Beautiful product, but the total time before delivery was unexpected. We had to wait for 2 weeks. This could have been more clearly have been communicated.
Zeer fijne slaap kussen voor onze Hond Ook fijn te wassen in wasmachine gaat gemakelijk zo weer in elkaar. zonder moeite.!!
Inderdaad oplichting. Komt totaal niet overeen met hetgeen op de website werd getoond. Daarbij staat op de website het retour reglement. Kosteloos retour sturen binnen 14 dagen. Neemt de retour niet a... Mehr ansehen
Goedkope namaak ontvangen ipv het product wat geadverteerd werd. Retour kan je naar China sturen op eigen kosten. Trap er niet in!!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 4 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gwn eerlijk
Gwn goede kwaliteit mooie trui alleen het contact vondnik vrij matig maar voor de rest helemaal geweldig
Te duur voor iets dat uit China komt
Te duur voor iets dat uit China komt, en slechte kwaliteit
Ondanks alle boosheid.heb k mijn geld…
Ondanks alle boosheid.heb k mijn geld terug.spijtig dat het op zo manier moet gaan
Bestel niet hier! Trap er niet in, waardeloos product, service is nog slechter.
niets is wat het lijkt!
Ik heb schoenen besteld die er op de foto erg fraai uitzagen, zelfs in maat 43 beschikbaar, hoera. Eenmaal thuisbezorgd, leken de schoenen in het geheel niet op de afbeelding, slappe flappers en qua maat lijkt het niet op de Europese maat 43. Dus ik was van plan om de schoenen retour te sturen, dan zoek je op de website naar een retourformulier. De link die daarop vermeld staat, werkt niet. Dus maar een mail gezonden met verzoek of ik zsm het retourformulier kan ontvangen. Gaat om 40 euro, toch zonde geld. Je krijgt geen retourformulier, maar een aanbieding dat je de schoenen met 40% korting kunt behouden. Enfin, dan weet je ineens weer dat je gewoon bij een nepperd besteld hebt, je bent er toch weer ingetuind. Ik heb de schoenen betaald via creditcard, hopelijk kan ik het geld via mijn creditcard retour vragen, aangezien dit bedrijf het dus onmogelijk maakt om deze schoenen retour te zenden. Trap er niet in, het is geen Nederlands bedrijf. Het lijkt alsof je contact kunt opnemen, echter, je krijgt geen antwoord op je vraag.
Ik raad iedereen die problemen met de…
Ik raad iedereen die problemen met de winkel had om een melding bij de Autoriteit Consument & Markt te maken, in 5min gedaan, misschien voorkomen wij de ellende voor anderen.
Montessori werkboek
Gisteren het beloofde Montessori Werkboek 1 binnen gekregen. Lijkt in niets op wat er beschreven stond. Goedkope losse bladen met plastic ringen die al uit elkaar vallen als je er naar kijkt. Geleverd in een plastic zakje uit..jawel China. Absoluut geen 50 euro waard en niet geschikt voor een 3 jarige. Contact formulier is nog niet op gereageerd, bellen wordt niet opgenomen. Afwachten of via de mail gast lukken om mij geld terug te krijgen
Beautiful shirt and design.
Beautiful shirt and design.
Ik ben er ingetuind
Ik ben er ingetuind, dacht geef ze het voordeel van de twijfel. De ring die ik besteld heb is een prul. Product matcht niet met de foto op de website. Een glimmend kinder ringetje die je voor een paar euro in winkels in NL kunt kopen. Het bedrijf is gewoon een chinees bedrijf. Weer wat geleerd, geld foetsie…
Op tyd bezorgd
Producten komen uit China en staan bij…
Producten komen uit China en staan bij Ali Express voor een paar eur en bij hun betaal je dik geld
Oplichters zijn het
Berenfamilie uit China
Helaas moest mijn geboortekado uit China komen, dit had ik niet verwacht en duurde langer dan verwacht.
Gezien de prijs had ik meer verwacht, de afwerking van het hout is tamelijk ruw. En het ziet eruit als simpel vurenhout. De berenfamilie is vanuit Chine verzonden in bubbeltjesfolie en een klein zakje ipv een doosje.
Op internet doet het geheel mooier aan qua houtsoort, bedrukkingen afwerking.
Teveel betaald vanwege dropshipping
Ze bestellen gewoon in China, kan je beter zelf doen! De prijs voor hetgeen ik bestelde ging 2,5x over de kop.
Pure oplichting, dropshipping
Pure oplichting, pas na het bestellen krijg je te horen dat ze het helemaal niet zelf maken en verzenden en dat het weken gaat duren voor je je bestelling ontvangt terwijl er tijdens het bestellen staat dat het op voorraad is en je bestelling die dag wordt verzonden. Idd gewoon dropshipping. Ook niet telefonisch bereikbaar en vervolgens krijg je een mail dat annuleren ook niet meer kan.
Mijn pakketje is niet bezorgd of ergens…
Mijn pakketje is niet bezorgd of ergens verkeerd maar dit bedrijf weigert om mij te helpen ze zeggen ( er is bewijs geleverd mocht u nog vragen hebben neem contact op met het post bedrijf ) ?
Sorry maar er is duidelijk niet te zien in welke brieven bus het gestopt is?
Een heerlijk dun dekbed
Een heerlijk dun dekbed. Had ik veel eerder moeten doen.
Netjes bezorgd.
Netjes bezorgd.. maar t liet wel wat langer op zich wachten
Its dropshipping from china
Its dropshipping from china, and if you are not at home during delivery they just throw it on your doorstep without any care.
Heel slecht komt gewoon bij Ali…
Heel slecht komt gewoon bij Ali vandaan! 29€ betaald voor rotzooi!! Hele mooie betrouwbare website maar verkoopt gewoon slechte kwaliteit en doen niet eens hun best om het te verdoezelen. Kreeg het vandaag per post vanuit china met een chinees etiket!!!
Goede afhandeling
Goed en correct verstuurd en afgehandeld.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.