog op het bureau of hij is niet verstuurd of ze hebben helemaal niks gedaan maar Je betaalt wel Ik begin een beetje zat te worden en ben in staat om over te stappen naar een andere provider want dit is gewoon lapzwantserij

Beste Nick,
Het spijt ons zeer dat je al zo lang op je simkaart wacht en dat dit meerdere keren opnieuw is aangevraagd. We begrijpen volledig dat dit frustrerend is en dat dit je vertrouwen schaadt. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.
We willen dit graag rechtzetten en samen met jou kijken naar een gepaste oplossing. Je kan ons een email sturen of contact opnemen met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.
Budget webcare

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr