Betalte en regning to ganger. Og ble trukket 102 kr. i gebyr ved tilbakebetaling. Makan til kjeltringer. Et firma som skal sørge for at folk ikke "stjeler" fra andre, stjeler rett og slett pengene din... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Når man mottar feil faktura og må ringe- er d bare å belage seg på å bruke dagen på å få tak i de. Jeg ble den heldige nr. 36 i kø. Man får ikke tilbud om å bli oppringt. På hjemmesiden finner man... Mehr ansehen
Det mest sykeste og useriøse selskapet som må finnes i Norge. Visste ikke om det engang før jeg fikk en sak der. Hvis jeg hadde betalt dobbelt opp, så tok de gebyr for at jeg hadde gjort det 😠 Ikke k... Mehr ansehen
Valgte spesifikk løsning ved terminalen. Fikk så opp at det ble sendt sms, har ikke fått sms eller noe form for vanlig faktura, Dem har ikke kunde telefon i form av support for å hjelpe dem som faktis... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gebyr til tross for å ikke ha mottatt SMS om innbetaling.
Jeg måtte betale gebyr en gang for å ikke ha fått sms. Det virket mer eller mindre umulig å bevise at jeg ikke hadde fått sms på min mobil (har kun skjedd én gang og fungert alle andre ganger), og jeg ble ikke trodd. Fikk med det ikke betalt i tide, da jeg ikke hadde fått mulighet til å betale. Jeg tenkte smsen bare var sen. Aner fortsatt ikke hvorfor den ikke kom. Så fikk jeg beskjed om gebyr og skjønte ingenting.
Svaret fra kundeservice: «Da mobilbetalingsløsningen ikke ble benyttet, ble det sendt en faktura med gebyr til deg som SMS den 21.06.2021. Denne er nå betalt og kravet er avsluttet, men vi vil ikke kunne tilbakebetale gebyret siden du har fått muligheten til å betale med ConvenePay som vanlig.»
Det kan for meg som kunde ikke bevises at en sms ikke skulle komme frem, og jeg ble ikke trodd av kundeservice. Hvem som helst kan jo si smsen ikke kom frem. Som kunde står man hjelpesløs og det blir ord mot ord. Fikk heller ingen annen faktura, brev, e-post osv. Shady service. Kan ikke tro legekontoret mitt bruker disse.
Snyltefirma
Hadde e-konsultasjon med fastlege fordi jeg var 100% sykemeldt. Fikk en link som var gyldig i 48 timer, men da jeg var sengeliggende og i store smerter gjorde jeg ingenting jeg ikke måtte. Fikk derfor fakturagebyr på 71,-. Kan ikke skjønne at dette er lov...
Trakk penger når jeg betalte mer enn jeg skyldte
Betalte for mye til dem, da det dukket opp en teknisk feil i nettbanken under betalingen min og beløpet mitt ble trukket to ganger fra min nettbank. For å få tilbake pengene jeg hadde betalt for mye måtte jeg betale dem 100 kroner. Dvs at de tok 20% av beløpet jeg hadde betalt for mye før de ga resten tilbake. Kundeservice var nedlatende når de svarte og sa at de hadde rett til det og at saken var avsluttet. For et frekt og grådig firma.
Jeg er 81 år og ikke så veldig…
Jeg er 81 år og ikke så veldig datakyndig lengre,men er rimelig klar i toppen etter 40 år med programutvikling.
Denne betalingsløsninger må være utviklet med ett formål for øyet,gebyr,gebyr. Et slikt makkverk
av en betalingsløsning er helt hinsides og er vel på grensen til
svindel.
Dette fungerer jo ikke
Dette fungerer jo ikke. Hver gang blir jeg kaster ut av vipps. Da jeg logger inn igjen for og bet på nytt, så får jeg beskjed om at jeg allerede har en pågående bet. Dette er hver gang. Dere driver med en ting, kun en ting, og det er og ta imot bet, det får dere faktisk ikke til. Det er heller ikke bare jeg som plages med dette. Skjerp dere
Convene registrerer ikke betalinger for legekonsultasjoner
Convene registrerer ikke betalinger for legekonsultasjoner til Helfo! Hvordan skal man da oppnå frikort?
De ansatte på legekontoret er ikke oppdatert på pasienter som betaler regninger fra convene med mobilbank ikke blir registrert Hos Helfo.
Jeg har selv utestående 974 kroner som jeg har betalt for legekonsultasjoner på nett, uten at Convene har sendt mine innbetalinger til Helfo! Skremmende at ingen ved legekontoret vet hvordan man skal få registrert egenadel til Helfo!
Dette må det otdnes opp i. Jeg tør ikke å kontakte legen min på nettkinduktasjon lenger. Man mister oversikten når det hagler inn regninger fra Convene!
Drit svindel
Sender ut faktura med 71 kr i gebyr på…
Sender ut faktura med 71 kr i gebyr på sms!! For at jeg ikke rakk fristen på 24 timer. Helt latterlig å kreve 71 kr i gebyr for å sende ut digitalt. Svindelfirma
Parasitt-firma, hvor er lovverket?
Latterlig.
Jeg så i dag at jeg har fått purring på en faktura som jeg aldri fikk med meg ble sendt, fordi:
1. Jeg fikk ingen faktura tilsendt via e-posten min som faktisk er tilkoblet PasientSky
2. Fakturaen ble tilsendt i romjulen, to arbeidsdager før den gikk til inkasso 02.01.2023
3. Fakturaen ble tilsendt via SMS, som dusinvis andre lure-SMS nordmenn har fått i vinter
Dette er en forkastelig praksis skreddersydd av et parasitt-firma for at folk ikke skal betale tidsnok og dermed måtte betale bullshit gebyret deres.
Bare lureri
Bare lureri! Sender en lenke der BankID ikke fungerer, så får man gebyr dagen etter. Rart de ikke er anmeldt!
DYRT
Gebyr på 70 kr for faktura på legetime som kostet 200. Svindyrt. Helsevesenet i Norge er ikke gratis slik mange hevder.
USERIØST
Har fått krav om betaling for helsetjeneste på dato jeg ikke hadde noe konsultasjon. Skulle bruke en link og kode. Betalingsfrist 24 timer. Linken som er oppgitt er totalt useriøs.Normale folk åpner ikke link som ser sånn ut. Står ikke noe beløp. Betaler en ikke på denne linken blir det faktura med gebyr.
Har nå fått purring med KID og kontonr og gebyr totalt 650,-
Dette til tross for at jeg har frikort !!!!!!
USERIØST
The payment link is only valid for 24…
The payment link is only valid for 24 hours! And if you forget by chance you will get a gebyr. This is customer rip off! And there is no way you can contact them or pay afterwards. Any payment link should have a validity for a few days. It seems like Convene pays business model is to make money from customer inconvenience. Inconvenient solution - Poor customer experience.
LITE kundevennlig, økonomisk ondskap satt i system.
Bekrefter at min opplevelse er lik mange andres her.
Og man trenger ikke være gammel eller syk for å snuble i ConvenePay sitt innkrevingsmetode
...
Jeg kom i skade for å tenke at "betaling via telefon" var en toppen idé.
Nei...
Det tok laaaaang tid før sms-en tikket inn og da var jeg opptatt med noe annet. Glemte hele greia. Skulle ha fått en faktura-link (med 71 kr ekstra påslag, sukk) men den kom aldri. Etter en stund fikk jeg varsel om inkasso.
Betalte denne med en bitter mine og mye tenners gnissel.
Var hos legen igjen i går og ville, klok av skade, bruke automaten. MEN det er ikke lenger mulig så lenge jeg nå har "et forhold med" ConvenePay.
"Du kan lett finne fakturaen din hos PasientSky"
Javel, *laster ned app*, logger inn, men der er det INGEN faktura. (viktig med litt delay her og der slik at sjansen for glemsel maksimeres)
"Du kan lett endre din tilknytning på "minSide".
(Nei, man kan ikke det. I stedet ender man opp med å lese hundrevis av setninger med designet mellomroms-pjatt.)
I "ofte stilte spørsmål" finner man ikke svar på det jeg tror 99% av kundene trolig har spurt om. Og Chatbot Lisa er kontrahjelpsom. (Og jeg var MEGET tydelig på mange ulike vis)
Må snart til legen igjen grunnet oppblusset magesår som jeg tilegner ConvenePay skylden for.
Etter en runde på legevakt !sykehus og telefon med fastlege .
Etter en runde på legevakt !sykehus og telefonsamtale med lege betalte jeg regningene for dette .Jeg må fortsette med oppfølging av lege og sykehus.Jeg ringte convenePay fordi jeg ventet på frikortet.
De ville først sende dem videre førstkommende fredag.
Da var det ti dager siden de mottok betalingen.
De har avtale med legekontorene at de sender penger en gang pr uke.Men om de ikke har hatt tid å føre dem første utbetalingsdatoer ble de liggende en uke til.
Dette tjener de selvsagt gode renter på.
At pensjonistene først må vente på at dette ,som etter min mening er er kjeltring foretak ,så skal vi vente på at legene sender dette til Helfo og at Helfo.så sender frikort. Vi vil selvsagt få tilbake alt det vi har betalt fornye!mens ConvenePay har tjent renter og nye lege og apotekvarer er betalt.Og er man ikke en racer på smart telefonen er nye gebyrer tikket inn til disse menneskene som uten blygsel gjør det vanskelig for eldre pasienter og fordyrer deres legebesøk.
Den sms de sender med hvor vi må betale regningen innen 24 timer ellers legger de på regningen over sytti kr.
De fleste mennesker går til legen fordi de er syke.Er man gammel!pensjonist og syk er ikke smarttelefonen det som bekymrer oss mest.
Jeg er klar over at det neppe er de som tar telefonen sin feil.Men glatte unge arrogante menn «det er slik det er «
Jeg er fornøyd med min fastlege.Men jeg kommer til å lete etter en fastlege som ikke er knyttet til dette firmaet. Som pasienter er det ingen som trenger en slik ekstra belastning.
