Jaren geleden een Achmea woekerpolis claim ingediend via Woekerpolis.nl. Kwestie van lange adem en er niet vanuitgaande dat dit ook zou lukken. Echter, de afgelopen jaren is dat beeld gekanteld. Woeke... Mehr ansehen
Vanwege de complexiteit van de dienstverlening, heeft het lang geduurd. De communicatie omtrent het verloop van de claim was top te noemen. Er werd geen worst voorgehouden, maar helder en eerlijk geco... Mehr ansehen
Ik heb me met een aantal polissen zonder enige verwachtingen aangemeld. De aanmelding verliep zonder problemen. De communicatie rond het verloop van het proces vond ik prettig. De uitkomst in mijn gev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze zaak liep meer als 10 jaar, en werden af en toe op de hoogte gehouden van stand van zaken, maar bleven goede hoop houden terwijl het tweifelachtig was of het uiteindelijk het gewenste resultaat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Claimservice is een samenwerkingsverband tussen de Consumentenbond en massaclaimspecialist ConsumentenClaim. Met gebundelde krachten strijden wij tegen bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie en zorgen we voor compensatie van gedupeerde consumenten. Onze missie? Opkomen voor de rechten van gedupeerde consumenten door het voeren van juridische procedures en schikkingsonderhandelingen. Zo maken we markten eerlijker.
Niederlande
- claimservice.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Blijven volhouden heeft tot…
Blijven volhouden heeft tot rechtvaardigheid geleid.

Antwort von claimservice.nl
Het duurde even, maar het resultaat mag er zijn!
Ondanks het lange wachten werden we goed op de hoogte gehouden . En resultaat mag er zijn, dus de claimservice heeft zeer goed werk gedaan.

Antwort von claimservice.nl
Prima voorlichting en service.

Antwort von claimservice.nl
De claimservice heeft alles prima voor mij geregeld
De claimservice heeft alles prima voor mij afgehandeld van begin tot eind. Ik ben constant op de hoogte gehouden en de beloftes gedaan in alle mails zijn ook allemaal nagekomen. Voor mij is alles nu afgehandeld en ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Top service en ik deze dan ook van harte aanbevelen.

Antwort von claimservice.nl
een hele klus voor claimservice en goed…
een hele klus voor claimservice en goed afgewikkeld

Opgelucht na langdurige strijd
Deze zaak liep meer als 10 jaar, en werden af en toe op de hoogte gehouden van stand van zaken, maar bleven goede hoop houden terwijl het tweifelachtig was of het uiteindelijk het gewenste resultaat zou krijgen.
Groot is onze verrassing toen het bedrag op onze rekening kwam!
SUPER BEDANKT VOOR HET GEHELE TEAM VAN CONSUMENTEN CLAIM!!

Prima geregeld
Prima geregeld. Heel erg bedankt daarvoor!

Zeer content!
Alles werd soepel voor ons geregeld en met duidelijke uitleg over de voortgang.

Antwort von claimservice.nl
Fijn dat er zo goed is gekeken door de…
Fijn dat er zo goed is gekeken door de claimservice. Het is vlot gegaan. Met veel
Mensen bereik je iets. Dank

Goede opbrengst via claimservice

Prima ervaring
Prima ervaring, centjes binnen, geen gedoe

Antwort von claimservice.nl
De claim is succesvol afgerond.
De claim is succesvol afgerond. Voldoende tussentijdse
informatie. Ten sterkste aanbevolen!

Juridisch vakwerk
Heel keurig, vakbekwaam, juridisch werk om te komen tot een terechte schadeclaim.
Onze grote dank aan de Consumentenbond waar we heel klantvriendelijk zijn te woord gestaan.

Antwort von claimservice.nl
Super blij met de consumenten bond…
Super blij met de consumenten bond claim service!!!
Het heeft wel even geduurd maar ik werd beloond met een mooi bedrag waar ik nooit meer op gerekend had

Goed Resultaat
Goed Resultaat. Heeft lang geduurd, maar zo gaat dat met dit soort dingen. Ervaring was zeer goed, je werd regelmatig op de hoogte gehouden en hoefde er zelf, na eerst opgave van gegevens, weinig aan te doen.
Bedankt

Antwort von claimservice.nl
Goede afhandeling en directe…
Goede afhandeling en directe communicatie over voortgaan claim

Claim nn.
Duidelijke informatie vooraf en tijdens het proces over de afhandeling van de claim.

Betrouwbaar
Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van het proces. Het doorgeven van alle gegevens was niet moeilijk en het beloofde bedrag werd dan ook uiteindelijk op mijn rekening gestort.

Antwort von claimservice.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.