Tusind tak, for en fantastisk behandling og de smukkeste kombinationsbryn. Jeg kan varmt anbefale Diana hvas og hendes datter Stephanie. De er begge Mega dygtige, forstår hvorfor de er de førende... Mehr ansehen
Har netop fået min efterbehandling af tatoveret bryn hos Diana Hvas 😀 FANTASTISK ARBEJDE 🙏🏻 Havde 2 meget uens og sparsomme bryn , og nu er de så flotte , naturlige og ens 😀 Er sååååååå lyk... Mehr ansehen
Diana Hvas er UDEN TVIVL dronningen af bryn 🙌🏼👸🏼 Hun er sød, smilende & man føler sig taget godt imod i hendes klinik. Hun er perfektionist, hvilket kommer til udtryk både, når hun måler/tegn... Mehr ansehen
Skulle have “ frisket” min eyeliner op hos Diana Hvas- men forfærdeligt resultat- skævt og asymmetrisk med de små “ vinger” hun skulle lave. Fik besked om at jeg blot skulle betale for nogle flere ga... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Opfyldning af bryn
Været inde hos Diana Hvas igen igen for at få en opfyldning af mine bryn. De er så smukke og naturlige og profesionelle lavet så de bliver kommenteret på mit arbejde og hos mine veninder. Tak for det Diana og vi ses.
Opfyldning af bryn
Har den 15/9 fået lavet opfyldning af bryn hos Stephanie Hvas. Hun er ekstrem omhyggelig og professionel i hendes optegning. Der blev givet en god bedøvende creme, så der intet mærkes - behageligt. Med Stephanie som behandler, kan man kun føle sig fuldstændig tryg. Hun oplyser og rådgiver inden, under og efter behandlingen. Jeg kan helt bestemt varmt anbefale klinikken (ordentlige forhold) og ikke mindst Stephanies empatiske, professionelle tilgang til udførelse af opgaven.
Mine varmeste anbefalinger!
Jeg har fået lavet de smukkeste kombinationsbryn af Stephanie Hvas - den mest dygtige og behagelige behandler, jeg nogensinde har været ved. Jeg tog turen fra Jylland og det var det hele værd! Det var en oplevelse i særklasse og det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. I laver præcise opmålinger, efter ens ansigt og er bare top professionelle. Man er i de bedste hænder, og hos jer går drømme i opfyldelse. Tak for god behandling.
Kærligst Christina
Kan helt klart anbefales !!
Kan uden tvivl anbefales! Jeg har i flere år gået og været ked af mine bryn, men det fik Stephanie lavet hurtigt om på.. Jeg har fået de smukkeste og meget naturlige kombinationsbryn. Udover det fantastiske resultat, så bliver man mødt at et rigtig sødt og imødekommende personale..
Jeg ville aldrig sætte mine ben et andet sted 😊
Stor ros!
Jeg har idag været inde og få min anden behandling, af kombinationsbryn hos Diana Hvas.
Jeg kan kun udtrykke yderst tilfredshed - både med resultat og service i klinikken!
Mine bryn er så smukke, og det eneste jeg ærgrer mig over, er at jeg ikke har fået dem lavet noget før!
- 8cm (nedre mave) efter kun 1…
- 8cm (nedre mave) efter kun 1 behandling med onda coolwaves!
Af ❤️ anbefales
Jeg er simpelthen så glad for mine bryn…
Jeg er simpelthen så glad for mine bryn og behandlinger hos Diana Hvas og Stephanie Hvas - og jeg anbefaler klinikken til alle der vil have lavet bryn. Af den klare årsag, at deres æstetiske sans og behandlinger er i top. Og deraf et professionelt resultat, der ikke er “overtegnet” men naturligt til ens ansigt.
Jeg ser mange bryn og behandlinger, hvor det klart er stukket af for behandleren - og det går bare ikke! Hos Diana Hvas er man i trygge hænder og mødes professionelt og ærligt. Kh fra en meget tilfreds kunde✨✨✨
Smukt, grundigt og æstetisk arbejde
Jeg har både fået lavet bryn, læbekant og eyeliner fordelt over flere behandlinger ved Diana. Naturligt og æstetisk vel at mærke.
Diana har altid været meget behagelig og ligetil - hun er meget grundig, samvittighedsfuld og kan hendes håndværk, hvilket har gjort mig tryg, når jeg har ligget på brikken.
Alle de behandlinger - og den service jeg har fået, har jeg været meget tilfreds med.
Diana Hvas kan helt klart anbefales, hvis du vil have udført det bedste stykke arbejde.
Rigtig tryg oplevelse
Jeg kender efterhånden en del i denne branche, men Diana er stensikkert den mest professionelle, ud over at være rigtig imødekommende og sød, husker hun også den enkelte kunde. Og leverer selvfølgelig et helt igennem tilfredsstillende resultat! Jeg kan roligt anbefale Diana.
Det er et rart og trygt sted at være.
Og endeligt en virkelig god hygiejne!
Har fået lavet mine bryn af Diana Hvas
Har fået lavet mine bryn af Diana Hvas, de er perfekte, jeg har slet ingen bryn selv, og var selvfølgelig spændt på resultatet, men de så naturlige..De er super søde, og man bliver taget så godt i mod af Maja..Så spring ud i det, de er meget professionelle, super hygiejne, og flot resultat 👌 jeg vil aldrig gå andre steder..
Diana er super dygtigt
Diana er super dygtigt, hvis man sidder der ude og er over 40 og tænker tør jeg gøre det. Ligesom jeg. Jeg er 50 år og må indrømme jeg var meget nervøs for at jeg ville komme til at ligne en skovsnegl 😬men jeg bliv overraskede ,for diana tag hensyn til ældre og hud , det er det bedste jeg har fået lavet. Så tøv ikke selvom man er halv gammel som mig. Hun har fået 4 stjerner den sidste stjerne fik de ikke for man kan sagtens sidde i venterummet i halv time uden at der er nogen der kommer og fortale en noget, jeg har fået 2 behandlinger og har måtte vente begge gange over halv time. Ellers er hun 5 stjerner være. Mvh medine
Det flotteste resultat
Det flotteste resultat! Jeg er ovenud lykkelig fordi jeg tog springet og fik ordnet mine bryn, og de er blevet så flotte! God service og perfekte resultater.
Bedste behandling og service
Bedste behandling og service! Professionelt arbejde;).
I had terrible experience with Diana…
I had terrible experience with Diana Hvas.
First she cheat me by not telling that the person who made my lips on practice and as a result she made not just simple mistake she made me ugly!
2 years it took to remove permanent with laser!
When everything was removed Diana made permanent again and she did again “mistake”
My up lips not symmetrical, one lip more up than another one!
More over she went up on my natural line.
When I asked she said “I can’t do better”
I paid on her account 2400 kr and on top all creams antibiotics lips care.
Now in addition I paid 1300 kr to remove what Diana had done.
And she doesn’t want to be responsible, just sent me out!
So please don’t trust if you really care about yourself
Intet mindre end FANTASTISK!!!!
Jeg har efterhånden været hos Diana nogle gange nu, og jeg kan simpelhen ikke foretage mig andet end at smile når jeg går derfra!
Hun er så imødekommende og sød, også gør hun bare sådan et fantastisk arbejde! Omgivelserne man befinder sig i er stille og rolige - hvilket gør at man hurtigt føler sig tryk :)))))
Jeg er så glad for mine bryn, og har været det hver gang jeg går derfra.
Diana har min allervarmeste anbefaling!
Bedste service og resultat hos Diana Hvas
Jeg har fået lavet mine bryn hos Diana og Stephanie Hvas. De er simpelthen så dygtige begge to og jeg er ovenud tilfreds med mit resultat. Begge behandlere har hele vejen igennem været så professionelle og været meget imødekommende. Kan HELT KLART anbefale dem begge, og fortæller gerne til alle jeg møder hvor de skal tage hen hvis de overvejer permanent makeup.

