Wat een topbedrijf! Kundig, op elke vraag een antwoord en overal dachten ze in mee. Camper werd vlot rijklaar gemaakt en nog wat essentiële dingen ingebouwd. Je voelt je hier als klant ECHT welkom! Bi... Mehr ansehen
Alle medewerkers waar wij contact mee gehad hebben bij aankoop van onze tweede camper bij camper gallery in Apeldoorn verdienen een dikke plus. De vriendelijkheid, technische bekwaambaarheid en advise... Mehr ansehen
Wij kochten er als beginnende camperaars een van de meest betaalbare campers, maar werden met alle egards behandeld. Uitgebreide uitleg over alles en niets was hen teveel. Vond de begeleiding en ontva... Mehr ansehen
Vriendelijke ontvangst tijdens de paas show en er werd ruim de tijd genomen om ons te helpen. Alles netjes geregeld en duidelijke communicatie. Ook op de dag dat we de camper kwamen ophalen alles... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij de Campergallery Apeldoorn, sinds 1990 zijn wij actief in de camperbranche. Door onze kennis en ervaring op het camper gebied weten wij precies welke camper het best bij u past. Bij ons vind je een breed en gevarieerd aanbod campers, in diverse prijsklasse, dus iedereen die opzoek is naar een camper, slaagt bij de Campergallery. Wij hebben een groot en gemotiveerd team dat bestaat uit specialisten met camperervaring! Bent u van plan een camper te kopen? Bij Campergallery bent u aan het juiste, vertrouwde adres!
Laan van de Dierenriem, 7324AB, APELDOORN, Niederlande
- 0555431301
- info@campergallery.nl
- campergallery.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Goede ervaringen. Zeer bekwaam en duidelijk
Goede ervaringen. Vriendelijke personen en bekwaam.
Veel keuze en prachtige campers.
De keus was snel en duidelijk gemaakt.

Hele goede service
Hele goede service, goed aanpak, goede uitleg, eerlijk.

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Snelle oplossing en afhandeling!
Kleine lekkage door verkeerde montage fietsenrek. Gemeld, na opsturen foto’s direct opgelost, 300 euro stond volgende dag op onze rekening. Chapeau!

Fijne service
Fijne service, open en transparant. We gaan de deur uit met een grote glimlach! Dank!

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Camper Gallery heeft een grote voorraad…
Camper Gallery heeft een grote voorraad campers. Dus er was keuze genoeg. Hebben uiteindelijk een mooie Adria buscamper gekozen. Ook de inruil ging soepel. We hebben een uitgebreide uitleg van de bediening van de camper gekregen . Zowel bij de koop als bij de aflevering zeer vriendelijk personeel.

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf
Fijn contact met verkoper, super uitleg van de service medewerker en prettige communicatie.

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Ik ontving uw reactie op de door mij…
Ik ontving uw reactie op de door mij geplaatste review over Camper Gallery Apeldoorn.
Uw reactie is al even nietszeggend als uw service. Nergens een voorstel voor een oplossing alleen alle schuld naar de koper schuiven. Even nog voor de duidelijkheid, het gaat mij niet om schadevergoeding, de problemen die er waren zijn, m.u.v. de armleuning, opgelost. Ik blijf echter van mening dat u ons beter had moeten informeren.
Om te beginnen de TV. Zoals ik meldde heb ik bij de koop duidelijk aangegeven dat ik niet wilde streamen maar via Canal Digitaal TV wilde kijken. Ik begrijp dat ik daarvoor een abonnement moet afsluiten en dat is ook gebeurd. Toen bleek echter dat de geïnstalleerde TV niet werkte. Ik heb u daarover geïnformeerd maar tijdens ons telefonisch onderhoud gaf u aan dat u van mening was dat u aan uw verplichtingen had voldaan. Omdat het een nog al technisch verhaal was heb ik dhr. Edens van AROB gevraagd contact met u op te nemen. Dat heeft hij gedaan, maar ook hij werd op dezelfde arrogante wijze te woord gestaan als ik en ondanks dat hij duidelijk kon aangeven waar het probleem door veroorzaakt werd, bleef u op uw standpunt staan.
Sleutels Bearlock. Het is voor mij irrelevant hoeveel sleutels u bij de inruil heeft ontvangen. U weet, of zou moeten weten dat, wil je bij diefstal in aanmerking komen voor vergoeding via de verzekering, er drie sleutels moeten worden overlegd. U hoeft die sleutel wat mij betreft niet te leveren. U had melding moeten maken van het feit dat 1 sleutel ontbrak. Nu heb ik enige tijd onverzekerd rond gereden.
De radio. Het klopt wat u aangeeft dat in de advertentie niet over GPS wed gesproken dus dat is onze eigen fout. Overigens had ik wel met de verkoper afgesproken dat de radio die in de Dethleffs zat zou worden verwijderd. Dat is niet gebeurd maar aan deze afspraak zult u wel geen actieve herinneringen hebben.
De armleuning. Ik heb dat nooit gemeld maar na terugkomst van mijn vakantie de leuning laten repareren. Dat u de kapotte armleuning wijt aan het feit dat ik een verhuurbedrijf heb in campers is ver bezijden de waarheid. De leuning was meteen al kapot en ik heb geen verhuurbedrijf, ik weet niet hoe u die wijsheid komt. Mijn vorige camper heb ik vorig jaar via Goboony verhuurt, maar daarmee heb je nog geen verhuurbedrijf. Overigens heb ik mijn huidige camper nooit verhuurd, dit ook ivm de slechte ervaringen bij Goboony.
U stelt in uw reactie op zowel positieve als negatieve reviews op een oprechte en behulpzame wijze te reageren en dat u vervolgens met een realistische oplossing richting de klant komt. Ik heb uw reactie meerdere malen doorgelezen maar het door u gestelde nergens kunnen ontdekken.

