Danmarks Expressen ApS Bewertungen 71

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have fragtet en stor sofa hjem fra norge, og Benjamin satsede både liv og lemmer for indsatsen. Som om intet mindre kunne gøre det. God pris, bedre service. Kan klart anbefales

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imødekommende og flittige og løsningsorienterede flyttefolk. Det gik som en leg. En meget behagelig flytning. Tak for det. I anbefales på det allerbedste. Tak til Jer Kirsten Hajslund

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen, da jeg i begyndelsen af August skulle flytte fra København til Oslo, og jeg var på ingen måde skuffet. Servicen var i top lige fra selve flytningen til kontakt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks Expressen er dit nye valg inden for transport og flytning, med vores fastpris pakkeløsninger har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde at gennemskue økonomien så du kan bruge tiden på de mange andre ting der fylder i forbindelse med en flytning.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Service uden lige

Service uden lige. Vi fik leveret en sofa fra Norge til Aarhus med kort varsel, og Benjamin var både hjælpsom og løsningsorienteret gennem hele forløbet. Vi var opdaterede hele vejen og vi blev hjulpet gennem hele processen (told, moms og andet papirarbejde) - og så kom sofaen hurtigt hjem til os. Alt sammen til en god pris. Kan kun anbefale at flytte med Danmarks Expressen!

3. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imødekommende og flittige og…

Kirsten Hajslund

3. Mai 2026

Kære Kirsten
Tusind tak for din flotte anmeldelse – den sætter vi stor pris på 🙏
Det glæder os rigtig meget at høre, at flytningen gik som en leg, og at du oplevede vores team som både imødekommende og løsningsorienterede.
Hos os siger vi lidt for sjov, at vores flyttefolk arbejder så effektivt, at selv Chuck Norris ville være imponeret 😉
Tak fordi du vil anbefale os – det betyder virkelig meget.
Du er altid velkommen igen, hvis behovet opstår.
Hilsen
Chick Norris & mand 😉

København til Oslo

København til Oslo: Alt kom fram i god behold og til rett tid.

19. Dezember 2025

Kære Rolf
Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på 🙏
Det glæder os at høre, at alt kom frem i god behold og til aftalt tid. Det er præcis det, vi arbejder for hver dag.
Hos os siger vi med et smil, at når Chuck Norris ikke selv flytter, så ringer han til os 😉
Du er meget velkommen igen, hvis behovet opstår.
De bedste hilsner
Chuck Norris & Mand
Danmarks Expressen 🚛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Danmark ekspressen…

Veldig fornøyd med Danmark ekspressen hjelp med flytting fra København til Oslo! God service og kommunikasjon.

19. Dezember 2025

Tusen takk for den fine anmeldelsen, Julie 🙏
Vi er veldig glade for å høre at du var fornøyd med både servicen og kommunikasjonen i forbindelse med flyttingen fra København til Oslo.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss igjen dersom du får bruk for hjelp i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, til tiden og tydelig kommunikation. Kan godt anbefale til flytninger fra Norge til Danmark.

29. November 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede god service, tydelig kommunikation og levering til tiden.
Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med flytningen fra Norge til Danmark.

Skulle du få brug for hjælp igen i fremtiden – eller kende nogen der skal flytte over grænsen – er du altid meget velkommen hos os.

De bedste hilsner

⭐️ 5/5 Stjerner

⭐️ 5/5 Stjerner

Min mormor skulle have flyttet nogle ting fra hendes brors hus i Norge til Danmark, og Danmarks Ekspressen klarede det hele helt uden problemer. Super god kommunikation, fair pris, og alt kom frem præcis som det skulle.

En flytning der gik som smurt. Kan varmt anbefales! 🚚✨

6. November 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os meget at høre, at flytningen for din mormor forløb helt problemfrit, og at både kommunikationen, prisen og leveringen levede op til forventningerne.

Tak for anbefalingen – og I er altid velkomne til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe fremover.

Kjempegod opplevelse

Jeg brukte Danmarks Expressen da jeg skulle flytte fra Aarhus til Trondheim. Alt gikk meget fint. Mine ting blev godt ivaretatt, og jeg fikk god informasjon og oppfølging fra Benjamin.
Vil absolutt bruke dem igjen, og de anbefales :)

13. Oktober 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🙏
Det er veldig hyggelig å høre at flyttingen fra Aarhus til Trondheim gikk bra, og at du følte deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Vi setter stor pris på at du fremhever oppfølgingen – og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt igjen dersom du får behov for hjelp i fremtiden.

Excellent and reliable service

Excellent and reliable service! Ben and his team moved my stuff from Uppsala to Copenhagen, were completely transparent and clear about every aspect of the move, and were fun to hang out with as well. Highly recommended.

9. August 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Thank you very much for the great review 🙏
We’re really happy to hear that you had an excellent experience with your move from Uppsala to Copenhagen, and that you appreciated both the transparency and the atmosphere during the job.

Thank you for the recommendation – you’re always welcome to contact us again in the future.

Kind regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med Danmarks…

Rigtig god oplevelse med Danmarks Expressen omkring et flyttelæs fra Oslo til Malmö – hurtig leveringsmulighed, venlig service, tæt opfølgning hele vejen og alt leveret til tiden. Kan varmt anbefales.

9. August 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏
Det glæder os meget at høre, at flytningen fra Oslo til Malmö forløb som aftalt, og at både leveringstid, service og opfølgning levede op til forventningerne.

Tak for anbefalingen – og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smooth flytting fra DK til Norge!

Profesjonelt, hurtig, effektivt og vennlig. De har stor respekt for ens ting. Perfekt kommunikasjon. Alt gikk etter planen. Anbefales på det varmeste!

8. August 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusen takk for den flotte anmeldelsen 🙏
Det er veldig hyggelig å høre at flyttingen fra Danmark til Norge gikk helt etter planen, og at du opplevde både god kommunikasjon, effektivitet og respekt for eiendelene dine.

Takk for anbefalingen – du er alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss igjen dersom vi kan hjelpe i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste og stærkeste flytte mænd

De bedste og stærkeste flytte mænd. Tak

6. August 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for de pæne ord 💪🙏
Det sætter vi stor pris på – og tak fordi du valgte Danmarks Expressen.

Du er altid velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling: gjorde flytteprocessenk overskuelig, god kommunikation og effektiv flytning

Vi brugte Danmarks Expressen ApS da vi flyttede til Norge i 2021 samt da vi skulle hjem igen i 2025. Både Kenneth og Benjamin har været super behjælpelige og præcise i deres vurdering af indbo, og de gjorde en noget kringlet process (særligt flytningen til Norge) meget overskuelig og tryg. Vi ville til enhver tid benytte Danmarks Expressen igen og giver dem vores varmeste anbefalinger!

14. Juli 2025

Antwort von Danmarks Expressen ApS

Tusind tak for den meget flotte og uddybende anmeldelse 🙏
Det betyder rigtig meget for os at høre, at I både i 2021 og igen i 2025 har haft en tryg og overskuelig oplevelse med jeres flytninger til og fra Norge – især når processen har været mere kompleks.

Vi sætter stor pris på jeres ord om både vurdering, kommunikation og forløb, og tak fordi I fremhæver indsatsen fra både Kenneth og Benjamin.

Tak for den varme anbefaling – I er altid meget velkomne, hvis vi skal hjælpe jer igen i fremtiden.

Enkelt og greit!

Enkel kommunikasjon , og frakt rett til døra!

Ingen problemer, kan fint anbefales videre for frakt mellom Danmark og Norge :)

25. Juni 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen, Viktor 🙏
Det er hyggelig å høre at både kommunikasjonen og leveringen fungerte enkelt og problemfritt helt til døren.

Takk for anbefalingen – du er alltid velkommen til å ta kontakt igjen dersom vi kan hjelpe i fremtiden.

Trygg og pålitelig transport

Trygg og pålitelig transport – anbefales!

Vi hadde en kjempegod opplevelse med Danmarks Expressen fra København til Ski. God hjelp og kommunikasjon før, under og etter transporten. Alt gikk som avtalt, og servicen var profesjonell og vennlig. Anbefales på det varmeste!

16. Juli 2025

Tusen takk for den flotte anmeldelsen, Maren 🙏
Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde transporten fra København til Ski som trygg og pålitelig, og at kommunikasjonen fungerte godt både før, under og etter leveringen.

Takk for den varme anbefalingen – du er alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss igjen dersom vi kan hjelpe i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med flytning!

Vi har haft en super god oplevelse med Danmarks Expressen med flytning fra Oslo til Århus. Utrolig behagelig og hjælpsom service! Kan klart anbefale dem 😊

8. Mai 2025

Hej Sofie
mange tak for pæne ord, vi fik løbet langran til århus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great and genuine moving company

I had a wonderful experience using Danmarks Expressen to move my goods from Norway to Denmark. Benjamin provided exceptional service, keeping me updated throughout his journey. He is a professional and very kind individual who runs an outstanding operation. After I was scammed by another fraudulent Norwegian company, Benjamin went above and beyond to take care of my belongings. I highly recommend him and his company.

5. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr