Jaren geleden een Achmea woekerpolis claim ingediend via Woekerpolis.nl. Kwestie van lange adem en er niet vanuitgaande dat dit ook zou lukken. Echter, de afgelopen jaren is dat beeld gekanteld. Woeke... Mehr ansehen
Vanwege de complexiteit van de dienstverlening, heeft het lang geduurd. De communicatie omtrent het verloop van de claim was top te noemen. Er werd geen worst voorgehouden, maar helder en eerlijk geco... Mehr ansehen
Ik heb me met een aantal polissen zonder enige verwachtingen aangemeld. De aanmelding verliep zonder problemen. De communicatie rond het verloop van het proces vond ik prettig. De uitkomst in mijn gev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze zaak liep meer als 10 jaar, en werden af en toe op de hoogte gehouden van stand van zaken, maar bleven goede hoop houden terwijl het tweifelachtig was of het uiteindelijk het gewenste resultaat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Claimservice is een samenwerkingsverband tussen de Consumentenbond en massaclaimspecialist ConsumentenClaim. Met gebundelde krachten strijden wij tegen bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie en zorgen we voor compensatie van gedupeerde consumenten. Onze missie? Opkomen voor de rechten van gedupeerde consumenten door het voeren van juridische procedures en schikkingsonderhandelingen. Zo maken we markten eerlijker.
Niederlande
- claimservice.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
het hele traject was duidelijk en ik…
het hele traject was duidelijk en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden.
Uitstekende communicatie over verloop…
Uitstekende communicatie over verloop van de claim en met positief resultaat. Dit had je als eenling nooit voor elkaar gekregen.
Duidelijk uitgelegd en ondersteuning…
Duidelijk uitgelegd en ondersteuning kortom top !!
Had het niet meer verwacht
Had het niet meer verwacht
Had de belegging al over gedaan naar en ander
Maar toch nog veel geld retour
Goed op de hoogte gehouden
Goed op de hoogte gehouden, zonder te spammen. En een mooi resultaat. Een klant kan niet beter wensen
Eind goed al goed
De hoogte van de vergoeding was meer dan verwacht. De transparantie en de communicatie kan beter.
Claimservice ontzorgt op een fijne manier.
Claimservice heeft alles voor ons geregeld. We hadden niet verwacht iets vergoed te krijgen omdat er volgens onze geldverstrekker niets aan de hand was.
Ik had geen bedrag van NN meer verwacht, en toen…..
Ik had niets meer verwacht. Het was voor mij een verrassing dat ik toch geld kreeg. Daarna is de afhandeling goed gegaan. Top.
Bedankt voor jullie inbreng en efforts.
Heb me aangemeld en nauwelijks iets…
Heb me aangemeld en nauwelijks iets hoeven te doen dan afwachten totdat alles was afgerond. Top service!
Consumentenbond Claimservice is SUPER!
Consumentenbond Claimservice heeft alles super goed geregeld! Geen omkijken naar...
Goede communicatie en doen wat ze zeggen.
Ik hoefde mij alleen maar aan te melden…
Ik hoefde mij alleen maar aan te melden en daarna werd alles geregeld. Ben erg tevreden over de afwikkeling
Van de kast naar de muur effect
Geen reactie, meer malen per mail actie gevraagd uiteindelijk klacht gestuurd geen reactie ruim 2 weken. Nu 5 maanden bezig om überhaupt een afwikkeling te krijgen van een woekerpolis.
Nu na een advocaat gestapt om het af te dwingen fijn dat ze je helpen.
Gek dat jullie je eigen dossier nummer niet terug kunnen vinden,
Helaas is een mail verstuurd op 19 april naar de klachten afdeling.
Ook daartegen reactie op.
Ik heb mij in 2021 al aangemeld.

Antwort von claimservice.nl
We zijn erg blij dat er toch nog veel…
We zijn erg blij dat er toch nog veel geld is terug kunnen halen
Alle lof voor de Consumentenbond
Fantastisch hoe de Consumentenbond dit heeft opgepakt. Alle communicatie was erg helder en eenvoudig, tot en met het digitaal ondertekenen van de overeenkomst. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Echt super!!

Antwort von claimservice.nl
Had minder vergoeding verwacht.

Antwort von claimservice.nl
Uitkering niet meer verwacht.
Ik had deze uitkering niet meer verwacht. Maar door de volharding van Claimservice is het toch gelukt om de claim rond te krijgen. Daarvoor mijn oprechte dank voor hun volharding.
MvGroet John van der Laan.

Prima (claim)service van de consumentenbond
Regelmatig een update, al weet je dat het gezien de "tegenpartij" wel even kan duren

Antwort von claimservice.nl
Omdat de consumenten bond volhardend is…
Omdat de consumenten bond volhardend is geweest en collectief het probleem aangepakt heeft.
Heel tevreden over het proces en de afwikkeling.
We zijn jullie heel dankbaar

Antwort von claimservice.nl
De Consumentenbond heeft via de…
De Consumentenbond heeft via de Consumentenbond Claimservice bij Nationale Nederlanden teveel in rekening gebracht gelden teruggeclaimed. Het ging
in dit gaval om een aanzienlijk bedrag. Dat was mij zelf nooit gelukt. Een fantastisch resultaat, mijn complimenten aan de mensen die dat voor elkaar hebben gekregen!

Antwort von claimservice.nl
Correcte afhandeling van mijn claim
Correcte afhandeling van mijn claim . Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden over de afwikkeling en uitbetaling. Mijn dank hiervoor.

Antwort von claimservice.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.