Jaren geleden een Achmea woekerpolis claim ingediend via Woekerpolis.nl. Kwestie van lange adem en er niet vanuitgaande dat dit ook zou lukken. Echter, de afgelopen jaren is dat beeld gekanteld. Woeke... Mehr ansehen
Vanwege de complexiteit van de dienstverlening, heeft het lang geduurd. De communicatie omtrent het verloop van de claim was top te noemen. Er werd geen worst voorgehouden, maar helder en eerlijk geco... Mehr ansehen
Ik heb me met een aantal polissen zonder enige verwachtingen aangemeld. De aanmelding verliep zonder problemen. De communicatie rond het verloop van het proces vond ik prettig. De uitkomst in mijn gev... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze zaak liep meer als 10 jaar, en werden af en toe op de hoogte gehouden van stand van zaken, maar bleven goede hoop houden terwijl het tweifelachtig was of het uiteindelijk het gewenste resultaat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Claimservice is een samenwerkingsverband tussen de Consumentenbond en massaclaimspecialist ConsumentenClaim. Met gebundelde krachten strijden wij tegen bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie en zorgen we voor compensatie van gedupeerde consumenten. Onze missie? Opkomen voor de rechten van gedupeerde consumenten door het voeren van juridische procedures en schikkingsonderhandelingen. Zo maken we markten eerlijker.
Niederlande
- claimservice.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Goede heldere communicatie over het…
Goede heldere communicatie over het proces.

Antwort von claimservice.nl
Hield mij goed op de hoogte. Handelde het dossier heel goed af. Ik heb er nauwelijks iets voor te doen
Hield mij goed op de hoogte.

Antwort von claimservice.nl
Wij hoefden zelf niets te doen
Wij hoefden zelf niets te doen. Alleen de polisnummers door geven. De rest werd door de consumentenbond geregeld. Wij zijn blij met deze overeenkomst.

De Consumentenbond is claims kampioen
De Consumentenbond heeft de claim op Nationale Nederlanden zeer professioneel aangepakt vanaf dag één en een mooi resultaat geboekt voor de gedupeerden. De vastberadenheid en focus op het doel een serieuze compensatie te bedingen is een voorbeeld voor andere claims.

Antwort von claimservice.nl
Waar ik er niets van de claim verwachte
Waar ik er niets van de claim verwachtte heb ik toch de polisen "opgegraven". Daarna werd ik keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Tot ik het resultaat gemaild kreeg viel het mij best mee, waar ik eerst niet dacht te krijgen.
Leo

Goede communicatie
Goede communicatie, betrouwbaar en, niet onbelangrijk, voor ons een enorme meevaller. Op eigen kracht hadden we dit resultaat nooit voor mekaar gekregen.

Antwort von claimservice.nl
Succesvolle claim en goede informatievoorziening
Ik werd gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden en het resultaat van de claim is zonder meer positief.

Snelle duidelijke afhandeling

Antwort von claimservice.nl
Eenvoudige aanmeldprocedure, deelname en afwikkeling.
De aanmeldprocedure en de deelname was vrij eenvoudig. Het resultaat was goed. De afwikkeling was perfect. Het hele proces duurde lang maar dat is inherent aan juridische procedures.

Antwort von claimservice.nl
Geen financieel risico.en geen "gedoe"
Geen financieel risico als het niet zou lukken en geen "gedoe", dus ideaal. Want precies die twee zaken zouden ons normaal gesproken hebben weerhouden. Bovendien is een massaclaim als deze gewoon veel kansrijker.

Antwort von claimservice.nl
De consumentenbond heeft de claim zeer…
De consumentenbond heeft de claim zeer goed en naar tevredenheid afgehandeld. Grote klasse!

Samen zijn we sterk!
Ik werd prima op de hoogte gehouden van het verloop.Het resultaat was positief.Geeft goed gevoel dit gezamenlijk te doen.

Antwort von claimservice.nl
Ohra AEX koopsompolis claim netjes afgewerkt
Goede schadeafhandeling koopsomoplichterij van OHRA.
Ook al was de service van Claimservice minder geweest dan nog een goede score omdat ze deze koopsom-oplichters aangepakt hebben.
Nog liever had ik de verantwoordelijken voor de rechter gezien i.p.v. de genoegdoening.

Prima verwerkt
Het heeft wel wat langer geduurd maar prima verwerkt. Nogmaals hartelijk bedankt.

Antwort von claimservice.nl
De Consumentenbond claimservice heeft via een massaclaim gezorgd dat we een redelijke veroeding hebben ontvangen
De Consumentenbond claimservice heeft ervoor gezorgd dat wij in elk geval een redelijke vergoeding hebben gekregen voor het veel te rooskleurig voorstellen van uitkomsten van de koopsompolissen die wij hadden afgesloten. Als eenling ben je niet in staat om een vergoeding te krijgen; met de claimservice is dat wel gelukt.

Regelmatig op de hoogte gehouden
Regelmatig op de hoogte gehouden
Een mooi resultaat terwijl ik nergens op gerekend had

Antwort von claimservice.nl
Alles is rond- je wacht letterlijk tot je een ons weegt.
Alles is rond, de vaststellingsovereenkomst getekend, na extreem lange tijd. Eindelijk denk je dan, nee ho niet te snel he. De uitbetaling duurt nog enkele maanden, in ons geval nu 11 maanden en de enige reactie is helaas het duurt even. Ik begin echt bedenkingen te krijgen. Ik betaal gewoon voor deze service en grof, prima maar handel het dan ook vlot af en zorg dat je concreet kunt aangeven wanneer de uitbetaling volgt ipv het zoveelste ergelijk nietszeggende copy paste antwoord. We kunnen niets doen er is nog een controle. Er is een overeenkomst getekend!! Hoezo nog controle na 11 maanden??
++Er is niets bij mij opgevraagd en enige tijd is bijna 1 jaar? ( 11 maanden!!) Heb ik dan ook recht op rente, jullie ontvangen meer als 2000 euro aan vergoeding! Dus dit is geen liefdadigheid maar een goed betaalde dienst++

Gemak
Enkel de juiste gegevens doorgeven en het wordt geregeld.

Alles netjes gecommuniceerd.
Alles netjes gecommuniceerd.
En prima afhandeling

Antwort von claimservice.nl
Hoera voor de claimstichting van de Consumentenbond
De claimstichting van de Consumentenbond heeft een doorslaggevende rol gespeeld bij deze claim.
In het verleden had ik al een claim ingediend bij de uitgevende instantie (ABNAMRO) maar kreeg nul op het verzoek om compensatie.
Zonder de Consumentenbond was dit niet gelukt

Antwort von claimservice.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.