Diana Hvas Bewertungen 132

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak, for en fantastisk behandling og de smukkeste kombinationsbryn. Jeg kan varmt anbefale Diana hvas og hendes datter Stephanie. De er begge Mega dygtige, forstår hvorfor de er de førende... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop fået min efterbehandling af tatoveret bryn hos Diana Hvas 😀 FANTASTISK ARBEJDE 🙏🏻 Havde 2 meget uens og sparsomme bryn , og nu er de så flotte , naturlige og ens 😀 Er sååååååå lyk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Diana Hvas er UDEN TVIVL dronningen af bryn 🙌🏼👸🏼 Hun er sød, smilende & man føler sig taget godt imod i hendes klinik. Hun er perfektionist, hvilket kommer til udtryk både, når hun måler/tegn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle have “ frisket” min eyeliner op hos Diana Hvas- men forfærdeligt resultat- skævt og asymmetrisk med de små “ vinger” hun skulle lave. Fik besked om at jeg blot skulle betale for nogle flere ga... Mehr ansehen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

132 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Ugyldig klinik

Jeg har aldrig været udsat for sådan en klinik der er ligeglad med deres kunder. Det er 3.gang jeg bliver brandt af.
Første gang var der sygdomme på alle med arbejder. Tænkt jeg det kan jo ske. Så har de ikke ringet for st genbooke mig. Det tog 6 mdr, til at bestille en nu tid.
Vi taler kun om konsultation… idag har de også brandt mig af. F…jeg er så dum til at stole på dem.
Under sll kretik.
ALDRIG MERE

16. März 2023

Virkelig en god behandling

Virkelig en god behandling, jeg blev behandlet af Diana Hvas, hun er så imødekommende, og kan sit håndværk. Jeg vil til hver en tid anbefale hendes arbejde, man er tryg, og resultatet er så naturligt! Kæmpe anbefaling fra min side

13. Dezember 2022

D.28/11-22

D.28/11-22
Tusind tak til dygtige kunster og professionelle Stephanie Hvas, for en fantastisk behandling og de smukkeste kombiantionsbryn, jeg kan varmt anbefale klinikken.
Hvas Perfecting beauty ❤️

Kh. Pia Gregersen

27. November 2022

Ubehageligt og uprofessionelt

Aldrig få lavet bryn hos Diana Hvas!
Forfærdelig oplevelse og jeg skal nu have laser for at få det fjernet igen på trods af at det er 3,5 siden, da farven er blevet lagt for dybt.
Behandleren var Stephanie og hun var meget ubehagelig under hele behandlingen og gjorde hele situationen meget utryg. Da jeg skulle betale blev det pludselig 500 kr dyrere, da de havde skiftet mig over til Stephanie fra den anden behandler jeg havde booket tid hos (helt uden min accept eller at spørge mig først om jeg ville betale differencen).
Derudover er mine naturlige bryn naturligt helt kolde i farven, fik en rød brun farve i og fik at vide at den røde farve ville gå væk af sig selv - her 3,5 år efter har jeg stadig en orange skygge.
Derudover skamplukkede hun mine bryn, gav mig en besynderlig form og startede mit ene bryn med en lige og det andet bryn med en skæv streg. Det sagde hun selv ville se naturligt ud. Det gør det ikke!
Jeg var meget i tvivl om jeg ville have min touch up behandling, og da jeg ringede til Diana Hvas for at tale med min behandler om hvad vi kunne gøre fik jeg at vide at behandlerne ikke taler med klienterne i telefonen. Tænk at man kan tatovere folk i ansigtet, men nægte at tale med dem.
Glæder mig til at få det sidste af den dårlige oplevelse fjernet, men gør jer selv den tjeneste og hold jer langt væk!!

9. Jänner 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igen været til genopfriskning…

Jeg har igen været til genopfriskning af mine bryn og Diana er den dygtigste til sit fag. Har været yderst tilfreds med resultatet fra første gang det var gjort til nu knap 3 år efter. Vil helt klart anbefale at bruge denne klinik.

25. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet de smukkeste…

Jeg har fået lavet de smukkeste naturlige bryn, af Diana. Jeg vil anbefale alle der ønsker permanent makeup, at bruge Perfecting Beauty. De er simpelthen så dygtige og meget profesionelle. Hele oplevelsen har alt i alt været virkelig god og tryg. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

9. März 2022

Min bedste investering

Jeg har fået lavet phi-brows hos Diana Hvas Perfecting Beauty og jeg har aldrig brugt mine penge bedre.

Diana er meget professionel og talentfuld og tager sig godt af sine kunder. Jeg var 100% tryg i, at lægge mine bryns skæbne hendes hænder.

Det er til dags dato den bedste investering jeg har foretaget.

6. Jänner 2022

VIRKELIG DÅRLIG

VIRKELIG DÅRLIG, ARROGANT OG SNOBBET SERVICE

Jeg havde en tid til at få fjernet min tatovering. Jeg dukkede op FORGÆVES. Ingen lukkede mig ind. Brugte halvanden time af min travle hverdag på det. Tænkte, det kan ske - der må sikkert være en god grund til det. Jeg ringede ind - ikke for at skælde ud eller noget - men flot for at få en forklaring, en undskyldning, eventuelt en kompensation og så bestille en ny tid.
Jeg bliver mødt af en meget arrogant sekretær, der har SÅ travlt - samtalen varede 60 sekunder. 1) hun undskylder ikke på vegne af virksomheden!! 2) hun lover at vende tilbage, men det gør hun IKKE.
Det er VIRKELIG dårlig stil, specielt når de selv opkræver penge for kunder, der ikke møder op. Fik fornemmelsen af, at deres tid var vigtig, men ikke min tid?!
Jeg skal i hvert fald ALDRIG forbi jer uanset hvilken kompensation jeg får. Magen til så dårlig service har jeg ikke set.
Jeg ligger 2 beskeder på telefonsvareren og flere beskeder på insta men uden held. Virkelig dårlig stil.

11. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overvejer du at få lavet øjenbryn…

Overvejer du at få lavet permanente øjenbryn, kan jeg kun anbefale Diana Hvas. Her får du en professionel behandling og nogle bryn som passer til dit ansigt. Mine bryn blev lavet i nov. 2018 og står stadig flot. Jeg har fået dem "fyldt op" 2 gange siden da...i dag august 2021

26. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste sted at få lavet bryn!

Jeg er så ubetinget glad for at få lavet bryn hos Diana Hvas (en kombination af strokes og shading), har været hos Stephanie og mest hos Diana.
Jeg er fuldstændig tryg ved behandlingen og kunne ikke drømme om at få det lavet et andet sted.
Begge to er både søde og ærlige, og æstetik og grundighed er i top!
Den bedste skønhedsbehandling jeg har prøvet og med et resultat, der holder!

21. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionel, arrogant, hidsig og respektløs

Jeg havde før fået tatoveret mine bryn i udlandet, hvilket jeg gerne ville have rettet op på. Jeg spurgte derfor Hvas, hvor mange laserbehandlinger jeg skulle have, før hun ville lave mine bryn. Jeg fik 3 behandlinger ud over de behandlinger, som hun anbefalede mig. Derefter sendte jeg klinikken billeder for at sikre mig, at de ville behandle mine bryn. Da de gav grønt lys, bestilte jeg en tid hos Hvas, og regnede med, at alt var i skønneste orden.

Da jeg mødte op i klinikken, farede hun hen imod mig
(jeg var mødt op til tiden), og gav mig det mest nedværdigende blik. Derefter så hun intenst på mine bryn, hvorefter hun begyndte at skælde mig ud og vrisse over, at hun ikke ville lave mine bryn, da der stadigvæk sad permanent make-up.

Jeg fortalte hende, at jeg havde sendt hendes klinik billeder af mine bryn efter den sidste laserbehandling, og at jeg havde fået en mail fra hendes sekretær om, at Hvas havde vurderet, at de gerne ville behandle mig.

Men det lyttede hun ikke til. Hun gentog blot i en arrig tone, at hun ikke ville lave mine bryn, hvorefter hun henviste til sine betingelser - til trods for, at hun selv havde sagt go for det!!

Da jeg nævnte det for hende, blev hun ondskabsfuld begyndte at belære mig - en voksen kvinde - i lange 10 minutter. Med stemmen på maksimal intimiderende styrke og en løftet pegefinger, skar hun ud i pap, at jeg bestemt ikke skulle brokke mig. Nej! Derimod skulle jeg være lykkelig for, at jeg ikke skulle betale 2000kr. for at dukke op i hendes klinik med permanentmake-up.

Jeg havde ikke brokket mig, men tværtimod rost hendes arbejde til skyerne og bedt hende om at udføre behandlingen på mig, da jeg virkelig havde set frem til denne dag. Jeg endte med at forlade klinikken dybt ulykkelig og forarget over hendes ubehagelige opførsel.

Jeg har hverken før eller siden mødt en så usmagelig og arrogant person.

12. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut det bedste sted at få lavet bryn!

Diana Hvas får mine bedste anbefalinger!
Mine bryn har altid været utrolig vigtige for mig, hvorfor jeg brugte rigtig lang tid på, at finde den helt rigtige til at lave dem, og det må man sige jeg har fundet. Jeg har fået lavet kombinationsbryn hos Diana i snart to år, og jeg er lige tilfreds med resultatet hver gang. Super dygtig og professionel, man får altid den bedste behandling og service! Jeg vil helt klart forblive kunde hos Diana!

19. Dezember 2020

Noget af det bedste

Noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv er ikke bare a få lavet kombinationsbryn, men det er, at jeg valgte at få det gjort ved Diana Hvas. De er sååååå flotte og flere veninder og familiemedlemmer har været så imponeret, at de også har fået lavet det ved Diana efterfølgende! Tak for dig/jer!

5. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecting Beauty - her føler man sig velkommen og i trygge hænder

Perfecting Beauty - Diana Hvas
Et sted der får mine varmeste anbefalinger.
Utrolig behageligt personale lige fra behandler til receptionist. Jeg har fået lavet mine øjenbryn hos Stephanie Hvas som har et sikkert og skarpt øje for de fine detaljer og har skabt et naturligt og super flot resultat. Jeg har følt mig tryg og har været glad for personalets professionelle informative tilgang, da permanent makeup er en tillidssag.

4. Dezember 2020

Fantastisk sted

Var den 16/10 hos Diana Hvas for at få lavet bryn.
Det var Stefanie der lavede behandlingen, og hold nu op, hvor er hun dygtig sød, og professionel. Det var en super oplevelse, og ENDELIG fik jeg de bryn jeg altid har drømt om :-) Tusind tusind tak Stefanie.......
Giver mine varmeste anbefalinger ( Blev i øvrigt ringet op fra klinikken 2 dage efter, hvor de lige ville sikre sig, at alt gik som det skulle ) FLOT.

20. Oktober 2020

Hårfjerning med laser

En rigtig god oplevelse med hårfjerning med laser (SHR). Hurtigt og næsten smertefrit. Og ingen rødme eller irritation bagefter!
Både Diana og Stephanie var søde og ærlige, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.

18. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DK´s flotteste kombinationsbryn uden tvivl!

Jeg fik for år tilbage lavet microblading af Diana Hvas og først her 7 år efter har jeg haft behov for at få dem genoptegnet. Jeg ønskede microblading igen, men på anbefaling af Diana, blev det kombinationsbryn. Jeg er super pernippen med mit ansigt og meget skeptisk, men jeg har på ingen måde fortrudt det!
Jeg ville aldrig drømme om at lade andre andre end Diana behandle mig, da jeg ved hun er den mest dygtige behandler, indenfor dette område og at hun er meget perfektionist med hendes arbejde. Det kan ses, og lige meget hvor jeg går, får jeg kommentarer for hvor flotte mine bryn er. Det er uden tvivl alle pengene værd, og noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og mit udseende. Jeg giver dig og dit team mine aller varmeste (og tryggeste) anbefalinger :-)

13. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på...Onda er ikke for alle

Jeg har været igennem et længere forløb med behandlingen Onda Collwaves. Det skal siges at jeg er en normalvægtig pige som efter stort vægttab har løs hud på mave, inderlår og arme som jeg har ønsket at reducere. Jeg træner og spiser sundt. Jeg valgte behandlingen, da jeg godt kunne godt tænke mig, at blive strammet op, og Onda havde flere funktioner både mht. cellulitis og opstramning.

