Banner for Cecilie's - Cecilie's Holbæk

Cecilie's - Cecilie's Holbæk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Mellemvang 5, 4300 Holbæk, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt spiller hos Cecilie's i Holbæk. Vi har lige holdt en børnefødselsdag med 10 små tøser hos Cecilie's med bowling, minigolf og byg-selv-burger. Det var fejl- og gnidningsfrit fra start til slut (f... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der er sket meget positivt med de nye ejere. Vi er lidt ærgerlige over, at keglerne er styret med snore - det påvirker, hvordan keglerne vælter. Der var meget varmt omkring banen, men vi lånte ventil... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Cecilies Holbæk har gode og venlige medarbejdere. Minigolffaciliteterne er endnu ikke helt på plads, ser det ud til. Med mindre væggene ikke skal males, altså. Men banerne fungerer fint. Mange baner... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God fest stemning, sjov minigolf bane, god betjening, lækre drinks, snackkurv med varme snacks var lavet til perfektion. Musikken var ikke for høj og playlisten var super god. Bowling var blevet opgr... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum
  2. Kegelbahn
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar mit Livemusik
  5. Minigolfplatz
  6. Sportsbar

Vom Unternehmen geschrieben

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 15-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, bordtennis, eletronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Vom Unternehmen geschrieben

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Mellemvang 5, 4300, Holbæk, Dänemark

• 55555050

Book årets julefrokost hos Cecilie's

Hold årets julefrokost hos Cecilie's fra kun 545,- pr. person

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

190 Bewertungen

Alle Bewertungen

1 080 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor imødekommenhed og dejlig mad

Stor imødekommenhed, meget fleksible, fin minigolfbane. Dejlig mad serveret til tiden. "doggi-bag" til ikke-spist mad. Vi kommer gerne igen!

10. Mai 2026

Hej Lene
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse her hos os med minigolf og mad😊⛳🍔
Det betyder virkelig meget for os, at i har lyst til at komme igen, og vi glæder os allerede til at byde jer velkomne en anden gang🎳⛳

God service,,nemt kontakt,,dejligt…

God service,,nemt kontakt,,dejligt sted,,søde medarbejdere...stort og hyggeligt sted ..

10. Mai 2026

Hej Ahmed
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊 Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse her hos os⛳🎳
Og tak for de søde ord – dem sender vi selvfølgelig videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🍔✨

hyggelig aften

Vi havde en hyggelig aften. Vi spillede både Minigolf og bowling. God stemning.
Vi havde bestilt bøf og fritter. Det var ikke gourmet mad, men det var fint til prisen.

8. Mai 2026

Hej Laila
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊🎳⛳ Dejligt, at I havde en hyggelig aften med både minigolf, mad og bowling – og at stemningen var god.
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart ☺️✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kom ind for at bowle med fire drenge…

Kom ind for at bowle med fire drenge til min yngste søns 12 års fødselsdag. Drengene opdager så at der kommet fede minigolf baner og bliver tændt på det. Den unge mand i receptionen er super imødekommende og tilbyder at vi bare lave reservationen om fra bowling til minigolf, No problem, for der er ikke overbooket. Super service og rigtigt god eftermiddag. Fede minigolfbaner.

2. Mai 2026

Hej Rasmus
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det lyder som en virkelig skøn fødselsdag – hvor dejligt at høre, at drengene blev hooked på minigolfbanerne ⛳😄 ✨
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu en hyggelig dag 🎳⛳🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt og hyggeligt sted

Super godt og hyggeligt sted. Virkelig gode og søde medarbejder Melisa og Saseline ❤️

2. Mai 2026

Hej Caroline
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god og hyggelig oplevelse hos os 😊
Og hvor er det dejligt, at du fremhæver Melisa og Saseline – vi sender helt sikkert din ros videre til dem ❤️
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🎳✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fint sted med god mad

Rigtig fint sted med god mad, stort udvalg af drikkevarer og generelt fine faciliteter.

24. April 2026

Hej Christina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 😊
Dejligt at høre, at både maden, udvalget af drikkevarer og vores faciliteter levede op til forventningerne 🍔🍹
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang 🎳✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fint og hyggeligt og gode baner…

Super fint og hyggeligt og gode baner med fin udfordring. god betjening vi var 8 mennesker der kom Og forvirrede dem bag baren men de klarede det flot. Der var et godt stort udvalg af drikkevarer

25. April 2026

Hej Zita
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en hyggelig oplevelse hos os 🎳🍹
Dejligt at høre, at teamet stadig fik jer godt igennem det hele og gav jer en god oplevelse ☺️
Vi håber, vi ser jer igen snart!

