Vi holdt en "herreaften" hos Cecilies i Holbæk fra kl. 17-22 med tre forskellige spil, middag og kaffe + kage, samt "åben konto" i baren hele perioden. Det var en rigtig fin aften, med god service fra... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Der er sket meget positivt med de nye ejere. Vi er lidt ærgerlige over, at keglerne er styret med snore - det påvirker, hvordan keglerne vælter. Der var meget varmt omkring banen, men vi lånte ventil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt spiller hos Cecilie's i Holbæk. Vi har lige holdt en børnefødselsdag med 10 små tøser hos Cecilie's med bowling, minigolf og byg-selv-burger. Det var fejl- og gnidningsfrit fra start til slut (f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Blev ekstremt skuffet over besøget i holbæk. Først bestilte vi mad til bord nr. 27 men tjenerne rendte forvirret rundt og anede ikke hvem der skulle have maden. Da vi så begyndte at bowle slukkede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 15-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, bordtennis, eletronisk dart, sportsbar og café.
Vom Unternehmen geschrieben

Mellemvang 5, 4300, Holbæk, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi havde en god oplevelse på banen, vi talte om det at være pensionist og rabatter? det ville der kun være hvis vi kom fast 2 gange om ugen? vi spillede om formiddagen mandag, fra 10-11 ingen andre på banerne. Vi har med den tidligere ejer fået pensionist rabat også på øl og sko. Ja det savnede vi, men vi kommer igen men vil ikke binde os til 2 gange om ugen.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Fedt at kunne spille en times bowling uden bane fejl, gode omgivelser, god minigolf. 5 stjerner får de ikke, da der simpelthen var så koldt ved bowlingbanerne, at vi kiggede efter pingviner.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Et godt år med nye baner og lokaler og en god julefrokost vi glæder os til det nye år.
4 pensionister

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Når så mange mennesker skal have mad og drikke på samme tid forløb det hele meget roligt maden ok

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Super godt koncept med bowling, mad og minigolf.
Særligt maden var over alt forventning, smagte virkelig godt, rigtig flot anrettet og der var massere af det.
Bowlingbanerne kørte fejlfrit i de 2 timer vi bowlede, super godt. meget venligt personale.
Finish på vægge og lofter i minigolf området mangler men vi havde en go aften.
Dart, pool mm, var dyrt og blev ikke brugt meget.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Nye lækre faciliteter og god betjening
Sjov og kreativ minigolfbane

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Var til julefrokost hos jer. vi skulle spise ovenpå hvilket var ok der var dog så dårlig akustik at vi ikke kunne høre hvad vi sagde til hinanden og vi kunne slet ikke høre julemusik og det var selvom jeg bad om der blev skruet lidt op. Maden var god men dog lidt tør og risalamanden var noget tynd men smagte ellers fint.
minigolf: Der er fine baner. Bowling: musikken var lidt høj men ellers var det fint

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi holdte vores julefrokost hos cecilies i år.
Jeg må sige at i virkelig har fået løftet stedet visuelt, og nu har jeg bowlet en hel del igennem tiden i Holbæk, der var altid problemer med bowlingbanerne ikke virkede ordentligt, det virker bare perfekt nu!
Og jeg har været til julefrokost i Holbæk bowling et par gange før, maden har aldrig været god, den har I også løftet en hel del.
Det eneste der holder mig fra 5 stjerner er priser på dart, pool osv, det er ret dyrt.
Men alt i alt så er det virkelig blevet fint, efter i har overtaget stedet.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Hyggeligt sted. Vi var derude en tirsdag eftermiddag/ aften. Vi spillede bowling og pool og ønskede også at spille bordtennis, men blev afskrækket af prisen. Vi købte både snacks og drikkelse og det ville her være fint at have fået et par bat at spille med gratis eller lign. 150 kr. for at spille bordtennis, en tirsdag hvor der var helt tomt derude, det er for dyrt.
Det er synd at det ikke er besøgt mere end der er, for det er nogle flotte lokaler og gode faciliteter derude.
Bowlingen var god
Servicen fra de to medarbejdere var også god.
525 kr. for én times Bowling, skoleje, en øl og en sodavand og en snackkurv med alt godt fra fryseren.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Juleplatten var som et julebord skal være serveret på fade ALT godt
Minigolf god bane og sjov
Alt spillede
Tak

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi havde dem hyggeligste bowling tur i dag og særligt personalet skal fremhæves :-)

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Sjovt og super fine minigolfbaner

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
God fest stemning, sjov minigolf bane, god betjening, lækre drinks, snackkurv med varme snacks var lavet til perfektion. Musikken var ikke for høj og playlisten var super god. Bowling var blevet opgraderet med statestik på skærmen og billeder af spillerne. Vi kunne måske godt have brugt lidt flere 6 kg kugler da vi er svage 😂 Dejlig aften og vi siger tak og kommer helt sikkert igen 🤗

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi holdte firma julefrokost hos Cecilie’s
Vi havde en super hyggelig aften, god mad, venlig betjening, det hele forløb godt.
God pris for arrangement incl. bowling
Kan anbefales😄

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Størstedelen af faciliteterne er super.
Mingolf banerne er fine men omgivelserne ved banerne er virkelig skidte.
Service niveauet er til 2 ud af 5 og så ville det hjælpe med en bartender fredag lørdag der kun lave nogle drinks

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Super god oplevelse. Afholdt firmajulefrokost med god mad og bowling. Alt var super, samt venligt personale.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi var forbi Cecilie’s i Holbæk i dag, og det var en rigtig god oplevelse. Søde unge mennesker betjente os, maden var fin, og pakkeprisen med minigolf og Old Fashioned Diner giver rigtig god værdi for pengene. Et hyggeligt sted, hvor man føler sig velkommen.
Kan varmt anbefales!

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Cecilies Holbæk har gode og venlige medarbejdere. Minigolffaciliteterne er endnu ikke helt på plads, ser det ud til. Med mindre væggene ikke skal males, altså. Men banerne fungerer fint. Mange baner på meget lidt plads. Godt udnyttet. Men der er lidt indelukket. Mulighed for udluftning/frisk luft ville være dejligt. Maden er ok, men priserne på sodavand er helt ude af proportioner. 88 kr. for to cola! Heldigvis er stemningen god :)

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.