Wat een topbedrijf! Kundig, op elke vraag een antwoord en overal dachten ze in mee. Camper werd vlot rijklaar gemaakt en nog wat essentiële dingen ingebouwd. Je voelt je hier als klant ECHT welkom! Bi... Mehr ansehen
Alle medewerkers waar wij contact mee gehad hebben bij aankoop van onze tweede camper bij camper gallery in Apeldoorn verdienen een dikke plus. De vriendelijkheid, technische bekwaambaarheid en advise... Mehr ansehen
Wij kochten er als beginnende camperaars een van de meest betaalbare campers, maar werden met alle egards behandeld. Uitgebreide uitleg over alles en niets was hen teveel. Vond de begeleiding en ontva... Mehr ansehen
Vriendelijke ontvangst tijdens de paas show en er werd ruim de tijd genomen om ons te helpen. Alles netjes geregeld en duidelijke communicatie. Ook op de dag dat we de camper kwamen ophalen alles... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij de Campergallery Apeldoorn, sinds 1990 zijn wij actief in de camperbranche. Door onze kennis en ervaring op het camper gebied weten wij precies welke camper het best bij u past. Bij ons vind je een breed en gevarieerd aanbod campers, in diverse prijsklasse, dus iedereen die opzoek is naar een camper, slaagt bij de Campergallery. Wij hebben een groot en gemotiveerd team dat bestaat uit specialisten met camperervaring! Bent u van plan een camper te kopen? Bij Campergallery bent u aan het juiste, vertrouwde adres!
Laan van de Dierenriem, 7324AB, APELDOORN, Niederlande
- 0555431301
- info@campergallery.nl
- campergallery.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, fijn personeel en goede uitleg bij het ophalen van de camper

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Keurig geholpen en alles van a tot z…
Keurig geholpen en alles van a tot z ook nog eens uitgelegd. Hier een zeer tevreden klant.

Zeer tevreden
Wij zijn erg blij met onze aankoop. Het is onze eerste camper en we waren daarom ook erg blij met de uitgebreide uitleg bij aflevering. Goede communicatie vanuit de werkplaats. Op naar veel mooie en veilige kilometers.

Goeie service
Goeie service, goed contact, vriendelijke werknemers, komen afspraken na en over het algemeen zeer tevreden en sterk aan te raden voor het kopen van een camper.

Zeer terzakekundig en betrouwbaar
Prettige mensen. Niet opdringerig. Zeer terzakekundig en zorgvuldig. Op de dag van aflevering is uitgebreid uitgelegd hoe onze nieuwe camper werkt en waar we op moeten letten. Voor de aflevering hebben ze nog onze luifel vervangen, omdat ze degene die op onze camper zat niet goed genoeg vonden. Een professionele, betrouwbare organisatie!

Fijn adres
Ze zijn heel open en heel vriendelijk. weten waar ze het over hebben. Veel keuze en denken mee.

Camper gekocht
Prettige ontvangst vriendelijk mensen.
Goede uitleg van de gekochte camper.

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Goed advies, scherpe prijs, goede service
Goed advies. Ik kwam zonder afspraak binnen, had een paar campers op de website gezien die ik interessant vond. Shane liet me een camper zien die ik niet had opgemerkt, maar die meteen een schot in de roos was.
Scherpe prijs ook.
Volgende dag meteen gekocht. Op mijn verzoek een paar extra's ingebouwd.
Camper inmiddels opgehaald. Alles ziet er prima uit. Piet nam alle tijd voor het uitleggen van de werking van alle voorzieningen.
Alle medewerkers die ik heb ontmoet waren heel vriendelijk en behulpzaam.

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Afspraak gemaakt om te oriënteren en…
Afspraak gemaakt om te oriënteren en uitleg te krijgen, einde van de dag handtekening gezet voor onze camper. Korte versie ;-)
Op afgesproken tijdstip netjes ontvangen, kop koffie en introductie. Hierna paar uurtjes rond gekeken en vragen genoteerd. Rico heeft alles keurig beantwoord en uitgelegd. We hadden niet de intentie om direct tot kopen over te gaan maar er was liefde op het eerste gezicht ja wat dan hé?
Samen met Rico alle voorwaarden doorgenomen, netjes gekeken naar de onderdelen die nog vervangen moesten worden en alles werd keurig genoteerd. Afgelopen week de camper opgehaald, bijna alle restpunten waren afgehandeld en wat nog openstond waren we van te voren over ingelicht. Duidelijke uitleg over de werking en in de tussentijd werd de overschrijving geregeld.
Verliep alles soepel, nee dat niet maar echt een compliment voor de communicatie en klantbeleving!

Prettige voorlichting
Prettige voorlichting. Fijn personeel. Uitstekende uitleg camper.
Ruim aanbod van campers.

Een super bedrijf
Een super bedr. Goud eerlijk in wat wel en niet kan. Super uitleg van onze camper door mhr Frits. Ook de mevrouw aan de balie super aardig ontvangen super zoals zij de papier winkel regeld. Dit bedrijf kunnen wij aanbevelen met een dikke tien op alle fronten. Ook bij de verkoop geen druk en eerlijk in alles. Nooit geweten dat er gelukkig ook eerlijk
Bedrijven zijn.

Goed geholpen
Goed geholpen, fijne mensen die daar werken. Super mooie camper gekocht!

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Wij hebben onlangs een Weinsberg…
Wij hebben onlangs een Weinsberg aangeschaft bij Campergallery Apeldoorn en kunnen met volle overtuiging een 5-sterren ervaring delen! Vanaf het eerste contact werd er vriendelijk en professioneel met ons meegedacht. Het team nam alle tijd om naar onze wensen te luisteren, gaf helder advies en zorgde ervoor dat we rustig alle opties konden bekijken. Hun deskundigheid en persoonlijke aandacht maakten het verschil. er was geen opdringerige verkooppraat, alleen eerlijk advies en duidelijke informatie. Wij kunnen iedereen aanraden om hier een camper te kopen!

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Vorige week heb ik mijn buscamper hier…
Vorige week heb ik mijn buscamper hier ingeruild op een zo goed als nieuwe Knaus. Wij zijn hier ongelooflijk tevreden over! Leuk ontvangst met koffie. Goede begeleiding naar de camper die wij zochten. Niet te opdringerig zoals bij veel andere bedrijven. En als kers op de taart kregen we 2 uur lang uitleg en demonstratie over onze nieuwe camper! Nogmaals bedankt en complimenten naar het hele team. Wat een goede service!

Goede uitleg en instructie
Goede uitleg en instructie. Alle afspraken zijn keurig nagekomen.
Aardige mensen.

Onze ervaring was top
Onze ervaring was top! Ontzettend vriendelijk en nemen alle tijd. Grote keuze en luisteren naar je wensen. Het was een feestje om onze camper uiteindelijk op te mogen halen. Dankjewel Top Team
Groeten Lex & Kim Ouburg

Super geregeld

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Omdat we al een tijdje op zoek waren…
Omdat we al een tijdje op zoek waren naar iets meer ruimte en wat luxer kwamen we terecht in Apeldoorn waar ze in ieder geval genoeg keus hebben
We werden goed van advies voorzien en ook op de dag dat we onze nieuwe aanwinst gingen halen werd ook nog eens alles goed uitgelegd
Zeer tevreden

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.