Fantastisk oplevelse i Holbæk

Jeg var sammen med nogle gode venner på besøg hos jer den 18/4-2026 og bowle. Og det var en super dejlig og god positiv oplevelse. Rigtig god bane og spille på god stemning og mega fed musik som man ikke kunne lade være med og “rocke” lidt med til fra tid til anden. Efter bowling spiste vi der også og det var en yderst tilfredsstillende og velsmagende fornøjelse! Vi ventede dog lidt på maden - hvilket udelukkende skyldtes at vi ikke havde bestilt det på forhånd, så det husker vi blot til næste gang 😁🤗 for vi kommer helt sikkert igen en anden god gang i nær fremtid❤️

18. April 2026

Hej Trine
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at I havde en fantastisk oplevelse hos os med både bowling, god stemning og musik, der lige fik jer til at “rocke” med 🎳🎶🔥
Og hvor er det skønt, at maden også levede op til forventningerne – det betyder virkelig meget for os 😋🙌
Tak fordi du også nævner ventetiden på maden – og du har helt ret, det kan nogle gange gå lidt hurtigere, hvis man bestiller på forhånd 🙏🏼 Mega fedt, at I allerede har taget det med til næste gang!
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ❤️

Super god service

Super god service, gode baner, maden var også udemærket, store portioner til en pris hvor de fleste kan være med!
Rigtig god oplevelse

19. April 2026

Hej Rebecca
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at I oplevede god service, gode baner og at maden også levede op til forventningerne 😋🎳
Og hvor er det skønt, at I lagde mærke til portionerne og priserne – det er vigtigt for os, at alle kan være med 🙌
Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse, og vi håber at se jer igen snart ☺️

God service. Fedt dartspil. Lækker mad

17. April 2026

Hej Tina
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at du havde en god oplevelse med både service, dart og maden 🎯😋
Det betyder virkelig meget for os!
Vi håber at se dig igen snart ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og fine bowlingbaner.

God betjening og fine bowlingbaner.

15. April 2026

Hej Hans
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩

Hvor er det fedt at høre, at du oplevede god betjening og fine bowlingbaner 🎳🙌

Det betyder virkelig meget for os!

Vi håber at se dig igen snart ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde booket en times bowling fra…

Vi havde booket en times bowling fra 21-22.00 igår lørdag. Da vi havde spillet i cirka 20 minutter, kom der en teknisk fejl. Min mand gik op og sagde det med det samme, og tilbage kom han med gratis drikkelse fra personalet. Da banen efter 15 minutter stadig ikke virkede, sagde vi det igen. Vi gik udenfor og trak noget luft, og ud kom der en kvinde, og tilbød os en times bowling på en anden bane fra klokken 22-23.00. De kunne simpelthen ikke reparere den bane, vi startede med at spille på.
Super god service, rart personale - og så hyggede vi os bare helt vildt. Tak.

11. April 2026

Hej Sarah
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse – også selvom der opstod en teknisk fejl undervejs 🤩
Vi er glade for, at vores medarbejdere hurtigt fik fundet en løsning til jer, så I stadig kunne få en god aften 🎳🙌
Tusind tak for de pæne ord om både service og personale – den ros giver vi selvfølgelig videre til teamet 🫶

God betjening

God betjening
Dejlig mad
Vi havde alle en rigtig god aften

10. April 2026

Hej Betina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en rigtig god aften hos os med god betjening og mad🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde et super sjovt firma arrangement

Vi havde et super sjovt firma arrangement for 20 personer, med minigolf, dart, bordtennis og shuffleboard. Fine faciliteter og høfligt personale.

9. April 2026

Hej Mikkel
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde et super sjovt firmaarrangement hos os 🤩
Fedt at I fik prøvet flere aktiviteter – og at både faciliteterne og personalet levede op til forventningerne 🎯🎳
Vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen til endnu en god dag ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anton og Alexander har sørget for mig…

Anton og Alexander har sørget for mig og gutterne, fik den fedeste torsdag. Det var min makkers fødselsdag, og de gav god energi og klasse service.
På trods af vi kun var os 6 gutter, så fyldte de lokalet med god musik, og energi der intet fejlet

9. April 2026

Hej Oliver
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det fedt at høre, at I havde en så god aften hos os – og at fødselsdagen blev fejret med god energi 🤩🎉
Kæmpe tak for de pæne ord om Anton og Alexander – den ros giver vi selvfølgelig videre til dem 🫶
Fedt at høre, at stemningen, musikken og servicen spillede hele vejen igennem 🎶🍻
Vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen til endnu en god aften ☺️

Imødekommende personale

Imødekommende personale
Okay faciliteter
Stort udvalg af øl

7. April 2026

Hej Toke
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre🤩🍻
Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang ☺️

Sjov og god oplevelse

Jeg, mine børn og venner havde en fantastisk time med at spille bowling. Alt var fint og rent. Jeg kan bare ikke lide ideen om at skulle betale skoleje.

Hej Patricia
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en sjov og god oplevelse med bowling hos os – og at alt fremstod fint og rent 🤩🎳
Vi forstår godt, at leje af sko ikke er alles favorit, og det er noget, vi løbende overvejer i forhold til den samlede oplevelse 🙏🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fungerede til vores tilfredshed.

7. April 2026

Hej Bruno
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi rigtig glade for at høre🤩

Familiesjov på minigolfbanen

Vi var en teenager, 3 voksne og en senior, som spillede en omgang minigolf til morskab og udfordring for alle.

Efterfølgende var der burger, som var bestilt i forvejen. Lækkert, som sædvanligt.

Venlige, smilende og forstående personale.

Hej Lis
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en sjov og hyggelig oplevelse med minigolf for hele familien 🤩🎯
Fedt at høre, at både udfordringen på banerne og maden levede op til forventningerne – og at burgerne var lækre som sædvanligt 🍔🙌
Tusind tak for de pæne ord om vores personale – den ros giver vi selvfølgelig videre til teamet 🫶

Virkelig godt- 🎯👍🏼👍🏼

Hej Ole
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en virkelig god oplevelse hos os 🤩🎯
Det betyder meget for os – og vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang ☺️
//Team Cecilie’s

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr