Service uden lige. Vi fik leveret en sofa fra Norge til Aarhus med kort varsel, og Benjamin var både hjælpsom og løsningsorienteret gennem hele forløbet. Vi var opdaterede hele vejen og vi blev hjulp... Mehr ansehen
Vi skulle have fragtet en stor sofa hjem fra norge, og Benjamin satsede både liv og lemmer for indsatsen. Som om intet mindre kunne gøre det. God pris, bedre service. Kan klart anbefales
Meget imødekommende og flittige og løsningsorienterede flyttefolk. Det gik som en leg. En meget behagelig flytning. Tak for det. I anbefales på det allerbedste. Tak til Jer Kirsten Hajslund
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Danmarks Expressen er dit nye valg inden for transport og flytning, med vores fastpris pakkeløsninger har vi gjort det let og overskueligt for dig som kunde at gennemskue økonomien så du kan bruge tiden på de mange andre ting der fylder i forbindelse med en flytning.
Tangmosevej 103, 4600, Køge , Dänemark
- +45 6015 4904
- Info@danmarks-expressen.dk
- danmarks-expressen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Anbefales
Fantastisk service. Hyggelig sjåfør og hurtig levering av flyttelass. Anbefales på det varmeste.
Super service! Hyggelig, flink og sterk sjåfør! Hurtig levering. Kun posive ting å si om firmaer og sjåføren! Anbefales varmt! 👏⭐️⭐️
Problemfri flytning
Jeg havde en vældig fin oplevelse med Danmarksexpressen for et par uger siden. Flyttede fra Midt Norge til Sjælland, ingen problemer og vældig hyggelige flyttemænd. Jeg kan varmt anbefale dem.
Det bedste flyttefirma
Det bedste flyttefirma, rigtig godt arbejde og arbejderne er meget ansvarlige og tager sig af møblerne, som om de var deres egne.
Super god service!
Super god service!
Jeg havde fornøjelsen af, at benytte mig af Danmarks ekspressen for ikke så længe siden.
Super god service, flyttemændene var tjekkede og de var virkelig søde.
Dertil passede de også godt på vores ting, hvilket næsten er det vigtigste.
Kæmpe anbefaling herfra!
Professionelt og effektivt flyttefirma
Danmarks-Ekspressen har flyttet for mig to gange; både ud- og indflytning i nyt hus. Alt var godt: aftaler til tiden, professionelt og effektivt. Jeg kan på det varmeste anbefale Benjamin og hans hold til andre, der skal flytte. mvh, Lisbeth Møller
Hjælpsom og hurtig service
Hjælpsom og hurtig service. Det gælder fra tilbud og bestilling helt til levering ved døren. Skulle flytte fra Danmark til Norge.
De er meget fleksible og var klar til at omlægge planen da det var nødvendigt. Benjamin gav super god service!
Kan varmt anbefales.
Rigtig god service
Fik flyttet ting fra Norge til Danmark. Det gik super fint, god kommunikation og virkelig god service. Til aftalt tid og pris.
Stabil og hurtig flytning
Stabil og hurtig flytning
Flyttefolkene var der til aftalte tid. Jeg viste dem hurtigt hvilke ting der skulle flyttes og derfra gik de ellers i gang.
De var super effektive og hurtige, men pakkede stadig pænt tingene ind i bilen og fik alt spændt fast, så jeg var ikke et sekund bekymret for transport.
Vil klart bruge dem igen!
God opplevelse.
God opplevelse.
Proaktiv, god kommunikasjon.
Nemt at anbefale!
Top service, lave priser
Top service, top kommunikation, lave priser! Kan varmt anbefales.
Benjamin var meget serviceminded og intet var en udfordring - hverken afhentning i Danmark eller leveringen i Norge. Fik løbende opdateringer om estimeret ankomst.
Effektiv og hjælpsom
Punktlige, effektive, pakkede alle varer godt ind. Benjamin gav god support før og under flytningen og flytningen forløb som smurt.
Venligt og punktlig personale.
Venligt og punktlig personale.
God betjening, gode priser.
🙏
100% problemfri flytning
100% problemfri flytning! Og godt humør hele vejen igennem. Tidspunktet for flytningen blev overholdt, og alle møbler og ting nåede frem i god behold. Store anbefalinger herfra.
Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen
Jeg gjorde brug af Danmarks ekspressen, da jeg i begyndelsen af August skulle flytte fra København til Oslo, og jeg var på ingen måde skuffet. Servicen var i top lige fra selve flytningen til kontakt og opdateringer angående kørsel, og derudover var prisen også rigitg fin. Jeg kan kun anbefale Danmarks expressen til alle der står og skal have fragtet/flyttet noget i Danmark eller resten af norden. 5/5 stjerner
Helt super
Helt super!
Kom til avtalt tid.
Leverte til avtalt tid og bekreftet med video.
…og ikke minst billig!!
Meget hyggelig opplevelse
Anbefales på det varmeste!!
Danmarks Expressen har hjulpet mig med at flytte
Danmarks Expressen har hjulpet mig med flere flytninger, og det er en fornøjelse hver gang. De er gode, effektive og yder en god service.
Flytte fra Oslo til København
Vi brukte Danmarks Expressen til å flytte fra Oslo til København. Veldig hjelpsomme og vennlige folk - kom til avtalt tidspunkt og sørget for god kommunikasjon gjennom hele turen. Kan sterkt anbefales!!
Super rådgivning samt gennemskuelig kommunikation
Jeg brugte Danmarksekspressen til at flytte et lille læs fra Vanløse i København til Setesdal i Norge. De havde en super løsning, hvor jeg meget billigt bare kunne leje et par kvadratmeter på et flyttelæs som i forvejen skulle til Norge. Fed fleksbilitet, kommunikationen var gennemskuelig og flyttemændende var smilende og professionelle.
Stærkt comeback
Jeg sku flytte mine bedsteforældre hjem til Danmark efter 20 år i Oslo. Hørte at Danmarks Expressen var begyndt igen og har brugt dem før. Efter en kort samtale var aftalen i hus. De kom dagen før og pakkede deres hjem ned, så profesionelle og tålmodige med min bedstemor som var noget nostalgisk til tider. De kom om morgen og fredag aften tog vi imod dem ved Køge. Kan ikke sætte en finger på folkene, samme glade og imødekommende service. 5 stjerner herfra kan varmt anbefale dem
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.