Jeg var til konsultation hos en medarbejder som var yderst sød og en meget venlig behandler. Medarbejderen fortalte, at mine problemområder kunne de godt behandle og jeg vil kunne se et resultat. Der skulle mellem 3-4 behandlinger, men man kan allerede se forskel efter 1 behandling. Jeg var super spændt og valgte så at betale for 24 behandlinger dvs. 4 x nedre mave, 4x øvre mave, 8x inderlår (højre/venstre), 8x cellulitis (højre/venstre ben). I alt 24 behandlinger til en pris på 24.000 kr (sommerkampagne på 30%).

Jeg startet med behandling af 4 områder en gang om måned fordelt ud på områderne og kom til næste behandling efter ca. 4-5 uger. Jeg blev anbefalet af medarbejderen, at tage ekstra C-vitamin piller og collagen pulver for at sætte gang i processen samt 10-minutters massage i hvert område. Dette gjorde jeg primært i badet eller da jeg smurte bodylotion på kroppen.

Jeg kunne ikke se nogen forskel efter 3. behandling.

Efter 3. behandling på hvert område mistet jeg tålmodigheden. Der skete simpelthen ikke noget med de centimeter! Jeg blev ked af det og frustreret. Alle de billeder man så på FB og Instagram hvor folk har fået 1-2 behandlinger var i mine øjne slet ikke til at stole på. Jeg er 100% indforstået med, at vi alle reagere forskelligt på behandlinger, men jeg blev så skuffet, at jeg valgte at stoppe behandlingen efter 3 omgange på hver af de områder jeg havde betalt for.

Jeg havde slet ikke tabt nogle centimeter på hverken arme, ben eller mave. Alting var præcist det samme som da jeg begyndte med behandlingen.

Jeg bliver endnu mere ked af det, når jeg tænker tilbage på processen, fordi efter 2. behandling på maven sagde jeg direkte, at jeg kan ikke se nogen forskel. Medarbejderen fortalte at producenten anbefaler 3-4 behandlinger, før man kan se et resultat og at vi bør fortsætte. Jeg tænkte, at der måske er noget galt med mig og jeg måske skulle have nogle flere behandlinger end andre for at sætte gang i processen og valgte at køre endnu en omgang. Jeg fik stadig intet resultat.

Derudover på baller/lår ville jeg gerne af med min cellulitis, men fik fortalt at jeg ikke havde så meget. Synes dog selv jeg har en del. Vi valgte derfor at gå med cellulitis behandling i første omgang. Da jeg ikke kunne se et resultat og at medarbejderen mente, at jeg ikke havde så meget appelsinhud vil der være bedst med opstramning som også hjalp på cellulitis. Heller ikke her har jeg kunne se en forskel.

Jeg sidder tilbage med samme løs hud, som da jeg startet processen blot 21.000 kr fladere. Jeg valgte, at sige stop for kunne ikke se nogen mening i at få behandlet endnu en gang, nu hvor jeg ikke har kunne se nogen forskel efter 3 gange.

Jeg kan dele af min erfaring og sige at Onda slet ikke har virket for mig. Efter forløbet har jeg trænet mega hårdt med vægte og kan se at kroppen reagere positivt og med flere resultater end jeg kunne med Onda.

Jeg kan kun sige hellere træn end at vælge en Onda behandling. Det var kun set som et supplement til min træning men blev totalt skuffet efter at have brugt 21.000 kr. Ingen forskel og man får heller ikke pengene tilbage såfremt det ikke virker på ens krop.

Hvis man absolut ønsker at tage behandlingen, så prøv med et område og hvis man kan se et resultat så go for it, hvis ikke ja, så er der ikke så meget at gøre.

Jeg vil have ønsket, at det virket, men for mig har kost og træning gjort underværker og ikke Onda.

Til alle jer der overvejer det. Tænk jer ekstra godt om inden i vælger at bruge penge på det. Det kan ikke vides med sikkerhed hvordan kroppen reagere og igen vi er alle så forkskellige. Men jeg havde ønsket jeg havde startet ud med et område og ikke så mange på en gang.

Derudover vil jeg sige at klinikken generelt og medarbejderne er super venlige. Jeg havde en gang glemt min tid og som reglerne er, så bliver man opkrævet for behandlingen. Det gjorde jeg ikke og de valgte at se bort fra det. Så virkelig virkelig god service og super hjælpsomme.

28. September 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr