Danmarks Expressen ApS Bewertungen 71

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service uden lige. Vi fik leveret en sofa fra Norge til Aarhus med kort varsel, og Benjamin var både hjælpsom og løsningsorienteret gennem hele forløbet. Vi var opdaterede hele vejen og vi blev hjulp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle have fragtet en stor sofa hjem fra norge, og Benjamin satsede både liv og lemmer for indsatsen. Som om intet mindre kunne gøre det. God pris, bedre service. Kan klart anbefales

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget imødekommende og flittige og løsningsorienterede flyttefolk. Det gik som en leg. En meget behagelig flytning. Tak for det. I anbefales på det allerbedste. Tak til Jer Kirsten Hajslund

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen, da jeg i begyndelsen af August skulle flytte fra København til Oslo, og jeg var på ingen måde skuffet. Servicen var i top lige fra selve flytningen til kontakt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Umzugs- und Lagerservice

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks Expressen er dit nye valg inden for transport og flytning, med vores fastpris pakkeløsninger har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde at gennemskue økonomien så du kan bruge tiden på de mange andre ting der fylder i forbindelse med en flytning.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kvalitet og service!!

Flyttede i februar 2022 fra Nibe til Norge. Fik en meget rimelig pris og yderst fleksibel service af Danmarks Expressen. Alle aftaler blev overholdt, pris blev overholdt, meget venlige flyttefolk, ingenting gik i stykker. Absolut anbefalelsesværdig!!! Ville helt sikkert vælge dette firma næste gang jeg skal flytte.

13. Februar 2022

Virkelig god service!

Jeg brugte Danmarks Expressen for min flytning fra Danmark til Norge og kan stærk anbefale deres tjenester. Jeg blev ekstrem tilfreds med alle kommunikation før flytning og også da flytning var i gang, både med dem på kontor og chaufføren. De hentede og leverede mine ting i tiden med god kvalitet og effektivitet.

22. Jänner 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Problemfri flytning til en god pris

En utrolig god oplevelse. Kommunikation i top, Kom til aftalt tid. Utrolig effektive gutter der havde styr på tingene. Omhyggelige og forsigtige med vores ting.
Kan helt klart anbefale dette firma hvis man skal flytte.
Problemfri flytning til en god pris.

4. Jänner 2022

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, god pris, flinke og effektive flyttemænd - alt i alt en stor anbefaling herfra!

Selv da betalingen ved en fejl var trukket to gange, var responsen og refunderingen promte 👌🏽

16. November 2021

Utrolig god oplevelse

Utrolig god oplevelse. Blev overrasket positivt over hvor hurtig flytningen gik og hvor meget vi kunne få med på de 20m3.

Effektiv og hurtig flytning og virkelig rare mennesker.

Kan varmt anbefales hvis man overvejer at flytte mellem Danmark/Norge.

1. August 2021

Suveren service

Fikk flyttet møbler fra min 2-værelses leilighet fra København til Oslo med Danmarks Expressen. Veldig fornøyd! Dyktige folk. Anbefales.

27. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service til en god pris!

Fantastisk service til en god pris!
Jeg havde bedt om 2 mænd til at flytte mine ting fra deportrum i DK til lejlighed på 4. sal i Oslo. De dukkede op med 3 mænd og tog ikke ekstra betaling.

20. Juni 2021

Helt topp

Helt topp. Kenneth var veldig behjelpelig med å svare på eventuelle spørsmål jeg hadde og han var hurtig i sine svar på mail.
Jan O. som var sjåfør var helt fantastisk i sin dialog mtp kaos i grensekontrollen inn mot Norge. Anbefales på det varmeste.

18. Juni 2021

Helt problemfri flytning

Helt problemfri flytning - god kontakt, god pris og god service! Tusinde tak til Danmarks Expressen som flyttede mine ting fra Norge til Danmark :)

12. April 2021

Hej Frida.

Mange tak for din fine anmeldelse, håber at du er faldet godt til i din nye bolig.

Svært hjelpsomme

Svært hjelpsomme, imøtekommende og tilpasningsdyktige! Danmarks Expressen skal saktens brukes igjen.

19. Februar 2021

Hej Åsne.

Mange tak for din anmeldelse, håber du er faldet godt til i Danmark.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og flinke servicemindede…

Super service og flinke servicemindede medarbejdere.
Skulle have kørt en pakke til Norge og det gik hurtigt og smertefrit.
Absolut anbefalelsesværdigt.

2. Februar 2021

Hej Henrik.

Mange tak for din anmeldelse, håber at Nordmændene tog godt imod dine prøver.

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Super flytning. Tider blev overholdt. Man fik SMS om de var på vej. Godt humør. Arbejdede flittigt. Fin kontakt med kontoret, på trods af jeg flere gange lavede datoen om. Jeg kan klart anbefale Danmarksexpressen. Tak for en fin flytning.

13. November 2020

Hej Charlotte.

Mange tak for din anmeldelse, håber i er faldet godt til i jeres nye bolig.

Ekstraordinær god behandling

Det er ingen hemmelighed at det er stressende at flytte. Vi giver Danmarks-expressen vores allerbedste anbefalinger fordi vi er blevet vejledt, hjulpet og behandlet så tålmodigt.

9. November 2020

Hej Maria.

Mange tak for de fine ord, håber i har fået styr på det hele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hyggelig personale

Har brukt Danmarks Expressen Aps to ganger nå, og er veldig fornøyd med servicen. Blide og hyggelig medarbeidere som gjør, en allerede stressende oppgave som flytting, til en positiv opplevelse. Punktlige og profesjonelle. Anbefales på det sterkeste.

12. Oktober 2020

Hej Cathrine.

Mange tak for din fine anmeldelse, håber du er faldet godt til i din nye bolig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og skarp pris

Fytting fra Oslo til København. God service og skarp pris.

30. September 2020

Hej Thomas.

Mange tak for din fine anmeldelse, håber du er faldet godt til i dit nye hjem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hadde en fantastisk tur fra…

Jeg hadde en fantastisk tur fra København til Oslo. Jeg kan anbefale Danmarks expressen 100%. Jeg er veldig fornøyd. Tusind tak for hjælpen. 😊

11. September 2020

Hej Lisseth.

Mange tak for din fine anmeldelse, håber dig og dine hunde er kommet godt hjem til Norge.

Mvh Kenneth Frederiksen Danmarks Expressen ApS

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr