Betalte en regning to ganger. Og ble trukket 102 kr. i gebyr ved tilbakebetaling. Makan til kjeltringer. Et firma som skal sørge for at folk ikke "stjeler" fra andre, stjeler rett og slett pengene din... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Når man mottar feil faktura og må ringe- er d bare å belage seg på å bruke dagen på å få tak i de. Jeg ble den heldige nr. 36 i kø. Man får ikke tilbud om å bli oppringt. På hjemmesiden finner man... Mehr ansehen
Det mest sykeste og useriøse selskapet som må finnes i Norge. Visste ikke om det engang før jeg fikk en sak der. Hvis jeg hadde betalt dobbelt opp, så tok de gebyr for at jeg hadde gjort det 😠 Ikke k... Mehr ansehen
Valgte spesifikk løsning ved terminalen. Fikk så opp at det ble sendt sms, har ikke fått sms eller noe form for vanlig faktura, Dem har ikke kunde telefon i form av support for å hjelpe dem som faktis... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gjør det bevisst vanskelig for deg å betale
Gjør det bevisst vanskelig for deg å betale.
SMS-lenke for betaling av legetime er kun aktiv i 24-timer. Denne kommer gjerne forsinket når du sitter i bilen og har andre ting å tenke på.
Dersom du skulle komme til skade for å glemme denne (gud forby at de skulle ha sendt en påminnelse og hatt litt lenger betalingsfrist enn 24 timer) får du et fakturagebyr på 71 kroner for faktura tilsendt på SMS.
Jeg forstår ikke hvordan de kan ta seg betalt 71 kroner for å sende en SMS, men dette vil oppfattes av de fleste som svindel.
Skulle du være så uheldig å ikke få med deg denne, siden du er vant med å motta alle faktura på eFaktura eller epost eller post kommer det ikke en eneste påminnelse før du får inkassovarsel med ytterlige 35 kroner i forsinkelsesgebyr.
Dette er et selskap som tjener seg rik på volum av kunder som glemmer å betale, fordi de bevisst gjør det vanskelig for deg å betale. De sørger for å ikke sende deg en eneste påminnelse uten at det koster minst 20% av den opprinnelige tjenesten du skulle betale for.
Ren SVINDEL
Convene, tidligere Melin er et rent møkkafirma. Hos noen står det "CrediCare" på automaten, men det er også Melinbanden.
"ConvenPay" består av en SMS som IKKE tilfredsstiller krav til en faktura, og inneholder en link til en side banden uten tillatelse registrere sensitive personopplysninger.
Bryter konsekvent "god inkassoskikk" ved å gå videre med saken til inkasso, uten hensyn til innvendinger.
Hopper over forliksrådet, og går rett til Namsmannen.
Ved å klage dit og henvise til innsigelser, henviser Namsmannen til Forliksrådet, og da trekker de som regel saken.
Har hatt en "betalingsanmerkning" på 0,00 et kvart år, nok til å ikke få nytt mobilabonnement og billigere forsikring.
Saken gjaldt legebesøk MED KORONA, så vi ble nektet å gå inn for å betale på en "CrediCare" - merket automat, fikk regning fra Convene med ulovlig fakturagebyr som gikk så langt at svina truet med Namsmannen (tydeligvis to avdelinger, en som sender krav og en som tar seg av innsigelser, totalt uten samarbeid) før de lovte å sende korrigert faktura.
DEN kom ikke, men krav med purregebyr kom, og "samme runda på ny", denne gang helt til MELIN sendte kravet til Namsmannen.
Når den så ble oversendt Forliksrådet, trakk de saken.
Svina bør anmeldes.
NB!!!
Krev korrigert faktura, har opplevd både purringer på purregebyret med purregebyr, og at svina holder igjen betalingen til legen som "for lite betalt".
Sleipt firma med skyhøyt fakturagebyr
Dette er et selskap som fakturerer på vegne av div. legesentre rundt omkring i landet. Selv om du har forsøkt å betale i etterkant av en legetime (ingen regning funnet) så kan du være sikker på at dette selskapet sender deg en regning i ettertid. Da er det plutselig lagt på 71 kr (!) i fakturagebyr, som er ca det dobbelte av hva som ville vært akseptabelt. Forsøker man å klage på fakturagebyret (på vegne av sin mindreårige sønn/datter) så gjemmer de seg bak taushetsplikten, de kan ikke behandle klagen uten at fullmakt er vedlagt. Hvem betaler regningen? Burde vært forbudt å holde på slik!
Svindel satt i system ...…
Jeg ventet 15 minutter på faktura ved automaten. Til slutt måtte jeg på grunn av tidspress gi opp og kontaktet legesekretæren. Hun sa "no problem - vi sender faktura på mail." Neste jeg ser er en betalingsoppfordring - nå på Digipost med ca. dobbelt beløp fra Convene. Firmaet hevder å ha sendt faktura i snailmail - mens inkassokravet kommer på Digipost. Jeg kontakter Convene som forteller at jeg har valgt Digipost - men kan ikke forklare hvorfor de da ikke sender faktura på Digipost. Forklaringen er åpenbar: Det lønner seg ikke for firmaet at pasienter betaler ved forfall og jeg tviler på at faktura på snailmail er kommet bort. Til det er for mange som opplever det samme.
Dobler regning på grunn av slurvefeil
Jeg var uheldig og gjorde en feil i kidnummeret på faktura på 135 kr. Jeg fikk en ny faktura med gebyr på 170 kr. Når jeg gjorde de oppmerksom på at jeg allerede hadde betalt, dette hadde de ikke system for å oppdage selv, tilbød de seg å betale tilbake med et gebyr på 100 kr. Altså jeg fikk tilbake 35 kr og en beskjed om at jeg fremdeles var skyldig 170 kr. De tar med andre ord 100% ekstra på grunn av en slurvefeil. Dette handler ikke om penger for min del. Bare at de mangler service og skjønn. Et seriøst selskap, som jeg trodde helsevesenet ville brukt, hadde kanskje bedt meg om å betale 35 kr ekstra. Ikke doble regningen.
renhekla svindel!
renhekla svindel!!
har allerede betalt på betalingsautomat, så presterer disse møkka-firmaet å sende krav om betaling!!
det skjer ikke!! de blir anmeldt om jeg får ett eneste krav ifra de igjen!!
Betalte på legekontoret, så kom fakturakrav
Jeg betalte i betalingsautomaten da legebesøket var ferdig. Så får jeg sms med krav om fakturagebyr! Trodde alt var inkludert når jeg først betalte hos legekontoret. Har aldri opplevd lignende.
Convene Collection fakturagebyr
Dette er et firma som med statlig godkjennelse utnytter og tjener seg søkkrike på folks manglende kunnskap.
De krever urettmessig fakturagebyr ved e-konsultasjon hos lege dersom man ikke betaler innen 24 timer i henhold til en utsendt SMS.
Denne type konsultasjon må nok være sidestilt med: www dot forbrukerradet dot no/siste-nytt/ulovlig-a-ta-gebyr-for-legetime-pa-video/
Forbrukerrådet sier: Noen legekontorer sender faktura over SMS som må betales innen 48 timer for å unngå gebyr. Forbrukerrådet mener uansett at 48 timer er for kort frist. Pasientene skal ha en reell mulighet til å gjøre opp for seg gebyrfritt. En såpass kort frist kan være vanskelig å rekke, særlig for personer som må be om bistand fra pårørende for å få gjennomført betalingen digitalt. På generelt grunnlag mener Forbrukerrådet at betalingsfristen i slike tilfeller bør være minst syv dager, gjerne lenger.
Legekontoret bør legge opp til kontant betaling, inntil systemene fungerer optimalt. I mellomtiden bør det ikke kreves inn fakturagebyr i det hele tatt, når det ikke finnes andre oppgjørsformer.
Den næringsdrivende kan kun kreve fakturagebyr hvis dere har avtalt dette på forhånd. Vi vil derfor anbefale deg å gå nøye gjennom avtalen du har med motparten, og se om avtalevilkårene regulerer fakturagebyr. Som kunde har du anledning til å unnlate å betale fakturagebyret hvis dette ikke er avtalt på forhånd. Hvor stort dette gebyret skal være står selgeren fritt til å bestemme.
Dersom du mottar en faktura med et fakturagebyr som du mener du ikke er forpliktet til å betale, er det viktig at du aller først klager skriftlig til avsender av kravet (kreditor). Det er avsender som må bevise at de har en avtale om fakturagebyr med deg. Dersom de ikke kan bevise at dere har avtalt at du skal betale fakturagebyr, har de heller ikke et rettslig grunnlag for kravet sitt og du trenger ikke betale gebyret. Ved å sende en skriftlig klage gjør du det klart for avsenderen at kravet er omstridt.
Selskap som skulle ha vært saksøkt
Har vært veldig syk, og derfor vært hos legen flere ganger i løpet av en uke.
Fikk i ettertid tekstmelding med link hvor det stod «du har 24 timer på deg til å betale via denne linken».
Jeg har vært veldig syk, som er GRUNNEN til at jeg har vært hos legen x antall ganger på kort tid, og var derfor ikke i stand til å betale via den linken innen de nevnte 24 timene.
Ringte dem derfor etter de 24 timene og måtte stå i en halvtime kø før jeg endelig kom frem til en person som sier de ikke kan gjøre noe og at jeg må vente på fakturaen som de sendte ut i posten i dag.
Det er jo fint at de endelig sender faktura, men de skal jo søren meg ha 70kr i fakturagebyr per faktura.
Jeg må dermed betale 210kr bare i fakturagebyr alene!
Det er nesten like dyrt som alle legetimen til sammen!
Dette her er grunn nok til at jeg bytter fastlege og legekontor til ett som ikke bruker Convene!
For all del, styr unna! Scam hele selskapet.
Skulle ha vært anmeldt og saksøkt!
For høye gebyrer.
Convene Collection sender ut inkassovarsel istedenfor vanlig faktura.Jeg får også tilsendt inkassobrev i…
Jeg får også tilsendt inkassobrev i posten, uten å ha fått tilsendt faktura først, hverken på epost eller via posten. På innkassofakturaen har Convene plusset på 35 kroner i innkassovarselgebyr. Har bodd her i 11 år. Og de har hele tiden hatt samme praksis. Tidligere trodde jeg at posten ikke hadde levert faktura. Men når den samme praksis har foregått i 11 år, er det på tide å reagere. La oss si jeg er til legen 4 gager i året i snitt. 2 av disse gangene glemmer jeg å betale i maskinen på venterommet., og får da tilsendt innkassovarsel fra Convene. 11x2x35=770 Har sendt melding til Auna Legesenter, Oppdal, om dette, som tydeligvis ikke var klar over Convene sin praksis.
STYR UNNA DENNE ORGANISASJONEN!!!!
STYR UNNA DENNE ORGANISASJONEN!!!!
Jeg har måttet politianmelde Convene Collection AS og mitt lokale legekontor for ulovlig inkassokrav og ulovlig pengeutpressing.
Jeg betalte regningen den 18. mars, dog litt sent etter forfallsdato. Men jeg gjorde det fordi at jeg har helseproblemer og jeg er uføretrygdet, og da blir det ofte dårlig råd til legebesøk og liknende.
Hva skal Convene Collection AS tyne ut av sårbare mennesker som ikke har penger? Blod?
Denne praksisen med å sende ut inkassokrav før de 3 purringer er utsendt, er straffbart.
Kjeltringene i Convene Collection AS bør holde seg til Sverige hvor de hærer hjemme.
Jeg nekter å betale dem for da tror pengeutpressere/svindlere at de slipper unna med sin svindel.
De burde kalt seg for Convenient CONjob AS istedet!
Jeg har sendt inn klage til kommunen min, Finanstilsynet, politiet og jeg tenker ringe legekontoret her hvor jeg bor og varsku dem at jeg har politianmeldt pengeutpressing og ulovlig inkassokrav
Alle helsearbeidere i dette landet burde styre langt unna dette selskapet!!!
Hvis du har en lege som bruker CONvene Collection AS, så burde du bytte til en lege som er uavhengig av slike kjeltringer!
Jeg skulle ønske at doktoren hadde styrt langt unna kjeltringer som er likegyldige til loven her i landet vårt!
OPPDATERING: min lege har sagt opp avtalen med Convene/Melin, han fikk antageligvis så mange klager på dette betalingsselskap
Svindlera
Svindlera, tar dobbelt betalt på regninge
Dette er tidligere Melin Collectors
Dette er tidligere Melin Collectors. Et firma som utnytter syke og tjener seg rike på din sykdom. Et satans verk.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.