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Campergallery is een aanrader!
Via Marktplaats op een advertentie gereageerd en direct een afspraak gemaakt. Jay heeft ons uitstekend geholpen en een mooie en unieke camper verkocht. Geen praatjes, eerlijk verhaal en duidelijke afspraken. Service is top, ook de uitleg van Marco en het warme onthaal maakt het een goede ervaring, zeker een aanrader!

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Ruime keuze, vriendelijk, veel kennis, duidelijk en alles in alle rust kunnen rondkijken
Ruime keuze en zeer kundige en aardige mensen.
Zeker een aanrader!!

Goede service!
We zijn zeer tevreden over de service bij Camper Gallery! Klantvriendelijk, eerlijk en een goede uitleg bij de reparatie.
De ontvangen voucher bij de aankoop van onze camper hebben wij in oktober verzilverd. Perfect geregeld!

Fijn bedrijf
Ik vond het erg prettig dat ze je gewoon op je gemak alles laten bekijken, alle campers kun je inlopen. Mocht je wat vragen hebben kun je ze aanspreken en komen ze direct. Ik kon Shane ook appen / bellen met al mijn vragen, toen bleek dat er nog iets niet goed was werd het direct geregeld. Ik zou er zo weer mijn toekomstige camper kopen :)

Blij met de Campergallery
Blij dat we terecht zijn gekomen bij de camper Gallery. Ze hebben ons fijn geholpen in onze zoektocht naar een mooie camper. Heel blij met onze aanwinst hebben we voor het eerst in veertien jaar weer vakantie gevierd! Dankjulliewel🙏❤️

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
alles ging mis daar de camper duur was…
alles ging mis daar de camper duur was en diverse mankementen had maar omdat deze eerst naar de winterstaling ging kwamen wij er te laat achter .
en gaf deze firma geen thuis .

Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers, goede uitleg, ruime keuze in alle prijsklasses

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Op een zeer vriendelijke manie geholpen
Op een zeer vriendelijke manier geholpen, camper aangeschaft en de uitleg was heel goed. Ons eerste camper weekend deed de keuken kraan het niet deze zonder problemen opgelost. Wij zijn er heel blij mee een aanrader als je een camper wil kopen om daar zeker te gaan kijken.
Succes jongens ga zo door.
Mvg Fred Klijzing

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Medio februari 2025 hebben wij een camper gekocht…
Medio februari 2024 hebben wij een camper gekocht bij de Campergallery in Apeldoorn, we werden zeer vriendelijk ontvangen en kregen alle tijd om ons te verdiepen in diverse modellen en bij vragen werden wij zonder druk goed te woord gestaan, na de koop zijn we nog voor wat kleine reparaties terug geweest die snel werden opgelost met vergoeding van de brandstof.

Kwaliteit en service.
Mooie aankoop tegen een prima prijs met een eerlijke voorlichting. Aflevering was perfect. Ook naderhand zeer schappelijk en vlot met het oplossen van een paar problemen. Zeer tevreden.

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Vriendelijke ontvangst mooie service…
Vriendelijke ontvangst mooie service aardig

Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf. Je wordt er vriendelijk en correct behandeld met kennis van zaken. Ook de aftersale is dik voor elkaar. Hier kun je met een gerust hart een camper kopen.

Super meedenkend en geweldige service
Super meedenkend en geweldige service

Antwort von De Campergallery Apeldoorn
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.