Jaren geleden een Achmea woekerpolis claim ingediend via Woekerpolis.nl. Kwestie van lange adem en er niet vanuitgaande dat dit ook zou lukken. Echter, de afgelopen jaren is dat beeld gekanteld. Woeke... Mehr ansehen
Ik heb me met een aantal polissen zonder enige verwachtingen aangemeld. De aanmelding verliep zonder problemen. De communicatie rond het verloop van het proces vond ik prettig. De uitkomst in mijn gev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze zaak liep meer als 10 jaar, en werden af en toe op de hoogte gehouden van stand van zaken, maar bleven goede hoop houden terwijl het tweifelachtig was of het uiteindelijk het gewenste resultaat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Claimservice is een samenwerkingsverband tussen de Consumentenbond en massaclaimspecialist ConsumentenClaim. Met gebundelde krachten strijden wij tegen bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie en zorgen we voor compensatie van gedupeerde consumenten. Onze missie? Opkomen voor de rechten van gedupeerde consumenten door het voeren van juridische procedures en schikkingsonderhandelingen. Zo maken we markten eerlijker.
Niederlande
- claimservice.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Woekerpolis claim NN
Ondanks de enorme hoeveelheid aan woekerpolis claims, zijn ze er toch met veel geduld in geslaagd om de terugbetaling echt te realiseren. Daarvoor mijn oprechte dank.
Erg tevreden met het resultaat
Erg tevreden met het resultaat, de claim uitkering inmiddels ontvangen. Ik had er eerlijkgezegd een beetje een hard hoofd in, maar toch mee gegaan in het proces, baat het niet dan schaad het ook niet. Goed dat er een organisatie is zoals de Consumentenbond die het gevecht aangaat. Als individu maak je geen enkele kans.
Woeker collectief
Financiële wereld is zo corrupt als het maar kan. Woekerpolis OHRA gaat via Delta Lloyd naar NN en kost mij tienduizenden euro's En dan verdiend een advocaten collectief er nog eens flink aan om voor mij een habbekrats terug te eisen... Of ik blij ben?!
Ja, ik ben twee keer gen...

Antwort von claimservice.nl
Alles eenvoudig en netjes geregeld.
Communicatie claimservice
Eea is perfect afgewerkt. Goede communicatie.
Zetten zich uitstekend in voor de…
Zetten zich uitstekend in voor de consument om rechtvaardigheid te bewerkstelligen bij allerhande bedrijven die denken er een potje van te kunnen maken
Erg tevreden over de uitkomst van de compensatie claim NN
Erg tevreden over de uitkomst van een reeële compensatie voor mijn NN-polis. Duidelijke communicatie en resultaat.
Snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie, goed afgehandeld.
zeer goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
zeer goed op de hoogte gehouden. Prima gedaan.
zeer net bedrag gekregen.
Goede informatie
Goede informatie, steeds updates ontvangen en goede afhandeling. Echt top heel tevreden.
Ik had nooit verwacht dat mij dit zou…
Ik had nooit verwacht dat mij dit zou lukken
Dus ben ik zeer tevrede met de service die mij uit handen is genomen
Zeer tevreden over de Consumenten claim service, leuk bedrag mogen ontvangen door de inzet van de claim service. Hopelijk dat de andere polis van NN ook hetzelfde laat zien.
Zeer tevreden
Prima ervaring
Prima ervaring er werd gedaan wat er besproken was
Heeft lang geduurd maar tussentijds wel…
Heeft lang geduurd maar tussentijds wel steeds updates ontvangen. Niet verwacht maar toch een uitkering mogen ontvangen!
Goede acties
Goede acties, niet opgeven en ook constant en consequent op de hoogte gehouden. Alle lof voor de volharding en vasthoudendheid.
We zijn goed op de hoogte gehouden.
We zijn goed op de hoogte gehouden.
Je hoeft zelf nergens achteraan. Zijn dus erg tevreden.
Goed initiatief, zeker de moeite waard om mee te strijden
Vanwege de complexiteit van de dienstverlening, heeft het lang geduurd. De communicatie omtrent het verloop van de claim was top te noemen. Er werd geen worst voorgehouden, maar helder en eerlijk gecommuniceerd. Uiteindelijk wint de aanhouder, vaak, zoals ook hier is gebleken. Mooi bedrag ontvangen door de inzet van Claimservice, waarvoor dank.
Goede en duidelijke begeleiding claim
Goede en duidelijke uitleg van de claim. Makkelijke aanleveren van de benodigde documenten en steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang
Ben blij met de consumentenbond…
Ben blij met de consumentenbond claimservice die deze zaak heeft geregeld en afgehandeld. Ik ben meer dan tevreden met de afhandeling van mijn claim. Super gedaan en hebben een pluim verdient!
Succesvolle collectieve claim
Met succes een collectieve claim ingediend i.v.m. woekerpolis (hoge kosten) lijfrenteverzekering. Uiteindelijk enkele duizenden euro's teruggekregen. Veel meer dan gedacht! Een lang proces maar door Claimservice Consumentenbond steeds goed op de hoogte gehouden. Heel blij dat ik mee heb gedaan.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.