Tusind tak, for en fantastisk behandling og de smukkeste kombinationsbryn. Jeg kan varmt anbefale Diana hvas og hendes datter Stephanie. De er begge Mega dygtige, forstår hvorfor de er de førende... Mehr ansehen
Har netop fået min efterbehandling af tatoveret bryn hos Diana Hvas 😀 FANTASTISK ARBEJDE 🙏🏻 Havde 2 meget uens og sparsomme bryn , og nu er de så flotte , naturlige og ens 😀 Er sååååååå lyk... Mehr ansehen
Diana Hvas er UDEN TVIVL dronningen af bryn 🙌🏼👸🏼 Hun er sød, smilende & man føler sig taget godt imod i hendes klinik. Hun er perfektionist, hvilket kommer til udtryk både, når hun måler/tegn... Mehr ansehen
Skulle have “ frisket” min eyeliner op hos Diana Hvas- men forfærdeligt resultat- skævt og asymmetrisk med de små “ vinger” hun skulle lave. Fik besked om at jeg blot skulle betale for nogle flere ga... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
100% Tilfreds
Jeg har fået lavet mine bryn af Stephanie og, jeg elsker dem! Jeg har aldrig følt mig så velkommen et sted før, som hos Diana og Stephanie. De er simpelthen så søde og imødekommende, derudover er Stephanie utrolig dygtig til hendes arbejde!
Stephanie er ekstremt opmærksom på, at hendes kunder føler sig godt tilrette.
Stephanie er den eneste der får lov, at lave mine bryn.
For mig, og se er de helt klart de Danmark’s bedste inde for permentetmakeup.
Jeg kan ikke vente til mit næste besøg!

Antwort von Diana Hvas
Dybt professionelt arbejde
Jeg fik lavet mine bryn af Stephanie, hun er så dygtig og virkelig grundig samtidig med at hun er opmærksom på sin kunde. Tak for jer, Jeg kan varmt anbefale dette professionel sted.

Antwort von Diana Hvas
Varm anbefaling
Jeg har i dag fået lavet en naturligt face lift behandling hos Diana og det var så dejligt. Det gjorde ikke ondt men killede en smule. Min hud er skøn og gennemfugtet efter. Behandlingen kan varmt anbefales! Diana er så sød og oplyser hele vejen igennem om hvad hun laver.
Jeg har i dag fået lavet en guinot…
Jeg har i dag fået lavet en guinot hydradermine lift hos Diana, og det var super godt! Det var en særlig følelse når musklerne spænder men det gjorde ikke ondt. Skøn måde at få et facelift naturligt, det kan anbefales!
UHØFLIG og ARROGANT behandling! Kender IKKE til kundeservice! Alt for skarpe og dybe bryn!
Da jeg mødte ind på klinikken til den aftalte tid, var der ingen til at tage imod mig. Jeg ventede i lang tid og så kom Stephanie ind med en kop kaffe i hånden og en attitude der gjorde, at jeg ikke følte mig godt tilpas. Der blev ikke sagt undskyld for forsinkelsen. Tænkte det kan ske for alle og alle kan have en dårlig dag, så var stadig smilende og venlig, men det blev ik gengældt!
Jeg er så lidt nervøs fordi, at det er første gang, at jeg skal have lavet permanent make up og spørger blandt andet ind til, hvordan farven bliver. Det bliver Stephanie meget sur og fornærmet over og siger at jeg SKAL stole på hendes arbejde ellers skulle jeg ikke være kommet og at vi bare kan stoppe her samtidig med, at hun har et flabet ansigtsudtryk og kropssprog. Bliver helt chokeret og får lyst til at løbe ud derfra, men føler mig fanget i situationen. Jeg har selvfølgelig tænkt over denne beslutning i op til et år før behandlingen og undersøgt markedet og valgte dem ud fra de billeder de havde på nettet og gode anmeldelser. Men selvfølgelig er jeg lidt nervøs, når det er en “permanent” ting som skal laves midt i ens ansigt. Hendes reaktion gjorde mig bare mere nervøs i stedet for at få mig til at føle mig tryg i hendes hænder. Imens hun er i gang med at tegne mine bryn op, kommer hendes mor pludselig farende ind i lokalet helt stresset uden at sige hej og ignorerer mig og siger på en sur måde, at nu skal HUN bruge lokalet lige NU og at vi skal bruge et andet! Stephanie svarer tilbage på en sur måde, så man ikke er i tvivl om, at det er mor og datter, hvilket bare er så uprofessionelt og får mig til at føle mig endnu dårligere tilpas i denne situation! Jeg går så med halvt optegnede bryn, papirsforklæde, min jakke og tasker igennem klinikken ned til et andet lokale. Imens jeg ligger med bedøvelse kan jeg tydeligt høre Stephanie, hendes mor og de andre piger i receptionen snakke privatsnak så højt, at jeg ikke kan undgå at høre, hvad de taler om, hvilket i mine øjne også bare er så dårlig stil. Hver gang jeg spørger ind til det mindste i forhold til behandlingen ryger Stephanie op i det røde felt og jeg stopper med at spørge om noget pga hendes reaktion, selvom jeg faktisk stadig har et par spørgsmål. Jeg får overhovedet ikke lov til at have nogen som helst indflydelse på resultatet! Hun får en til at føle sig som en belastning, der hurtigt skal overståes, så hun kan komme videre til næste kunde! Derudover er mine bryn ALT for skarpe foroven og alt for dybe og brynene sidder ikke lige højt. Men jeg vælger ikke at nævne dette og opgiver, da hun konstant går i forsvarsposition pga det mindste i stedet for faktisk at lytte til kunderne!
Derudover er de ikke til at få fat i hverken på tlf eller mail.
Det eneste plus må være deres hygiejne, som er iorden.
Kan absolut ikke anbefale dette sted! Man lægger så mange penge hos dem, i det mindste kan de behandle en med respekt og virke bare en anelse servicemindede i stedet for at have en så flabet og arrogant attitude! Og det skal siges at jeg har været der to gange og behandlingen var den samme!
Inden jeg tog den store beslutning om…
Inden jeg tog den store beslutning om at få lavet mine bryn, havde jeg fulgt Diana Hvass på Instagram og Facebook igennem et år, for at sikre mig kvaliteten af arbejdet.
Nu er det et år siden jeg fik tatoveret mine bryn og det er uden tvivl den bedste beslutning jeg har taget i mit liv!
Jeg er så glad for det stykke kunst Stephani har udført! Når jeg fortæller folk at mine bryn er tatoverede bliver alle overraskede da resultatet er så naturligt og flot- ingen gætter på at de er tatoverede.
Ud over et flot stykke håndværk er servicen og humøret altid højt! Receptionisterne er skønne og imødekommende og Stephani er glad og rar at blive behandlet af. Man føler sig i trykke hænder og går fra salonen med et smil på læben.
Tusind tak for jer!
Knus Julia
Langt langt over standard. Jeg er så lykkelig for at....
Jeg er så lykkelig for at jeg valgte at få lavet mine bryn i Diana Hvas’s klinik. Jeg har overvejet, at få lavet mine bryn i ca. 5 år, men jeg har ikke ville gøre det før jeg havde fundet den helt rigtige. Jeg blev anbefalet Diana Hvas en aften, og dagen efter havde jeg bestilt en tid. Jeg læste hele hjemmesiden igennem og kunne hurtigt se, at det her er nogle mennesker der ved hvad de laver og ikke vil gå på kompromis med deres håndværk, bare for at få penge i kassen. Det er stephanie der har lavet mine bryn og de er så fine. Udover de pæne, behagelige omgivelser og utroligt søde piger, så synes jeg også at man får en fantastisk service. Man får aftercare med sig hjem uden at skulle betale ekstra for det, og så bliver man endda ringet op dagen efter for at de lige kan tjekke op på en. Det synes jeg er langt langt over standard, og det er generelt sådan jeg vil beskrive Diana og stephanie hvas - langt over standard. Tusind tak!
Dygtige
Dygtige, søde og professionelle. Klart anbefalelsesværdigt.
Labai malonus ir greitas aptarnavimas
Fik lavet microbladede bryn for over et…
Fik lavet microbladede bryn for over et år siden af Stephanie. Udover de ikke er servicemindede generelt derinde (fik skæld ud over min mor var med til konsultation, da der stod inde på hjemmesiden man pga pladsmangel ikke måtte tage noget med) så har jeg været meget ked af mine bryn. Ved optegningen synes jeg de så meget brede ud og sagde jeg ikke ville have dem så højt oppe, fik af vide at det kom de heller ikke til.. men det kan jeg kun konstatere at de gjorde de alligevel. Gik meget rystet derfra. Farven var lavet ekstrem mørk i forhold til jeg er lyshåret, fik at vide når jeg ringede derind at ville fade i farven - det gjorde de IKKE. Fik for et lille halvt år siden fjernet det øverste af mine bryn med en remover behandling, så de passer bedre til mit ansigt. Den behandler kunne også konstatere at de var lavet med en forkert farve i forhold til jeg er blond og at der ydermere var gået ALT for dybt i huden. Så se jer for derude, det kan desværre ende galt...
Nr.1!
Der er ingen tvivl om, at Diana kan sit arbejde.
Utrolig dygtig og perfektionistisk.
Meget engageret, tilstedeværende og ærlig.
Hun tænker på dig og hvad der er bedst for dig.
Det er god service og en glæde idag, at man som kunde bliver sat i første række.
Jeg fik lavet mine bryn hos én anden ( hvilket jeg fortryder ), og kunne se der var noget som ik var helt rigtig. Jeg kontaktede Diana, hun tog mig hurtig ind til en konsultation og var enig.
Efterfølgende rettede hun mine bryn som passede til mit ansigt og jeg fik en flottere farve....
Tak til dig/jer for super service og for flotte bryn...
Fremadrettet er det kun hos jer til touch up!
Miss Diana, you are the brow master...
Jeg vil helt klart anbefale Diana Hvas…
Jeg vil helt klart anbefale Diana Hvas til en hver! Jeg er ovenud lykkelig for mine nye bryn og mærker allerede i min hverdag hvilken betydning de har for mig. Jeg havde selv meget lidt bryn og skulle tegne dem op hver dag og flere gange om dagen. Jeg er taknemlig for dygtige Diana og hendes vanvittige flotte stykke arbejde af mine bryn.
profesionelle og serviceminded
Jeg har været igennem en hel transformation.
Jeg have gammel pmu øjenbryn som var lavet så skrækkeligt at selv en 5 årlig kunne tegne dem pænere.
Jeg blev anbefalet Diana Hvas perfecting Beauty, jeg valgte efter en del resurge at kontakte klinikken.
-De rådet mig til at få fjernet min gamle pmu øjenbryn med laiser inden de kunne/ville korrigere dem, hvilket jeg gjorde.
Efter 5 laiserbehandler, kom jeg ind til klinikken igen, og blev mødt af de sødeste og mest kompitente medarbejdere, de beroligede mig inden jeg skulle ind til Stephanie Hvas.
ALDRIG HAVDE JEG TROET JEG SKULLE BLIVE SÅ LYKKELIG SOM JEG BLEV DEN DAG!
Jeg modtog også en hel pose med “aftercare” produkter. Hvor jeg blev informeret omkring alt hvad der var værd at vide. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så profesionel en service.
Jeg har efterfølgende fået pmu mine læber af Diana Hvas samt fået lavet eyeliner af Stephanie Hvas
De varmeste anbefalinger herfra fra en tilbagevendende kunde.
Til min første behandling måtte jeg…
Til min første behandling måtte jeg vente over en time pga forsinkelser. Fred være med det, da det kan ske. Men følte ikke der var særlig god kundeservice under behandlingen. Ikke særlig stor forståelse fra behandlers side, ej evne til at sætte sig ind i mine ønsker eller færdigt resultat. Jeg skulle på forhånd sætte mig ind i deres måde at lave bryn på og gå med til at de blev lavet på deres måde. Jeg fik lavet behandlingen og da jeg tog hjem var jeg ikke særlig begejstret. Heldigvis har de fleste søde veninder til at give en følelsen af, at de var flotte og det skulle jeg blot vænne mig til og lade dem falde til. Efter anden behandling var formen nu lavet endnu mere skarp og gik op i et skarpt V på en meget unaturlig måde. Besluttede mig for af aflyse 3 behandling, da jeg desværre ikke var tilfreds. Er i dag gået igang med at få dem fjernet. Da behandler så mine bryn sagde han “det er Diana Hvas” hvilket jeg selvfølgelig måtte bekræfte. Som jeg forklarede ham, skal bryn jo tilpasses et ansigt på bedste vis og man kan så stolt fortælle hvilken behandler, som har udført det smukke arbejde. Det skal i mine øjne ikke være et sæt bryn, hvor man ved et øjekast kan se at arbejdet er udført af lige præcis dén behandler. Så er det blot en standard skabelon, hvilket jeg også synes man kan se på billeder på Instagram og facebook. Heldigvis kan de fjernes, og jeg fortsætter hos en dygtig behandler efterfølgende.
Kan ikke anbefales
Kundeservice eksisterer ikke - på nær hos den meget søde og kompetente sekretær.
Resultatet er semi og ikke den standard jeg havde forventet.
Det er svært at få en dialog med behandlerne, da de suverænt vil bestemme form/farve/metode, men ikke ønsker påtage sig ansvaret for resultatet efterfølgende - med henvisning til at det er ens eget ansvar for aftercare.
Aftercare er naturligvis en kæmpe faktor, men det må unægteligt også være selve håndværket som har en betydning for slutresultatet.
Havde ærligt forventet en anden oplevelse og et andet resultat, og vil ikke vende tilbage.
Meget anbefalelsesværdigt!
Diana Hvas er helt fantastisk, og aldeles anbefalelsesværdig. Jeg valgte for det første Perfecting Beauty fordi de IKKE redigere deres før/efter billeder og man kunne som kunde se hvad man fik. Udover det er det tydeligt at både Diana og Stephanie Hvas er anerkendt i udlandet, hvilket også gør mig som kunde mere tryg ved at få lavet PMU hos dem.
Jeg har efterfølgende fået lavet et ekstremt smukt resultat, og jeg er simpelthen så lykkelig over at jeg valgte at få lavet min bryn hos Diana Hvas.
Perfecting Beauty i Rødovre er et dejligt sted at komme, man føler sig tryg og i gode rammer. Hygiejnen er i top, og det kunne ikke blive bedre med servicen.
Du vil ik fortryde dit besøg 👌🏼😍🎉
Diana Hvas er UDEN TVIVL dronningen af bryn 🙌🏼👸🏼
Hun er sød, smilende & man føler sig taget godt imod i hendes klinik.
Hun er perfektionist, hvilket kommer til udtryk både, når hun måler/tegner brynet op og med det endelige resultat.
Man føler sig helt tryg, når man ligger sig på briksen & resultatet levede fuldt ud op til mine ønsker/forventninger 👌🏼😍
Så kunne dine bryn også godt trænge til en tur, så kan dette sted KLART anbefales!
Kan varmt anbefale Diana og Stephanie
Kan varmt anbefale Diana og Stephanie. Jeg er SÅ glad for det flotte håndværk de har lavet. Jeg kan varmt anbefale disse to dygtige kvinder, hvis du drømmer om flotte fyldige bryn.
Dejlig service og et vidunderligt resultat
Den bedste beslutning og investering jeg har taget, er at få lavet bryn hos Diana og Stephanie. Resultatet er langt over forventet og bare servicen i sig selv var en vidunderlig oplevelse. Stephanie er så sød, dygtig og professionel, jeg følte mig i trygge hænder lige fra starten.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger!
Rigtig god og behagelig oplevelse.
God service med meget søde personale. I det hele taget en rigtig god oplevelse med gode resultater. Kan godt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.