By Levin Bewertungen

2,3

Beautiful product, but the total time before delivery was unexpected. We had to wait for 2 weeks. This could have been more clearly have been communicated.

Zeer fijne slaap kussen voor onze Hond Ook fijn te wassen in wasmachine gaat gemakelijk zo weer in elkaar. zonder moeite.!!

Inderdaad oplichting. Komt totaal niet overeen met hetgeen op de website werd getoond. Daarbij staat op de website het retour reglement. Kosteloos retour sturen binnen 14 dagen. Neemt de retour niet a... Mehr ansehen

Goedkope namaak ontvangen ipv het product wat geadverteerd werd. Retour kan je naar China sturen op eigen kosten. Trap er niet in!!

Mangelhaft

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Alle Bewertungen

101 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Artikel komt niet overeen met foto

Het artikel komt uit China, waar ik uiteindelijk 3 weken op het gewacht. Artikel komt totaaaal niet overeen met het artikel op de foto. En hij is stuk.
Ik heb gemaild en ze geven aan nieuwe te sturen. Week verder en dit is nog steeds niet gebeurd.

Helaas heb ik de reviews hier te laat gezien.

2. Dezember 2025

Totale klantonvriendelijkheid 1 ster is echt teveel

Schoenen maat 42 retour

Ik heb het formulier om te retourneren ontvangen maar ben er van geschrokken want ik bestel en betaal bij jullie en nu moeten de schoenen door mij naar China gestuurd worden dat is toch van de zotte.
En ook nog eens binnen 2 weken en met dezelfde verpakking die niet netjes te openen was vanwege de strakte .
Dit is totaal niet klantvriendelijk en ik vertrouw er ook niet op dat de schoenen terecht komen zodat ik mijn geld terug krijg , ik voel dit als bedrog van jullie kant .
Dus helaas ben ik het vertrouwen in jullie kwijt en zal de schoenen bij deze of gene zien te slijten. Dus geen reclame voor jullie

Trouwens ik lees nu net dat jullie naam Levin staat voor lieve vriend, totaal misplaatst wat mij betreft. Dit wou deze teleurgesteld dame nog even kwijt .

Trudie Lissenberg

10. Dezember 2025

1 stem is nog te veel op 12 novembe…

1 stem is nog te veel op 12 novembe 2025 een hoofdtelefoon voor tinnitus besteld kosten 31 euro wat bij Ali voor de helft bleek te zijn en is nooit geleverd koop er niets want je krijgt niks geleverd als je het geleverd krijg kopen ze het bij Ali en verkopen ze het voor het dubbele

12. November 2025

Temu tas

Hierbij de artikelcode van de TEMU site met dezelfde foto': UL2879724

Niet intrappen dus!

9. Dezember 2025

3 mustang whiskeyflesjes besteld voor…

3 mustang whiskeyflesjes besteld voor bijna €80,- Uitstraling en formaat viel mij erg tegen in vergelijking met de afbeelding/foto dat getoond wordt en de prijs. Bij de bestelling kon ik een keus maken uit 4 whiskey merken. De whiskey zelf is helaas nog niet geleverd. Net geprobeerd retourpagina te openen maar die werkt niet.

8. Dezember 2025

Oplichters

Niets bij bestellen ! Ik heb 50 euro betaald voor een anti slip mat voor mijn dementerende vader welke eigenlijk van Temu vandaan komt a € 5,26 en welke van zeer slechte kwaliteit is. Levensgevaarlijk dus. Ik krijg geen retourformulier maar de vraag ik ik 30% korting wil. Schandalig. Verder wordt er niet gereageerd op mijn mail. Oplichters...

1. Dezember 2025

Dropshipper troep

Dropshipper troep. Exact dezelfde producten staan op Aliepress. Mijn vrouw is er helaas voor gevallen. "Pianokapstok" gekocht waarvan onderdelen er erg slecht uitzagen. Bijna alsof het tweedehands is. Vandaar dat we wilde retourneren, waarvan op hun website staat dat het gratis is, maar we te horen hebben gekregen de retourkosten (naar China) zelf te moeten betalen. Koop hier aub nooit iets.

3. Dezember 2025

Beautiful product, sound delivery

Beautiful product. Exactly what I had hoped for. Can't wait to give my present to the future family...
Delivery is directly from China and easy to track. Takes some time of course. I liked the option to insure my package as it travels all over the world.

1. November 2025

Een wat lange levertijd

Weliswaar een wat lange levertijd, 15 dagen, maar ik ben heel blij met het product, een prachtige Scandinavische deken7. Het mailcontact was heel goed, er werd snel en netjes gereageerd.

16. November 2025

Geboorteschilderij kleinkinderen

Jammer dat ik geen foto kan laten zien. Maar hij kwam erg verkreukd binnen en zat ook in een te kleine evolop.... dit zou een lado voor mijn 93 jarige moeder worden, maar ik schaam me kapot om te geven. Echt heel slecht dit....

6. Oktober 2025