Vi holdt en "herreaften" hos Cecilies i Holbæk fra kl. 17-22 med tre forskellige spil, middag og kaffe + kage, samt "åben konto" i baren hele perioden. Det var en rigtig fin aften, med god service fra... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Der er sket meget positivt med de nye ejere. Vi er lidt ærgerlige over, at keglerne er styret med snore - det påvirker, hvordan keglerne vælter. Der var meget varmt omkring banen, men vi lånte ventil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt spiller hos Cecilie's i Holbæk. Vi har lige holdt en børnefødselsdag med 10 små tøser hos Cecilie's med bowling, minigolf og byg-selv-burger. Det var fejl- og gnidningsfrit fra start til slut (f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Blev ekstremt skuffet over besøget i holbæk. Først bestilte vi mad til bord nr. 27 men tjenerne rendte forvirret rundt og anede ikke hvem der skulle have maden. Da vi så begyndte at bowle slukkede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 15-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, bordtennis, eletronisk dart, sportsbar og café.
Vom Unternehmen geschrieben

Mellemvang 5, 4300, Holbæk, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi var der sidste fredag der var sindsygt koldt i hele bowling hallen måtte sidde med jakker på og spise vores mad. Maden var ikke noget at juble over, nachosen smagte kyllingen surt så vi måtte sende den tilbage. Vi var 22 afsted de kunne slet ikke finde ud af at tage imod bestillinger. Det vikede ikke som om de havde styr på det i køkkenet. Syns heller ikke man kan være bekendt at sælge gammeldags æblekage når det er helt skilt og grynet i flødeskummen det var sgu ulækkert. Og så skulle man til at oplære en ny medarbejder en fredag aften så der kun var en til at tage imod bestillinger i baren. Syns det virker meget slidt det hele når man tænker på det lige er åbnet igen. Tvivler på det kommer til at løberundt hvis det fortsætter sådan.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Super hyggelig borlingtimer med hele familien. Venligt og imødekommende personale.
👍

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Jeg er må ydre en stor utilfredshed mht indeklimaet . det var så kold i bowling og spiseområdet. Det er ikke okay, når man betaler mange penge for at få en god oplevelse.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Både bowling og minigolf fungerer rigtig godt og vi kommer gerne igen.
Derimod vil overvejelserne gå på, om vi skal spise et andet sted. Det er simpelt hen for koldt at sidde og spise i et koldt rum samtidig med at man drikker kolde drikke.
Et par ekstra varmepumper ville gøre en stor forskel.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
God service fra sødt personale.
Minigolfbanerne var fine - ærgerlig at der ikke er 18 huller og ærgerligt at væggene ikke er malet og ordnet inden minigolfbanen blev bygget - det ser sjusket ud.
Der var koldt i restauranten.
Men ellers god oplevelse

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Bestilte bord og menu på nettet
Vi ankom ,stod i kø mens vi står og venter på at meddele vores ankomst kommer tjener ud fra køkkenet med vores mad og går rundt og leder
Spør ham om det er det mad vi har bestilt , det var det får anvist et bord og spør om vi kan få noget at drikke
Det kan ikke lade sig gøre vi skal selv hente drikkevare i baren hvor køen er så lang at vores mad vil være koldt inden vi fik betjening, spiste så uden drikkevare og vores bøf var Rosa stegt men til gengæld tør som et viskelæder
Da vi så gik kunne de ikke finde ud af om der var betalt så vi måtte vente indtil de endelig fandt ud af betaling
Elendig betjening dårlig mad
Ikke at anbefale

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Da vi kom løb en rundt med vores mad inden vi havde meldt vores ankomst bøffen var medium stegt men den var tør vi måtte opgive at få drikkevarer til maden
Kommer aldrig der igen

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
God betjening, lokalet var varmt trods kulde 🌞, der var en super stemning bag disken og alle gæster i centeret var i godt humør

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Bowling var ok, men banerne slidte
Vi havde bestilt mad med bowling, ikke en god oplevelse
Maden var kold og de glemte sovs og brød
Helt klart en oplevelse af at det er for lidt personale
Generelt underbemandet for en lørdag aften når der er fuldt hus

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi spillede minigolf, rigtig god bane.
Personligt kunne jeg godt tænke mig lidt andet lys en de kedelige kolde neonrør som der er i den gamle squashhal, de andre steder var der fint lys.
Personalet er rigtig gode, super fin musik
Alt i alt en dejlig dag.
PS! Dejligt at der er kommet varme igen😊

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Bare ved indgangen til kassen virker stedet spændende område omkring kasse godt opbygget. Vi spillede minigolf tros banerne er klemt ind på få kvadratmeter er der lidt udfordringer. Dog er banerne hurtigt overstået, der er osse kun 15 baner. Men stedet for min anbefalinger.

Rigtig hyggelig bowling 🎳
Dog var der lidt koldt, og gulvene samt stolene ved banerne er en ret slidte ☺️
Kunne være fedt med en tablet ved banerne, så man kan bestille drikkevare, og snacks og ikke skal helt op til baren.
Men ikke sidste gang min kæreste og jeg kommer forbi, næste gang nok også en omgang minigolf

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Der var lige køligt nok men synes ellers det er super godt. Banerne fungere priserne er til at være med på. Plus herfra

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Pænt og rent. God service. Dog var der meget koldt. Varmen må have været i stykker. Meget bedre end citybowl

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Rigtig god oplevelse til alle aldre. Reservation online og alt gik fuldstændig som smurt. Både den lille på 5 år, de store på 16 år og de vokse havde en utrolig hyggelig dag og rigtig god mad uden ventetid. Vil helt klart komme igen!

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Banerne er super fine, maden er okay, bortset fra bøffen som aldrig har set skyggen af en stegepande, de lignede og smagte mest af nogen der var tilberedt i en ovn, så en lidt tam fornemmelse, tilbehøret var ganske lækkert. Tilgengæld var der så forfærdeligt koldt, at flere af os måtte beholde overtøjet på under maden og under bowlingen, vi spurgte flere gange om de evt kunne skrue op for varmen eller slukke den blæser, der blæste kølig luft ud lige ned over bordet vi sad ved, men fjernbetjeningen havde de ikke, så det var bare på med frakken også nyde selskabet, det ødelagde ret meget hyggen!

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi blev modtaget rigtigt pænt. Tak for god service, vi kommer helt sikkert igen :-)

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Fin olie på banen og frisk personale. Lige som det plejer

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Fin men også lidt svær bane👍. Virkeligt lækre burgere👌🤩. Desværre hunde koldt i restauranten 🥶

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Altid venlig og imødekommende modtagelse i receptionen af EA og hendes kolleger.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.