Heretter betaler jeg kontant hos legen min og unngå telefonkonsultasjoner.
Om noen av leserne vet om en fastlege i Drammen som ikke har knyttet til seg dette foretaket så gi meg et ord.
Dette firmaet utnytter eldre og dårlige mennesker og legene tillater dette om de ikke inngår en ny avtale mht gebyr 24 timer .
Ikke rart at de har byttet navn.Før bar firmaet eierens navn. Ar de byttet navn er forståelig .Det er bare å lese disse anmeldelsene. Samt tenke seg til alle eldre mennesker som ikke klarer å klage på å bli utnyttet slik dette firmaet har for vane.
Hei jeg hadde en konsultasjon hos…
Hei jeg hadde en konsultasjon hos legen, og fikk frikort 2 dager etterpå med tilbakebetaling på 311 kr.
Har fått faktura med hovedstol kr 0, 00. Dette beløpet klarer dere å ilegge renter og gebyr og inkassosalær.
Jeg er uføre og nekter å betale dette kravet.
Dere får ta det helt til forliksrådet.
Skammelig praksis dere driver.
Nytt navn, samme dritten
Eller melin collectors som de het før, fikk så dårlig rykte (med god grunn) at de måtte skifte navn (samme med svindlerselskapet Lindorff, som det var om flere ganger på tv2 hjelper deg, de ble tatt gang på gang i å sende ut fiktive krav) Convene sendte aldri ut hovedkravet, neida.. De ventet noen år og vipps så var det gått til inkasso osv,en dag lå det 17 fakturaer fra den gang melin, i postkassen.
Bedrageri, svindel og utpressing
Bedrageri, utpressing og svindel satt i system.
Sender sms på lørdag med betalingsfrist på 24 timer. Å ta kontakt med kjeltringene går da selvsagt ikke. Eneste betalingsmåtene er kort og vipps. Hvorav vipps selvsagt ikke er noe reelt alternativ til kort betaling.
Det ønskes å betales gjennom bank overføring, neida det går ikke.
Betaler man ikke ila 24 timer blir det lagt inn en faktura gebyr på 71,- kr for en faktura på 212,- kr. Galskapen lenge lever.
Denne selskapen burde anmeldes. Også til konkurranse tilsynet pga av monopol bygging siden det ikke finnes noe alternativ mot denne kjeltring bedriften.
Styr unna når du kan.
Convene Collection = Jesper Melin Ganc-Petersen = Melin Collectors
Privat eid firma som har gjort avtale med legekontorer, om å kreve inn egenandelen du må betale når du har besøkt legen din.
Negativ Internett omtale, medførte at eier Jesper Melin Ganc-Petersen skiftet navn på sitt firma, fra Melin Collectors til Convene Collection. Han ønsket ikke å få sitt personlige navn MELIN koblet til denne "lovlige svindelen".
Melin Ganc-Petersen har tjent seg søkkrik på å plyndre svake i samfunnet. Eldre som har problemer med dagens digitale betalings-løsninger, herav eldre med demens/alzheimer, er en av hans gullgruver. Han flår de og tjener rått på purregebyrer og inkassosalærer.
Med viten og vilje sender han ikke SMS påminnelse, for om du husker å betale, taper han penger.
Han varsler kun ihht minimumskrav i loven, i håp om at mange ikke får med seg varselet. Samt gjør diverse krumspring slik at de svake i Norge som ikke klarer/orker å følge opp urimelige gebyr-krav de mottar fra Jesper Melin (Convene), i maktesløshet bare betaler det Jesper Melin Ganc-Petersen krever.
Her er eksempel på 2 nett artikler du bør søke opp:
1. Han tjener seg søkkrik på inkasso
2. Inkasso: Politi er fortvilet over småkravene de er tvunget til å inndrive
Sitert fra den ene artikkelen:
"- Melin Collectors (...) skor seg på de som er såpass utafor når de er hos legen, at de overser betalingsautomaten og heller ikke får med seg betalingsoppfordringen etterpå, skriver seksjonssjef Monica Lægreid ved Østfold politidistrikt til Nettavisen.
Hun jobber ved namsmannen i Moss, og sier at ansatte hos namsmannen i Norge er fortvilet over praksisen der småsummer blir krevd inn til store problemer for skyldnere."
Mafia tilstander
Mafia tilstander.
Jeg får ikke post lenger pga jeg har alt på nett og som regel vist jeg ikke har sett posten så får man en sms av de som ønsker penger av meg.
Men CONVENE sier ikke i fra, her har det bare økt og økt etter reise jobb og sommer ferie uten en varsel. Istedet ligger det KUN brev fra Convene i posten med trusler om rettslig skritt.😱
Etter en telefonsamtale så så kom jeg frem til at de ikke tilbyr hjelp som skrevet på brevet. Men de kunne sende sms med betalings info!!!!!!
Alt dette kunne ha blitt løst med å sende meg en sms elle epost som alle andre. Jeg hadde lett betalt på dagen.
At ikke dette er kriminelt! Det er ikke tvil om at de prøver å få mest penger av oss. ( det er bare å lese andres erfaringer her)
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.