Bryn
Jeg er så tilfreds med mine bryn - kunne ikke have ønsket mig dem anderledes. Og helt fantastisk personale, der er utroligt imødekommende :-) alt i alt er jeg meget tilfreds.

Skøn og professionel behandling af Diana Hvas
Skøn og professionel behandling af Diana Hvas.
Jeg har fået lavet mine Phifusion bryn hos Diana Hvas i år. Jeg fik den sidste efterbehandling i August måned, hvor jeg bagefter gik yderst tilfreds over den gode behandling i hendes smukke klinik. Nu her 3 måneder efter, er jeg næsten endnu mere glad for mine smukke bryn, da jeg virkelig nyder, ikke at skulle bekymre mig om at tegne dem op.
Jeg vil til en hver tid anbefale hende og hendes klinik og vil også fortsætte med at komme 1 gang om året til genbehandling.
Tak for smukke bryn og en tryg og behagelig behandling.

Dygtige og top profesionelle
Diana er virkelig professionel og dygtig, hun har lavet nogle meget meget flotte bryn på mig, de ser naturlige ud, og passer perfekt til mit ansigt. Til alle jer der overvejer at få lavet bryn, kan jeg på det varmeste anbefale Diana og hendes team. Iøvrigt også en lækker klinik.

Antwort von Diana Hvas
Tusinde tak til Diana og Co.
Tusinde tak til Diana og Co.
Har fået lavet en Tixel behandling for nylig og er yderst tilfreds ;-)
Derudover har jeg lige fået en luksus ansigtsbehandling med masser Lækker lifting massage. Elsker jeres lækre produkter.
Tak for jer og fordi i får en til at føle sig som en prinsesse
5 store stjerner herfra

Antwort von Diana Hvas
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.